Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Fórum

Hardware

»» Gond van a géppel? Segítünk!

Hardveres hibák elhárítása, legyen szó tápegységről, HDD-ről, memóriáról, vagy akár kábelekről.

Kérdések és válaszok.

237 levél
Válasz 12.07.09. 02:20 #782
Ladomer
Szerintem melege van a procinak, így a windowsnak valószínűleg ehhez semmi köze. Ilyen ideiglenes visszabutítást már az első P4-ek is tudtak, hogy megelőzzék az elfüstölést. Ha tényleg ez a baj, akkor ne aggódj, ez a normális működés.
19403 levél
Válasz 12.07.09. 00:45 #781
sipec
helphelp, baj van. (remelem, nem nagy)
annyi, h mar v 2 hete azt tapasztalom, h a windows auto leveszi a processzort 800mhz-re (1800rol) kiszamithatatlan idokben. az energiagazdalkodasnal minden uzemmodnal atallitottam, h akarmi van, proci 100%on porogjon. ennek ellenere total random, raid kozben, youtube nezes kozben lelassul. valamikor megjavul, ha lehuzom adapterrol es vissza, viszont valamikor nem. meg persze wow kozben is belassul, majd valamikor ujra megjavul magatol. otletek?
193 levél
Válasz 12.07.03. 11:49 #780
Trufa
Az ilyesmi általában memóriahibára vezethető vissza, amennyiben a szoftveres hiba kizárható. Egy MeMTest86+ futtatás javasolt. Jó volna tudni a pontos konfigodat is, valamint, hogy más furcsaságot nem csinál-e a gép.
7 levél
Válasz 12.06.27. 11:30 #779
waylander70
hali.
hátha tudtok segíteni, bár nem kimondottan hardver probléma:
flash fxp, és total commander-t használok ftp-s letöltéshez évek óta, probléma nélkül ( az utóbbi időben win7-el). az utóbbi néhány napban a következő történt mindkét programmal: elindul a letöltés, fut néhány másodpercet, aztán megakad, a letöltésvezérlő pedig lefagy. bezárhatatlan, lelőhetetlen,csak a reset segít. reinstall nem segít, mindkét program ugyanúgy viselkedik, beállítások, net, minden változatlan a régi, működő időkhöz képest.
ötlet?
314 levél
Válasz 12.06.25. 18:44 #778
szabolint
A 80-an fokon ne lepődj meg Nekem van egy Asus x50-SL laptopom és ha csak egy kicsit is nekiállok játszani kb felmegy 75-80 fok környékére. Erre azt szokták mondani, hogy a laptopokat nem játékra találták ki Amúgy nekem is 0 fokot ír ki a gpu-ra a speedfan. Egy két ötlet amivel el tudom kerülni, hogy szénné égjen. Olyan 2-3 naponta kifújom hátul a hűtőknél sűrített levegővel a gépet (1-2 fokkal kevesebb lesz.) Vettem egy külső laptop hűtőt ami segített levinni még olyan 3-4 fokkal a max hőmérsékletet. Havonta egyszer szétszedem az egészet és kiportalanítok mindent (nincs rajta gari illetve a közeljövőben tervezek venni egy új gépet ezért vagyok ilyen bátor). Amúgy ha olyanokkal játszol amihez nem kell annyira a proci én le szoktam venni az órajelet és azzal is nyerek 1-2 fokot.
314 levél
Válasz 12.06.25. 18:38 #777
szabolint
Múlt nyáron egyik ismerősöm laptopját locsolta meg valaki jó kis barack pálinkával. Gépet egyből kikapcsoltuk aztán kb hagytuk 2-3 napig száradni. Utána rendesen ment igaz a billentyű ragadt rendesen. Amúgy az nem elképzelhető, hogy azért bippog meg van baja mert nem érzékeli rendesen a billentyűzetet? Vagyis régen egyszer az volt a gondom, hogy nem érzékelte a gép a billentyűt és a bios boot képernyőn kifagyott és addig nem moccant míg usb-s külső billentyűt nem alkalmaztam.
1 levél
Válasz 12.06.25. 17:35 #776
tnagy
kéne egy kis segítség. 3 hónapja vettem egy laptop-ót, de két és fél hónap útán szétment a hûtõ, és ki kellett cserélni. Telepítettem a speedfan progit és azt adja ki hogy az alap hömérséklet ( amikor semmit sem futtatok) 40 és 50 fok között van, játéknál van hogy 80-ig is felmegy. Egy ati radeon hd 6670m vidikártya van a gépben viszont annál mindig 0 fok van, játéknál is. A gép észleli, viszont mivel folyton 0 fokot mutat nem tom hogy mûködik-e egyáltalán.
10589 levél
Válasz 12.06.21. 12:21 #775
Dark Archon
Hát ebből pedig laptop-szerviz lesz, ami nem lesz olcsó, de legalább kitisztítják rendesen. Mivel tele lett locsolva piával, akármi baja lehet. Igazából be sem kellett volna kapcsolni, egyből szerviz. Így lehet, hogy kinyírtátok végleg, az meg minimum egy alaplap csere.
Dark Archon | i5-2500K - GTX 760 - 8Gb - Windows 7 x64 | BF4: DarkArchonHUN
1436 levél
Válasz 12.06.21. 09:02 #774
-T0ng-
Szijasztok!

