Watch Dogs 2
Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Fórum

Hardware

»» Segítsetek!

9786 levél
Válasz 02.01.19. 16:12 #41
Sirmelon
Hát játssz az ujakkal inkább.
Si vis pacem, para bellum!
41 levél
Válasz 02.01.19. 15:59 #40
Bayle
mert egy régebbi játék, és a 7.0-ás kellett volna neki, de nem hagyta letelepíteni!
csá
Peace by Peace! ;)
9786 levél
Válasz 02.01.18. 19:36 #39
Sirmelon
Hát ekkor meg minek...

??????
Si vis pacem, para bellum!
41 levél
Válasz 02.01.18. 18:41 #38
Bayle
köszi!

na mind 1, annyira nem fontos csak egy játék miatt kellett volna, de nem akarom újratelepíteni, mert nem rég raktam fel!

de azért kössz
bye
Peace by Peace! ;)
9786 levél
Válasz 02.01.17. 20:49 #37
Sirmelon
Megoldások garmada:
1. A Regitry-ben ird át a dx verziószámát 6.0-ra, ha értesz kozzá és engedni fogja a 7-est. Ha nem értsz hozzá, ne piszkáld a registryt.
2. Van egy segédprogi, a DxBuster, ami leszedi a direktx-et. Töltsd le.
3. Frissitsd a windózt /format nélkül telepitsd ujra/ és akkor korábbi dx-ed lesz, amire mehet a hetes.
Igazán nem gond a 8-7 csere.
Si vis pacem, para bellum!
41 levél
Válasz 02.01.17. 19:25 #36
Bayle
hi!

Az lenne a problémám hogy:
Nekem már fent van a directx 8.0, de a directx 7.0 -át akarom felrakni, de mikor elkezdem instalálni, kiirja hogy már instalálva van, és nem csinál semmi!
Kérdés: hogy lehet megoldani, vagy hogy töröljem le a dx8-at

köszi előre is
csá
Peace by Peace! ;)
9786 levél
Válasz 01.12.23. 17:32 #35
Sirmelon
Kolin:
Örülök hogy végre egyenesben van a cucc. De miután kettőnk közül neked lett hamarabb Athlon XP megnéznéd a kedvemért hogy mit szól hozzá a KT7A rev.1.2???
Si vis pacem, para bellum!
1803 levél
Válasz 01.12.23. 16:47 #34
Demeter
Kolin:
Örömmel tölt el, hogy az erõmûved végre összeállt. Akkor "elvileg" motmár talán láthatunk is HDW-s színekben?
".....örökké nem eshet...... "
6609 levél
Válasz 01.12.23. 11:01 #33
Kolin Mekré
Üdv!

Kösze előrre is a segítséget mindenkinek!
Stabilan megy most a gép. Először is: utánanéztem ennek a rejtélyes XP procinak a Mgz változásainak, és kiderült egy másik srácnak is 1050-re ismerte fel az XP-ét de utána már normálisan ment.

SilverWolf:
Kösz a tippet.
Letöltöttem, de nekem nem igazán müködik, mert nekem a választható hangkártyákat a Live, és még két Value tipusú listáza ki, de nekem 5.1-es van.
Ha meg ezekre klikkelek akkor nincs meg 1-2 file.
Sebaj, majd kérek tőllük egy installl CD-t. Azaz remélem adnak
Minden ellenállás hasztalan! 8-)
1173 levél
Válasz 01.12.23. 03:40 #32
SilverWolf
Kolin:

Gratulalok teso.
Utananeztem sb 5.1-nek kell neked a driver+software.
A progi neve "liveware 3.0" ebben ben van minden progi+drvs.
Van uj drv is most novemberben jott ki, az is totsd le.

www.soundblaster.com

Sok sikert
" Made with no limits in mind "
9786 levél
Válasz 01.12.22. 23:32 #31
Sirmelon
Gratulálok haver, örülök hogy összeállt a cuccos, még ha igy "hiányosan" is!
Gyere, próbáld ki!
Benn találkozunk!
Si vis pacem, para bellum!
4574 levél
Válasz 01.12.22. 20:08 #30
hering
Irigyellek KolinBárcsak lenne most ennyi pénzem.Talán nyáron(ha elmegyek dolgozni)lesz annyi pénzem hogy tudok venni új alaplapot,procit,memóriát,hűtőt és tápot.Esetleg vidikártyát is.
http://www.jatekok.hu
882 levél
Válasz 01.12.22. 20:01 #29
voki
Nézd meg valamelyik (creative, soundblaster) honlapon vagy amilyen típusú, gondolom még a régi géppel zúzól.
"A felnőttek és a gyerekek között csak a játékszereik árában van különbség."
6609 levél
Válasz 01.12.22. 20:00 #28
Kolin Mekré
Üdv!

