Watch Dogs 2
Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Fórum

Hardware

»» Windows Help Desk

Tegnap még futott, ma már nem? Gond van a Windows valamelyik verziójával? Kérdezz és ha tudsz, válaszolj te is valaki másnak!

3857 levél
Válasz 05.01.17. 17:36 #3618
norfeus
Nah megcsináltam amiket írtatok,de megint szétkapcsolt,ekkor levettem a Conmetet és most megy.
De miért kapcsolt szét a Conmet?
koszi amúgy a segítséget.
"Az elso pofon a legnagyobb,aztán a tobbit lassan megszokod"
5113 levél
Válasz 05.01.17. 13:49 #3617
rage
Tesztelni úgy érdemes, hogy az ember leveszi ezeknek a nem túl létfontosságú progiknak a nagy részét

Aztán kipróbálja az immár tiszta, tényleg csak fontos dolgokat futtató rendszerét
Ha minden ok, felmehet egy program közülük
Ha még minden OK, akkor teszt, s mehet a következő

De amíg a kereső el van állítva, Agobot trojan figyel a háttérben, s Comnet lövi szét a kapcsolatot, ha bármi gond van, addig
nem csoda, ha nem tökéletes a rendszer ...
2284 levél
Válasz 05.01.17. 13:41 #3616
Daedalus
Ja amugy a connection meternek van olyan tulajdonsága hogy szétkapcsol ha pl. olyan vonalat vesz észre ahol magasabb a tarifa.
"?"
5113 levél
Válasz 05.01.17. 13:36 #3615
rage
Igen, sejthető, de néha pont ezek nem engedik meg,
hogy megváltoztasd a registryt

pedig most szükség lesz rá ...
2284 levél
Válasz 05.01.17. 13:20 #3614
Daedalus
AD control - valami pop up cucc
"?"
2284 levél
Válasz 05.01.17. 13:18 #3613
Daedalus
Conmet = connection meter
"?"
5113 levél
Válasz 05.01.17. 13:17 #3612
rage
O4 - HKLM\..\RunServices: [Windows cfg] ascv.exe

Ascv mindkét betöltési helyét pusztítsd el
5113 levél
Válasz 05.01.17. 13:10 #3611
rage
R1 - HKCU\Software\Microsoft\Internet Explorer\Main,Search Bar = http://new-search.net/search.php?v=6&aff=0
R1 - HKCU\Software\Microsoft\Internet Explorer\Main,Search Page = http://new-search.net/index.php?v=6&aff=0
R0 - HKCU\Software\Microsoft\Internet Explorer\Main,Start Page = http://new-search.net/index.php?v=6&aff=0
R1 - HKCU\Software\Microsoft\Windows\CurrentVersion\Internet Settings,ProxyOverride = *new-search.net*;*x-google.net*
R0 - HKCU\Software\Microsoft\Internet Explorer\Toolbar,LinksFolderName = Odkazy
R3 - Default URLSearchHook is missing
O2 - BHO: (no name) - {A5366673-E8CA-11D3-9CD9-0090271D075B} - (no file)
O2 - BHO: (no name) - {B930BA63-9E5A-11D3-A288-0000E80E2EDE} - (no file)

O3 - Toolbar: (no name) - {E0E899AB-F487-11D5-8D29-0050BA6940E3} - (no file)
O4 - HKLM\..\Run: [Windows cfg] ascv.exe
(pl ez Agobot Trojan)

Ezeket csökkentett módban indítva az XP-t,
hijackthis-t újra elindítva , ki kell törölni
(Pipa a sorok elé és FIX)

Ezen felül ugye minek hatszor futtatni az msconfig-ot induláskor
(egyszer sem kéne különösebben...)
Valamint van még egy-két dolog, amit nem tudom micsoda
(Conmet , Windows AD Control...)


