Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Fórum

Beszélgetés a játékokról

»» Hitman (2015)

8512 levél
Válasz 16.10.19. 10:51 #47
davkar9
Sikerült elbaszni. Gyémántokat még fel is kaptam, aztán a suliban el akartam rejteni a futárt, de a legközelebbi rejtekhelynél állt egy katona. Őt is be akartam fektetni a szekrénybe, de a folyosóról, takarásból észrevett egy másik és le is lőttek. Faszit mondjuk úgyis a konzulátuson kellett volna megölni, ott meg a legutolsó kis köcsög gyakornok is észrevesz minden álruhát. Marrakesht amúgy is utálom.
Simple. Eternal. Beige.
8512 levél
Válasz 16.10.14. 20:51 #46
davkar9
Itt az új ET.
Simple. Eternal. Beige.
8512 levél
Válasz 16.10.06. 19:55 #45
davkar9
Bangkok

SPOILER
Először a szobából akartam elmászkálni, csak a kerti turisták kiszúrtak. Felfedezgettem, de minden sarkon megszorultam. Szereztem pincér ruhát azzal elkaptam a dobost (jó kis nyitott ajtónál átdobok valamit, beszalad, elkapom módszer). Találkoztam a kis hipszter majommal, nyomtam egy dobszólót. Odáig volt, kimentünk a teraszra, lelöktem a lobbyba. Az ügyvédet a háromkerekűvel iktattam ki, bár vissza kellett szaladnom az emeletre a csavarhúzóért. Szerencsétlenkedtem is egy sort, kilyuggattam a hordót, de amikor a technikus nagy boldogan beindította akkor én pukkantam. Sorrenden állítottam, már csak meg kellett várni a dagit. Tetszett ez a zártabb pálya.


Colorado

SPOILER
Ez annyira nem volt vészes, csak egyik opportunityről ugráltam a másikra. Sok-sok baleset volt, mastery fele meg is lett egy játékból. Ez is viszonylag egyszerű pálya, csak az öltözködést kell jól eltalálni.
Simple. Eternal. Beige.
8512 levél
Válasz 16.09.17. 23:13 #44
davkar9
Csak tudnám mi a francért azzal a szemét Divisionnel szartam el az időt márciusban... Atom jók ezek az ET-k!SPOILER
Párizst nagyjából már ismerem, Dia mondta, hogy megy a célpont az eredeti csajhoz. Na mondom az a 3. emelet, oda lazán felérek. Először megpróbáltam a meghívós módszer, a 2.-on megállítottak a fegyver miatt. Huh, szerencsére újrakezdhető. Mondom úgyis party, megyek pincérként. Pincéből ki a beszállítókhoz, fel az ereszen, igen ám, de ez a laptopos rész, lezárt terület, az őrt pedig nem sikerül becsalnom a sarok mögé és az asszisztens csaj is épp akkor bukkant fel. Csapó #3, helikopter felőli oldal, itt is ereszen fel. Odafent el is navigáltam, átengedtek szinte mindenhol, Dalia szobájába viszont nem tudtam gyorsan beslisszolni, az őr ott topogott az ajtóban, hogy tessék szépen kifáradni. Ötödjére már kezdtem a bejáratnál, mondom majd követem. Divatbemutatónál lerázott, nem tudtam időben felérni. Hogyazajó...

