Watch Dogs 2
Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Fórum

Egyéb számítástechnikai témák

»» Weblap készítés

16067 levél
Válasz 14.06.13. 13:39 #642
david139
Hát javascripttel vagy jQuery-vel (ami majdnem ugyan az). De nem is feltétlen kell neked megírni, egy csomó előregyártott plugin van, ráguglizol, hogy jQuery image slider plugin, és nagy eséllyel találsz valami neked valód.
(De ezeknek a beállításához is kell valamennyire érteni a js-t.)
I'll still come out laughing, 'cause me? I never fail, loser!
1 levél
Válasz 14.06.13. 12:59 #641
brndtt
Én is magam küzködtem - a honlapom minden egyes grafikai elemét saját magam készítettem el, ami egy teljes hónapig tartott. Az eredmény pedig közel sem hasonlít arra, amit elképzeltem. Valami ilyesmit szerettem volna: http://www.gurugrafik.hu/logotervezes Ha valaki tudja, hogyan lehet ezeket a csodákat - amik a sliderban futnak - előállítani, kérem írja meg! Előre is köszönöm!
1 levél
Válasz 12.05.14. 13:34 #640
Ultijoe
Kedves kissgy1028! Keresek weblapkészítéshez hozzáértő munkatársat. A többit személyesen írnám le, mondanám el. Írsz nekem egy rövid levelet? dzsosz@freemail.hu Ez nem kamu!
80 levél
Válasz 11.07.18. 09:38 #639
kissgy1028
Sajnos a webfejlesztő, webprogramozó szakma, úgy veszem észre, egyre jobban lejáratódik Magyarországon, és szvsz, ez azért van, mert egyre több vérpistike próbálkozik honlapkészítéssel. Hozzám rengetegen fordulnak azért, hogy weblaphibákat javítsak ki, és kereső optimalizáljam a honlapokat, mivel azok a "szakemberek", akik korábban megcsinálták ezeket a weboldalakat, csak kókányolni tudtak.
A másik nagy probléma, hogy főleg a magánembereket és egyéni vállalkotókat, csak az érdekli, hogy a megrendelt honlapjuk minél olcsóbb legyen. Sajnos nem fogják fel, hogy olcsó húsnak híg a leve, de engem ez nem nagyon tud érdekelni, mert tudom, ha nem engem választ, hanem valamelyik olcsó kókányolót a környéken, akkor nagy a valószínűsége, hogy később majd visszatér hozzám, hogy rakjam majd rendbe a honlapját.

Sajnos, egyre több ilyennel találkozik az ember, mint pl ez is:
http://www.gyakorikerdesek.hu/szamitastechnika__weblapkeszites__1849838-hogyan-kell-weblapot-szerkeszteni
6 levél
Válasz 11.07.15. 23:27 #638
bri73gitta
Igen valóban megfelelőbb lenne,de igazából a jogi oldaláról már elindítottam egy folyamatot. Inkább az érdekelne, hogy nektek weblap szakemberek mi a véleménye egy ilyen esetről.
27766 levél
Válasz 11.07.15. 18:55 #637
LordMatteo
Szia