3857 levél
Válasz 05.01.17. 12:56 #3610
norfeus
Logfile of HijackThis v1.97.7
Scan saved at 12:30:58, on 17.1.2005
Platform: Windows XP SP1 (WinNT 5.01.2600)
MSIE: Internet Explorer v6.00 SP1 (6.00.2800.1106)

Running processes:
C:\windows\System32\smss.exe
C:\windows\system32\winlogon.exe
C:\windows\system32\services.exe
C:\windows\system32\lsass.exe
C:\windows\System32\Ati2evxx.exe
C:\windows\system32\svchost.exe
C:\windows\System32\svchost.exe
C:\Program Files\Sygate\SPF\smc.exe
C:\windows\system32\spoolsv.exe
C:\Program Files\Eset\nod32krn.exe
C:\Program Files\SteelBytes\PortTunnel\PortTunnel.exe
C:\Program Files\Advanced Registry Doctor\RegManServ.exe
C:\windows\system32\srvany.exe
C:\windows\system32\resetservice.exe
C:\windows\system32\Ati2evxx.exe
C:\windows\Explorer.EXE
C:\windows\System32\msconfig.exe
C:\Program Files\ConMet\ConMet.exe
C:\Program Files\Trust\Ami Mouse Single Scroll\Amoumain.exe
C:\WINDOWS\System32\P2P Networking\P2P Networking.exe
C:\Program Files\QuickTime\qttask.exe
C:\Program Files\Common Files\Real\Update_OB\realsched.exe
C:\Program Files\ATI Technologies\ATI Control Panel\atiptaxx.exe
C:\Program Files\Windows AdControl\WinAdCtl.exe
C:\Program Files\Windows AdControl\WinAdAlt.exe
C:\Program Files\Eset\nod32kui.exe
C:\windows\System32\ctfmon.exe
C:\Program Files\MSN Messenger\msnmsgr.exe
C:\windows\winhlp32.exe
C:\windows\System32\wpabaln.exe
C:\Documents and Settings\norbert.kiss\Dokumenty\downloads\HijackThis.exe

R1 - HKCU\Software\Microsoft\Internet Explorer\Main,Search Bar = http://new-search.net/search.php?v=6&aff=0
R1 - HKCU\Software\Microsoft\Internet Explorer\Main,Search Page = http://new-search.net/index.php?v=6&aff=0
R0 - HKCU\Software\Microsoft\Internet Explorer\Main,Start Page = http://new-search.net/index.php?v=6&aff=0
R1 - HKCU\Software\Microsoft\Windows\CurrentVersion\Internet Settings,ProxyOverride = *new-search.net*;*x-google.net*
R0 - HKCU\Software\Microsoft\Internet Explorer\Toolbar,LinksFolderName = Odkazy
R3 - Default URLSearchHook is missing
O2 - BHO: (no name) - {A5366673-E8CA-11D3-9CD9-0090271D075B} - (no file)
O2 - BHO: (no name) - {B930BA63-9E5A-11D3-A288-0000E80E2EDE} - (no file)
O3 - Toolbar: &Rádio - {8E718888-423F-11D2-876E-00A0C9082467} - C:\WINDOWS\System32\msdxm.ocx
O3 - Toolbar: (no name) - {E0E899AB-F487-11D5-8D29-0050BA6940E3} - (no file)
O4 - HKLM\..\Run: [ConMet] C:\Program Files\ConMet\ConMet.exe
O4 - HKLM\..\Run: [MSConfig] C:\WINDOWS\PCHealth\HelpCtr\Binaries\MSConfig.exe /auto
O4 - HKLM\..\Run: [WheelMouse] Amoumain.exe
O4 - HKLM\..\Run: [P2P Networking] C:\WINDOWS\System32\P2P Networking\P2P Networking.exe /AUTOSTART
O4 - HKLM\..\Run: [msdev] msconfig.exe
O4 - HKLM\..\Run: [SmcService] C:\PROGRA~1\Sygate\SPF\smc.exe -startgui
O4 - HKLM\..\Run: [Windows cfg] ascv.exe
O4 - HKLM\..\Run: [QuickTime Task] "C:\Program Files\QuickTime\qttask.exe" -atboottime
O4 - HKLM\..\Run: [TkBellExe] "C:\Program Files\Common Files\Real\Update_OB\realsched.exe" -osboot
O4 - HKLM\..\Run: [ATIPTA] C:\Program Files\ATI Technologies\ATI Control Panel\atiptaxx.exe
O4 - HKLM\..\Run: [Windows AdControl] C:\Program Files\Windows AdControl\WinAdCtl.exe
O4 - HKLM\..\Run: [nod32kui] "C:\Program Files\Eset\nod32kui.exe" /WAITSERVICE
O4 - HKLM\..\RunServices: [Windows cfg] ascv.exe
O4 - HKLM\..\RunServices: [msdev] msconfig.exe
O4 - HKCU\..\Run: [CTFMON.EXE] C:\windows\System32\ctfmon.exe
O4 - HKCU\..\Run: [msnmsgr] "C:\Program Files\MSN Messenger\msnmsgr.exe" /background
O4 - HKCU\..\Run: [msdev] msconfig.exe
O4 - HKLM\..\RunOnce: [msdev] msconfig.exe
O4 - HKCU\..\RunOnce: [msdev] msconfig.exe
O8 - Extra context menu item: Download All by FlashGet - D:\Program Files\FlashGet\jc_all.htm
O8 - Extra context menu item: Download using FlashGet - D:\Program Files\FlashGet\jc_link.htm
O10 - Broken Internet access because of LSP provider 'imon.dll' missing
O16 - DPF: {02BCC737-B171-4746-94C9-0D8A0B2C0089} (Microsoft Office Template and Media Control) - http://office.microsoft.com/templates/ieawsdc.cab
O16 - DPF: {15AD4789-CDB4-47E1-A9DA-992EE8E6BAD6} - http://public.windupdates.com/get_file.php?bt=ie&p=d5ce257857a083868c1f4672b0407c8b9379fe5496c0e7d74dd5b79e931ad6d6d9b0f3669e53e51b8fba848fa8088c3fc64cb0edfedca287d6c4c1b056f368:c05c8ac2b23f939ff11a0351cafa03db
O16 - DPF: {1D6711C8-7154-40BB-8380-3DEA45B69CBF} (Web P2P Installer) -
O16 - DPF: {D27CDB6E-AE6D-11CF-96B8-444553540000} (Shockwave Flash Object) - http://download.macromedia.com/pub/shockwave/cabs/flash/swflash.cab

