Watch Dogs 2
Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Fórum

Hardware

»» Windows Help Desk

Tegnap még futott, ma már nem? Gond van a Windows valamelyik verziójával? Kérdezz és ha tudsz, válaszolj te is valaki másnak!

1193 levél
Válasz 04.06.23. 12:44 #2318
fater
Én is ha belépek win-be, akkor egy kis ideig töltöget, meg nem enged azonnal kapcsolódni a netre, hanem egy 0.5 percet várni kell és utána OK. Ez valszeg azért van amit már írtatok, hogy keres.
209 levél
Válasz 04.06.23. 12:03 #2317
Warren
Neha játék közben, legutóbb az intézőben voltam éppen. Nem jön vissza semmi az egérre
"Csak a fogamat ne!"
14253 levél
Válasz 04.06.23. 08:41 #2316
Babykiller
A hálózati kapcsolatoknál, a "helyi hálózat vagy nagy sebességű internetkapcsolat" listájában az internethez használt kapcsolaton(általában "új kapcsolat(1)" a neve, ha nincs hálózat) jobb klikk->tulajdonságok, itt a TCP/IP beállításai legyenek a következők: ip: 192.168.0.1, alhálózati maszk: 255.255.255.0, gateway: meradhat üresen. A dns kiszolgáló: vagy maradhat üresen, vagy a szolgáltatótól kapott (DNS) ip-ket írod be.
4956 levél
Válasz 04.06.23. 06:48 #2315
bodajoci
Akkor most azt is pls,hogy hogyan adjak lokális IP címet a kártyának.
“Idegeskedni annyi, mint mások hülyesége miatt önmagunkon bosszút állni.” (Marcus Aurelius, római császár)
5113 levél
Válasz 04.06.22. 23:48 #2314
rage
Mikor csinálja ezt?
Ha több percig nem nyúlsz a géphez ?

Aztán, ha az egeret megmozdítod, visszajön a kép?
20761 levél
Válasz 04.06.22. 23:23 #2313
Eric
Spec ezt nekem is csinálja a NAV. Rendszerinduláskor már minden betöltődött és kb még 1-2 percet kell várnom, mire eltűnik a NAV ikonjáról a piros kereszt.
Már egy ideje csinálja ezt, de tudnám bírni, ha megszünne...
"Dilisek ezek a rómaiak...!"
635 levél
Válasz 04.06.22. 21:41 #2312
Tiby
Csak úgy játék, vagy egyéb programok futása közben is?
Run Greats On
209 levél
Válasz 04.06.22. 21:37 #2311
Warren
Üdv mindenkinek

Lenne egy kis probléma a gépemmel: Határozatlan időközönként
és igen ritkán (1-2 havonta) a következőket
csinálja: A monitor kikapcsol, de csak annyira
hogy a LED-je sárgán villog. A kép fekete lesz
Ez a monitor, a VGA, vagy minek a hibája lehet?

Abit NF7, 1700+, 256MB, 266Mhz Infi, BBA ATi 8500, 80Gb Matrox
360W Chieftek Samsung Syncmaster 700 iFT

Köszi
"Csak a fogamat ne!"
5113 levél
Válasz 04.06.22. 18:48 #2310
rage
Az azért van, mert a Windows érzékeli, hogy kereshetne hálózatot, ezért azzal próbálkozik.

Viszont, mivel nem vagy még hálózaton, ezért nem is talál.

A hiba kiküszöbölhető azzal, ha a hálókártyának lokális IP címet adsz, s akkor a Win nem fog keresgélni
4956 levél
Válasz 04.06.22. 18:44 #2309
bodajoci
Winfos indulásakor,ha adsl modem be van kapcsolva,mért indul sokkal lassabban a rendszer?Asztal megvan már,de Nav piros x-el áthúzva és kb 15 sec még minden betöltődik,addig csak homokóra?A modem meg villog.Pár napja van adsl,nem tom mi ez.
“Idegeskedni annyi, mint mások hülyesége miatt önmagunkon bosszút állni.” (Marcus Aurelius, római császár)
1193 levél
Válasz 04.06.21. 09:01 #2308
fater
Kösz a segítséget, a jumperelésről természetesen nem feledkeztem meg, de ennek örülök. Kösz!
5113 levél
Válasz 04.06.21. 08:42 #2307
rage
Nem akadály, de mielőtt átteszed a másik gépbe,
győződj meg róla, hogy slave-re legyen jumperelve

