Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Fórum

Beszélgetés a játékokról

»» Mafia III

Mafia III

Mafia III
A legutóbbi Mafia III cikkek, hírek
8520 levél
Válasz 16.10.22. 12:13 #150
davkar9
Az anyjuk picsája az elavult. Dolgozniuk kéne, a lentebb említett játékok, ahol hasonló probléma volt, egy héten belül játszhatóak voltak. Egy BF1 röhögve elszalad ultrán, ez a fos pedig el se indul. Ha a grafika, tartalom, bármi indokolná, akkor elfogadnám, de egy összességben ocsmány játékról van szó, ami ráadásul még bugos is.
Simple. Eternal. Beige.
10949 levél
Válasz 16.10.22. 10:54 #149
Lacko
Kösz mindkettőtöknek. Az van, hogy nekem még nincs meg a kilőhetetlen kerék bónusz és a zsaruk egyből lekapták mind a négy kereket. Szóval hiába volt erős a furgon, kerék nélkül nem nagyon tudtam manőverezni. Na de most megszereztem a páncélkerekeket...
Csak sajnos megint kidobott a desktopra.
307 levél
Válasz 16.10.21. 21:24 #148
TBone142
Ha ilyet csinálsz, sose hagyd túl messze az autót, mert kezdheted előlről. Amúgy már nem emlékeztem, hogy mi történik, miután ellopod. De kb. azt csinálhattam, mint Crea. Vagy valamelyik asset-skillt toltam, amivel leráztam a rendőröket. Viszonylag későn csináltam meg ezeket a küldetéseket.
31703 levél
Válasz 16.10.21. 21:06 #147
Creativ3Form
Én menekülés közben kilőttem a rám tapadó rendőrök autóinak kerekét, majd utána leráztam őket. Plusz ugyan nem egy gyors a verda ez tény, de erős, így ha szembe jöttek, simán nyomtam egy padlógázt.
Az lenne a világon a legnagyobb business, ha mindenkit megvennék annyiért amennyit ér, és eladnám annyiért amennyit hisz magáról!
10949 levél
Válasz 16.10.21. 20:44 #146
Lacko
Azt nem mondtad, hogy hiába intézem el csendben a teljes rendőrséget és szerzem meg a furgont tök nyugodtan, akkor is nekem esik legalább 6 járőrkocsi, akiket nem lehet lerázni, mert a furgon gyök kettővel megy!
Aztán még egy rohadt bug is bejött, hogy bementem a Cassandrához legközelebbi racketbe, ahol a négerek segítettek kinyírni a rendőröket. Aztán bujkálnom kellett amíg vissza nem vonták a kőrözést. Na mennék tovább, sehol a furgon. Visszakerült a rendőrsége, kezdődik elölről az egész. Akkor most mi van? Neked hogy sikerült leráznod egy csigalassú furgonnal a város összes rendőrét?
307 levél
Válasz 16.10.21. 14:05 #145
TBone142
Utoljára azt hallottam, hogy a kiadó kijelentette, hogy nem fognak foglalkozni a jelenséggel. Elavult a processzor szerintük, ennyi...

Ami a sorozatot illeti, én az első résszel elég sokat játszottam, nem volt, valószínáleg nem is lesz még egy olyan játék, ami olyan hangulatot teremtett volna, mint az. A másodikat elkezdtem, de kb. a felénél meguntam, hogy egyáltalán nincs free roam. A sztori nem tetszett, a karakterek bénák voltak, DLC-ket nem vártam meg. A rendőrök meg ja, első részben nagyon jól meg volt ez csinálva, másodikban meg lehetett őket kenni, az is jó volt, ebben meg semmi ilyesmi nincs, viszont az tetszik, hogy a legelején megmondják, hogy a rendőrség Marcano kezében van, ha lövöldözés van, mindig téged fognak elővenni. Valaki siránkozott, hogy itt nem lehet őket lefizetni... Gondolom az így kimaradt neki, hogy néger+fegyver kombó annyira nem menő délen. Szóval ja, nem az a tipikusan vett "Mafia", de még mindig jobb, mintha nem történt volna semmi, és egy egész tűrhető játékot kaptunk, még ha el is tér az előzőktől. Amúgy én a GTA-részekkel vagyok még így. A San Andreas óta nem tudom hova tenni a játékot. Egyre nagyobb bejárható terület meg több elfoglaltság, de valahogy a sztori után 4 is, 5 is instant uninstall volt. Még az első részt is szívesebben veszem elő, mint ezeket.
8520 levél
Válasz 16.10.21. 13:44 #144
davkar9
Én meg továbbra se tudok játszani. Fejlesztők kussolnak, steames topic nyitója is feladata és nyomott inkább egy refundot. GMG-nek még nem írogattam, de elég egyértelműek a refund policyt illetően, legjobb esetben is a szürkezónában van a helyzetem (hardveres panaszért nem intézkednek, viszont ez masszívan a fejlesztők hibája is, mert könnyen lehetne javítani).
Simple. Eternal. Beige.
10949 levél
Válasz 16.10.21. 13:36 #143
Lacko
Igaziból én is megszerettem.
Ráadásul az idő mindent megszépít, de én emlékszem, hogy az első Mafia sokkal-sokkal bugosabb volt.
De azért én erre a Mafia 3-ra, továbbra se mondanám, hogy a sorozat része. Jó kis játék meg minden, de nem egy Mafia. Iszonyatosan hiányzik az eredeti Mafia hangulat. Sokan fikázták a 2. részt is (nekem tetszett), de az is sokkal inkább Mafia volt (még ha nagyon rövid is - a meg nem jelent DLC-k miatt), mint ez.
Nem véletlen, hogy Vito kapta tőlem a legtöbb racketet. Mert sokkal jobban birom, mint Clay-t.