"Az elso pofon a legnagyobb,aztán a tobbit lassan megszokod"
3857 levél
Válasz 05.01.16. 23:43 #3609
norfeus
Amúgy már futtattam,de nem volt benne semmi érdemleges.DE holnap beírom ide.
"Az elso pofon a legnagyobb,aztán a tobbit lassan megszokod"
2284 levél
Válasz 05.01.16. 23:27 #3608
Daedalus
5113 levél
Válasz 05.01.16. 18:04 #3607
rage
Futtass egy HijackThis-t XP alatt, s a log file-t másold be ide.
3857 levél
Válasz 05.01.16. 17:00 #3606
norfeus
Nemtudom,semmi hibauzenet nincs,megszakad a net,mintha égetés kozben menne a net és megszakad akkor.
NOD-ot lefutattam,de semmi eredménye.
A futo programok kozott viszon van egy A beture kezdod program 1mega memoriát használ és amikor megprobálom kiloni a programot,akkor oan mintha elugrálna,mindíg elojon a program.
"Az elso pofon a legnagyobb,aztán a tobbit lassan megszokod"
2284 levél
Válasz 05.01.16. 15:16 #3605
Daedalus
Why? RPC unit error-os worm?
"?"
3857 levél
Válasz 05.01.16. 15:14 #3604
norfeus
Amúgy megy az Xp-s is,csak megszakad a net mindíg
"Az elso pofon a legnagyobb,aztán a tobbit lassan megszokod"
1990 levél
Válasz 05.01.16. 14:37 #3603
Seekoly
Hopp, de hülye vagyok!!! Elfelejtettem..

Bootfloopy-ról próbáltad már indítani?
A fórumban szereplő hozzászólásokért semmilyen felelősséget nem vállalok!
3857 levél
Válasz 05.01.16. 13:51 #3602
norfeus
A win 98 felismeri az XP-s vinyot?tudod NTFS vagy faszom tudja mi.
"Az elso pofon a legnagyobb,aztán a tobbit lassan megszokod"
1990 levél
Válasz 05.01.16. 13:43 #3601
Seekoly
Szerintem a 98-as vinyó mellé rakd be az XP-st, majd egy víruskeresővel ellenőrizd le az ominózus vinyót.