Aztán, mikor visszateszed az eredetibe, ne felejts el
visszajumperelni
1193 levél
Válasz 04.06.21. 07:19 #2306
fater
Ha van egy wincsim XP SP1-el és simán felpakolok rá egy csomó filmet majd egy másik wincsiről amin szintén XP van el tudom érni a filmeket vagy akadály, hogy op. rendszer is van a wincsin vagy attól függetlenül a filmek elérhetőek? Gyorsan HELP!
68 levél
Válasz 04.06.20. 12:42 #2305
PoCoKmort
egyet sikerült újra letöltenem, felraktam, de még mindig nem jó...most próbálom megkeresni a többit, de már nem emléxem a nevükre...
(azért megy lassan a letöltés, mert fájlcserélő progi...)
na majd szólok ha van vmi...
5113 levél
Válasz 04.06.19. 19:53 #2304
rage
Szerintem, igen

Feltehettek valami saját drivert, ami átvette az irányítást az XP-s eredetitől.

Ha felteszed őket, lehet, hogy a program saját drivere újra működni fog, s helyreáll a rendszer
68 levél
Válasz 04.06.19. 19:40 #2303
PoCoKmort
hát nem tudom, lehet h akkor tűntek el. szokott ilyen történni? segíthet ha újra letöltöm?
5113 levél
Válasz 04.06.19. 18:55 #2302
rage
Ad-Aware csökkentett módban futtatva
Ha visszaíródik, akkor a CWShredder, vagy a HijackThis
általában leszedi az ilyeneket
6609 levél
Válasz 04.06.19. 18:48 #2301
Kolin Mekré
nem kéne annyi pornót tölteni (:
Minden ellenállás hasztalan! 8-)
20761 levél
Válasz 04.06.19. 18:32 #2300
Eric
Küzdöttem egysort ma egy trójaival. Az Ad-aware leírtotta ugyan, de valahogy mindig visszaíródott. Egy winlu.exe nevű file volt a ludas, amit csak csökkentett módban rendszergazdaként bejelentkezve engedett tötölni.
Amúgy átírta a honlapot, a keresőt, amiket újraírt, ha a registryben módosítottam.
Berakta magát a registrybe a rune once-hoz, amit szintén nem engedett módosítani.

Nah, mindegy kigyomláltam.
Természetesen valami hülye pop-up-ként felugró szexoldalról származott...
"Dilisek ezek a rómaiak...!"
5113 levél
Válasz 04.06.19. 17:33 #2299
rage
Közvetlen azután tűntek el a meghajtók, miután törölted azt a programot ?

Melyik program volt az pontosan?
A www.intel.com / supports and downloads /
intel accelerator úton találod

Felteheted, feltéve, ha intel procid van

- - - -
Void:
- - - -

Installáld fel a Windows Media Player 10 betat !
Az kellően új ahhoz, hogy némi szerencsével felülírja az
elcseszett bejegyzéseket

S utána egy Direct X 9.0b reinstall kéne..
Link a Media Playerhez :
http://go.microsoft.com/fwlink/?LinkId=30599
14253 levél
Válasz 04.06.19. 12:48 #2298
Babykiller
Ezt csak próba szerencse alapon mondom.
68 levél
Válasz 04.06.19. 12:46 #2297
PoCoKmort
nem, de miért kéne úgy próbálnom ha előtte mindig így volt jó?
winfos
néha arra gondolok, hogy linuxra kéne váltani, de akkor mi lenne a játékokkal?
14253 levél
Válasz 04.06.19. 12:42 #2296
Babykiller
És milyen win-t használsz?
14253 levél
Válasz 04.06.19. 12:41 #2295
Babykiller
Próbáltad az írót masterként és az olvasót slave-ként?
1778 levél
Válasz 04.06.19. 10:52 #2294
VOid-
Van egy kis problémám, az utóbbi időben elég sok vírust sikerült megkapnom... azokat sikeresen töröltem is, a windowsban így is sikerült kárt okozniuk, .wmv kiterjesztésű fájlt ha megakarok nyitni elszáll hibaüzenettel, ha az mp3-nak a tulajdonságait akarom megnézni akkoris elszáll hibaüzenettel, "explorer.exe hibát észlelt ezért leáll" ez a hibaüzi. Remélem tud valaki megoldást a problémámra, reinstall nem segített.
68 levél
Válasz 04.06.19. 10:17 #2293
PoCoKmort
és a Nero Infotool ezt látja: http://sz1415.uw.hu/info.jpg
68 levél
Válasz 04.06.19. 10:12 #2292
PoCoKmort
ja egyébként mi ez az Intel Accelerator, és honnan lehet leszedni?
68 levél
Válasz 04.06.19. 10:10 #2291
PoCoKmort
hát a törölt cd író progikat már visszarakni nem tudom, de töröltem az összes ezekre vonatkozó bejegyzést documents and settingsből, és még a registry-t is ürítettem...de semmi!
5113 levél
Válasz 04.06.18. 21:37 #2290
rage
Valami eléggé bekavarhatott nálad
Lehet, hogy a letörölt CD író program

Próbáld meg visszatenni...