Ha pontosan érdekelnek titeket az ára a kártyának akkor megnézem a számlát, most nem tudom mert nincs nálam...
Mostanában karácsony környékén szinte képtelenség találni egy Ti200-t...
Minden ellenállás hasztalan! 8-)
6609 levél
Válasz 01.12.22. 19:58 #27
Kolin Mekré
Üdv!

Hát nem tudom hogy leírjam-é mennyit adtam ki érte. Mindenestre én a felét fizedtem!
Összesen pedig olyan 220 környékén volt.
Alaplap:
KR7A RAID ~60
Proci:
XP 1600+ ~48
VGA:
InnoVision Ti200 ~70
Szóval ehhez egy 300W-os Codegen ház, meg egy 5.1 es hangkártya és nagyjából kijön.

ui.:
Még valami, a hangkártyához honnan lehet letölteni DRIVERT? (Sound Blaster 5.1)Mert a nagy karácsonyi sürgés forgásban azt sem adtak hozzá
Minden ellenállás hasztalan! 8-)
882 levél
Válasz 01.12.22. 19:55 #26
voki
Örülök, hogy a probléma megoldódott. Nagyon jó kis gépet raktál össze, ha még majd megjön az új vidicard is, akkor lesz ereszd el a "hajam".

Amúgy mennyi lett volna a GF3Ti200-as?
"A felnőttek és a gyerekek között csak a játékszereik árában van különbség."
4574 levél
Válasz 01.12.22. 19:41 #25
hering
Kolin:mennyibe került ez az egész?Proci,memória,vidikártya?
http://www.jatekok.hu
6609 levél
Válasz 01.12.22. 19:30 #24
Kolin Mekré

Még a gépépítés előtt lenyírtam a hajamat egészen rövidre, és akárhogy vakargattam a fejemet a gondolkodás közben, nem hullott ki egy hajszál sem ...minden darabja kincs hahaha
Minden ellenállás hasztalan! 8-)
6609 levél
Válasz 01.12.22. 19:30 #23
Kolin Mekré

Még a gépépítés előtt lenyírtam a hajamat egészen rövidre, és akárhogy vakargattam a fejemet a gondolkodás közben, nem hullott ki egy hajszál sem ...minden darabja kincs hahaha
Minden ellenállás hasztalan! 8-)
6609 levél
Válasz 01.12.22. 19:27 #22
Kolin Mekré
Üdv!

Ezekben a percekben értem haza, és megfogadtam a tanácsotokat, visszavittem.

A hiba oka a GF3 Ti200, nem müködött náluk sem. (se kép, se hang, se BOOT-olás) Mivel nem volt raktáron GF3 Ti200-s ezért ideiglenesen (!) kaptam egy MX400-at (szintén Inno ) Ezt ott helyben kipróbálták és láttam a szépséges BOOTolást , már csak ki kell próbálnom, itthon. A prociról végülis kiderült ők raktak bele egy 1600+. -t az 1500+ helyett.(én ennek csak örültem) Hogy miért nem ismerte fel jól, ezt ők sem tudták. Sebaj ez legyen a legkevesebb.
Azt mondották hogy a 2 ünnep közt vagy 2002-ben jön majd a GF3 addig ezen a 400-on "vegetáljak". A memória egyenlőre "tiszta" azaz nem töröm össze

Az hogy az én MX200-om miért nem ment az AGP slotban nem tudták megmondani.Amikor a "kölcsön" MX400-s se mment akkor kisütötték a BIOS-t majd elindult, az MX400-al.
Hm...érdekes.
Nemsokára hozzákezdek.
Minden ellenállás hasztalan! 8-)
882 levél
Válasz 01.12.22. 18:38 #21
voki
Mennyi hajhagymád úszta meg a gépfejlesztést?