Ez a topik megfelelőbb lenne, valószínűleg jogilag járatosabb valakik is olvasni fogják.
A kibaszás társas játék, sose feledd.
6 levél
Válasz 11.07.15. 18:49 #636
bri73gitta
Sziasztok!
Már korábban fordultam hozzátok tanácsért, félkész nehezen készülő weblapom miatt. A helyzet azóta sem változott, talán csak annyiban, hogy a szerződés határidejét a weblapkészítő túllépte tehát valóban jogorvoslattal fogok élni. Csak az a gond, hogy a félkész anyagot amit kifizettem, plusz megvettem a szerver díjat és a domain neveket is, szóval felszólítottam, hogy adja át de ő erre nem hajlandó. Leszedett minden anyagot a szerverekről és annak fejében ha lemondunk felé minden követelésünkről, akkor hajlandó átadni. Nem tudok hozzáférni a tulajdonomhoz, ő visszatartja. Na most mit lehet tenni?
80 levél
Válasz 11.07.06. 16:45 #635
kissgy1028
Szia!
Több lehetőséged is van.
1. Keretek alkalmazása:
Egyáltalán nem javaslom. Teljesen elavult módszer (mióta van CSS), és keresőoptimalizálási (SEO) szempontból nagyon rossz választás. Legnagyobb előnye hogy egyszerű használni.
2. PHP:
A PHP include() függvényével lehet külső tartalmakat behúzni.
A keretek alkalmazásával ellentétben, itt nem külön lapokról van szó, hanem a tartalom behúzásáról a kódba.
Hogy érthető legyen (kicsit leegyszerűsítve a dolgokat), nem kell minden tartalomhoz <html><head></head><body></body></html>
Mivel az include() mindent behúz a külső fájlból, és ha a fent felsorolt tag-ekből több is van, akkor a honlap nem lesz valid.
Kereteknél pedig a fenti struktúra követelmény minden lapon.
3. AJAX (valójában JavaScript):
Legelegánsabb módszer, keresőoptimalizálására viszont nagyon oda kell figyelni.
AJAX hívásokkal könnyedén lehet akár div-ekbe, iframe-ekbe, stb. tartalmakat betölteni a teljes oldal újratöltése nélkül. A kérés a háttérben zajlik, ami lehet asyncron vagy syncron.
A keresőrobotok viszont az AJAX-szal betöltött tartalmakat nem látják, ezért HTML tartalmat kell nekik mutatni.