Nem igaz, nem fekszünk le anélkül, hogy ne nyírnám ki. Odamentem a spawn pointjához és érmékkel szépen egyesével becsaltam a magas sövény mögé a kíséretével együtt és a zongorahúrral elkaptam.
Simple. Eternal. Beige.
31675 levél
Válasz 16.09.16. 21:04 #43
Creativ3Form
Megérkezett az új Exclusive Target, szóval tessék belépni.
Az lenne a világon a legnagyobb business, ha mindenkit megvennék annyiért amennyit ér, és eladnám annyiért amennyit hisz magáról!
5196 levél
Válasz 16.09.13. 11:46 #42
Skorpio90
Hát nem megvettem az Intro packot?
Die Hard 13 - Az élet most aztán már k*rva drága!
8512 levél
Válasz 16.09.11. 11:37 #41
davkar9
Egyedül ezzel az always online szarsággal nem vagyok kibékülve. Mármint önmagában ez csak kb. 10%-ban a játék hibája, mert tolhatnám offline, de ugye mastery, challange meg miegymás nélkül. Sajnos a köcsög upc baszakodik mostanában, megszakad, de csak ilyen pár percekre. Sapienzában 3-4 utcánként egy connection lost rohadtul fel tudja ám dobni a játékot.
Simple. Eternal. Beige.
8512 levél
Válasz 16.09.11. 08:56 #40
davkar9
Néha pedig a "csalások" inkább nehezítenek/elhúzzák az időt. Párizs újra.

SPOILER
Megnéztem az elcsalós opportunityt, amikor beszél a fickóval a pavilonban. Végén odaállt a partra, szinte csak cetli hiányzott a hátáról, "lökj bele". Csajnál a laptopos módszert választottam. Egy baj volt, valami kis asszisztens ott lihegett a nyakában. Úgy kerültem meg a dolgot, hogy a laptophoz sétálva nekimentem az ürgének, elkezdett gondolkodni és addig gyorsan kitekertem a csaj nyakát.

Ugyanebből a mentésből dolgozva begyűjtöttem a fiber wire killeket is. Parton álldogálva először lement Viktor, test a vízbe. Csaj megint nehezebb volt, ismét ott volt a kiskutya a sarkában. A fürdőjében elbújva egy csavarkulcsot eldobva becsaltam az őrt, ő ment aludni a szekrénybe. Amikor beért a célpont akkor vele ugyanezt eljátszottam.


Ezek a biztos módszerek, az ajánlott csak látványossá teszi a játékot.
Simple. Eternal. Beige.
31675 levél
Válasz 16.09.11. 01:33 #39
Creativ3Form
Amúgy elég szép a játék:

Gyilkolás előtti nézelődés 1.
Gyilkolás előtti nézelődés 2.
Az lenne a világon a legnagyobb business, ha mindenkit megvennék annyiért amennyit ér, és eladnám annyiért amennyit hisz magáról!
31675 levél
Válasz 16.09.11. 01:25 #38
Creativ3Form
A spoilerre...mivel sokaknak nincs még meg, mivel várnak a dobozosra, én inkább spoilerbe rakom őket. Bankok is lenyomva. SPOILER
Újfent összejött egy double kill féle, csak ezúttal nem véletlen, hanem előre eltervezett módon. Rovarirtónak vedlettem át, magamhoz vettem a rovarirtó szert, amivel kapcsolatban felhívták a figyelmemet, hogy csak óvatosan a használatával, mert ha a szellőzőbe kerül, akkor baj lesz. Mondanom se kell, hogy pillanatok alatt össze is állt a terv. Bementem szépen a raktár részbe, ahol a szellőző rendszer volt és megvártam amíg mindkét célpontom ugyan abban a teremben lesz, amit el akarok "gázosítani." Miután ez megtörtént, az irtószer ment a szellőző rendszerbe, a teremben mindenki elájult, visszavedlettem pincér ruhába, hogy ne kapjanak el rögtön a biztonságiak mondván, "mit csináltál te idióta csótányirtó", ezután kicammogtam az elájult emberek és célpontjaim közé, a hangtompítós stuki pedig tette a dolgát. Ezután ki a motorcsónakhoz, és most várhatok a hó végéig USA-ra.
Az lenne a világon a legnagyobb business, ha mindenkit megvennék annyiért amennyit ér, és eladnám annyiért amennyit hisz magáról!
8512 levél
Válasz 16.09.10. 22:22 #37
davkar9
Kell egyáltalán spoiler?