Remélem mostanra a probléma megoldódott már.
"A felnőttek és a gyerekek között csak a játékszereik árában van különbség."
9786 levél
Válasz 01.12.22. 18:19 #20
Sirmelon
Hát mivel valszeg több probléma is lesz a cuccossal, a legjobb ha visszaviszed tényleg.
Cseréljék ki!
Si vis pacem, para bellum!
1803 levél
Válasz 01.12.22. 17:05 #19
Demeter
A lehetõ legjobb megoldást választottad azzal, hogy fogod és visszaviszed az egész hóbelebancot. Csak aztán jól nézd meg, hogy mit kapsz újra a kezeid közé. Nehogy ismét betegyenek a hintába!
".....örökké nem eshet...... "
5011 levél
Válasz 01.12.22. 16:26 #18
Gump
Kolin, szerintem a lehető legjobban teszed, hogy visszaviszed. Ott valami nem OK (most újat mondtam mi?
6609 levél
Válasz 01.12.22. 03:41 #17
Kolin Mekré
Üdv!

Először is mire jutottam:
-A GF3 nem müködött sem az új gépben sem a "rendes" gépben (KT7A+Duron)
-Én 1500+ XP-t vettem, azaz ez áll a számlán. A procin egy XP 1600-as felirat áll, DE (!) úgy hogy beBOOToljon (stabilan, az S3 -al, mert csak ezzel ment) csak 1400+-n indul el, ezt az 1400+-at a Safe Mode-al értem el...de értelmezte már a procit 1050+ nek is!!!!
HOPPÁ Ez azért sem értem mert nem lehet állítani az XP-t alapból...
-Az AGP slottal is lehet 1 kis bibi mert a "normális" gépemből kivettem az Abit GF2MX200-t de azzal sem ment.
-A memóriának, mint kiderült nincs baja, ellenben a DIMM-eknek lehet hiszen ha nem indul a gép akkor át KELL rakni a 2-es DIMM-be és BOOTOL


Na kicsit zavarosra sikerült , na mindegy, mielőtt tanácsokat adnátok (előrre is kösz srácok) én ma visszaviszem hogy csináljanak valamit hisz erre jó a garancia!!!


ui.:
Újabb 5-6 órát töltöttem el a gépbuherálással
Minden ellenállás hasztalan! 8-)
1803 levél
Válasz 01.12.22. 00:56 #16
Demeter
Kolin:
Figyu, régebben nekem is volt hasonló gondom egy Abit BX 133R-el. Ugyan ezt csinálta mint neked, AGP slotba bele a vidikártya és se kép se hang. Kis tanakodás után elõ a jó öreg Voodoo AGP helyett bele a PCI slotba és láss csodát a rendszer bootolt. Na akkor a mobo vissza a boltba és csere. De már nem ugyan arra hanem egy Abit SA6-R tipusúra. Na abban az AGP teljesen jó volt (akárcsak a PCI slot) szal valszeg az elõzõ mobon az AGP volt a ludas.
Figyi lehet, hogy hülye kérdés de nem lehet, hogy nálad is hasonló a helyzet?
".....örökké nem eshet...... "
4574 levél
Válasz 01.12.21. 21:51 #15
hering
Kolin:mennyiért vetted ezt a cuccost?
http://www.jatekok.hu
9786 levél
Válasz 01.12.21. 20:42 #14
Sirmelon
Remélem, a javitás szólitott el a csatából, s azt is, hogy sikerül gatyába rázni a cuccost mielőbb!
Si vis pacem, para bellum!
6609 levél
Válasz 01.12.21. 19:26 #13
Kolin Mekré
Üdv Sirmelon!

Bíztam benne hogy gyorsan reagálsz!
Ha lehet ICQ-n legyén Olnine...Please!
Előrre is kösz Kamerad

Minden ellenállás hasztalan! 8-)
9786 levél
Válasz 01.12.21. 19:00 #12
Sirmelon
Kolin:
Hány fokos a CPU????
Pontosan mi a cooler tipusa/fordulatszáma???
Si vis pacem, para bellum!
9786 levél
Válasz 01.12.21. 18:52 #11
Sirmelon
Kolin:
1. Ki gyártotta a GF3-at?
2. Kérj el egy másik vidikártyát és próbáld ki.
3. Van valami a PCI 1.slotban? Ez szokta megosztani az IRQ-t az AGP slottal.
4. Nem hibás a memória vagy a CPU?
5. Add nekem az egészet, ne is idegeskedj miatta!
6. Gyere át hozzám a hét végén a CPU-val és a GF3-al a zsebben, kipróbáljuk nálam! OK?
Si vis pacem, para bellum!
6609 levél
Válasz 01.12.21. 13:53 #10
Kolin Mekré
Üdv!