Amúgy hallottam vmikor (nem is olyan régen) egy olyan vírusról, ami letörli a partíciót vagy a boot sectort! -Nem tudom pontosan, de utánnanézek!
A fórumban szereplő hozzászólásokért semmilyen felelősséget nem vállalok!
3857 levél
Válasz 05.01.16. 10:36 #3600
norfeus
Nah segétség kellene.Valami vírust kaphattam.
Amint felmegyek netre 5-10 perc után az egér elkezd akadozni meg a programok is és megszakad a net.
Néha még hamarabb isTegnap még jo volt a gép de ha jovok haza hajnal 4-kor a gép újraindulva,de nem találta a booot disket.
A géppel tuti nincs hiba.mert kicseréltem a merevlemezt a régire ami a gépben volt és amin egy win 98 fut és ezzel megy msot.
A oprendszer egy XP
"Az elso pofon a legnagyobb,aztán a tobbit lassan megszokod"
6609 levél
Válasz 05.01.16. 00:27 #3599
Kolin Mekré
ja igen probaltam biost frissiteni, reménykedem hogy rosszul méri az alaplap a cpu vagy a cga hőmérsékletét, de miutan frissitettem a biost, lefagy a windows a betöltő képernyőnél. Ez csak úgy szűnik meg ha visszateszem a régi biost.
Két uj biost is probaltam.
A hibaüzenet az hogy : futassak viruskeresést, memoria jo-e, merevlemezeken checkdisket... stb.

Na gondoltam leirom.

jo8
Minden ellenállás hasztalan! 8-)
6609 levél
Válasz 05.01.16. 00:23 #3598
Kolin Mekré
Ebben az asus a7n8x-eben nem sofmenu III van, igy kevesebb opsio van ebben a award? biosban, sőt hogy őszinte legyek nem találtam ilyen opciot. :C
DoomIII-t teszteltem kb 10 percig nem fagyott, egy stratégiát (generals) addig amig nem fagyott (kb 2 perc és fagy).

Ez CPU vagy VGA? Csak mert a vga borda langyi igaz, abordára csak nemrég szereltem fel a ventit (zalman) a cpu viszont kicsit meleg...nem értem jol meng
köszi, probalkozom még
Minden ellenállás hasztalan! 8-)
5113 levél
Válasz 05.01.15. 22:56 #3597
rage
Nem software-es hibának tűnik pedig...

Leállni akkor szokott, ha a BIOS-ban beállított értékeket meghaladja valami

Hőmérséklet / venti fordulatszám / valamelyik feszültség.
6609 levél
Válasz 05.01.15. 20:58 #3596
Kolin Mekré
Üdv!

Kis gondom lenne.
Játék közben az a jelenség merült fel hogy kikapcsol a gép

Csak 7végén van bekapcsolva a masina, szoftvert legutoljára a Systemworks 2005 lett felrakva (tűzfal és víruskereső nélkül), + win update volt.

Még sosem volt ilyen, ati 9800 Pro-m van, a hűtőborda alig langyos, a CPU ugyan kicsit melegebb 45 °C de imo nem vészes.

Azért nem értem, mert be van allitva hogy ne induljon ujra ha lefagyna hanem adja be a kékhalalt...de ez kikapcsol :C

Probaltam 1 hettel ezelotti pontrol visszaallitani, de ugy sem volt jo.