Ja még rendőrökről:
* Mafia 1: fél km/h-val átléped a sebességhatárt egy rendőr mellett, miközben üldöz egy autó, amiből négy ember derékig kihajolva golyószóróz téged - azonnal a nyomodba ered és megbüntet. Vagy ha fél centivel átlógsz a piros lámpánál a felfestet sávon, azonnal bünti.
* Mafia 2: Ha nagyon gyorsan mész vagy néha a piros lámpa miatt elkapnak, de azért annyira nem törik már magukat a törvény betartásáért.
* Mafia 3: Piros lámpa nem sorompó. 120 mérföld nem sebesség. Ezerrel nekiszállok a rendőrautónak semmi. Balesetet okozok, semmi, csak majszolják a fánkot tovább. De ha véletlenül elütök egy négert, azonnal nekem esik 5 járőrkocsi.
307 levél
Válasz 16.10.21. 10:30 #142
TBone142
Igen, a rendőr az mindenhol rendőr. Viszont emiatt több megoldás is van, hogy könnyen elhozd a kocsit. Azon kívül, hogy halomra lövöd őket/csendben legyilkolsz mindenkit, ha a közelben magadra hívatod őket, akkor onnan is oda fognak szaladni. Aztán már csak ki/el kell kerülni őket.

Amúgy ilyenkor veszem észre, hogy pl. Steam-fórumon szinte csak köpködik a játékot, és tényleg lehetett volna benne több is, de azért van benne egy csomó tök jó megoldás, és ezek miatt nekem abszolút nem hiányzott, hogy martinit tudjak rendelni egy bárban, ahova be "lehet menni, de nem lehet csinálni bent semmit". De lehet csak nekem vannak kis igényeim.

Szerk.:

Igen, főleg az ír lányára céloztam, mikor azt írtam, hogy elég érdekesre sikerültek az NPC-k. Mondjuk a prológust látva eszembe sem jutott volna, hogy esetleg ő meg Clay, de a lehetőség fenn áll végig, ja. SPOILER
Az egyik kis interjú-részletben mondja, hogy mindenért az apját okolja, főleg azért, ami a bátyjával (öccsével?) történt, ezért gondoltam, hogy akkor esélytelen, hogy egy bűnözővel jött volna végül össze. Viszont ha most nem is, egy második végigjátszást mindenképpen megér, hogy Burke-t megöld. Nekem sem volt túl szimpatikus karakter, de azután az lett.


A spoiler-es rész Crea-nak is szól, és igazából csak annak spoiler, aki nem látta a játék intro-ját/bevezető egy-két küldetését.
10949 levél
Válasz 16.10.21. 09:25 #141
Lacko
Kösz, akkor nem bajlódom ezzel a maradékkel. (ugyebár a még el nem foglalt kerületekben azért felesleges, mert az ilyen helyeken általában van mini-küldi és elég akkor megtisztítani. Csak nem tudtam mi célt szolgálnak a már teljesen elfoglalt kerületekben a gonoszok.

Az asset menüben nem találtam semmit a lojalitásról.
Viszont a cutsenekben az ír csóka már nagyon dühös rám. A csúnya lánykájáról meg azt hittem ráindult Clayre, de aztán meg hopp kiderült... Amúgy kár. Vicces lett volna, hogy az öreg kori visszaemlékezései a csajnak igaziból már Clay feleségeként történik.

Nem fontos kérdés, csak izgat: Cassandra egyik ilyen lojális melléküldije, hogy hozzak el egy teherautót a rendőrségről. De ugye rohadt sok rendőr őrzi. Ezeket ugyan úgy le kell gyilkolni, mint a sima piros ellenségeket? Mert ugyebár a pirosaknak nem jön utánpótlás (ha a sentry-t elkapom - ha meg nem akkor max két kocsival), de ha egy rendőrt bénán kapok el és riaszt, akkor végtelen mennyiségben jönnek a zsaruk, nem?
307 levél
Válasz 16.10.20. 21:44 #140
TBone142
Az ott maradt ellenfelek mindig ott lesznek, szóval ja, nem érdemes velük vacakolni. Cassandra-nak kb. minden második mondata az, hogy tisztítsd meg a várost/kerületet/akármit és add az embereinek.