Először is, válaszd ki, melyik módszert szeretnéd alkalmazni, utána már könnyebben lehet segíteni, bár az elég nagy problémát fogy okozni, hogy nincsenek kliens és szerver oldali programozási ismereteid.
1 levél
Válasz 11.07.04. 22:00 #634
Erneszto
Sziasztok.En meg uj vagyok itt de remelem hogy tud segiteni nekem valaki....Az lenne az en gondom hogy szeretnek egy html alapu weboldalt kesziteni ugy hogy a header,sidebar,footer es tartalom reszt kulon kulon fileban csinalnam meg amit az index.html oldalon ilesztenek ossze.....nem tudom hogy mennyire lehetseges ez es ha igen akkor hogyan lehet megcsinalni.
Aki tud legyszi segitsen mert eleg fontos lenne nekem. Az oka amiert kulon fileban csinalnam az az hogy ha valami valtoztatast szeretnek csinalni akkor azt csak egy helyen keljen meg tennem es nem minden oldalon kulon kulon.(php programozast nem igazan tudom de hajlando vagyok azt is meg tanulni ha mindenkeppen szukseges ahoz hogy a terveim megvalositsam. Koszonom elore is a segitseget
80 levél
Válasz 11.06.23. 14:37 #633
kissgy1028
Kötöttetek szerződést a munkáról? Ha igen, és abban van szó határidőről, akkor jogorvoslattal lehet élni.
Ha nincs szerződés, akkor örülhetsz, ha egyszer egyáltalán elkészül a honlapod.
Egyébként azt el kell, hogy mondjam, egy ilyen honlapot nem egy nagy munka összehozni még CMS használata nélkül sem, mivel szinte semmi egyedi dolog nincs rajta.
A weboldal készítőjét pedig nem nevezném szakembernek, mivel még a W3C ajánlásait sem képes betartani.
6 levél
Válasz 11.06.19. 17:27 #632
bri73gitta
Köszönöm a válaszotokat, és mit gondoltok innentől még mennyi idő lehet a végéig?Én már tényleg nem tudok tovább várni, hogyan tudnám meggyőzni a készítőt, hogy igyekezzen?Itt vagyok 5000-km-re és csak várok.
827 levél
Válasz 11.06.19. 08:40 #631
_Sun_
Tény nem a cms a legjobb megoldás, de már van egy félkész Joomlás honlap, aminek ráadásul már kész kéne lenni. Itt már nincs sok választás, ha nagyon gyorsan szeretné azt a honlapot.
Gaming is about killing time, not killing people
80 levél
Válasz 11.06.19. 02:32 #630
kissgy1028
Leírók pár alapvető dolgot, amik a cms hátrányára írható. Sajnos sokan nem tudják, hogy a cms legnagyobb hátránya keresőoptimalizálási szempontból van. A keresőrobotok egyből kiszűrik a hasonló, vagy azonos kódrészleteket, amit a cms-t használók erőteljesen eltitkolnak. Ha kereső optimalizált honlapot szeretnél sok látogatóval, akkor keress meg minket:
WEBTREK - honlapkészítés
827 levél
Válasz 11.06.18. 22:07 #629
_Sun_
Ha ezt egy ember csinálja tokkal vonóval akkor jó hosszúra is nyúlhat. Ha csak ezt csinálja semmi mást akor is elmehet rá pár hét.
Nekem kicsit túlbonyolított az oldal szerkezete a tartalmához viszonyítva. Lehet kezdésnek a működésen kéne időt spórolni, de minél előbb elérhetővé tenni a teljes tartalmat. Aztán ha megy minden jöhet a díszítgetés, szerkezet finomítása, egyedi grafikai elemek...
Gaming is about killing time, not killing people
6 levél
Válasz 11.06.18. 21:50 #628
bri73gitta
Ja lemaradt a cím:vib-canary-islands.com
Bocsi
6 levél
Válasz 11.06.18. 21:49 #627
bri73gitta
Szia!
Köszönöm a gyors válaszod, de hogy még jobban értsd, hogy miről is lenne szó, elküldöm neked a félkész weboldal címet, így fogod látni elég összetett dologról van szó. Szintén az érdekelne így mennyi idő?
üdv.
827 levél
Válasz 11.06.18. 21:25 #626
_Sun_
Egy már meglévő cms rendszernél (mint pl a joomla) akár fél óra is elég lehet egy alapszintű weblap elkészítéséhez.
Ha lelkiismeretesen csinálja az illető, akor 1-2 nap kb a bugjavítás, a kód testre szabása is egy átlagos vállalati oldalnál max 2 nap. Az egyedi arculat (custom skin) amire több idő elmehet, attól függően mennyire tér el a kívánt kinézet a szokásos sémáktól. Leggyakrabban ez sem tarthat pár napnál tovább.
Gaming is about killing time, not killing people
6 levél
Válasz 11.06.18. 20:13 #625
bri73gitta
Kedves Fórumozók!
Új vagyok még ezen a fórumon és segítséget szeretnék kérni weblapkészítés témában, és most kérem , hogy csak azok válaszoljanak akik valóban kompetensek a témában. Kb. 4 hónapja megrendeltem egy joomla alapú weblapot, de az állítólagos szakember még mindig rajta ül, csakhogy nekem nincs több időm, mert ezen múlik a vállalkozásom és ezzel együtt a gyermekeim jövője. Tud valaki segíteni? Ez tényleg ilyen bonyolult mint ahogy Ő hiteget?
Előre is köszi a válaszokat.
2 levél
Válasz 11.06.16. 00:49 #624
bga
Kissgy!

Köszi a segítséget, ezek szerint felesleges tovább próbáűlkoznom.

Üdv!
80 levél
Válasz 11.06.08. 00:04 #623
kissgy1028
bga!
Előre is bocs a tegeződésért!

Hát el kell, ogy keserítselek, de ahogy látom a weboldalad, ez flash. Gondolom, ha online késztetted, akkor csak a lefordított állományok lehetnek a birtokodban, ha egyáltalán hozzájuk férsz.
A flash honlapok szerkesztéséhez a projekt fájlokra (fla) is szükség van, mert csak abban találod meg a forráskódot. A kész weblap már egy bináris állomány mely utólag nem szerkeszthető.
Sőt nem is ajánlom, hogyha ezt a honlapot vállalkozási céllal alkarod üzemeltetni, hogy flash legyen, mert keresőoptimalizálási szempontok alapján az egyik legrosszabb választás.