Aztán meg lehet próbálni feltenni újra a legutolsó alaplapi drivert.
Vagy ha Intel procid van, akkor an Intel Acceleratort

A teljes reinstall előtt még megéri kipróbálni
Sokat nem vesztesz vele
68 levél
Válasz 04.06.18. 21:10 #2289
PoCoKmort
nna megpróbáltam a 'ha nem jön be' részt...ez se jött be!!! visszaállítani nem akarom mert régi a pont. a legutóbbi működőképes konfigot meg már próbáltam..
5113 levél
Válasz 04.06.18. 19:24 #2288
rage
Ez is egy jó megoldás
Vagy ha van restore point, abból is vissza lehet állítani egy nem olyan régit

Ha nem jön be:

Kapcsold ki a gépet
Húzd ki a kábeleket a dvd olvasóból / íróból
Indítsd el az XP-t
Állítsd le a gépet
Mindent dugj vissza
S ismét indítsd el az XP-t, de most Safe módban
Majd indítsd újra normál módban
14253 levél
Válasz 04.06.18. 19:10 #2287
Babykiller
Ha még nem próbáltad, akkor töltsd vissza a legutóbbi működőképes konfigurációt. Ha esetleg nem tudnád, boot-olásnál az F8-at nyomogatod amíg be nem jön a menü, és ott kiválasztod.
68 levél
Válasz 04.06.18. 18:17 #2286
PoCoKmort
először a meghajtót, és amikor nemrég mondtad a channelt, akkor azt is...attól félek h reinstall kell...
5113 levél
Válasz 04.06.18. 17:42 #2285
rage
a meghajtót távolítottad el, vagy magát a channelt?
A channelt kéne
68 levél
Válasz 04.06.18. 15:35 #2284
PoCoKmort
de, de azt már rég leszedtem szal az nem lehet baj!
14253 levél
Válasz 04.06.18. 15:26 #2283
Babykiller
mostanában nem tettél fel új cd író programot?
68 levél
Válasz 04.06.18. 14:29 #2282
PoCoKmort
hát már megtettem h eltávolítom h felismerje újra, fel is ismeri csak még mindig ott van mellette a kis sárga felkiáltójel. egyébként nemtudom mi történt tegnap még jó volt! ja és xp-m van
5113 levél
Válasz 04.06.18. 14:02 #2281
rage
Amennyiben WIN98-ad van (a DOS talán erre enged következtetni)
voltaképp ugyanezt megteheted , de akkor legyen kéznél a WIN98 telepítő CD is !

Restartnál kérheti.
5113 levél
Válasz 04.06.18. 14:00 #2280
rage
Szervusz !

Ugye, a dvd meghajtó és az író egy kábelen vannak ?
Feltételezzük, hogy igen

S noha nem írtad, azt is feltételezzük, hogy XP-d van

Menj bele az eszközkezelőbe,
s keresd meg a primary, és a secondary channelt
A primary channelen van a rendszervinyó, s ha esetleg van még másik vinyód, gondolom az is

A secondaryn (másodlagos) pedig a dvd olvasó és az író.
Amennyiben így van, jelöld ki ezt a secondary (másodlagos) channelt, jobb klikk rajta, s távolítsd el !

Indítsd újra a gépet, az XP szépen újra felismeri a channelt, s a rajta lévő 2 meghajtót.
Amúgy mitől tűnt el ?
Azt nem tudod esetleg ?
68 levél
Válasz 04.06.18. 13:05 #2279
PoCoKmort
hali! az a gond h eltűnt a sajátgépből a dvd meghajtó és az író. DOS-ban lát mindent csak Win-ben nem. mit tehetnék?
5113 levél
Válasz 04.06.18. 09:07 #2278
rage
Az a jó, ha nem találtál...