SPOILER
Felfedezgettem a térképet és az oldalsó bejáratot keresve egyből belebotlottam a modellbe. Behúztam a bokorba (20 perc után valaki kiszúrta, így ugrott a sa pedig addig nem látta senki), ruha, smink fel, irány a kifutó. Utána felmentem a csajoz, dumcsiztunk, majd megfojtottam. Ha már úgy is fent voltam rá akartam dobni a lámpát a faszira, de túl sok volt ott az őr és mindegyik kihajolt a balkonról, szóval lementem egy szintet. Ott pont rálátásom nyílt a színpadra, nem akartam már újrakezdeni, hát fejbe lőttem. Sikerült is volna a párkányokon elmenekülni, de benéztem és egyszer rossz ablakon ugrottam be. Kis visszatöltés után lementem koktélt keverni. Felvettem a csajnál az idegmérget, de valamiért csak a patkányosat adta be. Elment hányni, követtem és belenyomtam a fejét a wcbe. Utána nyugodtan távoztam a pincében.


A discoveryk és az opportunityk hasznos "csalások", de szerintem most már simán ráállok az első megérzéses módszerre és ha végigjátszottam az elérhető pályákat majd akkor fekszem neki a masteryknek. Tutorial pályán is eljátszogattam vagy 2 órát a maxra húzással.

Egyébként tényleg még most érdemes beszerezni és folyamatosan visszajárni. Dobozosnál lesz 2-3 nap és ennyi, esetleg egy újrajátszás. Eddigi elusive targeteket sajnálom, division helyett erre kellett volna inkább beneveznem márciusban.
Simple. Eternal. Beige.
31675 levél
Válasz 16.09.10. 21:37 #36
Creativ3Form
Nnnnnna, Marrakesh is letudva, már csak Bankok van hátra, aztán belassulok, már várhatok a következő fejezet megjelenésére. Amúgy továbbra is imádom. SPOILER
Sapienza remekül összejött, nagyjából mindkét áldozatot úgy öltem meg, ahogy terveztem. A csávónál beöltöztem szakácsnak, illetve ilyen szakács segédnek, patkányméreggel megfűszereztem a kajáját, majd amikor elment hányni, szépen lelöktem a szikláról. Szegénynek nem sikerült jól az utolsó vacsorája, de hát ez van. A csajra nem volt tervem, de aztán bejutottam a szobájába, ahol találtam egy szerelmes levelet, amiből kiderült, hogy hát viszonyt folytat a golfedzővel. Gyorsan megkerestük hát a golfedzőt, adtunk a borának egy kis patkánymérget (ez nálam bevált módszerré vált, Párizsban is akartam ilyet, csak nem jött össze, mert mindig észrevettek), majd a WC-n elkábítottuk, átvedlés a ruhába, ment a telefon a csajnak, hogy a szokott helyen, majd amikor megjött, kapott egy csinos fejlövést. A vírus elpusztításánál kellett egy kis lopakodás, álruha szerzés, azzal egy újabb lopakodás, majd vírus elpusztít és menekülés.
Marrakesh-nél már nem ment minden terv szerint, mondjuk a két áldozatnál nem is volt nagyon tervem, inkább menet közben találtam ki. A szemüveges csókát, aki valamilyen interjúra készült, szimplán az egyik sétálása alatt kaptam el, kapott egy kis mérget, összeesett, ment a kukába a holteste. A tábornoknál már félig összejött a terv, "csatlakoztam" egy tüntetéses plakátokat szétszóró csapathoz, velük simán bejutottam a bázisra, itt átvedlettem egy katonai ruhába, de sajna nem tudtam csendben, észrevétlenül elintézni a tábornokot, mert sosem járt olyan helyen, ahol ezt megtehettem volna. Így lelöktem az emeletről, amikor telefonon beszélt. Engem nem vettek észre, de a holtestet természetesen megtalálták, így gyorsan kellett meglépnem.
Ti milyen taktikát alkalmaztatok eddig? davkar9 Steamen megosztott képein láttam, hogy ő Párisban modellnek állt.
Az lenne a világon a legnagyobb business, ha mindenkit megvennék annyiért amennyit ér, és eladnám annyiért amennyit hisz magáról!
939 levél
Válasz 16.09.10. 11:43 #35
Dbz
Be kell jelentkezni és akkor nagyobbak a kedvezmények!
8512 levél
Válasz 16.09.09. 13:33 #34
davkar9
"davkar now owns HITMAN™"

