Watch Dogs 2
Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Fórum

Egyéb számítástechnikai témák

»» C++ programozási nyelv

401 levél
Válasz 12.03.18. 10:51 #34
Zoo_Lee
Közben én is rájöttem, hol van a turpisság Egyszerűen arra vezettem be, hogy addig csinálja, amíg a valasztott 1024, de ha a ciklus, már harmadjára is lefutott, és az érték még mindig nem választott, akkor automatikusan 1025-re állítja, így a ciklus leáll, a függvényt meghívó program pedig lekezeli, hogy ez a nincs találat esetet jelöli. Nagyon szépen köszönöm a segítséget!
Eladó G-Vírust vagy Progenitor vírust keresek saját felhasználás céljából.
14253 levél
Válasz 12.03.18. 10:41 #33
Babykiller
Nem, csak nincs normális kilépési feltételed, ezért mindig az utolsót hozza ki. Kellene egy "megvan" logikai változó.
401 levél
Válasz 12.03.18. 10:12 #32
Zoo_Lee
Tényleg Köszi a segítséget. Már csak a Choserrel van valami, mert fordított sorrendben választ...
Eladó G-Vírust vagy Progenitor vírust keresek saját felhasználás céljából.
10961 levél
Válasz 12.03.18. 10:12 #31
Lacko
És igen, ez a hiba. Ezért lenne jó, ha a belső ciklus is for lenne.
14253 levél
Válasz 12.03.18. 09:56 #30
Babykiller
Az a baj, hogy az i eléri a 3-at és nem fut le többször, mert nem nullázod le.
401 levél
Válasz 12.03.18. 09:16 #29
Zoo_Lee
Unixon kell futnia, ergo gcc fordító.
Eladó G-Vírust vagy Progenitor vírust keresek saját felhasználás céljából.
10961 levél
Válasz 12.03.18. 06:44 #28
Lacko
Első ránézésre jó kéne legyen. Csak rabbis tippjeim vannak:

1, ne counternek hívják a változót, mert lehet, hogy az adott környezetben az reserved word.
2. Ne külön, elöl deklaráld a ciklusváltozót, hanem a for-ban: for (int szamlalo=0; szamlalo<4
3. Miért használsz másféle ciklust belül, mint kívül, amikor az i-t is csak simán lépteted, mint a counter-t?
4. Ez az egész milyen környzetben van? Milyen c++-os fordítóval teszteled?
401 levél
Válasz 12.03.17. 23:33 #27
Zoo_Lee
Kötelező programbeadáshoz küszködök C programmal, elvileg már mindennek működnie kéne, de két ciklus valamiért abnormálisan fut le, és képtelen vagyok rájönni az okára. Forráskód és részletek alant találhatóak, nagyon hálás lennék, ha valaki meg tudná mondani, mi a probléma:

http://pastebin.com/raw.php?i=u2t31PPa
már majdnem tökéletes minden, viszont gond van az itt látható sorrendbeállító, majd az az alapján választó függvénnyel. meg van adva egy 0,1,2,3 sorszámokból álló tömb, amit így kellene átrendeznie a megadott adatok (vegido) alapján: 3,1,2,0. az egyik gond, h az incorder csak odáig jut el, hogy egyszer végigmegy a tömbön (annak ellenére, h a külső cikklus négyszer végigfuttatná, tehát csak addig jutunk el, h a 0 a sor végére kerül, és így néz ki a dolog: 1,2,3,0 többször valamiért nem akar lefutni a belső ciklus. a másik, h a forrásban szereplő másik függvény, ami ezt a tömböt kapja bemenetként, vmiért fordítva, 0,3,2,1 sorrendben kezdi el kezelni.
Eladó G-Vírust vagy Progenitor vírust keresek saját felhasználás céljából.
129 levél
Válasz 09.05.12. 15:40 #26
zolibátyám
Ja, közbe rájöttem.
129 levél
Válasz 09.05.12. 14:22 #25
zolibátyám
http://kepfeltoltes.hu/090512/1214042409n_vtelen_www.kepfeltoltes.hu_.jpg

Ez mi a jó büdös..-ért van???????
Mindenhova azt írja, hogy undeclared identifier, de én minden változót declaráltam.

Légyszi segítsetek. Újratelepítettem a visual-t, de úgy sem működik.
28 levél
Válasz 09.03.19. 14:38 #24
Avvoltoio
használj pointert, vagy globális változóként definiáld a tömböt(így értelemszerűen csak azzal az egy tömbbel dolgozna a függvény), mert tömböt függvénynek nem lehet átadni, és az se adhatja vissza annak az értékét. Esetleg használj struktúrát, és azon belül egy tömböt, így már át lehetne adni az értéket.

Remélem nem késtem túl sokat a válaszadással, vagy ha igen akkor másoknak remélem hasznos lehet.
2 levél
Válasz 09.03.02. 22:47 #23
budapest_peter
Hi guys!

