Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Fórum

Hozzászólások, megjegyzések

»» Közeledik a Dreadnought zárt bétája [hozzászólások]

Kapcsolódó tartalom: Közeledik a Dreadnought zárt bétája
Az űrhajós játék ingyenes lesz, de a teszten csak a támogató csomagok megvásárlásával lehet részt venni.

Dreadnought

Dreadnought
A legutóbbi Dreadnought cikkek, hírek
653 levél
Válasz 16.07.25. 11:20 #1
ivanova36
Zárt béta még ketyeg, és sajnos több sebtől vérzik még.
Első sorban az oktató mód nagyon kevés dologra tanít meg, manőverezés, fő és másodlagos fegyver, energia management, és ennyi. Az hogy minek mekkora a lőtávja, a konzolokat hogy s mikor, buffok, és védelmi eszközök hogy s mint üzemelnek majd élesben vagy training módban derül ki.
Első nyertes éles, értsd pvp csata után kapsz annyi zsetont hogy az 5 rendelkezsére álló hajóból másfelet tudsz venni. Mielött vásárolnál alaposan nézd át őket a training módban hogy melyik a legkézreállóbb de még az sem sokat segít hiszen azokat nem lehet egyből megvenni csak hasonlókat hozzá. Zsetont pvp csatákból kapsz, jelenleg vesztésért 100, győzelemért 200 zsetont. Egy kezdő hajó 4000, rá felszerelések 250 körül vannak. Training csatákért nem kapsz semmit. Hétvégén leghosszabb várakozási idő 4 perc körül volt, és sajnos simán összesorsol kezdő kapitányokat a vén űrmedvékkel is, melyeknek sokkal fejlettebb hajóik, fegyvereik, rendszereik vannak, és amelyeket így elhárítani sem igazán lehet frissen vett hajóval.
Ezek ellenére az 5v5 csaták hangulatosak, csapatmunka nem árt, és nagyon észnél kell lenni, illetve folyamatosan tisztában kell lenni a környezeteddel, mert egy téves célpontra való ugrás végzetes lehet (oktatórész erre sem tért ki).
Eddigi nyerő taktika a falkában való közlekedés, healer bevárása és megvédése, healerként meg mindig fedezékből gyógyítás, ellenfél healerének kilövése, vagy legalább elzavarása míg az adott ellenfelet koncentrált tűzzel ki nem szedi a csapat.
Dreadnought: kemény, bírja az ütéseket, kb 5km lőtáv, egyedül nem nagyon tud egy full hps hajót kiszedni, max 2km-en belül, ha azt éppen nem gyógyítják
Corvett: a leggyorsabb hajó, gyakran lesből támad, kanyonokon keresztül a felszín közelében közlekedik és onnan sorozza meg az ellenfeleket, mivel gyors, nehéz eltalálni, egy drenyát is le tud szedni ha annak éppen cd-n vannak a védelmei
Destroyer: átlagos mindenben, de megfelelő fegyverzettel komoly károkat tud okozni, amiket láttam azok corvetteket vadásztak meg messziről torpedóztak minden fajta hajót.
Tech Cruiser: healer
Arty: amolyan sniper hajó, ha közel tudnak hozzá kerülni, megy a levesbe, corvettek szeretik vadászni őket, de az első ingyenesen használható trade arty hajó siege módban tud darálni, még corvettet is le tud szedni ha az belerohan pár lövedékébe.

A fórumon szereplő hozzászólások olvasóink véleményét tükrözik, azokért semmilyen felelősséget nem vállalunk.