Ha jó weblapot szeretnél, akkor a teljes flash weboldalt felejtsd el. Én így első ránézésre azt mondom, hogy egy egyszerű dinamikus weboldal elég lenne, egy adminisztrátori vezérlőpulttal. Viszonylag kedvező áron szoktam weblapokat készíteni, és nem használok tartalomkezelő rendszereket, mint ahogy az sokan teszik. Munkáimat mind magam építem fel a 0-ról, és a weboldalaim validak.
Keresőoptimalizálást is vállalok.
Egyébként látványtervezéssel, 3d modellezéssel, 3D és 2D animációk és reklámfilmek készítésével is foglalkozom.
Honlapom az alábbi linken elérhető:
honlapkészítés, látványtervezés, animáció
2 levél
Válasz 11.06.07. 11:00 #622
bga
Tisztelt fórumozók!

Honlapomat online szerkesztővel ingyenes szerverre készítettem,
címe a következő:
www.wix.com/burdagabor/epitesz

A honlap jelenleg a fenti szerveren működik, ezt szeretném a sajátomra feltenni.
Sajnos a HTML kódban nem igazán tudok eligazodni, sok hivatkozás van benne a wix.com szerverén lévő anyagokba.
Kérdésem, hogy lemásolható és átírható-e az oldal úgy, hogy önállóan
tudjon működni egy független szerveren és ez mennyibe kerülne?
Illetve ha már le lehet másolni, nyilván ki szeretném szedni belőle a három darab promóciós elemet (WIX intro, alsó fehér csík, jobb fent WIX
link).

Köszönettel:
Gábor
80 levél
Válasz 11.06.06. 09:05 #621
kissgy1028
Szívesen, máskor is!
38325 levél
Válasz 11.06.05. 12:09 #620
kopé
Köszi a segítséget, sikerült megoldani.
"A lelkesedés diktálja az iramot, de a kitartás éri el a célt!"
80 levél
Válasz 11.06.02. 11:49 #619
kissgy1028
Jó lenne ha a forrást is megosztanád, mert így csak találgatni lehet.
Itt egy egyszerű példa, ha mondjuk a jobbra igazítandó tartalom (szöveg) mondjuk egy divben van elhelyezve.

A Head részbe tedd ezt a CSS-t, vagy tárolhatod külön állományban is, és akkor csak hivatkoznod kell rá.

id használatával:

<style type="text/css">
#jobbra{
text-align:right;
}
</style>

class használatával:

<style type="text/css">
.jobbra{
text-align:right;
}
</style>

Ha a CSS külön állományban van tárolva, a style tagekre nincs szükség.

A body-ban a megfelelő helyre pedig ezt tedd be:

<div id="jobbra">
Ide jön a szöveges tartalom
</div>

vagy ezt:

<div class="jobbra">
Ide jön a szöveges tartalom
</div>

Vagy inline is megoldhatod:

<div style="text-align:right">
Ide jön a szöveges tartalom
</div>

Inline használata csak akkor indokolt, ha valamit felül akarsz definiálni, vagy csak egyetlen egyszer akarod az adott tulajdonságot felhasználni.
Minden más esetben célszerű az első két megoldást használni, hogy megkönnyítsd a munkádat.
Bekezdés (<p></p> tag használatánál is hasonló a helyzet. De azt csak te tudhatod, hogyan is építetted fel a HTML-t.
38325 levél
Válasz 11.06.02. 10:41 #618
kopé
Sziasztok, valaki, aki járatom a "jegyzettömbös" weplap készítésben (nem tudom melyik nyelv/módzser/stb az), meg tudná mondani, hogy hogyan kell szöveget jobbra igazítani?
Köcce.
"A lelkesedés diktálja az iramot, de a kitartás éri el a célt!"
4 levél
Válasz 10.08.03. 13:11 #617
romero83
A session_start() -ot tedd rögtön a forrás legelejére és tégy elé egy @-ot
Tehát valahogy így: <?php @session_start(); ...
Valamint ha UTF-8 -ba van elmentve a forráskódod, akkor BOM nélküli UTF-8-ba mentsd el, mert egyébként betesz egy speciális karaktert a fájl legelejére.

