Watch Dogs 2
Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Fórum

Hardware

»» Windows Help Desk

Tegnap még futott, ma már nem? Gond van a Windows valamelyik verziójával? Kérdezz és ha tudsz, válaszolj te is valaki másnak!

20761 levél
Válasz 04.07.16. 16:26 #2518
Eric
"Dilisek ezek a rómaiak...!"
14253 levél
Válasz 04.07.16. 16:24 #2517
Babykiller
Ez halál komoly kijelentés volt
20761 levél
Válasz 04.07.16. 13:47 #2516
Eric
"Dilisek ezek a rómaiak...!"
5113 levél
Válasz 04.07.16. 13:17 #2515
rage
Nem nem, ő sohasem használ tűzfalat, meg vírusírtót, s nem is támadják meg soha

Ő ilyen mázlista típus
1215 levél
Válasz 04.07.16. 12:01 #2514
bobakcsaba
Nem lett volna jobb egyszerűen bekonfigolni a 110-et? Na mindegy, várjuk a betámadásos panaszaidat
Your brain gets smart but your head gets dumb.
1940 levél
Válasz 04.07.16. 10:36 #2513
Petter Solberg
Jaj, királyos vagy!

A tűzfal nekem eszembe sem jutott (ugye nekem otthon ilyen szaros tűzfalak meg etc... NINCSENNEK)!

És mikor megnézem, hogy mi van, akkor mit látok???

Norton SystemWorks 2003, vagy mi a rák! Úgy, ahogy volt szedtem lefelé!

Újraindítás, és már megy is! Szal SIKERÜLT, és KÖSZIKE!!!

I Petter Solberg!
Abit NF7-S, AMD XP 3000+, Club 3D R. 9600Pro, 1GB RAM (400MHz), P380-as 2.1, 300W-os Codegen, stb...
5113 levél
Válasz 04.07.15. 21:23 #2512
rage
De azzal, hogy kitörölted az egyik accountot, voltaképpen ugyanezt csináltad, ez így igaz.

Ezekkel a beállításokkal működnie kell...
Nem fogja az Outlook-ot tűzfal ?
Van fent valamilyen?
5113 levél
Válasz 04.07.15. 21:12 #2511
rage
Az Axeleros accountod kiválasztod, s ha a tulajdonságait
megnézed, van ott egy (alapból bejelölt) négyzet, miszerint
letöltésnél ezt az accountot is vegye figyelembe

S ha kiszeded a pipát, átugorja ezt

Arra voltam kíváncsi csak, hogy ha csak a Freemail-es account van beállítva, akkor sem működik-e.
1940 levél
Válasz 04.07.15. 21:08 #2510
Petter Solberg
Amúgy a mail.axelero.hu-s küldeni sem küld el semmit!

Most próbáltam:

Az üzenet nem küldhető el, mert a kiszolgáló visszautasította az egyik címzettet. A visszautasított e-mail cím a következő volt: "petike88@freemail.hu”. Tárgy 'Próba!', Fiók: 'mail.axelero.hu', Kiszolgáló: 'mail.axelero.hu', Protokoll: SMTP, Kiszolgáló válasza: '550 5.7.1 <petike88@freemail.hu>... Relaying denied. Proper authentication required.', Port: 25, Biztonságos (SSL): Nem, Kiszolgálóhiba: 550, Hibaszám: 0x800CCC79

I Petter Solberg!
Abit NF7-S, AMD XP 3000+, Club 3D R. 9600Pro, 1GB RAM (400MHz), P380-as 2.1, 300W-os Codegen, stb...
1940 levél
Válasz 04.07.15. 21:05 #2509
Petter Solberg
Ha jól értelmeztem, akkor azt csináljam, amit már egyszer!

Sőt, pont annál kezdtem először bemásolni az üzeneteket...
Épp az miatt volt a kavarodás is az elején!

Azt viszont nem tom, hogy ugrathatnám át az egyiken!
Ott a "Beállítás alapértelmezetlen" résznél a fiókokban?