5let?
Most szedem le a nortont hátha...
Minden ellenállás hasztalan! 8-)
5113 levél
Válasz 05.01.13. 08:50 #3595
rage
Legegyszerűbb, ha a telepítő CD-ről bootolsz
Vagy az nincs meg?
176 levél
Válasz 05.01.13. 08:41 #3594
Tyro
help meee
hogy kell xphez indítólemezt csinálni? vagyis a cél az lenne hogy a C:-t teljesen le tudjam formázni és újra felrakni az xp-t
>>>Metallica---Iron Maidnen---My Dying bride---Rhapsody---HammerFall<<<
5113 levél
Válasz 05.01.12. 12:25 #3593
rage
Meg kellene próbálni egy másik vinyóval
S ezt a merevlemezt pedig másodlagosnak használni.
11 levél
Válasz 05.01.12. 10:55 #3592
medi
Kivan kapcsolva
Asus P4C800-E Deluxe - P4 2.8 GHz - 512 DDR400 - Radeon 9600 XT
5113 levél
Válasz 05.01.12. 10:39 #3591
rage
BIOS-ban nincs bekapcsolva a vírusvédelem ?
(Tudod, ami letiltja, hogy a bootszektorba írj)
11 levél
Válasz 05.01.12. 10:09 #3590
medi
Próbáltam már azt is, sőt biost is reseteltem. Meg formáztam még Win98-as indítólemezzel is
Asus P4C800-E Deluxe - P4 2.8 GHz - 512 DDR400 - Radeon 9600 XT
5113 levél
Válasz 05.01.12. 08:22 #3589
rage
Javítókonzolban kiadott Fixboot parancs sem segít rajta?
11 levél
Válasz 05.01.12. 06:03 #3588
medi
Sziasztok!
Windows installhoz szeretnék segítséget kérni. A kerettörtént a következő: felrakta xp-t minden jól működött amíg sp2 installkor véletlen meglöktem a gépet, és kifagyott. Rebútoltam és kiírta az xp, hogy mivel sp2 nincs fent jól töröljem le, letöröltem. Amikor indítottam újra megint a gépet a következő hibaüzenetet adta ki "Hiányzó op rendszer". Ekkor gondoltam üsse kavics feltelepítem újra. Amíg felmásolja a fileokat a telepítő addig minden jó, azután ugye rebútolni kell, de ekkor megint azt írja "Hiányzó op rendszer". Körülbelül 10x próbáltam, de mindíg ezt írja. Particoónáltam már sok fajtaképpen a vinyót, de semmi. Próbáltam FAT32-őt NTFS-t, kevés sikerrel. Próbáltam másik XP-t semmi, próbáltam 2K-t, ugyanez a jelenség áll fent. Töröltem az mdr-t, semmi. Lefutattam linuxos dd-t a teljes disken, az sem segített.
Kicsit elvagyok kenődve és nem tudom mi lehet a megoldás. Segítsetek légyszives, előre is köszönöm
Asus P4C800-E Deluxe - P4 2.8 GHz - 512 DDR400 - Radeon 9600 XT
1 levél
Válasz 05.01.11. 14:28 #3587
tope
Nekem is kiírta egy gép a következőt:
Adathiba olvasás meghajtó C ha erre I(smét)-et adok akkor kiírja VKD eszköz inicializálása során...
20761 levél
Válasz 05.01.09. 13:18 #3586
Eric
Vezérlőpult, programok telepítése és törlése - uninstall
"Dilisek ezek a rómaiak...!"
105 levél
Válasz 05.01.09. 13:10 #3585
s0lo
ok, de elég láma vagyok most azt a drivert, amit legutóbb feltettem azt le kéne törölni, nem? ezt hogy tudom megtenni? amúgy kösz
In the deep and dark bowels of the underworld, order must be maintained.
5113 levél
Válasz 05.01.09. 13:07 #3584
rage
Próbáld ki a legutolsó hivatalos driverrel is.
Beta drivereket nem szoktam használni, mert több velük
a gond, mint a haszon.
105 levél
Válasz 05.01.09. 12:55 #3583
s0lo
Rage, azt szeretném kérdezni, hogy miért van az, hogy a FIFA 2005-ben vastag csíkok mászkálnak fel-le a képernyőn, mintha egy öreg videókazit tekernénk vissza max sebességgel. Tegnap feltettem, utána elindítottak a Tony Hawk's UG2-őt, ugyanez a hiba. Ez mitől lehet? Talán driver? Asszem a 70.62 béta van fent úgy emléxem, de régebben (kb másfél hónapja tettem fel) nem volt ilyen hiba.
In the deep and dark bowels of the underworld, order must be maintained.
5113 levél
Válasz 04.12.30. 15:44 #3582
rage
Fejből nem tudom, de ha a tálcán az óra mellett ott az ikonja,
akkor jelzi, hogy fut. Valami media kezelő, vagy mi a vacak

Preferences-ben szerintem simán le lehet tiltani,
hogy ne induljon el rendszerinduláskor

Az Msconfig-ben pedig pláne könnyen meg lehet találni,
s ki lehet az adott sor elől a pipát szedni
2590 levél
Válasz 04.12.30. 12:30 #3581
Tódee
De van, ACDSee 4.0
Hol lehet ezt kiszedni belőle?
There's only one rule of metal: PLAY IT FUCKIN' LOUD!!!
5113 levél
Válasz 04.12.29. 21:28 #3580
rage
Nálam ilyet anno videokártya-driver okozott
A TNT2-eshez nem feltétlen a legutolsó Nvidia drivernek kell
fenn lennie.
5113 levél
Válasz 04.12.29. 21:28 #3579
rage
Nincs nálad ACDSee installálva?