Azok kis mellékküldik és igen, lojalitást adnak, amit fogalmam sincs, hol lehet megnézni, de gondolom az assets-menüben. Ezek is úgy működnek majdnem, mint a racket-miniküldik: megcsinálsz egyet-kettőt, és addig nem ad újat, amíg nincs új kerülete. Ha mindhárom bossnak 3 kerületet adsz, akkor az összeset meg lehet csinálni amúgy. A lojalitáson kívül achievement, meg pár sor extra párbeszéd (kis háttérsztori) a jutalom. Meg nálam egy glitch: minden boss utolsó küldije után az átvezető alatt 2 modell volt belőle.
A lojalitást Vito-val gondolom úgy érted el, hogy adtál neki elég cuccot, mert én Cassandra-nak adtam az első végigjátszásomkor először a dolgokat, és az övét kaptam meg szintén mellékküldi nélkül.

Én azt sajnáltam amúgy, hogy a beszállítós küldikhez tartozó NPC-kkel csak 2 beszélgetés volt. Elég erdekes karakterek ahhoz, hogy kicsit jobban kibontsák őket is.
10949 levél
Válasz 16.10.20. 19:35 #139
Lacko
Köszönöm a bátorítást. Tényleg nem is kellett blokkolni. Simán utolértem. csak elsőre nagyon otthagyott.

Most amúgy megint lefagyott (mondjuk sok óra játékidő után) de azt hittem ez már nincs. Közbe de.

Apró, nem fontos kérdések:
1. Miután egy kerületet teljesen felszabadítok (pl a három alapkerületet, ahol az underbossok laknak) maradnak néhányan a pirosak közül. Ezeket ki kell nyírni? Meg jkell tisztítani teljesen a kerületet? Ad ez valami pluszt? Vagy felesleges velük harcolni, mert elmegyek és újra visszateremnek? (Mintha Cassandra mondott volna olyat, hogy tisztítsam meg a kerületet, de erre nem esküszöm)
2. Mire jók azok a feladatok, amiket az underbossok adnak mellékküldinek? Pl Cassandra valami fegyvereket gyűjt, Vitó meg magán-bosszú-hadjáratot vezet. Ha ezeket megcsinálom, akkor plusz pénz vagy csak lojálisabbak lesznek vagy mi?
3. Hol lehet látni, hogy ki mennyire lojális? És az pontosan mit jelent a játékban? Pl Vito bonuszai még rohadtul nincsenek kimaxolva, de már kaptam egy achivementet, hogy Vitónál maximális a lojalitás.

Na megyek vissza játszani?
18637 levél
Válasz 16.10.20. 17:18 #138
Peace
Köszi a válaszokat!
Don't fool yourselves. War is all we are! Killing is all we are good for! The rest is delusion.
10949 levél
Válasz 16.10.20. 14:30 #137
Lacko
Kösz. ezt benéztem. Úgy emlékeztem, hogy a Tommygun-t már megvettem és most újra meg kéne. De ezek szerint azt földről vettem fel.
307 levél
Válasz 16.10.20. 14:14 #136
TBone142
Nem, sima ellenfelek dobálják néha. Amúgy nem kell újra megvenni a furgonból. Viszont ha felvetted a földről, de még nem vetted meg soha a furgonban, akkor persze először fizetni kell érte. Utána viszont mindig "equip for free" lesz ott az ára helyett.
10949 levél
Válasz 16.10.20. 14:12 #135
Lacko
Oh, olyanom nekem nincs. Én csak nemrég fedeztem fel a hangtompítós pisztolyt, ami sokat segített a lopakodásban, mert már tököm tele van ezzel a füttyögéssel.
Az azért szemétség, hogyha megveszek egy fegyót, aztán terepen felkapok egy másikat helyette és azzal menekülök, aztán vissza akarok váltani és hívom a furgont, akkor újra meg kell venni.
Azt a másodlagos géppityut nem bonuszként kaptad valamelyik underbosstól?
307 levél
Válasz 16.10.20. 14:01 #134
TBone142


Pedig hamar ki lehet szedni. Csak lövöldözd ki a kerekeit. Van egy géppisztoly, ami másodlagos fegyverként lehet nálad, én mindig azt használtam, ide is elég jó volt.
10949 levél
Válasz 16.10.20. 13:44 #133
Lacko
Kösz, akkor teszek még egy sima üldözéses próbát. Elsőre eliszkolt és már késő volt, úgyhogy inkább lefeküdtem. És álmomban eszeltem ki az eltorlaszolást.
307 levél
Válasz 16.10.20. 13:21 #132
TBone142
A cutscene itt is mindenképpen ugyanott fog játszódni, de szerintem nem csinálja ki a játékot. Szóval próbáld nyugodtan, de még az is lehet ,hogy teljesen foolproof ez a rész. Én próbáltam pl. lelőni az üvegen keresztül az épületben, nem sikerült. Valószínűleg mindenképpen el fog menekülni. De egyáltalán nem para az üldözés, és még egy egész jó kis scriptelt jelenet + párbeszéd is van közben a hídon.

