Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Fórum

Beszélgetés a játékokról

»» Dragon Age: Inquisition

Dragon Age: Inquisition

Dragon Age: Inquisition
A legutóbbi Dragon Age: Inquisition cikkek, hírek
18619 levél
Válasz 16.08.15. 15:58 #1120
Peace
Én lvl 26 környékén mentem el levadászni az összes sárkányt, de akkor már vicc volt az összes.
Don't fool yourselves. War is all we are! Killing is all we are good for! The rest is delusion.
6427 levél
Válasz 16.08.15. 15:37 #1119
GustyX
Társainkat hogyan lehet utasítani, hogyha törik, ha szakad ott maradjon ahol én mondom neki???
Eddig ez az opció sehol, sehogy sem működött (taktikai térképen, én azt mondom mindenki marad, de csak jönnek utánam, "maradj" ikon is azonnal eltűnik mellőlük...).
Külön-külön lehet őket utasítani, vagy csak kollektív tudatuk van?

Többször próbálkoztam az első sárkánnyal, ami pöcsölősen meg is lett volna, ha működne a fenti dolog, de sajna nem jött össze. Igaz lvl 8-9 vagyok, a sárkány pedig lvl 12
http://gustyx.web4.hu - saját véleméyeim, tapasztalataim játékokról
3000 levél
Válasz 16.07.16. 16:04 #1118
Sucee
A tényleges főküldetéseket mondjuk majd úgyis war table-ről kell indítani, ott egyértelmű lesz. Az elején van kis pöcsölés Redcliffe-ben meg Val Royeaux-ban, hogy felkerüljön a mágus és templar főküldetés.
Spiders... Always the Maker-damned spiders!
8508 levél
Válasz 16.07.16. 15:44 #1117
davkar9
Napló, legfölül. Térképre is rápakolja őket. Külön főküldi ikon mondjuk nincs (csak néha, pl redcliff), a szemes csak az éppen aktívat mutatja.
Simple. Eternal. Beige.
6427 levél
Válasz 16.07.16. 11:33 #1116
GustyX
A főküldetéseket mi alapján tudom beazonosítani?
Térképen az ikonok leírásánál mutatja, hogy melyik jelzi a főküldetéseket, de ilyen ikont sehol sem látok a térképen, pedig haladnék azzal is. Illetve jó lenne tudni melyek azok
http://gustyx.web4.hu - saját véleméyeim, tapasztalataim játékokról
3000 levél
Válasz 16.05.01. 11:06 #1115
Sucee
Szerintem Originen állíthatsz be felhőtárolást.
Spiders... Always the Maker-damned spiders!
6427 levél
Válasz 16.04.30. 18:15 #1114
GustyX
A játék a mentéseket online (is) tárolja?
Elkezdeném a játékot, de hamarosan új rendszert akarok feltenni, aztán nehogy ismét elölről kelljen kezdenem.
http://gustyx.web4.hu - saját véleméyeim, tapasztalataim játékokról
8508 levél
Válasz 16.01.30. 00:16 #1113
davkar9
Már vártam is, hogy mikor kerül elő.

SPOILER
Felfedezősnél ez nem volt probléma, 2h törpnél volt valami furcsa (ott ment a bull-dorian románc) a beszédben, aztán fluffynál láttam, hogy van árulós verzió. Mondom király. Főleg bullrománcnál ad egy jó nagy gyomrost. Akkoriban nézelődtem a fórumon, ment a hiszti, hogy hogy lehet így elbaszni bullt. Pedig teljesen jogos lépés, csak még jobban megkedveltem a karaktert. Persze ahol lehet, ott mindig a csapat lesz megmentve. Van egy levél amiben kiderül, hogy százan vesztek oda a hajón, de hé, azok csak számok, a chargers viszont tele van személyiséggel.
Simple. Eternal. Beige.
10240 levél
Válasz 16.01.29. 21:28 #1112
MattMatthew
SPOILER
Helyes! Még Vegánál is irritálóbb volt! Azt viszont azt hiszem sehogy sem lehetett megölni...
"Hi, I'm Matt. I'm a radar technician." -Kylo Ren
1556 levél
Válasz 16.01.29. 20:56 #1111
Aribeth
Trespasser
SPOILER
Iron Bull árulása WTF? Oké, életben kellett volna hagynom a Chargereket, az én hibám volt, hogy behódoltam a kanárik követelésének. Amúgy sem kedveltem sohasem a kanári borg társadalmat, és támogatnom kellett volna Bull elszakadását a kaptártól. Evvan.