Kéne egy kis segítség! Pár napja az egyik HP PAvilion DV6000 laptopunkkal megesett egy kisebb baleset. Telebutították Jägerrel! A mutatvánnyal nem is lett volna baj, mert csodával határos módon a gépnek nem lett baja, csak a billentyűzet egyik fele ment tönkre. Nosza szét a gépet, megnézni menthető-e még a billentyűzet. Hát ránézésre sem volt szép látvány! Látszott a billentyűzet hátoldalát fedő átlátszó burkon is, hogy rendesen átitatta. Egyből ment a keresés az új billentyűzet után, közben édesapámnak támadt egy ötlete: Ha már a billentyűnek úgy is mindegy, akkor nosza kimossa, tehetünk vele egy próbát, ha nem akkor meg rendelés.

A billentyűzet kimosva és amíg én vártam az árajánlatra visszaszereltem a régit egy próba erejéig. A gépet bekapcsolva már a Bios töltőképernyőn iszonyatos és gyors beep-elés fogadott majd egy hosszú beep után kikapcsolt. Korábban a szétszerelés előtt ezt nem művelte. A kábeleket, alkatrészeket ellenőriztem, de minden a helyén van. Ami a legbosszantóbb, hogy a billentyűzet egyik fele valamennyire tovább is él, mert az ESC megnyomására a boot-menübe belép.

Nem tudom, van-e köztetek olyan, aki konyít a laptopokhoz, de jó lenne, a tudna valaki segíteni. Arra lennék kíváncsi, hogy ti milyen hibára tippeltek. Esetleg a billentyűzet és a tény, hogy az egyik fele gajra ment zavar be a BIOS-nak? Vagy valami más romlott el? Én azért nem fogadnék másra, mert a szétszerelés előtt minden rendben volt.
10589 levél
Válasz 12.06.21. 07:52 #773
Dark Archon
Nem nagy baj, de néha nem árt.
Dark Archon | i5-2500K - GTX 760 - 8Gb - Windows 7 x64 | BF4: DarkArchonHUN
470 levél
Válasz 12.06.21. 00:57 #772
Mezzo*
Azt szeretném kérdezni hogy az gáz ha a 8 hónapos gépemen még soha nem csináltam töredezettségmentesitést?Disk Defrag szerint 7% a töredezettsége az egyik meghajtómnak.
3228 levél
Válasz 12.06.06. 13:09 #771
Raistlin666
Köszönöm srácok a segítséget!

Végül meguntam és ment vissza az eladónak...
10589 levél
Válasz 12.06.06. 11:56 #770
Dark Archon
Ha egyszer be sem jön neki a BIOS, úgy nehéz lesz... itt már valami durvább inkompatibilitásról lehet szó. LGA775 generációban szvsz nem is nagyon volt XMP.
Dark Archon | i5-2500K - GTX 760 - 8Gb - Windows 7 x64 | BF4: DarkArchonHUN
14256 levél
Válasz 12.06.05. 20:48 #769
Babykiller
Lehet, hogy az automatikus értékeket nem szereti, esetleg egy xmp profilt tölt be neki alapból (bár 800-asnál nem tudom van-e).
3228 levél
Válasz 12.06.05. 11:36 #768
Raistlin666
Na az nem. Csak a BIOS frissítés után még egy default visszaállítást nyomtam.