I have about 15 problems need to be solved. The first 4 problems are listed below. If someone is really good at C language and wants to earn some money, so contact me to this email: budapest.peter@gmail.com . For 1 solved problem I offer 2.500 Ft, so 4 problems below you will have 10.000 Ft easily. I will send money to your bank account. I live in Budapest. If you have any question, write to me.

Problem: bitmap file control
Conditions:
- Language: C
- Use GCC to compile
- API Win 32

1. A program can do: open RGB Bmp file, rotate photo ą90o, ą180o as well, save photo to another name. (in cmd console also can be done)

2. A program can do: open RGB Bmp file, save, the photo is displayed in one window, rotate photo ą90o, ą180o , resize. The photo always be in the center of the window, even after we resize it.

3. A program can do: open RGB Bmp file, save, the photo is displayed in one window, rotate photo ą90o, ą180o , resize. If the photo is bigger than the window’s size, than it can be resized to fit the window but keep the ratio between height and width (zoom in).

4. A program can do: open RGB Bmp file, save, the photo is displayed in one window, rotate photo ą90o, ą180o , resize. If the photo is too big than the window’s size, user can be scroll down to see, zoom in, zoom out..
1 levél
Válasz 08.11.25. 13:33 #22
Noxious6891
Sziasztok!
Egy kezdő programozó vagyok és a segítségeteket kérném. A leadandómmal szenvedek amiben egy többdimenziós tömböt kellene átadnom egy függvénynek, de ezt sehogy sem tudom összehozni. Le tudná valaki írni ennek a menetét?
A függvénynek egy 10 elemű vektor elemeivel kellene feltöltenie egy 2*5-ös mátrixot (tomb[2][5]).
A segítséget előre is THX!
8 levél
Válasz 08.09.24. 20:00 #21
sareu-camy
figy gyerekek mondjátok má meg hogy csinálom meg hogy a progi amit írok a windows indításakor bootolva legyen?
1990 levél
Válasz 05.03.26. 10:01 #20
Seekoly
Miért nem a prohardveren, vagy a prog.hu-n tetted fel a kérdést?

http://programozas.lap.hu/
A fórumban szereplő hozzászólásokért semmilyen felelősséget nem vállalok!
6215 levél
Válasz 05.03.21. 23:29 #19
CamelX
Nekem ez eléggé számítástechnikai témának tűnik
Ezért lövésem sincs hozzá és enm is ide való
I am the architect of my own destruction.
104 levél
Válasz 05.03.21. 19:41 #18
Colossus
Hali!

Kikaptam programtervezés nagyházinak, hogy el kell készítenem a népszerű Malom nevezetű játékot (Turbo C++ -al), ember számítógép ellen. Én azonban az ilyen mesterséges intelligencia-szerű cuccokhoz hülye vagyok, így a segítségeteket kérném!
Nem tud valaki valamilyen weboldalt, ahol hasonló játékok forrásfájlukkal együtt megtalálhatóak? Igen fontos lenne! Kérlek segítsetek!

Előre is köszönöm!
"Are you threatening me, master Jedi?" - Chancellor Palpatine
619 levél
Válasz 04.01.29. 20:52 #17
Torda Duran
Szasztok!
Meg tudná nekem valaki mondani azt, hogy hogy tudom felkészíteni a progit studio max fájlok olvasására???
Az okés, hogy karaktereket .md2-vé alakítva rakok be, de ha egy pályát akarok megjeleníteni, akkor mitévő legyek???
[mitévő legyek - de szellemes]
[torda.uw.hu]============[torda@uw.hu]
10589 levél
Válasz 04.01.29. 20:17 #16
Dark Archon
Hát pedig meg van adva és jól...
Dark Archon | i5-2500K - GTX 760 - 8Gb - Windows 7 x64 | BF4: DarkArchonHUN
1344 levél
Válasz 04.01.28. 11:27 #15
yerico
Ha jól veszem ki, akkor nem állítottad be a libek elérési útvonalát. A headeröket megtalálja, de a libeket nem. Az undefined symbol nagy általánosságban ennek a jele, a .h-ból ki tudja venni a függvény deklarációját, de a függvény maga a .libekben van megírva.

Mikor beüzemelsz egy c++ fordítót, akkor meg kell neki adni az inc és a lib könyvtárak elérési útvonalát. Bár valami úgy rémlik, hogy a BC++ ezt a projectfájlban tette meg. Hiába, jó 8 éve használtam utoljára BC++ 3.1-et
10589 levél
Válasz 04.01.23. 17:32 #14
Dark Archon
Üdv!