+ jár két köszi Vodevilnek is. Egy a kedvcsinálóért, egy pedig a GMG-ért. Éppen valami 20%-os leárazásban volt (ami lehet, hogy hiba, mert most meg megint csak 10).
Simple. Eternal. Beige.
31675 levél
Válasz 16.09.08. 22:15 #33
Creativ3Form
Amúgy nem is meséltem. SPOILER
Olyan rohadt nagy mákom volt Párizsban, hogy az valami eszméletlen. DOUBLE COMBO-s halált sikerült ugyan is összemákolnom. Nézelődtem, magamra öltöttem egy biztonságis ruháját, így ezek után már sokkal szabadabban járkálhattam és felfedezhettem a terepet. Kifigyeltem, hogy a csaj célpontom fent mászkál az és folyamatosan kijár egy erkély/terasz szerűségre cigizni. Na mondom felmegyek és lelököm a vérbe. Bolyongtam a megfelelő lépcsőt keresve, és ezen bolyongásom közben a kezembe akadt a tűzijátékot aktiváló kis távirányító. Mondom faxa, ezt viszem magammal mondván, csak eltudom vele terelni a spiné figyelmét, és így akkor még könnyebb lesz lelökni az erkélyről. Felértem az emeletre (egy kis párkányos, pókemberes felmászásos művelet után), a csajszi pont ment is cigizni. Kimentem utána, aktiváltam a tűzijátékot. Mondok KIRÁLY, a csaj reagált, odament a párkányhoz, én meg mögé és ploccs, lelöktem. Igen ám, de nem vettem észre, hogy a másik áldozatom pont akkor sétált el az erkély alatt, amikor én lelöktem a csajt, így az ráesett és összejött a DOUBLE COMBO-s halál. El se hittem. Ezután szépen lementem az emeletről, irány a motorcsónak és sziasztok. A második végigjátszásom során tuti megpróbálom még egyszer ezt a gyilkolást, mert ez nagyon tetszett.
Az lenne a világon a legnagyobb business, ha mindenkit megvennék annyiért amennyit ér, és eladnám annyiért amennyit hisz magáról!
10963 levél
Válasz 16.09.08. 10:24 #32
VodevilX
Erről van szó
Apukám há te most nem engem vissza maga..ön...
31675 levél
Válasz 16.09.07. 22:00 #31
Creativ3Form
Párizs lenyomva. Áááááh gyerekek, imádom. Vegyétek meg azonnal, nagyon messze még a január 31, amikor is jön a dobozos verzió. Én nem bántam meg, hogy gyenge voltam és nem bírtam várni. Élvezet minden perce.
Az lenne a világon a legnagyobb business, ha mindenkit megvennék annyiért amennyit ér, és eladnám annyiért amennyit hisz magáról!
10963 levél
Válasz 16.09.07. 15:01 #30
VodevilX
Amúgy tényleg ott a steam refund, simán ki lehet próbálni intro pack-ot, csak vigyázzatok a 2 órával.
Apukám há te most nem engem vissza maga..ön...
5196 levél
Válasz 16.09.07. 14:36 #29
Skorpio90
Abba lehet hagyni, a végén még megveszem gépújítás előtt.
Die Hard 13 - Az élet most aztán már k*rva drága!
1183 levél
Válasz 16.09.07. 14:28 #28
Baracklekvár
"Pedig mindenhol mindenki imádja, aki valaha is szerette a sorozatot Mégsem volt öngyilkosság ez az epizodikus formátum."