Munka után bepróbálom mindenképpen, mert egyik kollégám is ezt javasolja...
14256 levél
Válasz 12.06.05. 11:18 #767
Babykiller
CMOS reset megvolt ramcsere előtt?
3228 levél
Válasz 12.06.05. 09:52 #766
Raistlin666
Ha csak 1 új 2 Gb-ot teszek be, akkor is ugyanaz az eredmény.
A támogatás listát néztem:
KLDE88F-B8KU5 ebből nekem az utolső 2 karakter nem stimmel.
BIOS frissítést csináltam már így ha több ötlet nincs akkor gondolom a kompatibilitás lesz a baj.

Egy külföldi oldalon amúgy találtam olyan hozzászólást hasonló ügyben, hogy akár 10 percig is várni kell néha új memóriáknál, mielőtt az alaplap teljesen átáll...ezt mondjuk nem nagyon hiszem...

Minden esetre ma este még futok 1 kört, de aztán csere vissza és maradok a 2*1 Gb-nál. Sajnos így is feleségem rohangál az üzletbe. Az igazi az lenne ha el tudnám vinni a gépemet, de erre mostanában nem lesz kapacitás.

10589 levél
Válasz 12.06.05. 09:36 #765
Dark Archon
ui.: ITT van egyébként a lapod támogatott (tesztelt) memória típusainak listája. A GB lapok eléggé érzékenyek erre, ha nem stimmel a modul szériaszáma, akkor szvsz vidd vissza és cseréltesd ki olyanra, ami benne van a listában, pl. Kingston. Más ötletem nekem nincs, esetleg egy BIOS reset.
Dark Archon | i5-2500K - GTX 760 - 8Gb - Windows 7 x64 | BF4: DarkArchonHUN
10589 levél
Válasz 12.06.05. 09:28 #764
Dark Archon
S ha csak 1 új modult raksz be? A kétféle modul keverése tuti, hogy nem vezet eredményre. A 2Gb memória típusa amúgy KLDE88F-B8KU5 (P/N KKB8FNUBF)? Még azt is megpróbálhatod, hogy beraksz egy régi modult, azzal beállítod a BIOS-ban, hogy automatán ismerje fel a memóriákat, aztán beraksz egy újat. Valamint azért nincs hang, mert be sincs kötve a csipogó vagy azért idáig szokott lenni egy csippanás induláskor?

waylander70: szívesen
Dark Archon | i5-2500K - GTX 760 - 8Gb - Windows 7 x64 | BF4: DarkArchonHUN
7 levél
Válasz 12.06.05. 09:20 #763
waylander70
megoldódott.
directx11, és új vga driver.
köszi a segítséget!!!!
3228 levél
Válasz 12.06.05. 09:05 #762
Raistlin666
Gigabyte GA-EP41-US3L az alaplapom.
Hangjelzés semmi, csak a HDD hallom, hogy mintha újraindulna pár másodpercenként.

Egyébként ha berakok 1 régi 1Gb-os és 1 új 2Gb-os memóriát, akkor a BIOS képernyőig eljut és ott fagyi.
10589 levél
Válasz 12.06.05. 08:49 #761
Dark Archon
Alaplap típusa? BIOS milyen hangjelzést ad?
Dark Archon | i5-2500K - GTX 760 - 8Gb - Windows 7 x64 | BF4: DarkArchonHUN
3228 levél
Válasz 12.06.05. 08:17 #760
Raistlin666
Sziasztok!

Tegnap ki szerettem volna próbálni a frissen vásárolt 2*2Gb Kingmax DDR2 800-as memóriámat.

De sajnos sem együtt sem külön-külön nem működnek. Nincs kép a monitoron, és így a BIOS-ra sem tudok ránézni, hogy mi lehet a baj.

A régi 2*1Gb azonos típusú RAM tökéletesen működik.