http://nagyhonlap.hu
Web fejlesztés felsőfokon - Szabványos, felhasználó- és keresőbarát, ergonómikus honlapkészítés.
80 levél
Válasz 10.03.11. 11:07 #616
kissgy1028
Ez alapján amit ide írtál, nagyon nehezen tud neked bárki is segíteni. Az viszont biztos, hogy az index.php 123. sorában van a hiba, persze ezt szerintem te is tudod. Egyébként a munkafolyamatot indító függvény nem tudja a sütit elküldeni, mert nem találja azt a fájlt vagy könyvtárat amire hivatkozol.
Ha megosztod a kódot, akkor segíteni is sokkal könnyebb lesz.
Üdv.
2 levél
Válasz 10.01.30. 14:33 #615
johny85
Üdv, éppen 1 weboldalon dolgozok ami ezt írja ki:


Warning: session_start(): open(/tmp/sess_0846bfec54a23ee756c71a017f6b8ea8, O_RDWR) failed: No such file or directory (2) in /index.php on line 123

Warning: session_start(): Cannot send session cookie - headers already sent by (output started at /index.php:123) in /index.php on line 123

Warning: session_start(): Cannot send session cache limiter - headers already sent (output started at /index.php:123) in /index.php on line 123

Ha valaki tudna segíteni akkor megköszöném.
kp
1 levél
Válasz 09.11.06. 21:50 #614
ironmaiden
És egy olda, ahol időre elkészül az ígért weoldal
<A HREF='http://www.perscriptor.hu' TARGET='_blank' REL='nofollow'>Weboldal készítés</A>
1 levél
Válasz 09.08.26. 17:49 #613
szivett
Ügyféltermelő <a href="http://www.elux.hu">Honlapkészítés</a> "díszweboldalak" helyett.
Honlapkészítés
1 levél
Válasz 08.12.30. 17:22 #612
Encsy
Itt egy jó oldal:
http://honlap-design.hu/

Honlap elemzésekkel foglalkozik, de nem olyan mint a többi, mert ez több mint 100 szempontot figyelembe vesz, és segít.
Weboldal készítéssel is foglalkoznak, szerintem érdemes megnézni
26 levél
Válasz 08.12.18. 12:32 #611
perepunk
sziasztok lenne egy kérdésem felétek ahogy olvasgattam vágjátok a honlap szerkesztést, én nagyon kezdő vagyok benne és általában template-kal dolgozom, mert nem értek annyira hozzá! Nah most nekem olyan oldalak kellenének ahol le lehetne szedni ingyenesen perszejó letisztult nem túl csicsás inkább táblázatokból összekreált potál szerű sablonokat! Tudom irjam be googleébe hogy free web templates de higgyétek el ezen túl vagyok és nekem valót nem találok, pedig végig néztem vagy 100 oldalt tuti! meg ami van azt a szerkesztőm nem kezeli valamiért pl nem tudok sorkizárt szöveget tenni meg ilyesmi javascriptre meg szétcsuszik az oldal stb... (nvu használok) előre is köszi ha valaki tud segíteni! jah és ha lehetne annyi kérésem ne ilyen híres oldal írjatok mint a http://www.vbn.hu/ vagy a http://www.ingyenweblapok.hu/ olyanokat várok ahol esetleg még nem járhattam hátha nektek van valami tippetek köszönöm mégegyszer segítségeteket!
Ha majd lesz gyerekem, veszek egy ikerbabakocsit, és azt mondom majd neki, hogy volt egy ikertestvére, de nem fogadott szót..
7 levél
Válasz 08.12.17. 09:26 #610
Graphitman
Fiatal ,termék design-al foglalkozó csapat, weblap készítőt keres, alkalmi munkákra! (mivel a vállalkozásnak ez nem profilja).
Csak fiatal, kreatív személyek jelentkezzenek! Cégek ne!
graphitman@gmail.com
50 levél
Válasz 08.12.03. 16:34 #609
_Priby_
már van jelentkező, nem kell több
http://www.aoe2.hu
50 levél
Válasz 08.11.27. 13:31 #608
_Priby_
Üdv!
Újonnan készülő oldalunkhoz keresünk webdesignert!