I Petter Solberg!
Abit NF7-S, AMD XP 3000+, Club 3D R. 9600Pro, 1GB RAM (400MHz), P380-as 2.1, 300W-os Codegen, stb...
5113 levél
Válasz 04.07.15. 20:56 #2508
rage
Legyen a freemail-es postában levél, hogy ki tudd próbálni
5113 levél
Válasz 04.07.15. 20:54 #2507
rage
Próbáld meg azt, hogy az Axeleros accountnál jelöld be,
hogy erről ne töltsön le leveleket (vagyis Outlook lépje át)
és a Freemail-es accountot is állítsd be

Most a Freemail-re mit ír?
1940 levél
Válasz 04.07.15. 20:53 #2506
Petter Solberg
Amúgy otthon simán megy, meg nálad is... Itt meg nem!

Még azt néztem meg (a freemail-nél), hogy először felmentem a IE-ben, töröltem minden kapott levelemet, majd kiléptem!

Utána az OE-el próbáltam lekérni a mail-eket, de mivel akkor már nem volt a Freemail-es címemen mail, ezért nem akart semmit sem fogadni, és simán tovább ment!

A végén kaptam egy olyat, hogy "Nincs új üzenet!", azt csá!
Szal ekkor nincs baja!

De amint fogadná, mert mail érkezett, akkor rögtön küldi azon a bizonyos részen a hibát! Attól függően, hogy a biztonsági ki-/be van-e kapcsolva!

Persze a fogadásoknál mindig csak az egyik fiók volt! Töröltem addig a másikat, hátha..., DE nem!

I Petter Solberg!
Abit NF7-S, AMD XP 3000+, Club 3D R. 9600Pro, 1GB RAM (400MHz), P380-as 2.1, 300W-os Codegen, stb...
1940 levél
Válasz 04.07.15. 20:48 #2505
Petter Solberg
De pl. mikor ez a biztonságos ki van kapcsolva, akkor ezt kapom, mikor már töltené le a cuccosokat:

A kiszolgáló váratlanul megszakította a kapcsolatot. Ez adódhatott a kiszolgáló, a hálózat, vagy a hosszú ideig tartó tevékenységhiány miatt. Fiók: 'mail.axelero.hu', Kiszolgáló: 'mail.axelero.hu', Protokoll: POP3, Kiszolgáló válasza: '+OK 1719 octets', Port: 110, Biztonságos (SSL): Nem, Hibaszám: 0x800CCC0F

I Petter Solberg!
Abit NF7-S, AMD XP 3000+, Club 3D R. 9600Pro, 1GB RAM (400MHz), P380-as 2.1, 300W-os Codegen, stb...
1940 levél
Válasz 04.07.15. 20:45 #2504
Petter Solberg
A fiókók és levelezésben csak ez az egy van (mail.axelero.hu)!

Azt amit ajánlottál (biztonsági cuccos), már hamarabb kipróbáltam (csak nem írtam le, nem éreztem jelentőségét), de így sem jó!

I Petter Solberg!
Abit NF7-S, AMD XP 3000+, Club 3D R. 9600Pro, 1GB RAM (400MHz), P380-as 2.1, 300W-os Codegen, stb...
5113 levél
Válasz 04.07.15. 20:34 #2503
rage
Igen , így már értem

Kipróbáltam most, létrehoztam egy új account-ot
usert, jelszót beírtam, kiszolgáló : mail.freemail.hu

A "biztonságos belépés"-t nem pipáltam be.
S már tölti is ezerrel

nem tudom, nálad mi van másként beállítva
Esetleg van ott még beállítva több account is ?
Amik közül valamelyik már rég nem él, de az Outlook
még látja, s próbálja azzal is leszedni a leveleket?
1940 levél
Válasz 04.07.15. 20:24 #2502
Petter Solberg
Jól van! Látom, hogy bezavartalak ezerrel!

Először az Axelero-t akartam, de nem sikerült... Kaptam üzenetet a hibáról! Persze a mail.axelero.hu-val!

Utána próbáltam az én Freemail-es postafiókomat, a freemail.hu-val, de azzal is ott állt meg, és jött az üzenet, ahhol már jelzi az OE, hogy hány e-mail jött...

És már fogadná, de utána bejön ez az üzenet!!!

Érthető már így?