Az az igazság, ugyanez volt a hibaüzenet egy illetőnek egyszer, s kiderült, hogy trojan van a gépén, s átvették felette az irányítást. Először a system restore nem működött, aztán az Admin jogok sem...

A jelszavait meg ellopták.

A net is alig-alig működött, idegen proxykon át
mindenfelé kapcsolódott a rendszer...

Úgyhogy a végén maradt egy teljes rendszer - újrainstall.
6609 levél
Válasz 04.06.18. 09:05 #2277
Kolin Mekré
mármint a helpet köszi...kicsit hülyén fogalmaztam (:
Minden ellenállás hasztalan! 8-)
6609 levél
Válasz 04.06.18. 09:01 #2276
Kolin Mekré
Hát csak részben nyugtattál meg, mert nem találtam semmi, vírust...
Köszike rage

Nem jó ez így...állandóan stresszben élni, hogy mikor jön 1 féreg.
Minden ellenállás hasztalan! 8-)
5113 levél
Válasz 04.06.18. 08:57 #2275
rage
Jól van, akkor így egyelőre OK
Azért figyelgesd néha a hibanaplót,
vagy ha furcsa működést tapasztalsz, szólj.

6609 levél
Válasz 04.06.18. 08:49 #2274
Kolin Mekré
Nod32 nem talált vírust
Minden ellenállás hasztalan! 8-)
6609 levél
Válasz 04.06.18. 08:48 #2273
Kolin Mekré
Vissza lehetne állítani 1-2 pontra a rendszert, nagy választék nincs mert 15-én (kedden) tettem fel a rendszert
Ezen a napon ment fel a nagyja a fixeknek, mindegyik MS progi.
16-án (mivel hajnalban csináltam )már felmentek a felhasználó progik, Msn. deamon, hitman (amit le is töröltem )
17-én 2 fix +1 rendszerellenőrzési pont.
18-án ma pedig csináltam egy elmentett pontot.

Ki nem próbáltam a visszaállítást, csak azért mert akkor elveszne a feltelepitett fixek is nem? (bár ebben alma vagyok)

Eric:
Ez az én keresztem (:
Minden ellenállás hasztalan! 8-)
20761 levél
Válasz 04.06.18. 08:46 #2272
Eric
Hogy neked állandóan valami sz@rság van a gépeddel...
"Dilisek ezek a rómaiak...!"
5113 levél
Válasz 04.06.18. 08:39 #2271
rage
Működik a system restore ?
Tudsz csinálni restore point-ot ?

-
Még a vírusellenőrzést tedd meg, légy szíves.

Nem akarlak én izgatni
De az egyik backdoor trojan jelenlétére IS utalhat.
6609 levél
Válasz 04.06.18. 08:26 #2270
Kolin Mekré
Semmi rendkívülit nem talált a AD-Aware (kivéve néhány beépülő sütitől)
Az HijackThis sem találtam furcsát, csak beépülő toolbart (flashget), az induló progik közt sem volt furcsa.
Azaz amit nem ismertem fel elsőre, azt a link vagy infó alapján tudtam azonosítani.

(Azt tudni kell, hogy ez már egy új rendszer, mert az alaplapok elszáltak, csak a lap új , a többi régi...)
A gond ott kezdődött, hogy nem volt nálam az XP Sp1 cd-m, hanem egy biztonsági másolt sima XP.
Ezért mielőtt netre léptem volna először tűzfalat tettem fel, s a már előrre letöltött fixeket felraktam.
Ezután jött az SP1 majd a többi netes fix.
Nem is jött féreg.
Probléma 1 szál sem volt, most sincs , csak bekukkantottam a rendszernaplóba vala.
A fixek mind fennt vannak.

Egyedül a víruskeresőt halasztottam el felrakni, mert az a cd sem volt nálam, így most teszem fel a Nod32-t próbaképpen.


rage, ne izgassál fel mit jelent ez a hibaüzenet vmi vírus?
Minden ellenállás hasztalan! 8-)
5113 levél
Válasz 04.06.18. 07:58 #2269
rage
A következő lépés legyen az, hogy futtasd le az AD-Aware
, majd a HijackThis nevű programokat !

Ha utóbbi talál gyanús bejegyzéseket proxykról, vagy esetleg OSA.exe-t, illetve gyanús registry bejegyzéseket, azokat töröltesd vele.

S lefuttatnék egy teljes víruskeresést is, egy teljesen friss vírusirtóval.

A fórumon szereplő hozzászólások olvasóink véleményét tükrözik, azokért semmilyen felelősséget nem vállalunk.