Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Fórum

Beszélgetés a játékokról

»» Resident Evil 7

11014 levél
Válasz 17.01.14. 19:31 #3
VodevilX
Mentem a héten 2 kört a demóval, végül is ez tényleg csak egy előzetes, nem konkrétan a játékból egy darabka. Nem is gond, hogy végül nem bírtam magammal, így továbbra is megmarad a teljes játékban, az ismeretlen felfedezésének élménye.
Persze csak a 2 rossz befejezést sikerült elérnem...

Viszont abszolút meggyőző volt! Persze nagyon fura volt bejelentéskor hallani, most pedig első kézből megtapasztalni a first person horrorra való éles váltást, de gyorsan kiderül, hogy a jól megszokott Resident Evil játékmenettől nem szakad el...
Sőt inkább az az érzésem, hogy újra közelebb kerülünk hozzá, nem úgy mint az előző részekben: lehet fel alá mászkálni, rálelni a tovább jutás "kulcsára", aztán azzal korábbi helyre visszatérve egy adott puzzle-t megoldani. Találtam 7 lőszert, meg fegyvert is, bár végül nem lőttem vele... De ez így mind arra utal, hogy ez bizony tényleg a classic RE játékmenetet fogja idézni, csupán új a perspektíva! Pont olvastam azt is, hogy ez lesz a legnehezebb, mert alapvetően a félelemre hegyezték ki, így remélhetőleg tényleg újra egy tökös, túlélő horror RE játékhoz lesz majd szerencsénk!
Arra azért kíváncsi vagyok, hogy mekkora is lesz ténylegesen az a ház, no meg, hogy milyen meglepetéseket tartogat majd. A nagy kedvenc első 3 részben, mindig is imádtam, mikor jött a "fordulat" és egyszer csak egy umbrella laborban találtuk magunk, remélem ezt most is átélhetem majd

Szóval azt hiszem sikerült, hogy pont időben sikerült felhypeolni magam, szerencsére elég közel már a megjelenés.
Így a próbakör után tényleg nyugodt szívvel várhatom, mint az év egyik legfontosabb megjelenését!
Apukám há te most nem engem vissza maga..ön...
11014 levél
Válasz 16.06.18. 16:48 #2
VodevilX
Nagyon fura ez a nagyon éles újítás, de közben mégis megnyugtató látni, hogy alapjaiban, talán a visszatérés a gyökerekhez tényleg azt jelenti, hogy visszatér a szedd fel ezt, old meg azt a puzzle-t, pont mint az első 3 részben.

Egyelőre azt tudjuk, hogy a demo-nak úgymond semmi köze a végleges játékhoz, mivel nem része, és sajnos az is valószínű, hogy maradt csak konzolon... (bár jobb is így, úgyis meglehet nézni, így semmit sem befolyásol)
Csakhogy régen ott volta harc/túlélés két puzzle közt, és az továbbra is nagy kérdés, hogy ez milyen formában tér vissza, ha lesz egyáltalán (nem pedig aki bújt, aki nem Amnesia/Outlast stílusban). Nagyon remélem, hogy lesz... nem csoda, hisz a rejtvények mellett a játék másik alappillére a inventory menedzselés lőszer/herb téren.
Viszont trailer után azt hiszem, nem fogom követni a hype vonatot, ezt a játékot muszáj lesz mindenféle előismeret nélkül játszani! Ilyen szempontból tökéletes számomra így, ez az egész bemutatás.

Az pedig külön hozzátesz, hogy ezek után rohadtul várom, hogy legyen az átlag ember számára elérhető VR, mert rá van írva, hogy ezt a maximális élmény érdekében egyszer át kell élni úgy. Véleményem szerint is ez lesz a játékélmény/beleélés csúcsa, legalábbis nagyon jobbat el sem tudok képzelni. De azt igen, hogy ezt mint jelenthet egy VR headsettel a fejeden teljesen kizárva a külvilágot Remélem azért 2-3 éven belül már nem csak elképzelni kell
Apukám há te most nem engem vissza maga..ön...
11014 levél
Válasz 16.06.14. 07:09 #1
VodevilX
trailer
Ebben a formában nagy meglepetés, de kell, az egyértelmű!
Apukám há te most nem engem vissza maga..ön...

A fórumon szereplő hozzászólások olvasóink véleményét tükrözik, azokért semmilyen felelősséget nem vállalunk.