I Petter Solberg!
Abit NF7-S, AMD XP 3000+, Club 3D R. 9600Pro, 1GB RAM (400MHz), P380-as 2.1, 300W-os Codegen, stb...
5113 levél
Válasz 04.07.15. 20:10 #2501
rage
Ha a Freemail-es fiókot akarod megnézni,
akkor miért mail.axelero.hu a kiszolgáló?
1940 levél
Válasz 04.07.15. 19:50 #2500
Petter Solberg
Nem sikerült kapcsolódni a kiszolgálóhoz biztonságos jelszó-hitelesítés (SPA) használatával. Fiók: 'mail.axelero.hu', Kiszolgáló: 'mail.axelero.hu', Protokoll: POP3, Kiszolgáló válasza: '-ERR authorization first', Port: 110, Biztonságos (SSL): Nem, Kiszolgálóhiba: 0x800CCC90, Hibaszám: 0x800CCC18

Csak ezt az egyet!!!! A másik az én hülyeségem volt!!!

Szal csak ezt írja ki!!!

Au én freemail-es cuccosomat akartam volna kipróbálni az OE-vel, hogy sikerül-e, de arról sem!!!

Pedig otthon igen! Szal a hülye nem én vok!

Már OE-t is újratelepítettem, hátha töröltek v.mi fájl father-ék, de nem, mert most sem jó...

I Petter Solberg!
Abit NF7-S, AMD XP 3000+, Club 3D R. 9600Pro, 1GB RAM (400MHz), P380-as 2.1, 300W-os Codegen, stb...
1940 levél
Válasz 04.07.15. 19:44 #2499
Petter Solberg
Köszi előre is! A hiba father gépén van, az tuti!

Szal e-mail postafiók 3-szor is leellenőrizve, biztos, hogy jó, meg minden!

Addig jut el az OE, míg meg nem látom, hogy összesen hány nem fogadott mail-em van! Utána egyszerre egymás után két hiba üzenet:

Nem sikerült kapcsolódni a kiszolgálóhoz biztonságos jelszó-hitelesítés (SPA) használatával. Fiók: 'mail.axelero.hu', Kiszolgáló: 'mail.axelero.hu', Protokoll: POP3, Kiszolgáló válasza: '-ERR authorization first', Port: 110, Biztonságos (SSL): Nem, Kiszolgálóhiba: 0x800CCC90, Hibaszám: 0x800CCC18

ill.

A kiszolgáló váratlanul megszakította a kapcsolatot. Ez adódhatott a kiszolgáló, a hálózat, vagy a hosszú ideig tartó tevékenységhiány miatt. Fiók: 'freemail.hu', Kiszolgáló: 'freemail.hu', Protokoll: POP3, Kiszolgáló válasza: '+OK ', Port: 110, Biztonságos (SSL): Nem, Hibaszám: 0x800CCC0F

V.ki esetleg tud segíteni??? Esetleg rage??? Köcce!!!

I Petter Solberg!
Abit NF7-S, AMD XP 3000+, Club 3D R. 9600Pro, 1GB RAM (400MHz), P380-as 2.1, 300W-os Codegen, stb...
5113 levél
Válasz 04.07.15. 11:43 #2498
rage
Más gépen ugyanez a video jól megy ?

Miután G-Spottal megnézted, írd le, hogy milyen video
és milyen audio codec-kel készült
14253 levél
Válasz 04.07.15. 11:05 #2497
Babykiller
Kodekhiba lehet. Milyen kodekkel kell lejátszani? GSPot-tal megnézheted. Aztán próbarender és az megmondja hol a hiba.
http://www.headbands.com/gspot/
15515 levél
Válasz 04.07.15. 10:55 #2496
Silent
VPlayer -el is próbáltam ezt írja ki:
Meghatározatlan hiba.


most akkor mit kell tennem?
...mert szegény vagyok, csak álmaim vannak. Álmaimat a lábad elé terítem, Óvatosan lépkedj, mert az álmaimon lépkedsz....
14253 levél
Válasz 04.07.15. 10:42 #2495
Babykiller
15515 levél
Válasz 04.07.15. 10:09 #2494
Silent
HLP RAGEEE!!!
Megint a Win Média Playerem faszoskodik
Megakartam nézni a Vidocq filmet,690 megás film. Elindítom, ezt írja ki:
A Windows Media Player ismeretlen hibát észlelt.
|Bezár|Websúgó