Sikerült két hibás darabot fognom, vagy van valakinek ötlete?
Még 2 napig visszaveszik, így addig kellene megváltanom a világot...
10589 levél
Válasz 12.06.04. 19:25 #759
Dark Archon
Hát, ha két hetes, akkor nem. Gondolom akkor a 301.42 van fent. Az viszont tény, hogy a BC2 rendesen megizzasztja a VGA-t, tehát lehet, hogy a VGA hibás. Egy apróság még mondjuk hiányzik, hogy milyen OS alatt van mindez, s hogy az naprakész-e.
Dark Archon | i5-2500K - GTX 760 - 8Gb - Windows 7 x64 | BF4: DarkArchonHUN
7 levél
Válasz 12.06.04. 12:51 #758
waylander70
bc2 frissítve, kártyadriver kb két hetes, de azért megpróbálom...de ez okozhatna ennyire durva hibát?
10589 levél
Válasz 12.06.04. 12:18 #757
Dark Archon
Kártya driver friss?
BC2 frissítve van?
Dark Archon | i5-2500K - GTX 760 - 8Gb - Windows 7 x64 | BF4: DarkArchonHUN
7 levél
Válasz 12.06.04. 09:36 #756
waylander70
Sziasztok.
Megköszönnék egy kis segítséget.
nvidia 9500 gts 1Gb.
minden játékkal tökéletesen működik, kivéve Bad Company 2-t.
úgy veszem észre, kimondottan a "világosabb" jeleneteknél majdnem az egész képernyőt betakaró, villogó, többszínű, egybefüggő területeket látni a játék helyett.
örök COD-rajongó vagyok, úgyhogy elképzelhető hogy ettől van, de lehet hogy ti tudtok más okát is.
köszi ha van ötletetek.
3 levél
Válasz 12.05.31. 23:34 #755
demeikodos
help, van egy vigyom pluszba bekötve a gépbe, de az összes mapábol parancs ikonlet, a mappa nevekel ellátva.
Én kitöröltem a parancs ikonokat de igy meg nem lehet elérni az adatokat a vinyon.
Csak ugy ha a felső részbe beirom hogy J://alap és akor be enged a mapába.
Most ideglenesen készitetem parancs ikonokat a mapárhoz de sajnos nem tudom mindegyik nevét!!!

Ötlet??
3 levél
Válasz 12.05.31. 16:34 #754
Artyom90
Köszönöm a segítséget, megoldódott a gond. Szégyellem bevallani, de egyik ötlet sem működött, és nekem is csak ma jutott eszembe: be kellett zsírozni, és ki kellett pucolni a procihűtőt... Mégegyszer köszönöm!
10298 levél
Válasz 12.05.31. 14:29 #753
MattMatthew
Laptophoz úgy érzem szükséges lesz beszereznem egy hűtőt. Télen még működött az, hogy kinyitottam az ablakot, de ez nyáron már nem fog menni.
Viszont még nem volt szerencsém ilyesmit vásárolni, szóval fogalmam sincs, hogy milyet érdemes venni, mit érdemes megnézni rajta. Ebben kérném a segítségeteket!
"There are two types of beings in the universe: those who dance, and those who do not."
3 levél
Válasz 12.05.31. 11:10 #752
Artyom90
.NET-et még nem néztem, de directx-et és drivert már igen. Viszont a memóriahiba lehetségesnek tűnik. Köszönöm a válaszokat, legalább tudom mit kellene még megnéznem.
827 levél
Válasz 12.05.31. 09:00 #751
_Sun_
A Windows "Felügyeleti eszközök/Eseménynaplóban" részletesen megnézheted mi a hiba.
Ha csak játéknál jön elő én videokártyát és kapcsolódó szoftvereket nézném meg (driver, DirectX, .NET, ...)
Gaming is about killing time, not killing people
10589 levél
Válasz 12.05.31. 08:49 #750
Dark Archon
Hardverhiba, általában RAM. MemTest86+ futtatása javasolt.
Dark Archon | i5-2500K - GTX 760 - 8Gb - Windows 7 x64 | BF4: DarkArchonHUN
3 levél
Válasz 12.05.31. 01:04 #749
Artyom90
Jó estét! Ha tudtok segítsetek plíz, kifogytam az ötletekből. Amíg Windowsban vagyok addig semmi gond, de ha játékot futtatok, egyszercsak közli velem, hogy, hogy az exe működése leállt, és ezt minden játéknál. Ezen kívül semmi gond nincs vele. De ez kezd kiborítani, mert már 2 napja ezzel szórakázok... Tud valaki tanácsolni valamit? Előrre is köszi!
14256 levél
Válasz 12.05.05. 16:29 #748
Babykiller
Próbálhatsz olyat, hogy eltávolítód eszközkezelőből teljesen a meghajtót és a hozzá tartozó ide/sata csatornát vagy próbálj linux live cd-ről bootolni és ott nézd meg, mi van a lemezeddel, ha ott olvasható, ments le mindent, majd formázd újra.
2 levél
Válasz 12.05.05. 14:02 #747
atika777
8906 levél
Válasz 12.05.05. 13:57 #746
goodboy007
2 levél
Válasz 12.05.05. 12:55 #745
atika777
Sziasztok!