A Citadel DLC ennél sokkal jobb/összetettebb volt emlékeim szerint, de egész korrekt lezárást ad a DAI-nak ez a kiegészítő.
Shepard: She messed with my hamster, guys. Now it's personal.
8508 levél
Válasz 16.01.19. 18:22 #1110
davkar9
Hát azért az is csak egy judgementet ad. De oké, nem kell mindennek a főszálhoz kapcsolódnia és végül is érdekes melléktevékenységek ezek a pályák... úgy kétszer, háromszor. Következő részben valahogy fel kell tölteniük élettel ezeket a hatalmas üres tereket vagy pedig vissza kell térni az origins méretű zónákra.

Mindegy, mapozásra benyomok valami zenét/sorozatot a háttérbe. Ha karakterekhez, történethez érek olyankor azért élvezem. + In your heart + skyhold érkezés mindig sokat szokott dobni a hangulaton.
Simple. Eternal. Beige.
3000 levél
Válasz 16.01.19. 15:19 #1109
Sucee
Szinte minden területen van egy "fő szál", sokszor felszedett levelekből, kódex bejegyzésekből, társak kommentjeiből lehet igazán követni. A nagy területek miatt viszont ezek valóban sokszor elvesznek.
De pl. Western Approach is számít a történet szempontjából, elég nagy venatori munkálkodást lehet ott megfékezni.
Azt amúgy aláírom, hogy ez nagyon kevés ahhoz, hogy érdekes maradjon. A területek megvannak, a tartalom még sántít.
Spiders... Always the Maker-damned spiders!
8508 levél
Válasz 16.01.19. 07:58 #1108
davkar9
Az. Az ott lakók valamennyire "élnek", tesznek-vesznek, és a történet-világ szempontjából is van még jelentősége (amit írtál). A többi terület csak egy lista, amin pipálgatod a tételeket. A köcsög shardok, zászlózgatás, stb. Hissinget és emeraldot is szeretem, de ha nincs az elhatározás, akkor amúgy nincs sok értelme odamenni.

Az a baj, hogy ha power gyűjtése céljából elmegyek a térkép sarkába bezárni a riftet, akkor már nem kerül semmibe se felvenni azt a mellette lévő pontot-mozaikot-egyéb bizbaszt. De leginkább a harc húz fel. Hinterlandson szó szerint a seggemből pattant elő két tucat templar és mágus az úton sétálva. Oké, ezek scriptelt spawnok, amíg nincs kipucolva a fészkük, de később a medvéket-kutyákat fogja zsákszámra elém dobálni.
Simple. Eternal. Beige.
3000 levél
Válasz 16.01.18. 23:44 #1107
Sucee
Hinterlands, mint legjobb? Egyik legbénább szerintem, ott ugye a... helyszín-főszál (most erre mi mást mondjak ) a mágus-templar harcok megfékezése, és a menekültek segítése, ami nem sikerült túl érdekesre.
Spiders... Always the Maker-damned spiders!
8508 levél
Válasz 16.01.18. 23:00 #1106
davkar9
Múltkor előkerült a topic, ezért ismét elővettem a terv mappámat, amiben karakater és világ vázlatok vannak (hé, még a hype időszakban készült). Akkor még úgy volt, hogy évi 2-3 végigjátszás lemegy, csak közben ugye jött a Witcher 3 így április óta a trespasseres mámort leszámítva eléggé el volt hanyagolva a DA világ. W3 mostanra teljesen kiürült a szervezetből, így tök lelkesen vágtam neki egy Lavellan végigjátszásnak (princebros importból, mert a legutóbbi kanáris bugos volt, egyszerűbb volt azt rebootolni). Alix magasan vezet a szinkronhangok között, embert nagyon jól hozta és bár ugyanazok a szövegek 80-90%-ban, azért érezhetően az elfre gyúrtak rá. "Tutorial" adta, legelső végigjátszás izgalma köszönt vissza... aztán szép lassan jöttek elő a dolgok. Cassie és Cullenhez érve a beszélgetéseket már csak ugrom, két sor egyedi szöveg, többi ugyanaz. De sebaj, a duma jó. Beérünk az első pályára, optimális útvonalat alapján kvesztek fölvéve, indulás, de a jobbalsó sarok kipucolása után sajnos már unom. Fölöslegesen nagy területek, élettelen környezetek. És ugyebár ilyen szempontból még ez a legjobb pálya, fejben pedig már a stormcoaston és a hissingen vagyok, és máris zuhan a kezdeti lelkesedés. Fránya witcher rohadt magasra tette a mércét. Ugyanakkor meg ott van a többi része, a karakterek, a történet. Szerencsére a Keeppel el lehet csalni az apró szarokkal, így csak valami jó útvonalat kell találni az influence-szintlépés-approvalok-történet előrelendítésére.
Simple. Eternal. Beige.
8508 levél
Válasz 16.01.05. 22:02 #1105
davkar9
Az egész DA sorozat legjobb jelenete! Az a '->' sokadik alkalommal is üt.