De. Mindig is szerettem Hitmant, legtöbbet megvettem, előző verzió ma is telepítve van. Ez az epizodikus izé meg nem.
pogessor.pcdome.hu
10963 levél
Válasz 16.09.07. 14:19 #27
VodevilX
Pedig mindenhol mindenki imádja, aki valaha is szerette a sorozatot Mégsem volt öngyilkosság ez az epizodikus formátum.
Van 2 tutorial map, mellé pedig 6 nagy pálya (ebből járunk most a 4-nél), eddig 2-2 célponttal, plusz a nyári bónusz pack , ami tulajdonképpen a 2. és 3. pálya más célponttal. Az USA pályán meg 4 is lesz, állítólag.
Sovány? Nem mondanám, pont ezért mondtam, hogy sokból kimarad aki a végén megveszi, egyszer leöl mindenkét és megy is tovább. Az elusive-ok tényleg irtó jók, nagyon izgis tud lenni, az eddigiekből 3at is elbasztam
Amellett meg tényleg nagyok a pályák, telis-tele számtalan lehetőséggel, amire a challenge-ek listájából lehet ihletet meríteni. Illetve van egy mastery level is minden pályán, amivel egyre több dolgot lehet unlockolni. Fegyverek, tárgyak, illetve azt is, hogy 47-es már eleve az NPC-k között, egy adott részlegen pl konyha, security stb. eleve odaillő ruhában, beépülve kezdjen.
Apukám há te most nem engem vissza maga..ön...
8512 levél
Válasz 16.09.07. 12:39 #26
davkar9
Egész pontosan hogy működik a játék? Az epizódok mindig hozzáadnak 1-1 pályát? Egy pályán egy célpontot kapunk +az et-t? A teljesben a 7 pálya-7 célpont így egy kicsit soványkának tűnik, akkor tényleg jobban megéri még most benevezni rá (és basszátok meg, érik a vétel, ne írjatok már ilyen jókat...)
Simple. Eternal. Beige.
10963 levél
Válasz 16.09.07. 07:05 #25
VodevilX
Én is így valahogy voltam, először az intro pack-ot, aztán marhára tetszett, mondom jó ott a Steam refund, aztán green man gamingen, volt legolcsóbb a teljes. Azt lehet nem mondtam, hogy olyan mint a Blood Money, de arra gondoltam, mikor azt írtam, hogy a valaha volt legjobb Hitman élményt nyújtja Majd a nagy pályákon bontakozik ki csak igazán
Tegnap jött a hír, hogy 27-én jön az utolsó előtti, USA pálya.
Apukám há te most nem engem vissza maga..ön...
31675 levél
Válasz 16.09.07. 01:12 #24
Creativ3Form
Na, csak nem bírtam ki és megvettem Steamen én is. Az első, két körös, hajós traning pályát már le is nyomtam. Kimondottan tetszik. Engem kísértetiesen emlékeztet - ahogy lentebb is írtam - a Blood Moneyra, ami a kedvenc részem.
Az lenne a világon a legnagyobb business, ha mindenkit megvennék annyiért amennyit ér, és eladnám annyiért amennyit hisz magáról!
10963 levél
Válasz 16.08.27. 13:20 #23
VodevilX
Először tényleg nem gondoltam volna, de működik, és elég változatos, hogy az elusive is mindig másik pályára visz. Már most megvagyok róla, győződve, hogy jobban jártam így, mert én viszont biztos, hogy hirtelen játszottam volna vele 1-2 napig, aztán annyi.
Lesz még egy Japán meg USA, gondolom kb 3 hónapon belül jöhet az utolsó, így hogy azt a havi 1 epizódos tervet nem tudták tartani.
Apukám há te most nem engem vissza maga..ön...
31675 levél
Válasz 16.08.27. 12:55 #22
Creativ3Form
Hát nem tudom, nekem egy Hitman játéknál valahogy nem fért össze az epizódikus megjelenés. Nézegettem videókat és tetszeni tetszik, de ez nekem egybe kell. Magamat ismerve pedig nem lesz gond az újrajátszással főleg, hogy ahogy néztem, ez sokkal jobban hasonlít a Blood Money részre mint az előzőre, az pedig a kedvencem és rengetegszer végigvittem. Hány epizód van még hára amúgy?
Az lenne a világon a legnagyobb business, ha mindenkit megvennék annyiért amennyit ér, és eladnám annyiért amennyit hisz magáról!
10963 levél
Válasz 16.08.27. 09:28 #21
VodevilX
Van már 4 pálya, plusz az ingyenes 2 bónusz, illetve tegnap indult a 9. elusive target.
Azt kell mondjam, nagyon megérte befizetni rá! Nem tudom, hogy a picsába... de már 30 óra benne van, minden annyira együtt van benne. Azt hittem már rég elfelejtem kb mire jön a 3. rész, de nem minden új pálya esetén, újra előjön az érdeklődés, mert tényleg olyan jó. Beigazolódni látszik, hogy működik ez az epizodikus megközelítés, sőt... ha ez egyben meg fog jelenni, szerintem nagyon sokan egyszer max kétszer megcsinálják a pályákat és kész... pedig sokkal több van benne.