Senki se gondoljon nagyon komoly feladatokra... olyan emberekre lenne szükségünk, akik jártasak a képszerkesztésben (logo, banner, hasonló képek).

Ezenfelül olyan embereket keresünk, akik szeretik a stratégiai játékokat, mivel az oldal is ezzel foglalkozna.

Érdeklődni lehet:
akár itt, akár PÜ-ben
vagy a priby2@axelero.hu msn címen

Priby
http://www.aoe2.hu
3278 levél
Válasz 08.03.04. 14:49 #607
somesz83
Pont most akartam megkérdezni, hogy ki milyen CMS - t tud ajánlani.
Legutóbb a Joomla - t próbálgattam meg a Dragonfly - t. Aztán mindig úgy döntök, hogy vissza a jóöreg offline Dreamweaver - hez és Photoshop - hoz.
4178 levél
Válasz 08.01.02. 01:27 #606
U.R.H.
Majd kipróbálom őket. Viszont valamit elbasztam dreamweaverbe és nem tok táblázatot beszúrni. A táblázat gomb ki van szürkítve, egyszerűen nem engedi, hogy táblázatot szerkesszek. Mi a faszt rontottam el?

Szerk.: Megoldottam...
20579 levél
Válasz 08.01.02. 01:01 #605
Pyrogate
én dinamikus honlapokat ajánlanék, igaz kell hozzá picit tudás.
CMS AWARDS itt olyan honlapokat lehet leszedni, amit felraksz a tárhelyedre, beállítod és utána egy admin felülettel simán lehet frissíteni. Hátránya, hogy sablonos, nem egyedi.
Az egyedit meg nehéz frissíteni és nehezebb összedobni, de én arra - kezdőknek - FrontPAge-t ajánlanám, mert kb. olyan mint a Word, mégis sokkal jobb honlapokat lehet vele összehozni
3278 levél
Válasz 08.01.02. 00:57 #604
somesz83
Van egy jó egyszerű könyv a 24 órás sorozatból. Én abból tanultam meg az alapokat. Ennek a korábbi változata van meg nekem.
4178 levél
Válasz 08.01.02. 00:54 #603
U.R.H.
Szeretnék weblapot szerkeszteni, de azelött még sose csináltam, max Worldbe valami nagyon szart. Dreamweaver-el akarok valamit összerakni, de sajna csak angol verziót találtam és valami azt súgja, hogy nincs magyar, de ha mégis valaki mondja meg, hogy hol.