Descent tényleg csak látványban erős (az az egybefüggő nagyterem, whoa), Hakkonban viszont élveztem az előző inkvizítor csapatáról szóló meséket. Ha lennének fölösleges kívánságaim, akkor jöhetne arról a csapatról egy dlc, kb mint anno a dao-hoz volt a Lelianás. Így viszont most keményen előre, DA4-et amint lehet (tehát nem éves EA rush, hanem mint a da2->dai váltás volt).

Trespasser "tökéletes" volt, ilyen fanservice zárás kéne mindig. Biowarenek ugyanis ez megy igazán, a karakterek, a kapcsolatok. Történet a kotor (és előtt? azokat még nem követtem) óta ugyanaz. Van a gonosz, több helyet bejárva felkészülünk, végén körbeálljuk a tornyot, ahol a gonosz van/a tornyot, ami a gonosz és össztűz.
Simple. Eternal. Beige.
3000 levél
Válasz 16.01.04. 23:15 #1104
Sucee
Jaj, és sorry a dupláért, de még beugrott egy easter egg, Trespasser végén ne kattintsd le a credits részt. Kellemes zene szól alatta amúgy is.
Spiders... Always the Maker-damned spiders!
3000 levél
Válasz 16.01.04. 23:00 #1103
Sucee
Dread Wolf emlegetéséről jut eszembe, érdekességképp (bár gondolom sokaknak nem újdonság), Solas personal questjének nevéből - All New, Faded for Her - egész véletlenül ki lehet rakni, hogy Fen'Harel, Dread Wolf.
Spiders... Always the Maker-damned spiders!
1556 levél
Válasz 16.01.04. 20:18 #1102
Aribeth
"az egész dlc viszont arról szól, hogy "vajon ki ez a rejtélyes Dread Wolf agent"..."

Az érdekes lesz.

Engem egy dolog bosszantott fel nagyon: tavaly január környékén befejeztem a játékot, letöröltem, azóta a gépet is újratelepítettem. Most szépen felraktam az új, DLC-kkel megtámogatott, sok-sok patchelésen túlesett verziót, mellé a régi mentéseket, mert a halál fogja ezt még egyszer végigjátszani, és egyből rohantam, hogy megcsináljam azokat a küldetéseket, amiket bosszantó bugok (nem spawnolnak az ellenfelek ott, ahol amúgy kellene, hiába gyűjtök/veszek/farmolok elfrootot és nugskint, nem jelennek meg a hátizsákomban) miatt eddig nem tudtam befejezni.
És erre mi történik? Ezer patch kijött, és nálam ezek a hibák továbbra is fennállnak. Hát a franc vigye el az ilyen bugokat. (Hasonló volt két éve, amikor az AC2 - ami akkor már több éves, többször pöcsölt játék volt - jogtiszta példánya olyan hibát produkált nekem, ami megakasztotta a folytatást, és kénytelen voltam a netről leszedni egy mentést, mert különben nem tudtam volna haladni vele. És persze több órányi felfedezést kellett emiatt megismételnem.)
Shepard: She messed with my hamster, guys. Now it's personal.
3000 levél
Válasz 16.01.04. 19:11 #1101
Sucee
Én akkor vettem meg a DLC-ket, amikor már minden 100% volt (jó, "minden", azért annyira nem ismerem még ezt a játékot, hogy ki merjem jelenteni ), és hiába érdekelt volna a történet, a harc már baromira untatott. 27-es szinten igazából hozzám érni már nem tudnak, viszont sok életük van, és így elnyújtott harcokat kaptam, bármiféle jutalom nélkül, mivel ott már nincs xp, a gear drop meg felesleges, mert kb. az egész csapatom masterwork sárkánytestrész felszerelésben van.