Peace: a kérdéseidre a válaszokat már vagy leírtuk itt korábban, vagy a játék magyarázza el. Az egyikre Lacko válaszolt (az első 3 kerület a sztori miatt nem adható másnak). A dobozokat érdemes bedrótozni, kb. úgy működnek, mint a tornyok a Far Cry-ban. Megmutatják a felszedhető cuccokat a mapon, küldetések közben látszanak az ellenfelek a radaron és ha informátor/racket boss van a körzetében, akkor választhatsz, hogy megölöd vagy magad mellé(alá) állítod.
10949 levél
Válasz 16.10.20. 13:13 #131
Lacko
Gondolom ha utolérem és az utcán lövöldözök, akkor is jönnek. Szóval ugyan az, minusz az üldözéses idegeskedés. De akkor működik az eltorlaszolás?
31703 levél
Válasz 16.10.20. 12:59 #130
Creativ3Form
Az volt nekem is egy idő után, csak olyan öt alkalomból négyszer pont arra jért egy rendőr, és jöttek azonnal.
Az lenne a világon a legnagyobb business, ha mindenkit megvennék annyiért amennyit ér, és eladnám annyiért amennyit hisz magáról!
10949 levél
Válasz 16.10.20. 12:31 #129
Lacko
Gyors kérdés: Érdemes-e szarakodni a kocsibuzi csávó üldözésével? Vagy toljak két teherautót a garázs elé és úgy öljem meg?
Néha (a régi mafiák) ezeket a hackeket nem szerették, mert a város egy másik pontján kellett utolérnem, mert ott játszódott a cutscene.
1769 levél
Válasz 16.10.20. 12:10 #128
warcat
Á túl jófiú vagy, én lelőttem őket a francba a kocsiból(ha erre riasztott volna egy másik civil is,akkor őt is) aztán söprés
31703 levél
Válasz 16.10.20. 11:05 #127
Creativ3Form
Mint személyiség rühellem Burkeot, de a tolvajkulcsos extrája elég jól jött. Picit untam már, hogy miután betörtem a verdák ablakát, állandóan rohangálnom kellett a "jajj, hívom a rendőrséget" civilek után.
Az lenne a világon a legnagyobb business, ha mindenkit megvennék annyiért amennyit ér, és eladnám annyiért amennyit hisz magáról!
10949 levél
Válasz 16.10.20. 10:22 #126
Lacko
@TBone: Ez már a sokadik védelmi pénz a plusz racketek hozzáadása óta, szóval nem azért kevesebb. Szóval vagy egy bug, hogy hiába van két kerülete Cassandrának mégis annyit ad, mint az alap kerülete birtoklásakor. Vagy amiatt ad kevesebbet, mert Vitonak már három kerülete van.
Úgy döntöttem, hogy ír csókát hanyagolom, mert neki bénák a pluszok, amit ad és kiváncsi vagyok, mi van ha valakivel kicseszek. És ő már feleannyit ad, mint az elején, amikor még egyenlően minhármuknak egy-egy kerülete volt.