Abban van olyan feature, ami képes letiltani
1233 levél
Válasz 04.12.29. 16:56 #3578
Az Inkvizítor
Nem tud valaki egy olyan programot, amivel le lehet korlátozni a feltöltést?
Hijo de puta.
2590 levél
Válasz 04.12.29. 15:48 #3577
Tódee
Az mitől lehet, hogy a Windows nem játssza le automatikusan a CD-imet?

Az eszköz tulajdonságainál be van állítva az automatikus lejátszás.
Nem hardver hiba, mert mindkét CD olvasóm ezt csinálja (pontosabban nem csinálja).

There's only one rule of metal: PLAY IT FUCKIN' LOUD!!!
252 levél
Válasz 04.12.21. 08:21 #3576
aloa
Sziasztok!
A gépem az alábbi hibaüzenettel néha lefagy. Mi lehet a baja?

"VKD eszköz inicializálása során: Windows védelmi hiba. Újra kell indítani a számítógépet."

A gépen W98hu fut. Az alkatrészek kicsit régiek. van benne valamilyen P3 proci, 256MRam, Riva TNT2 kártya.
8 levél
Válasz 04.12.19. 20:27 #3575
kg_csabi
rage: Köszönöm szépen az eddigi segitséget is, remélem ezt már meg tudom oldani valahogy!
5113 levél
Válasz 04.12.19. 20:22 #3574
rage
Nem tudom, de ez már nem tűnik olyan nagy gondnak.
8 levél
Válasz 04.12.19. 20:20 #3573
kg_csabi
rage: Nooo most az történt, hogy letöröltem a tűzfalat és a virusirtot. Utána gondoltam egyett és feltettem egy másikat, azt mondják sokkal jobb mint volt, tűzfalbol is és virusirtobol is. A virusirotot elinditottam mig elmentem vacsorázni és talált két virust, kiirtotta. reboot majd egy proba ie inditás... hmmm nem jott elo a sexkereső, de a helyén azért még nem az ures lap volt hanem hogy a lap nem jelenithető meg... mintha egy nem létezo oldalra akar lépni. felulre viszont ki van irva hogy about:blank. Megnéztem hogy alapértelmezésben mi van beállitva, az jol volt. Ha rányomok egy frissitést vagy a home ikonra klikkelek akkor az ures lap jon be, csak az legelso ie intitáskor jon hogy a lap nem jelenitheto meg.. no most mi lehet a gond?
5113 levél
Válasz 04.12.19. 19:22 #3572
rage
hát, ha azt szeretnéd, hogy rájöjjünk, jó lenne

Amúgy mintha az egyik Symantec-es program védené a registryt
(Registry verifyer)
8 levél
Válasz 04.12.19. 19:16 #3571
kg_csabi
Nem tudom melyik program lehet a felelos az ie beállításaiért...
Tvtool warezes... szoval abban is lehet a hiba.
Kezdjem el most mindent ami automatikusan betöltödi uninstallálni?
5113 levél
Válasz 04.12.19. 19:04 #3570
rage
Aztán :

Az itt futó alkalmazások mindegyike legális ?
Mert ugye, pl letöltesz egy TvTool-t warezről, aminek esetleg
kicsit megvariálják az exe-jét, beleépítve ezt azt ...

S akkor máris hiába nézem ezt a listát, mert az innen
ugyebár nem látszik ...


Mondjuk ez ritka, de jobb ötletem már nincsen, hogy mi
okozhatja még.

El lehet kezdeni minden olyan progit uninstallálni, ami
rendszerbetöltéskor indul.
S ha a hiba eltűnik, egyesével mindent vissza...
5113 levél
Válasz 04.12.19. 19:00 #3569
rage
Ahogy átállítod, egyből visszajön ?

Amúgy egyszer az volt a gond, hogy volt a gépre telepítve olyan software (SpySweeper) ami az IE beállításait védte

S mivel egy féreg anno elállította, hiába tisztítottunk ki mindent, a Spysweeper védte az IE rossz beállítását...

Ahogy uninstalláltuk ezt a programot, egyből helyreállt minden.

Tehát felmerül a kérdés, a sok biztonsági software között
van-e olyan, ami az IE alapbeállításait védi ?

A fórumon szereplő hozzászólások olvasóink véleményét tükrözik, azokért semmilyen felelősséget nem vállalunk.