Hakkon mindenképpen a leggyengébb, de azt becsülöm, hogy az új terület különböző részei tényleg eltérnek egymástól (hegyes-völgyes erdő, ewok táborhelyek, fent meg már mocsaras-nyomasztó a romok alatt). Ez Descentben is tetszett, hogy hiába Deep Roads, kapunk változatos és szép tereket, ahogy azt már te is említetted. Egy halk whoa azért kicsúszott, amikor megláttam azt a líriummennyiséget.

Az új anchor képességek viszont jók, azzal a shield dologgal nagyon meg lehet szívatni a Descent sorozatlövőit. (Már amennyiben a Jaws of Hakkont csinálod előbb... ) Trespasseres overload meg megkönnyítette az unalmas harcokat.

Trespasser vége azért kárpótol részben, nagyon jó epilógus, zseniális zenével. Azt sajnálom, hogy már a trailerben lelőtték, hogy "EZ SOLAS DLC! SOLAS!", az egész dlc viszont arról szól, hogy "vajon ki ez a rejtélyes Dread Wolf agent"...
Spiders... Always the Maker-damned spiders!
1556 levél
Válasz 16.01.03. 22:42 #1100
Aribeth
Megvan a GOTY edisön az összes DLC-vel.
The Descent letudva, túl mély nyomokat nem hagyott bennem (bár a Bastion of the Pure és az azt követő szint szuperül néztek ki, azt aláírom), este belekezdtem a Jaws of Hakkonba (már megint az avvarok, jajdejó... nope), de igazából már a Trespassert várom, és a tecsőn tápolom/spoilerezem magam a videókkal.

háttérsztori TL, DR verzió
SPOILER
A legjobb komment:
"Solas: I suspect you have questions.
Inquisitor: I actually don't give a shit.
Solas:
Overly dramatic music exuding disapproval blares in the background
Solas's inner thoughts: You little bitch.
#SolasForeverAlone #SolasGREATLYdisapproves"
Shepard: She messed with my hamster, guys. Now it's personal.
2 levél
Válasz 15.12.22. 15:48 #1099
Battle5Star
Nagyon köszi davkar9
Még egy kérdés...a multi ennyire halott? Tegnap kb 8* próbálkoztam, de egyedül maradtam minden random partyban.
8508 levél
Válasz 15.12.22. 13:33 #1098
davkar9
Lehet, hogy az a minimális már elegendő volt. Beszélj Blackwallal! Ha a játék szerint már elkezdted, akkor kell lennie nála egy törött szíves ikonnak. Azzal véget tudsz vetni a kapcsolatnak és rárepülhetsz Cullenre.
Simple. Eternal. Beige.
2 levél
Válasz 15.12.21. 12:46 #1097
Battle5Star
Sziasztok,
Szeretnék egy kis románc segítséget kérni.
62 órás játék után eljutottam oda, hogy Cullen lenne a befutó, de amikor beszélni szeretnék vele erről azt mondja, hogy már valakim van...
Volt egy kis flört Blackwall-al is, de csak minimális. Még semmi nem történt.
Hogy tudom ezt lezárni, és Cullenre fókuszálni?
Nincs ilyen opció, csak a szív jelenik meg folyamatosan, ha beszélünk.
Nagyon köszönöm.
3000 levél
Válasz 15.12.05. 15:01 #1096
Sucee
110 órányi Alix szinkron után kipróbáltam, hogy mage vagy archer karakter állna inkább kézre egy új végigjátszásnál, és ennek során jutottam el az amerikai szinkronhoz... Végig ennyire kifejezéstelen és monoton, vagy csak az angol után ennyire fülsértő, és megszokható később? Mert így elsőre nagyon nagy csalódás.
Spiders... Always the Maker-damned spiders!
733 levél
Válasz 15.10.05. 09:54 #1095
Gerő a nyerő
Multi részre melyik class-t ajánlanátok, melyik a legimbább?
Asus Z97P, i5-4690K, 2x4 GB Kingston Hyperx 1333Mhz, Asus Radeon R9 280X DirectCU II 3GB GDDR5
1556 levél
Válasz 15.10.03. 10:39 #1094
Aribeth
Verona Boys - The Dawn Will Come (Dragon Age: Inquisition Main Theme Cover)