@Peace: van az alap kerületük (ahol laknak) az csak az övék lehet, nem adhatod másnak. Majd később, amikor plusz kerületeket foglalsz el, azoknál dönthetsz. Van is hozzá filmecske külön, szóval egyértelmű lesz, hogy most döntened kell.
nekem ott még az volt bonyolult az elején, hogy amikor idegen (nem az alap három) kerületben foglalok egy egy racketet (ilyenből kettő van egy kerületben) akkor azt szabadon adhatod a három közül bárkinek. Így én kerületen belül az egyiket cassandrának adtam, a másikat vito-nak. Aztán amikor a teljes kerületet elfoglaltam (akkor jött a videó) döntenem kell, hogy melyikük kapja a kerületet (és amelyiknek adod az kapja mindkét racketet) Tehát nekem döntenem kellett és így az egyikük elveszített egy racketet (ezzel buksz egy bónusz valamit, de nem véglegesen, mert másik kerület elfoglalásakor ha újra annak adod, akkor visszakapod).
18637 levél
Válasz 16.10.20. 06:10 #125
Peace
Én nekem még ez kicsit kaotikus. Egy adott kerületen belül gondolom csak egy embernek adhatom. Mert az elején volt kettő talán, amit csak Cassandranak adhattam, most meg szintén volt kettő, de nyomkodtam bármit, csak Vito-nak lehetett adni. Azt hiszem entert lehet ütni meg p-t, hogy meglessem milyen pluszokkal jár. Vagy valami felett elsiklottam, és adhattam volna Cassandranak is az utóbbi kettőt? Érdemes bedrótozni a kis elektromos szekrényeket? Mennyire? 2-3-at megcsináltam, de gyakorlati jelentősége nem tudom mennyi van. Több piros kocsi bukkan fel a térképen? Vagy micsoda?
Don't fool yourselves. War is all we are! Killing is all we are good for! The rest is delusion.
307 levél
Válasz 16.10.19. 22:34 #124
TBone142
Az nekem is feltűnt, hogy néha érdekesen osztják a pénzt. Volt olyan, hogy 9k pénzt írt a térképen, de csak 7.5k-t tudtam felvenni. Az viszont biztos, hogy addig nem 'update'-eli a pénzt, amíg fel nem vetted tőle, ami van nála. Tehát ha van 10 racket, amiből csak 2-be vittél szállítmányt, és így pl. 2k a kickback, hiába viszel a maradék 8-ba is, addig ugyanúgy csak azt a 2k-t tudod felvenni tőle, és majd csak a következő fizetéskor frissül az összeg. Azt én nem vettem észre, hogy ha valakinél nő, akkor valaki másnál csökken. De ettől még lehet így.
10949 levél
Válasz 16.10.19. 21:53 #123
Lacko
Jól látom, hogyha valakinek adok racketet, akkor annak nő a védelmi pénze, de mindenki másnak csökken?
Amikor a 3 alap került volt kiosztva, akkor mindenki 2000-et fizetett. Azóta adtam cassandrának még egyet és vitónak kettőt. Erre cassandra még mindig 2000-et fizet, az ír csóka 900-at, Vitó meg 5000 körül... Cassandra lehetne egy kicsit hálásabb is.
Ja igen és a racketek maxon, szóval nem az a baj.
10949 levél
Válasz 16.10.17. 11:04 #122
Lacko
Na írok valami jót is:

* Pl nagyon vicces, hogy az alagutakban elmegy a rádió - amúgy szarakszik a fülesem és azt hittem először, hogy azzal van baj, aztán rájöttem, hogy az alagút. Jó poén volt.

* Végre jött egy olyan küldi, ami méltó a Mafia sorozatra: nem lehetett lopakodni, küldeni kellett az ólmot. Amikor az egyik áttért alvezért kellett kimenekíteni a kőfejtőből. Remélem lesznek még ilyenek.
Kicsit félek, hogy az volt a fejlesztés, hogy pár ilyet kitaláltak mint ez a korábbi Mafiák alapján. Aztán rájöttek, hogy ez túl kevés és rövid lenne, ezért kitalálták ezt a racket rendszert, ami végtelen számú, de unalmas mini-küldetést generál. Ugyanis nekem már 26 óra lopakodós-pöcsölős játékidőm benne volt, mire jött az első komolyabb (kőfejtős) küldi. - Na jó, ez most negatívra sikerült, pedig csak pozitívakat akartam

* Baromira élvezem az autózgatást. Annyira nem vagyok oda New Orleans-ért. De ügyesen összerakták ezt a New Bordeoux-t, hogy élvezetes legyen fel-alá autózgatni. A mostani Honest Trailerben fikázzák a teljes sorozatot azért, mert egy-egy küldetéshez sokat kell kocsikázni - de ez nekem rohadtul bejön.
Kicsit sajnálom, hogy nincs saját garázsom, mert a kedvenc tipusomat nem tudom kérni az action menüből és nehéz találni a városban. De azért jó így is.