Szóval valami leírást szeretnék a dreamweaverhöz, hogy valahogy megtanuljam kezelni...
51824 levél
Válasz 07.10.27. 18:52 #602
Barthezz
Weblapszerkesztéshez kellene sürgős segítség! Képgalériát kéne csinálnom, Dreamweaver-rel akartam megvalóstíni a szokásos módszer szerint, de bukik az egész dolog amiatt, mert ékezetek és space-ek vannak a képfile-ok neveiben, így nem működnek a rájuk mutató linkek! Egyesével átnevezgetni őket meg képtelenség, mert nagyon sok kép van, ráadásul hülyén is nézne ki, ha a képek alá ékezet nélkül írná ki a nevüket.
Szal mondjon vki olyan weblapszerkesztő vagy web-fotóalbum készítő programot nekem, ahol nem bukik el a dolog az ékezetes képnevek miatt! (pl. javascriptet használ a linkek és lapozóoldalak helyett)
152 levél
Válasz 07.08.08. 21:55 #601
RED-eye
Sziasztok ! Beleszerettem a Cod 4-be ezért csináltam neki egy rajongói oldalt….. Aki kíváncsi nézzem meg…… http://www.call_of_duty_4.try.hu/ Call Of Duty 4 Hungary Fan Site
ReD-eYe http://madeinonline.try.hu/ vagy http://www.call_of_duty_4.try.hu/ http://www.lone-warriors.eu …általam okozott esetleges károkért semminemű felelősséget nem vállalok!
288 levél
Válasz 07.07.24. 23:49 #600
n.dani007
Sziasztok
Elkezdtem egy honlapot kreálni, és megcsináltam 2 féle styleba. Egy sötétebb és egy világosabb. Minden menü ugyan az csak a színek másak. Az lenne a problémám, vagyis azt szeretném hogy a kezdő oldalonlehessen változtatni hogy éppen melyik style-t használja az illető, de sehogyse tudom ezt megvalósítani. Kérlek titeket segítsetek ! fontos lenne !!
Darkynt
1329 levél
Válasz 06.11.29. 13:51 #599
Baker
1329 levél
Válasz 06.11.27. 20:30 #598
Baker
Valaki mondja már meg,hogy milyen kóddal lehet rögzíteni a hátteret?Hogy ne ismétlődjön a háttér!!
1 levél
Válasz 06.11.25. 11:33 #597
csia0
kevés a kut fejem.
karácsonyra összehoztam személyre szolo animáciot egy coffee cup nevü ingyenes progival mondván html be mentve megnézheti az ismerösöm.
áttettem másik winyora ott már nem müködik. lehet keresni hozzá valami
konvertert ? vagy ....

köszi csia
cserba istvan
5613 levél
Válasz 06.11.10. 10:02 #596
csuvi
fájlcserélőkön vannak fent komplett könyvek, oktatások
A szó a legerősebb kábítószer, amit ember valaha is használt
1679 levél
Válasz 06.11.10. 06:21 #595
cukkini
Az angollal annyira nincs gond, és a monitoros olvasás sem zavar....
De gondoltam sokkal több hasznos információ lehet egy ilyen k,önyvben, mintha neten keresgetnék, és kb 10-15 helyről kéne összeolvasnom a dolgokat...

De még nem tudom hogy lesz, emrt ha valaki mondana pl h ez meg ez a című könyv jó, akkor egyszerűbb lenne nekem
Úgy gondolom, minden emberi lényben azt kell tisztelnünk, ami. Legyen amerikai vagy német, zsidó vagy keresztény. / Einstein /
5613 levél
Válasz 06.11.08. 21:04 #594
csuvi
ha nem nagyon megy az angol, vagy kifolyik a szemed a monitoros olvasástól (mint pl nekem) akkor valszeg megéri. bár php-hoz -egyelőre- közöm nincs, de fotosoppot én könyvből tanultam és még a tapasztaltabb embereknek is mutattam újat. persze ezek a könyvek csak a fontosabb elemeket mutatják meg, az elindulásban segítenek, de gyorsabb fejlődést garantálnak, mintha nekiülnél kis segítséggel próbálkoznál.
A szó a legerősebb kábítószer, amit ember valaha is használt
1679 levél
Válasz 06.11.07. 20:22 #593
cukkini
hy!
Gondolkozom rajta, hogy megkéne tanulni valamennyire a php programozást, nem mindtha html-t tudnék,d e szeretnék összehozni egy kisebb...
Olyan kérdésem lenne h megéri-e rendelni valamilyen könyvet, és ha igen milyet? (ahogy néztem könyvek vannak 2-7k között...)
+ az is érdekelne, h php 4-en vagy 5ön éri meg tanulni?
ELőre is köszi
Úgy gondolom, minden emberi lényben azt kell tisztelnünk, ami. Legyen amerikai vagy német, zsidó vagy keresztény. / Einstein /

A fórumon szereplő hozzászólások olvasóink véleményét tükrözik, azokért semmilyen felelősséget nem vállalunk.