Kicsit jó feldolgozás.
Shepard: She messed with my hamster, guys. Now it's personal.
733 levél
Válasz 15.09.28. 20:29 #1093
Gerő a nyerő
No para, nem néztem a fórumot mostanság (csak ma!). Hát aki kapkod, az így jár. Meglesem a Keepet, a döntések ügyében. Köszi!
Asus Z97P, i5-4690K, 2x4 GB Kingston Hyperx 1333Mhz, Asus Radeon R9 280X DirectCU II 3GB GDDR5
8508 levél
Válasz 15.09.28. 13:33 #1092
davkar9
Akkor már miért nem vártad ki te is a goty kiadást? Mármint jó az alapjáték (ha szeret(t)ed az előző részeket, a világot), de úgy utánad dobták volna dlcket is. Előző részeket nem muszáj újrázni, pont ezért van a Dragon Age Keep. Itt be tudod állítgatni az első két részben hozott kisebb-nagyobb döntéseidet, amik eléggé hatással vannak a DAI történetére, a világ állapotára. Már fent vannak a DAI diák is, de alapállásban minden ottani döntés el van dugva, így csak a játék befejezése után, vagy ha külön beállítod, lesznek láthatóak. EA-Origin fiókoddal lépj be, ugyanaz legyen amire a DAIt is aktiváltad. Bocs a hülyének nézést, de emiatt már kellett korábban több hszen keresztül magyarázni.
Simple. Eternal. Beige.
733 levél
Válasz 15.09.28. 11:42 #1091
Gerő a nyerő
Eljött az én napom is, megvettem a cuccot így 1 év után! Mennyire lehet az előző sztorik karaktereire építeni benne? Ha nagyon és van is értelme, akkor lehet előtte gyorsan lezúzom az Origins-t minimum. #nospoiler, direkt nem olvastam bele a sztoriba meg itt a fórumos dolgokba, hogy meglepi legyen minden.
Asus Z97P, i5-4690K, 2x4 GB Kingston Hyperx 1333Mhz, Asus Radeon R9 280X DirectCU II 3GB GDDR5
8508 levél
Válasz 15.09.25. 20:49 #1090
davkar9
Vársz pár napot és megveszed a goty kiadást, ami az alapjáték mellett tartalmazza az összes dlct.
Simple. Eternal. Beige.
1 levél
Válasz 15.09.25. 19:12 #1089
siomina
Sziasztok nemrég találtam rá a dragon age inquisitionre. Már a fő történetszálat végigvittem és jó lenne a dlcket is végigcsinálni. Van akinek a skidrow féle van fent a dlc-ket tudta aktiválni ? Nekem eddig sehogy sem sikerült van valami tanácsotok ? Előre is köszi a válaszokat.
1556 levél
Válasz 15.09.22. 19:50 #1088
Aribeth
Csak legyen vége a szeptembernek, utána beveszem a leszarom tablettát, és játék orrvérzésig.
Shepard: She messed with my hamster, guys. Now it's personal.
8508 levél
Válasz 15.09.22. 19:05 #1087
davkar9
GOTY kiadás október 6-án!