* Akartam tőletek kérdezni, hogy mi van akkor ha egy district két racketjét két különböző underbossnak adom (mert ezt csináltam), de aztán megoldódott, mert jött a jelent, hogy el kell döntenem ki kapja a kerületet, függetlenül attól, hogy kiknek adtam a racketet. Ez azért pozitív, mert amikor kiosztottam a racketet, akkor szívtam a fogam, hogy kéne Vitótól a védelmi pénzt begyűjtő consiglieri, de Cassandrától is a plusz tár. Ezért mindkettőnek adtam egyet, de kiderült, hogy cassandra "plusz tár"-a annyit jelent, hogy kib***ott 13 db tölténnyel több lehet nálam - nincs egy teljes tár. Sírt is a kerület elosztásánál, hogy miért Vitónak adtam.
18637 levél
Válasz 16.10.16. 09:48 #121
Peace
Optimal-ra állította magának alapból a játék a grafikai részletességet. Kíváncsi voltam és feltoltam high-ra, ugyanolyan ocsmány. Sebességben nincs különbség, ugyanúgy fut.
Don't fool yourselves. War is all we are! Killing is all we are good for! The rest is delusion.
10949 levél
Válasz 16.10.15. 22:04 #120
Lacko
"Egész más játéknak tűnt így, szerintem akik rosszakat írnak a játékmenetről, azok így játszanak." - Ezen jót röhögtem...
31703 levél
Válasz 16.10.15. 21:59 #119
Creativ3Form
Én médiumon tolom, eleve lopakodva. Persze ma is volt olyan, amikor nem volt kedvem és inkább mészároltam, de 90%-ban csak akkor lövök, ha már elbasztam és észrevettek.
Az lenne a világon a legnagyobb business, ha mindenkit megvennék annyiért amennyit ér, és eladnám annyiért amennyit hisz magáról!
307 levél
Válasz 16.10.15. 21:48 #118
TBone142
Csodás, ez a patch notes: We just rolled out a hotfix on PC that addresses blurry rendering for some players, and other stability improvements.

1.2 GB. Az ég világon semmi sem változott (legalábbis nekem). Ugyanúgy kidobál néha 10 percenként, néha 2 óránként...

Amúgy megvolt a 2. végigjátszás is easy-n, semmit nem gyűjtve, szinte semmit nem lopakodva, mindenkit megölve, akit csak lehetett 16 óra. Meg persze a cutscene-eket is átlépkedtem. Egész más játéknak tűnt így, szerintem akik rosszakat írnak a játékmenetről, azok így játszanak. Hard-on azért 3-szor is meggondoltam, hogy elsütöm-e a fegyvert, így jóval lassabban haladtam, de sokkal jobban tetszett úgy.
8520 levél
Válasz 16.10.15. 19:53 #117
davkar9
Nekem alapból el sem indul. Először a "szokásos" problémákra gyanakodtam. Verify, driver frissítés, reinstall, minden megvolt, semmi. Egész délutános szarakodás után rátaláltam a steam fórumban, hogy ez bizony phenom II "hiba", a procim nem támogatja az sse 4.1+-t. Ez abból áll, hogy indítás után egy pár mp után kidob (van már a játékban 18 percem ilyenekből...). A leírtak alapján ugyanilyen gond volt a MGSV és a No Man's Sky-jal is. Ezeknél pár nap, egy héten belül javították a dolgot, lehetett játszani. Én itt malmozgatok már egy hete, reggel ezért is csillant fel a szemem a patchnél, de semmi változás. Akik twitteren lógnak azok azt írják, hogy látványosan nem reagálnak erre a panaszra, a support csak kéztördelve nyomja a majd szólunk nekik sablonszöveget. Amiket írsz az alapján akkor ez külön kabaré, hogy sikerült még azoknál is elrontani, akik eddig játszhattak. Nem lepődnék meg ha a 2K ezután tisztogatna egy kicsit.

Sajnos gmg-n vettem deluxe kiadást, így refundra nincs lehetőségem. Mindegy, talán összekapják magukat ezek a balfaszok, ha meg nem hát év vége fel amúgy is gondolkodok proci cserén (minden más játék tökéletesen működik, tehát egyáltalán nem sürgős). Ott van a könyvtárban, el nem megy, de ez a start most jól belerondított az élménybe.
Simple. Eternal. Beige.
31703 levél
Válasz 16.10.15. 19:51 #116
Creativ3Form
Ez kemény. Nekem semmit nem baszott el hála az égnek, viszont javulást se hozott, így kb. értelme nem volt számomra.
Az lenne a világon a legnagyobb business, ha mindenkit megvennék annyiért amennyit ér, és eladnám annyiért amennyit hisz magáról!
10949 levél
Válasz 16.10.15. 19:09 #115
Lacko
Annyira fos lett ez az új patch. Eddig se volt kevés glitch, de most már iszonyat sok van.
Nekem szerencsére elindul, de ami a bent van az röhej. Minden villódzik, néha megjelennek a tájban (ahogy megyek autóval a házak felett, mint egy felkelő nap) bazi nagy elsősegély láda jelek.
A cutscenek nézhetetlenek, mert a szereplők, tárgyak, ruhák össze-vissza ugrálnak.
Azt mondjuk nem tudom, hogy ez a patch miatt van, de azóta folyamatosan zuhog az eső a játékban. Egyetlen percig sem volt szép idő.