Hát nem egy látogatott topic, de azért csak merészelek kérdezni, hátha tudja valaki
Szóval a C++ Helpjében levő line-hoz írt példaprogramot bemásoltam a szövegmezőbe, szépen lefordítja, aztán futtatáskor 9 hiba... még, ha én írtam volna, aszondom, de az összes grafikai cuccos példájára (circle, bar) ehhez hasonló hibát ír ki.
Valami generális dolog lehet, de mi?
Előre is köszi a választ.

U.I.: én is főiskolai kényszer hatására kezdtem a C-be, de sokszor tényleg jobb használni, mint a Pascalt. A grafikai rész meg azért érdekelne, mert anno írtam Pascalban egy kukacos progit és lehet, hogy átírnám C-re hobbiból
Dark Archon | i5-2500K - GTX 760 - 8Gb - Windows 7 x64 | BF4: DarkArchonHUN
9563 levél
Válasz 02.01.27. 23:10 #13
kEnAcE
Kikérem magamnak! Én nem vagyok Kandós! Én a Budapesti Gazdasági Főiskola Külkeresekedelmi Főiskolai Karának Gazdaságdiplomácia és (EU) Nemzetközi Menedzsment szakára járok. Csak hogy tisztán lássunk!
Ha jó emberekkel rossz dolgok történnek, az a sors műve. Ha rossz emberekkel történnek rossz dolgok, az Jack Bauer műve.
364 levél
Válasz 02.01.23. 18:00 #12
Firefox
Nagyon könnyű rajta dolgozni, csak meg kell szokni, hogy mi hol van rajta. A grafikus játékokat már nehezebb készíteni. .(
925 levél
Válasz 02.01.22. 14:24 #11
Lacc
Oprendszer
YEP YEP! - Kipling :P
3 levél
Válasz 02.01.21. 19:02 #10
Dzsonii
http://www.tar.hu/xox
3 levél
Válasz 02.01.20. 19:48 #9
Dzsonii
Ez egy programozási nyelv. Max operációs rendszereket tudsz vele programozni
2752 levél
Válasz 02.01.20. 19:33 #8
Pete Croft
Jé, ez ismerős az a C++....
Apám mesélt róla. Ha jól emléxem, hogy ez op. rendszer. Jól emléxem?
&#8362;Egy Gyűrű mind fölött, Egy Gyűrű kegyetlen, Egy a sötétbe zár, bilincs az Egyetlen...&#8362;
3 levél
Válasz 02.01.20. 19:25 #7
Dzsonii
A névváltozásomra az a magyarázat, hogy töröltem az adataimból az e-mail címemet, az esetleges vírustámadások miatt. De jelszót is változtattam, mert miért is ne? És az új jelszót mégis hova küldik? Naná! A nem létező e-mail címemre. Szóval Dino, ha ráérsz nem ártana, ha megkapnám a jelszavamat . Köszi.



Azután, fontos kérdésem van hozzátok, kedves Dome-os barátaim: C++ programozási nyelven tudó emberkét keresnék a most alapuló fejlesztőcsapatunkba. Lenne jelentkező? Esetleg kEnAcE? Olyan 2D-s kalandjátékot szeretnénk készíteni, mint amilyen a Broken Sword... Nos?
184 levél
Válasz 02.01.18. 19:13 #6
Dzsoni
Kandós vagy? Én Árpádos . (szomszéd lépcsőház)
"Mert köztudott, hogy rákhalászni nagyon nehéz..."
9563 levél
Válasz 02.01.18. 08:24 #5
kEnAcE
Vetesd föl magad a Kandóra, és annyit C++ozhatsz, hogy a végén már utálni fogod.
Ha jó emberekkel rossz dolgok történnek, az a sors műve. Ha rossz emberekkel történnek rossz dolgok, az Jack Bauer műve.
184 levél
Válasz 02.01.17. 14:52 #4
Dzsoni
Köszi, + fogom nézni
"Mert köztudott, hogy rákhalászni nagyon nehéz..."
20579 levél
Válasz 02.01.16. 20:02 #3
Pyrogate
PROG.HU az az oldal, amit mindenképpen meg kell nézned!!!!
437 levél
Válasz 02.01.16. 19:08 #2
sulc
helpböl egy két év turbo pascal(szintén helpböl) után tudsz majd hozzáfingani valamit...

amugy meg eszement rulez tápos programnyelv...
184 levél
Válasz 02.01.16. 18:17 #1
Dzsoni
Hi, szóval meg szeretném tanulni a C++ nyelvet, szerintetek érdemes nekiállni, esetleg ha valaki tud ajánlani tutorial-t méghozzá jókat, azt nagyon megköszönném, tud valaki programozni ezen a nyelven?

Hű, most ahogy így elnézem ezt a barokkos körmondatomat, eléggé zavaros
"Mert köztudott, hogy rákhalászni nagyon nehéz..."

A fórumon szereplő hozzászólások olvasóink véleményét tükrözik, azokért semmilyen felelősséget nem vállalunk.