Na mi a helyzet, trespasserbe senki nem nézett bele?
Simple. Eternal. Beige.
8508 levél
Válasz 15.09.09. 14:38 #1086
davkar9
Ja és a zene! Van olyan epic és fülbemászó, mint a main theme!

Stáblistát is tessék végigülni, megéri!
Simple. Eternal. Beige.
8508 levél
Válasz 15.09.09. 10:30 #1085
davkar9
Kész

Na ez tökéletes volt, így kell "lezárni" (winkwink ) egy sorozatot! Tényleg beleadtak mindent, a legjobbakból lett összegyúrva. Karakterek - írás és előadás - történet, azok a pillanatok (pl kártyaparti), amik miatt szeretjük a bw-t. Előző kettő dlc tényleg kihagyható (+ keepben úgyis be lehet majd állítani az újabb rész/ek előtt), ez a trespasser viszont kötelező, ha szeretted az alapjátékot!
Simple. Eternal. Beige.
10240 levél
Válasz 15.09.09. 06:25 #1084
MattMatthew
Touché!

SPOILER
Most ezzel a csillagkapuval meghoztad a lelkesedésemet!
"Hi, I'm Matt. I'm a radar technician." -Kylo Ren
8508 levél
Válasz 15.09.08. 23:42 #1083
davkar9
Hát warez verzióval biztos nem menne, érthető a keserűség 3. Joh és a Descent tényleg kissé töltelék volt, ugorhatóak, viszont ezen látszik, hogy a megjelenés óta megy a munka. +1 epilógus, ráadás, lehúzás, lehet bárminek nevezni, én nagyon élvezem! Persze én a dai miatt sem fanyalogtam, teljesen azt adta, amit vártam tőle. Közel 4 óra lehet benne, talán a fele(?) körül járhatok, abszolút megérte az árát. Aztán még ott vannak a variációk, ki a divine, mik a kapcsolataid, stb.

Az viszont most tűnik fel, hogy

SPOILER
a Bioware mennyire szereti a Csillagkaput.
Simple. Eternal. Beige.
10240 levél
Válasz 15.09.08. 22:53 #1082
MattMatthew
Pfff... megyek inkább és tolom tovább a SR: Hong Kongot, ennek a mentése már úgysincs meg!
De amúgy örülök, hogy így többedik fizetős DLCre ősszekaparták magukat...
"Hi, I'm Matt. I'm a radar technician." -Kylo Ren
8508 levél
Válasz 15.09.08. 20:39 #1081
davkar9
Áháháhá, ez atomjó! A citadel dlct képzeljétek csak a "jó, jó de úgysem számít és basszák meg, hogy a befejezésbe nem tudtak beletenni ennyi szívet és lelket" érzés nélkül. Ez a trespasser egy teljesen megérdemelt, fanservice epilógus. Még csak a kezdésnél vagyok, mászkálgatok és beszélgetek. Imádom!
Simple. Eternal. Beige.
8508 levél
Válasz 15.09.04. 19:59 #1080
davkar9
Golden nug elég jó. Tényleg "new game+". Megérte 2 karival tervrajzokat farmolni, szerintem szinte minden t3-as megvan így. Ráadásul pont kifogtam az a kellemes descent bugot (pont a vége előtt szedtem le a patchet de akkor már mindegy volt), ami miatt az ottani árus elég szép összegeket fizetett mindenért, így a black emporiumot is kirámoltam. Nem tudom mennyi pénzt lehet összeszedni skyholdig, de talán megoldható, hogy a kinevezés után összejöjjön annyi pénz hogy a saját páncélra való nyersanyagokat meg lehessen venni a be-ből. Skyhold ruha is jó, remek ez a patch. Így kell ezt biware. Ezek után ne szúrják el a trespasser sztoriját..
Simple. Eternal. Beige.
8508 levél
Válasz 15.09.03. 22:26 #1079
davkar9
Heh, lám mennyit jelent a szín. Már a fehérpólós változat is ezerszer jobban néz ki. Most végre teljes lesz a skyhold élmény!