Amúgy rohadt szar érzés ha egy patch után el sem indul a játék. Nekem az Arma 3-mal volt ez. Support leszart és nem is válaszolt. Végül egy sorstársammal találkoztam egy fórumon (csak nagyon kevés embernek nem indult el a patch után) és az lett a "megoldás", hogy a windows system könyvtárából le kellett törölni egy rendszer dll-t. WTF??? Mondjuk windowsnak azóta se hiányzik, az arma meg fut, de azért ez akkor is gáz.
5196 levél
Válasz 16.10.15. 10:25 #114
Skorpio90
Szokásos szarokat megcsináltad? (Újratelepítés másik partícióra, driverek frissítése, rendszergazdaként indítás, csutka minimumon indítás?)
Die Hard 13 - Az élet most aztán már k*rva drága!
8520 levél
Válasz 16.10.15. 07:48 #113
davkar9
Kijött egy 1.2 gigás új patch!


És természetesen ugyanúgy kidob. Basznák már szájba magukat, ezek tényleg semmit nem csinálnak.
Simple. Eternal. Beige.
307 levél
Válasz 16.10.14. 22:08 #112
TBone142
De igen, ott is tudsz. Csak az első 3 körzetben nem, mert azok alapból ugyanannak mennek a sztori miatt. Viszont ja, ha mindhárom underboss melletted van, utána válogathatsz, hogy/merre tovább.
31703 levél
Válasz 16.10.14. 21:29 #111
Creativ3Form
Akkor tudsz majd csak választani, hogy kinek adod az adott területet, amikor a fő geci maffiózó alembereit, kis főnökeit (Capo, Underboss) nyírod ki. Ilyenkor összegyűltök és eldöntheted, hogy kinek adod. Amikor csak a kis területelfoglalós küldik végén nyírod ki a bossokat, ott nem tudsz választani.
Az lenne a világon a legnagyobb business, ha mindenkit megvennék annyiért amennyit ér, és eladnám annyiért amennyit hisz magáról!
10949 levél
Válasz 16.10.14. 20:36 #110
Lacko
Köszi a válaszokat.

Viszont most meg azt nem értem, hogy a te válaszaidból úgy tűnik, hogyha elfoglalok egy racketet, akkor azt kioszthatom a három közül valamelyiknek. De eddig amiket elfoglaltam azokat mindig csak annak oszthattam ki, akinek a kerületében voltunk. Próbáltam váltani, de nem lehetett. Mivel azonban nagy ez a város, gondolom el lehet majd foglalni még többet és azokat osztogathatom kedvem szerint, illetve aszerint, hogy milyen extra tápot ajánl érte valamelyikük?
307 levél
Válasz 16.10.14. 20:15 #109
TBone142
Most második végigjátszásra észre vettem, hogy a diszpécser tényleg a rendőröket szedi le rólad. Alap szinten csak a kék körözést szünteti meg, magasabb szinten a piros-kéket is. A telefonokat a mellette lévő switchboard operator iktatja ki.
18637 levél
Válasz 16.10.14. 12:32 #108
Peace
Akkor nem rövid! A mostani tendencia alapján akkor a heti 1 órámmal elég sokáig elleszek majd.
Don't fool yourselves. War is all we are! Killing is all we are good for! The rest is delusion.
307 levél
Válasz 16.10.14. 11:26 #107
TBone142
1: azzal ne törődj, hogy milyen ikonokat látsz a térképen, mert ha feloldottad mindhárom underbosst, akkor mindháromé ott lesz majd, de mindig csak azét tudod megcsinálni, akinek adtad a racket-et.

2: az, hogy Vito-val nem lett max a racket egy kamion leszállítása után azért van, mert másik racket-be vitted, nem? tehát ha ott nem 50k/50k van, akkor oda még tudsz vinni egyet, tehát egy Vito-s mellékküldit meg tudsz csinálni elvileg.

3: igen, jól látod, kimaxolni a játék végére csak 1 vagy 2 underbosst tudsz (a 2-ben nem vagyok biztos). Amúgy kicsit off: én tegnap értem a végére, és 3 körzetet adtam mindenkinek, tehát egyenlően elosztva, így mindenki haver maradt, de senki sem lett maxos. Kezdtem most egy újat achievement-ek miatt, most easy-n tolom és csak 1 bossnak fogok adni mindent, így majd meglátom, hogy esetleg kettőt is lehet-e maxolni, de ez még odébb lesz. Az előző végigjátszásom 46 órába telt hardon a Steam szerint, de össze is szedegettem mindent.

4: biztosra nem mondanám, de szerintem időtől függ.

Még annyi, hogy amikor felszabadítod a 2 racket-et egy körzetben, és elindulsz a körzet bossa után, akkor ugye ki kell osztanod a körzetet. Ilyenkor teljesen függetlenül attól, hogy kinek adtad a racket-eket, utána mindenképpen azé lesz, akinek a körzetet adod.
Nekem egyébként eléggé bejött a játék minden hibája ellenére is, és teljesen jó lenne ugyanettől a csapattól egy Mafia 4 a '70-es '80-as években, megbolondítva kicsit a Shadow of Mordor nemesis system-ével.
10949 levél
Válasz 16.10.14. 09:17 #106
Lacko
Teherautós ügy úgy oldódott meg, hogy amikor este indítottam, már nem volt sehol
Azóta viszont kaptam teherautó felrobbantós küldiket, de azok mások voltak és ott tényleg működött a benzintankra mért három lövés.