Pontosan az elusive target-ek, az egésznek ez messze ez a legjobb része! Nagy kérdés, hogy a végén ha egyben megjelenik, ezeket újra/vagy egyáltalán elérhetővé teszik-e az újoncoknak, vagy akár nekünk, mert nagyon szívesen megcsinálnám újra egyiket, másikat, de azokat sem lehet újra, ami sikerült...
Ugye ebből volt már 9, és az a lényege, hogy egyszer lehet megcsinálni, ha nem sikerül akkor nincs második esély, ráadásul nem működik az instinct mód sem, nem jelöli ki neked pirossal a pálya másik végén, hogy ki és hol van a célpont, meg kell szépen keresni! Menteni nem lehet közben, viszont, ha nem haltál meg kiléphetsz, és lehet elölről kezdeni, szerintem az így korrekt, ha már a játék mindig online mivoltát nézzük. Még elvileg 2 nagy pálya jön, plusz tervezik, hogy további szezonok is legyenek, ami nekem tökéletesen megfelel Ebben a formában tényleg ez a tökéletes Hitman élmény
Apukám há te most nem engem vissza maga..ön...
10963 levél
Válasz 16.04.27. 18:15 #20
VodevilX
Itt az új pálya, brutális!
Szóval ha ez a pálya végig, akkor tényleg kemény lesz idén a GOTY verseny, mert itt a következő versenyző.
Addigra mindenki túl lesz rajta, hogy meh epizódonként jön... és lehet hogy nem lesz hosszú (tutorial+6 map), illetve nem is jár különösebb átfogó sztori...
De cserébe, tényleg kegyetlen durva, hogy milyen pályákat raknak össze. Hatalmas, részletes, rengeteg lehetőség, és kb lazán el lehet sétálgatni 1 órán át nézelődve, mire konkrétan elkezdené az ember teljesíteni a feladatot.
A sorozat most jutott el arra a szinte, hogy megvalósítsa a benne rejlő tényleges potenciált.
Apukám há te most nem engem vissza maga..ön...
10963 levél
Válasz 16.03.12. 09:11 #19
VodevilX
Tényleg nagyon fasza a játék!
Viszont tényleg csak annak ajánlott, aki örömmel bóklászik a hatalmas pályán, lehetőleg többször, mert tényleg rengeteg a lehetőség. Ugyan még nem öltem meg a célpontokat, de tegnap 30-40 percet mászkáltam fel alá, mondjuk tényleg nem kapkodva, sokkal inkább nézelődve és fülelve a beszélgetéseket, és szerintem a pálya felét sem láttam.
Ja és a teljesítmény egyértelműen javult a bétához képest, plusz van benne dx12 support, ami ugyan még nem tökéletes, néhol sokkal jobb, néhol meg rosszabb, de azt ígérték, hogy ez a jövőben javulni fog.
Apukám há te most nem engem vissza maga..ön...
3002 levél
Válasz 16.03.11. 08:32 #18
gregmerch
+1
i7-4790, Asus Maximus VI Gene, 2x8Gb Kingston HyperX DDR3 1600MHz, ASUS GTX 970 2xSLI; i7-3770K, Gigabyte GA Z77X-UD3H, 4x4Gb Kingston HyperX DDR3 1600MHz, Gigabyte GTX TITAN ; PS, XB, ND, AND
8512 levél
Válasz 16.03.10. 22:37 #17
davkar9
Mármint a 7-8 pontokra gondolsz? Ez gaming zsurnaliszt nyelven közepest jelent. Valódi 7-8 pont már biztatóbb lenne, így viszont én is várok a teljesre, de legalább hihetőbb értékelésekre.
Simple. Eternal. Beige.
31675 levél
Válasz 16.03.10. 18:49 #16
Creativ3Form
Én is így vagyok vele. Megvárom az All In pakkot.
Az lenne a világon a legnagyobb business, ha mindenkit megvennék annyiért amennyit ér, és eladnám annyiért amennyit hisz magáról!
5196 levél
Válasz 16.03.10. 17:41 #15
Skorpio90
Áh, én végül megveszem majd egyben, ha minden kijött.
Die Hard 13 - Az élet most aztán már k*rva drága!
10963 levél
Válasz 16.03.10. 17:32 #14
VodevilX
Ez bizony tényleg fasza lesz, most már a kritikák is megerősítik!
Csak ne lenne ez az epizódikus baromság... részemről nem olyan egyszerű ám az érdeklődést fenntartani egy éven át, ilyen kényszerített megszakításokkal, akár milyen jó is a játék...
Apukám há te most nem engem vissza maga..ön...
10963 levél
Válasz 16.02.21. 11:22 #13
VodevilX
Steamen preorder starter packot, aztán bétázol és ha végzel akkor refund.