Descent dlc pipa. Így játék közben nem is volt rossz. A történet jelentősége - ha van neki - most még nem látszik, valószínűleg a következő részben látjuk majd a következményeket. A deep roads viszont továbbra is nagyon hangulatos. Azért nem lett olyan emlékezetes, mint a dao-ban, de a 2. pályarész közepén már elkezdtem élvezni.

Jövő héten jön ugye a záró dlc, nem lepődnék meg, ha novemberben érkezne valamiféle goty kiadás. Szóval, akit érdekelnek ezek valószínűleg érdemes lesz azt kivárni. Ha mégsem jön ilyen csomag, akkor valami téli origin akcióban szerintem le lesznek árazva.
Simple. Eternal. Beige.
3000 levél
Válasz 15.09.03. 15:34 #1078
Sucee
Meglehet, én nem is találtam sehol dátumot hozzá, tegnap pont kerestem, hogy vajon mikor jön a patch, aztán ma már írta belépéskor, hogy update szükséges.

Amúgy a harvestnél sokkal gyorsabb lett az animáció, de changelognál nem találtam ilyet, szóval nem tudom, hogy csak bugolok-e, mindenesetre gördülékenyebb, hogy egy fél másodperc alatt letépi az elfrootokat. (Loot és nyersanyaggyűjtés viszont nem változott.)
Spiders... Always the Maker-damned spiders!
8508 levél
Válasz 15.09.03. 15:30 #1077
davkar9
Hmm, én még nem látom. Lehet konzolra előbb jött a patch?
Simple. Eternal. Beige.
3000 levél
Válasz 15.09.03. 13:08 #1076
Sucee
Viszlát, Skyhold pizsama. Mindezt képpel akartam közölni, de PC-n most nincs fent a játék, boxról meg pain in the ass a screenshotolás.
Amúgy lakosztályon van egy wardrobe lehetőség, ha valakinek nem lenne egyértelmű, hol keresse.
Spiders... Always the Maker-damned spiders!
10240 levél
Válasz 15.08.30. 16:58 #1075
MattMatthew
Alix!
Az az érzésem, hogy egy csomót kell tárgyalóteremben vádlottként ülni és hallgatni a majmokat a helyett, hogy lemészárolnánk őket és haladnánk az aktuális krízissel!
"Hi, I'm Matt. I'm a radar technician." -Kylo Ren
8508 levél
Válasz 15.08.30. 08:45 #1074
davkar9
Trailer, feliratok is angolul.

Bejelentős hír
Ez az utolsó dlc, lehet akkor bevállalom a descentet is addig.

+ következő patch után végre a pizsi helyett lehet rendes ruhát hordani Skyholdban!
Simple. Eternal. Beige.
8508 levél
Válasz 15.08.29. 23:19 #1073
davkar9
Végre egy dlc, aminek lesz értelme?

Érdekes. Mondjuk úgy lenne a legjobb ha inkább ~30+ órás kieg lenne belőle. Na mindegy, várós, főleg a vége miatt!
Simple. Eternal. Beige.
8508 levél
Válasz 15.08.22. 15:23 #1072
davkar9
Anders jó arc, wardennel öribarik, szabadságot és csajokat akar. 2-ben vinnyogó csatakbuzi, összes warden szemét volt vele, brühühü. Kanárik magasabb, dagi tündék helyett szarvas orkok (aki nem, az különleges) lettek. Time-magic. Stb-stb. + most ez a descent befejezés.

Értem, hogy sok olyan dolog van, amit technikai okok miatt kellett átírni. Sok más viszont elég hasraütés szerűnek hat, valakinek volt egy ötlete, aztán az eddig bemutatott világra, rendszerre jó nagyot, magasról.
Simple. Eternal. Beige.
1556 levél
Válasz 15.08.22. 09:13 #1071
Aribeth
Lehet, hogy kivárom az utolsó nagy DLC-t is, és akkor megveszem az összeset.

Miket is retconoztak? Már erre sem emlékszem. Illetve egy jut eszembe, Leliana, aki ha fene fenét eszik is, életben marad a DAO után.
Shepard: She messed with my hamster, guys. Now it's personal.

A fórumon szereplő hozzászólások olvasóink véleményét tükrözik, azokért semmilyen felelősséget nem vállalunk.