@TBone142: Volna még kérdésem a racketekkel kapcsolatban.

Cassandránál ki van maxolva a haiti csávó 50000/50000 és ahogy mondtad emiatt nem látszott a következő szállítmányozós rész (bár az objectivek felsorolásában ott volt). Vitót is felszabadítottam, erre megjelent ugye az ő szállítmányozós feladatai (kamionok) és vele párhuzamosan cassandráé is (motorcsónak).

1. Ilyenkor dönthetek úgy, hogy Vitót leszarom és hozok még Cassandrának és akkor tud a haiti csávó a maximum felé kerülni?

2. Vitót választottam (kamionok), de ő nem maxolódik: 32000/50000 maradt.

3. A legtöbb upgrade akkor jön ha 100.000 fölé viszem valamelyik főnököt. Én azt hittem, hogy szép lassan kapom majd a mellékküldiket és ez a szám nő és nő... de abból amit te írtál nekem az jött le, hogy döntenem kell, melyik társamat segítem jobban. Mert ha igazságosan osztom szét a szállítmányokat, akkor senkivel nem érem el a 100ezret. Tehát a kérdés: ki lehet-e maxolni Clay-t sok-sok mellékküldivel (harvest), vagy fix az elkölthető pontok száma és jól meg kell gondolni, hogy kit támogatok, annak függvényében, hogy melyik upgradet akarom jobban?

4. Védelmi pénz: mikor gyűlik össze védelmi pénz? Ez időtől függ? Ha pl autózok fel-alá fél órát, akkor is jön? Vagy küldetések után jön csak?
31703 levél
Válasz 16.10.13. 22:24 #105
Creativ3Form
Megoldódott. Volt egy területelfoglalós küldi, amit nem fejeztem be, és miután ez megtörtént, már kaptam is meg a következő főküldit.
Az lenne a világon a legnagyobb business, ha mindenkit megvennék annyiért amennyit ér, és eladnám annyiért amennyit hisz magáról!
31703 levél
Válasz 16.10.13. 21:49 #104
Creativ3Form
Na most akadtam el...volt egy olyan főküldi, hogy fel kellett lopózni egy hajóra, és egy ipsének az ott parkoló autójára nyomkövetőt rakni. Minden megvolt, ki is írta, hogy sikeres küldetés, és ezek után semmi...nem kapok új küldit. Az összes lehetséges melléküldit amit felkínált megcsináltam korábban, így azt se tudok csinálni, plusz a főküldis ikonok se jelentek meg. Autókázam vagy 15 percet, hátha egyszer csak...de semmi.
Az lenne a világon a legnagyobb business, ha mindenkit megvennék annyiért amennyit ér, és eladnám annyiért amennyit hisz magáról!
8520 levél
Válasz 16.10.13. 18:41 #103
davkar9
A hétvégi patch igazából csak a 30-as korlátot lőtte ki. Azonosítva van a probléma, SSE 4.1 támogatást kellene megoldani, de nagyon ráérősek. Nem is tudom kit kéne elővenni. 2K sürgette az amúgy is tapasztalatlan stúdiót? Láthatóan semmi QA, review példányokat se küldtek, ennél árulkodóbb jeleket keresve se lehetett volna találni. Mindegy, új tapasztalat. Friss stúdiótól, stúdió új műfajbeli próbálkozását (téged nézlek division) egyszerűen ki kell hagyni és várni a 75%-os leárazásra.
Simple. Eternal. Beige.
31703 levél
Válasz 16.10.13. 16:24 #102
Creativ3Form
Uhhh, akkor ezek szerint neked a patch se javította meg a dolgot? Ez azért így nagyon gáz eredeti játék esetében. Én már tuti írtam volna a készítőknek a magam kis tört angol tudásával, hogy hova menjenek el de sűrgősen.
Az lenne a világon a legnagyobb business, ha mindenkit megvennék annyiért amennyit ér, és eladnám annyiért amennyit hisz magáról!
1769 levél
Válasz 16.10.13. 16:14 #101
warcat
Teherautók kinyírására én is azt a módszert találtam csak,hogy belehajtod a legközelebbi mélyvízbe.Ha elmerül,azt megsemmisülésnek veszi a játék,amúgy rengeteg golyót meg egyebet kibírna Később nyilván van c4 meg grántát stb,ez is hülyén van megoldva kicsit.

A fórumon szereplő hozzászólások olvasóink véleményét tükrözik, azokért semmilyen felelősséget nem vállalunk.