Nem tökéletesen optimizált, főleg a nagyobb tömegnél vehető észre, illetve a tükrök brutálisan ölik az fpst, de azon kívül viszont stabil. Szerintem erre lesz megoldás, de ha így marad, akkor is csak PS4re mondanám, hogy botrányos.
Apukám há te most nem engem vissza maga..ön...
5196 levél
Válasz 16.02.21. 11:05 #12
Skorpio90
Azt mondják, hogy (természetesen) szarul van optimalizálva. Mennyire igaz ez? Az most nem érdekes, hogy bétában van, csodát már nem tudnak csinálni vele, ha tényleg döcög, pláne, hogy PS4-en is szaggat.
Die Hard 13 - Az élet most aztán már k*rva drága!
8512 levél
Válasz 16.02.21. 10:57 #11
davkar9
Béta csak a preorderrel jár?
Simple. Eternal. Beige.
10963 levél
Válasz 16.02.21. 10:50 #10
VodevilX
Látom még ez sem volt: 15 perc gameplay Párizsban
Apukám há te most nem engem vissza maga..ön...
10963 levél
Válasz 16.02.21. 10:22 #9
VodevilX
Tulajdonképpen két kisebb pálya ez a béta, próbálgattam ezt azt... de nagyon tetszik azt kell mondjam!
Az teljesen egyértelmű, hogy Blood Money féle szabadságot kapunk, nem pedig az Absolution lineáris megközelítését, és ez nagyon jó!
Találtam egy ilyet is: pálya méret összehasonlítás
De azt tényleg nem tudom eldönteni, hogy mennyire lesz jó nekünk 6 ilyen nagyszabású pálya, amit egyértelműen az online contracts életben tartani Absolution módjára, ahelyett, hogy a régebbi részek módjára lenne 10+ kisebb pálya. Erre valószínűleg tényleg csak a legvégén kapunk választ...
De a célját elérte, nagyon kíváncsian várom Párizst!
Apukám há te most nem engem vissza maga..ön...
10963 levél
Válasz 16.02.19. 19:20 #8
VodevilX
Gyors bétázás alapján, nem rossz, de van kifogásolni valóm...
Nyilván egy 10 perces prológus alapján mindent nem lehet megállítani, de látszatra tényleg visszatér a régi részekhez: adott a helyszín, adott a célpont, döntsd el hogyan teljesíted... Ez a jó!