Mit kell letöltenem, hogy műxödjön?
...mert szegény vagyok, csak álmaim vannak. Álmaimat a lábad elé terítem, Óvatosan lépkedj, mert az álmaimon lépkedsz....
14253 levél
Válasz 04.07.14. 15:09 #2493
Babykiller
Mivel megy a net rajta nem gondoltam, hogy kábelhiba. Ez is rejtély marad
5113 levél
Válasz 04.07.14. 13:42 #2492
rage
Nem sok.
Pláne így látatlanban

Nem hinném, hogy mindkét router rossz lenne
Inkább beállítási probléma lehet
Vagy kábel

Vagy nem tudom
14253 levél
Válasz 04.07.14. 11:48 #2491
Babykiller
A d-link 604 topichoz nincs valami ötleted? Mert elméletben mennie kéne a cuccnak rendesen
5113 levél
Válasz 04.07.14. 10:29 #2490
rage
Köszi a kiegészítést!
1215 levél
Válasz 04.07.14. 10:00 #2489
bobakcsaba
Csak annyit fűznék hozzá, hogy amikor elindítod a gépet, az xp install cdről bootolj -- egyértelmű, csak nem volt leírva.
Másrészt a winchester a BIOSban a boot eszközök között Serial ATA és IDE3 helyett bizonyos esetekben/alaplapoknál/biosoknál sima RAID-ként jelenik meg.
Your brain gets smart but your head gets dumb.
5113 levél
Válasz 04.07.14. 00:07 #2488
rage
Most jön az, hogy kéne a floppy, ami a serial ATA
vinyóhoz kell

Ugyanis azon van a Serial Ata driver.
Elindítod a gépet, nyomsz F6-ot, kiválasztod
a más eszközre való telepítést, bekéri a floppyt,
arról feldobja a drivert, s onnantól megy is

Ami gond lehet

1., túl régi a Bios - update
2., nincs, vagy túl régi a SATA driver - tölts le netről
3., beállítások Bios-ban, új alaplap esetén
- legyen minden IDE vezérlő automatikus
a boot résznél meg ha lehet, akkor válaszd a Serial ATA-t
Ha nem lehet, előfordulhat, hogy IDE3-nak látja,
akkor azt kell megadni elsődleges bootolásnak
1778 levél
Válasz 04.07.13. 23:57 #2487
VOid-
Na szal a helyzet az hogy most vettem egy 160gb-os samsung serial ata-s vinyót, már particiónáltam, elsődleges particiót formáztam, de az xp-t nem tom felnyomni rá azt írja nincs feltelepítve a winchester... v valami bla bla szöveg, valaki tud nekem segíteni?
10589 levél
Válasz 04.07.13. 21:12 #2486
Dark Archon
Start/Vezérlőpult/Betűtípusok
Majd File/Új betűkészletek telepítése
Mappát megkeres, betűtípusokat kijelöl, OK
Dark Archon | i5-2500K - GTX 760 - 8Gb - Windows 7 x64 | BF4: DarkArchonHUN
5113 levél
Válasz 04.07.13. 14:32 #2485
rage
Ha mondjuk intéző alatt a font file-on
nyomsz egy jobb klikket, milyen lehetőségeket ajánl fel ?
15515 levél
Válasz 04.07.13. 12:24 #2484
Silent
Valami nem jó, bemásoltam oda, és újraindítottam a gépem. Microsoft wordben nem volt ott a típuslistánál
...mert szegény vagyok, csak álmaim vannak. Álmaimat a lábad elé terítem, Óvatosan lépkedj, mert az álmaimon lépkedsz....
20761 levél
Válasz 04.07.13. 12:01 #2483
Eric
Másold be a windows\fonts mappába.
"Dilisek ezek a rómaiak...!"
15515 levél
Válasz 04.07.13. 11:37 #2482
Silent
HLP!
Hogy kell az XPben egy betűtípust felvenni? Letöltöttem vhonnan és nem tudom hogy kell feltenni a formátumok közé...
...mert szegény vagyok, csak álmaim vannak. Álmaimat a lábad elé terítem, Óvatosan lépkedj, mert az álmaimon lépkedsz....
15515 levél
Válasz 04.07.12. 19:51 #2481
Silent
Hújjjááá a picsába'! Mé' it' nyomod be a linke'? anukádna' mutassá'!


rage: Téjjleg mekkora vadparaszt vagyok
...mert szegény vagyok, csak álmaim vannak. Álmaimat a lábad elé terítem, Óvatosan lépkedj, mert az álmaimon lépkedsz....
5113 levél
Válasz 04.07.12. 15:46 #2480
rage
Attól, hogy agresszíven reklámozod minden topicban, szerintem,nem fogod megszerettetni senkivel ezt az oldalt, sőt.