Némileg javult a helyzet akkor ha beletettem a régi S3-as 1MB-os VGA-t (PCI) és beBOOTolt...másodjára már nem.
Hm..érdekes, mindenesetre megpróbáltam a másik gépen a GF3 Ti200-at és előjött ugyanaz a hiba...(azaz nem Bootolt, 1 nagy semmi jött elő)
Viszont ha a GF3-al van a baj akkor másodjára miért nem Bootolt az S3-ról..
Minden ellenállás hasztalan! 8-)
9563 levél
Válasz 01.12.21. 13:47 #9
kEnAcE
Nem akarok rád ijeszteni, de én igy b@sztam el az Abit Zm6-omat. Megtisztogattam az alaplapot finom ecsettel, aztán jóészakát. Ha bekapcsoltam csak a ventillátorok mentek meg néha sipolt.
Ha jó emberekkel rossz dolgok történnek, az a sors műve. Ha rossz emberekkel történnek rossz dolgok, az Jack Bauer műve.
6609 levél
Válasz 01.12.21. 10:01 #8
Kolin Mekré
Üdv!

thx a segítséget, de nem mutat a monitor SEMMIT egy nagy semmi van a képernyőn Bootolás helyett, semmi pityegés, szóval nem a monitorral van, talán a Memória?
Minden ellenállás hasztalan! 8-)
20761 levél
Válasz 01.12.21. 09:45 #7
Eric
Új alaplamnál majdnem biztos, hogy az oprendszert is fel kell raknod újra, én is így jártam 2 napja. Vagy floppyról sem bootol?
Próbáld meg floppyról indítani majd setup.

"Dilisek ezek a rómaiak...!"
6609 levél
Válasz 01.12.21. 03:52 #6
Kolin Mekré
SEGÍTSETEK!

Vettem egy Abit KR7A-RAID; AMD XP 1500+; Inno Ti200; 256 DDR RAM, HDD és CD nélkül mivel az van. OK eddig jó.
Az eladók összeszerelték nekem, mire lementem érte, és azt mondták hogy működik.
DE
Rákötöttem a vinyómat (amin egy régi rendszer van, és meg akartam formázni -20GB Quantum-)
de nem történi SEMMI azaz felpörög a venti mind a VGA-nak, tápnak, prociventinek stb...de semmi bootolás!
Akaromondani legelőször sípolt olyan 1 mp-es szünetenként.
Megnéztem jobban a hépetz és látom hogy a Ram a 4-ik DIMM-ben van, igaz ez szépséghiba hiszen lényegtelen de átragtam az 1 -be...ezután a kábeleket megigazítottam stb, majd Power ON.
A sípolás megszünt de ekkor jött elő az, azaz nem jött elő semmi.Magyarul semmi!


KÉRDÉS:
Ki tapasztalt már olyat hogy egy gép nem bootol!?
Nem hiszem hogy a HDD-el vagy aCD-el lenne baj hioszen akkor csak kiirná hogy nem talált olyan eszközt amiről bebootolna...
A proci talán? nem tudom...
A Memória? ...lehetséges, mert azt mondták a combóra hogy müxik de nem volt hozzá 128 MB DDR ram, ezért ott a helyszínen beleraktak egy 256osat...
!HELP!!HELP!!HELP!!HELP!!HELP!!HELP!!HELP!!HELP!!HELP!!HELP!!HELP!!HELP!!HELP!!HELP!
PLEASE
Minden ellenállás hasztalan! 8-)
9563 levél
Válasz 01.12.21. 00:17 #5
kEnAcE
Én is először memóriára gondoltam, de a haveromnak épp most volt hasonló problémája. Próbáld meg floppy-meghajtó nélkül telepíteni a Windows-t. A haveromnál ez volt a baj, egy kicsit hülyén hangzik, de így volt. Telepítés után meg szereld vissza a cuccot. Egy próbát megér.
Ha jó emberekkel rossz dolgok történnek, az a sors műve. Ha rossz emberekkel történnek rossz dolgok, az Jack Bauer műve.
1173 levél
Válasz 01.12.17. 21:17 #4
SilverWolf
Csumi!