Viszont mivel bejött ez szemét szétdarabolós baromság, így bizony nagyon szar lesz úgy játszani egy jó Hitman játékkal, hogy havonta? kapod az új adagokat...
Plusz mi a garancia, hogy végig jó? Persze, hogy az első kör szép és jó lesz, hisz el kell adni, aztán ha nem jön be a népnek ez a terjesztés, és mondjuk sokan leragadnak a starter pack-nál, akkor ki tudja, hogy milyen szinten zuhan meg a többi epizód vagy minek hívják majd színvonala...

Másrészt béta meg minden, de megint csak elég érdekes, hogy látszatra habár rendben van, mégis képes elég gané teljesítményt produkálni... Mondhatnak bármit, ez nem úttörő next gen grafika, nem is új engine, sőt igazából eseménydússágát tekintve kb lófasz ez a kis prológus, mondjuk egy Absolution Chinatown küldijéhez képest. De a teljesítmény javulhat nyilván, csak természetesen továbbra sem vagyok hajlandó jó szemmel nézni, mikor a 970-em indokolatlanul tünteti fel rossz fényben bármilyen játék... szóval az 1080p@60fps legyen már reális kompromisszumok árán elérhető.

Most ha már beszereztem ezt a Starter Packot, szerintem meg is tartom megjelenésig, aztán meglátom, hogy marad vagy refund... Mondjuk, ha jó, akkor kíváncsi vagyok, hogy lesz-e upgrade lehetőség teljes csomagra.
Apukám há te most nem engem vissza maga..ön...
10963 levél
Válasz 15.09.23. 10:04 #7
VodevilX
Lesz ott más is... Eleve a február március durvulás lesz, ha nem késik akár az akkora tervezett címek közül, nagyon sűrű lesz. Amúgy nem bánom, jó látni, hogy igenis elhalasztják a megjelenéseket, ha kell.
Ettől viszont továbbra sem gondolom, hogy olyan hatalmas alapjátékot kapunk, kusza ez az egész folyamatos tartalom adagolásos elképzelés... de majd meglátjuk...
Apukám há te most nem engem vissza maga..ön...
31675 levél
Válasz 15.09.22. 20:46 #6
Creativ3Form
Márciusra...amikor jön az Uncharted 4 is...fasza...
Az lenne a világon a legnagyobb business, ha mindenkit megvennék annyiért amennyit ér, és eladnám annyiért amennyit hisz magáról!
8512 levél
Válasz 15.09.22. 19:10 #5
davkar9
Át lehet nevezni a topicot Hitman (2016)-ra. El lett halasztva márciusra. Örülök neki, így legalább nem kell a novemberi címekkel rohanni. Kicsit egyébként tartottam is tőle, hogy csak valami félkész cucc jön ki, aminek a "kivágott/hagyott" részeit később eladják +dlc contracts fícsörként.
Simple. Eternal. Beige.
6427 levél
Válasz 15.07.12. 12:47 #4
GustyX
Kiszivárgott videó.
http://gustyx.web4.hu - saját véleméyeim, tapasztalataim játékokról
10963 levél
Válasz 15.06.16. 20:28 #3
VodevilX
Hagyjad már... Legyen ez a Blood Money 2!
Apukám há te most nem engem vissza maga..ön...
5196 levél
Válasz 15.06.16. 20:14 #2
Skorpio90
Minden jónak tűnik, de miért lett 47-es hirtelen egy 20 éves Timothy Olypahnt klón? Oké, hogy játszotta a filmben, meg 47-es egy klón, de értitek
Die Hard 13 - Az élet most aztán már k*rva drága!
8512 levél
Válasz 15.06.16. 20:04 #1
davkar9
Számozás vagy alcím nélkül érkezik az új Hitman az év végén, december 8-án. Infókkal megpakolt trailer.
Simple. Eternal. Beige.

A fórumon szereplő hozzászólások olvasóink véleményét tükrözik, azokért semmilyen felelősséget nem vállalunk.