Miért nem elég a Sims2 topicba tenni?

Ilyenért elég sok fórumban kihajítanak a hozzászólásokkal együtt.
Elképzelhető, hogy itt is így jársz
20761 levél
Válasz 04.07.12. 15:11 #2479
Eric
Ja!
És ami a legfontosabb:
Mi köze a topic címéhez???
"Dilisek ezek a rómaiak...!"
20761 levél
Válasz 04.07.12. 15:09 #2478
Eric
Mi ebben az oldalban a jó?
Én meggyőzhető vagyok. Érvelj!
"Dilisek ezek a rómaiak...!"
588 levél
Válasz 04.07.12. 14:24 #2477
hijlee
***Nézzétek meg***: http://ts2.gportal.hu !
***Nagyon jó oldal***
*Nem fogjátok megbánni*
Az élet is egy nagy játék, csak nincs rajta SAVE opció.
5113 levél
Válasz 04.07.12. 12:10 #2476
rage
Elindítod a Media Player 8-ast
S ott megkeresed a frissítések keresését

S szépen online update-eled

Bőven jó így is
15515 levél
Válasz 04.07.12. 11:56 #2475
Silent
pls az oldal címét mondjátok meg, ahol letudnám tölteni a Windows Media Player 9 Series -t...
...mert szegény vagyok, csak álmaim vannak. Álmaimat a lábad elé terítem, Óvatosan lépkedj, mert az álmaimon lépkedsz....
15515 levél
Válasz 04.07.12. 11:54 #2474
Silent
műxxik műxik a videólejátszás, most már nézhetem a csajos videókat! RITA G RULEZ!
...mert szegény vagyok, csak álmaim vannak. Álmaimat a lábad elé terítem, Óvatosan lépkedj, mert az álmaimon lépkedsz....
15515 levél
Válasz 04.07.12. 11:53 #2473
Silent
igazad van, de amúgy már nem kell. Sikerült. Egy laptopon loptam. Ezen a gépen nem tudtam beállítani, viszont a régi laptopomon jó fos win van rajta 95 ös...

Jaigen rage, leformáztam a vinnyot és újra raktam a rendszert. most nézem meg hogy jó e az avi lejátszás
...mert szegény vagyok, csak álmaim vannak. Álmaimat a lábad elé terítem, Óvatosan lépkedj, mert az álmaimon lépkedsz....
14253 levél
Válasz 04.07.12. 09:50 #2472
Babykiller
Egy ms virtual pc 2004 megoldhatná a gondot, a próbaverzió 45 napig működik.
5113 levél
Válasz 04.07.12. 00:28 #2471
rage
Amikor a Wolf3D készült, nem hinném, hogy azzal foglalkoztak volna a készítők, hogy majd 12 év múlva hogyan lehessen belőle
lépet lopni Windows alól

14253 levél
Válasz 04.07.11. 22:16 #2470
Babykiller
Talán, mert nem támogatja az ablakban való futást. Próbáld a .exe tulajdonságaiban az ablakban való futást beállítani. Ha nem megy, próbálj olyan képlopó progit szerezni, ami támogatja a dos módot.
15515 levél
Válasz 04.07.11. 20:38 #2469
Silent
köszi, akkor is ha elindítom, full screenbe jelenik meg. hogy kell kis ablakmódban futatni a wolf3d -t?
...mert szegény vagyok, csak álmaim vannak. Álmaimat a lábad elé terítem, Óvatosan lépkedj, mert az álmaimon lépkedsz....

A fórumon szereplő hozzászólások olvasóink véleményét tükrözik, azokért semmilyen felelősséget nem vállalunk.