Szerintem ez egyertelmu memory hiba!
Ha csak nem a win cd nem serult?
Window telepitesi hibakban nagy tapasztalatom van
Volt 1 olyan esetem is mikor win.telepites utolso rebootja nem ment semikeppen. Megkellet tisztitanom a cd-ram lencsejet es utana ment.(nem olvasta jol a cd-t)de nem ita volna ki"te bolond tisztisd men a lencset" Az is par napi jatek volt

De a te eseted inkebb memory lesz.
Probald egyesevel(1memory)legyen csak benn es ugy probald installalni a win.Ha nem megy rakd be a masika es ujra.Utana slotokat ellenorizd le 1-sevel(slot1,2,3 ...
de sajna neked win telepitessel van a gond szoval minden proba 1 installalast jelent
Tudom idegolo de ez van.Nekem 1 hetembe kerult

1 probald ki masik windows-al(hatha a cd karcos)
2 memory jatek
A legujabb bios versiod van?
Szerintem a tapod meg eleg (250w) de 300w az megjobb lenne,de semmi koze a te esetedhez
" Made with no limits in mind "
3 levél
Válasz 01.12.16. 15:10 #3
ertz
Üdv!
Elöször is köszönöm a hozzászólásod.A memoriával kapcsolatban kipróbáltam 128.-as,64.-es,és úgy is,hogy mindkettő benne volt,de nem változott semmi.
A proci a bios szerint 50C˙-os.
Este ismét megpróbáltam :formatC: ,majd setup
megy is minden szépen,majd 11percnél,és 7 percnél a h.beállításnál kb.17percet gondolkozik.Amikor bejön a kép mindig valami más dolgot hiányol pl.dll.vagy hiány az expo.-ban stb.Most simán setuppal indítottam,s egy csomó hibát javított,de feltelepült.Egyelőre ennyi, a videó és hang setupot nem teszem fel,mert lehet,hogy megint kinlódni fog.Elegem van.Holnap beszerzek egy másik tápot.Bocs a hosszú szövegért.
Üdv.mindenkinek.
6609 levél
Válasz 01.12.15. 21:50 #2
Kolin Mekré
Üdv!

1.,Nekem volt egy haverom akinek a memóriája sült el, és neki is a telepítéssel voltak gondjai.
2., Van itt egy srác SilverWolf akinek a memória dimm foglalata volt hibás ezért nem ment neki a win telepítés.
3., jaja szerintem mindenféleképp szerezz be egy 300Wattos tápot (sajna ez van, de előtte mindenféleképp vidd vissza ahol vetted hátha nem ez a hiba!)
4.,Nem hinném hogy a HDD lenne a hiba oka, ha az alaplapod nem tudná a Ata66-ot (bár kétlem, mert asszem a 7KTa1 tudja , legalábbis nekem az rémlik...) akkor legfeljebb lassaban menne a vinyó.
Én a memóriára tippelek, de persze ez nem biztos.

ui.:
A proci hány fokon megy?
Minden ellenállás hasztalan! 8-)
3 levél
Válasz 01.12.15. 21:19 #1
ertz
A következő a helyzet:
Acorp 7KTA1-es alaplap,900-as athlon proci
mx400-as videók. , 128sdram.
A problémám abból adódik,hogy nem lehet feltelepíteni a vin98.-at.Azaz néha sikerül,majd vagy a hangnál,vagy a videok. setupjánál összeomlik az egész bazár.
A wincsim elég régi 3.2 Seag. Most vagy a vinyóm rossz,vagy az alaplapom mégsem tudná
az ATA66 ot? A dobozt szétszedtem,hátha melege van a procinak,de ugyanaz a helyzet.
A tápom 250-es kevés lenne?

A fórumon szereplő hozzászólások olvasóink véleményét tükrözik, azokért semmilyen felelősséget nem vállalunk.