Nekem az lenne a problémám hogy nem tudom megnyitni az egyik winchesteremet. Sokszor újratelepítem a gépet, majd beírom azt h diskmgmt.msc, ott rendelek hozzá "nevet", a meghajtó megjelenik és működik. Most annyiban változott a dolog, hogy a meghajtó megjelenik, de megnyitni nem lehet. Azt írja h "hozzáférés megtagadva". Illetve alatta sincs ott, hogy mennyi a szabad és a foglalt terület, az a kék csík. Windows 7-em van. Gondolom ha formáznám működne, de rajta vannak mindenféle, számomra nélkülözhetetlen anyagok. Mit lehet csinálni?
Ha mindenképp formázni kell, a tartalmát le lehet vhogyan mentei?

Köszönöm!
51944 levél
Válasz 12.05.04. 19:44 #744
Barthezz
Facebook-ba linkelt youtube videónézés közben egyszercsak szétmosódó kép, beragadó hang, majd kék halál és reboot... Windows 7-en ilyet még életemben nem láttam, mintha vmi hacker jött volna be a gépembe.

Probléma-aláírás:
Problémaesemény neve: BlueScreen
Operációs rendszer verziója: 6.1.7601.2.1.0.256.48
Területibeállítás-azonosító: 1038

További információk a problémáról:
BCCode: 116
BCP1: FFFFFA8001FA6230
BCP2: FFFFF88003E06FB8
BCP3: 0000000000000000
BCP4: 0000000000000002
OS Version: 6_1_7601
Service Pack: 1_0
Product: 256_1

A probléma leírását segítő fájlok:
C:\Windows\Minidump\050412-17222-01.dmp
C:\Users\Gaaboor\AppData\Local\Temp\WER-48032-0.sysdata.xml


Vkinek vmi tipp?
934 levél
Válasz 12.04.29. 17:06 #743
Feir
Lenne egy olyan problémám, hogy miután xp-t frissítettem egy laptopon, valamiért nem tudom bekapcsolni a wifi-t rajta. Rendszerújrarakás előtt működött tökéletesen, de amióta új xp van rajta, nem akar bekapcsolni. Drivereket természetesen felraktam a gyári cd-ről, xp is gyárilag hozzáadott cd-ről ment fel, és eddig még nem volt baj vele. Eszközkezelő nem mutat fel nem ismert hardvert, a hálózati helyeknél is ott van a "Vezeték nélküli hálózati kapcsolat" ikon. Épp csak bekapcsolni nem lehet a wifi gombbal magát a wifi-t. Valakinek esetleg ötlet?
6 levél
Válasz 12.04.19. 09:47 #742
Fabregass
Szia!

Nézd meg a biosban hogy megfelelő fordulatszámon megy a cpu ventillátor. Elképzelhető hogy a hütőpaszta kopott el. Szedd le a ventit a prociról tisztisd meg óvatosan és helyezz fel új hűtő paszta réteget, ha uj proci hütőt veszel azokon alapból van, de ha nem kell venned újat akkor pár száz forintért vehetsz ilyen pasztát és nagyon kevés kell rá kb egy gombostű fej nagyságnyi elég belőle. A harmadik dolog amire még gondolni tudok bár nem hiném hogy közvetlen oka hogy nem tudom hogy a levegő áramlás mennyire van megoldva a gépedben. De ahogy irtad hogy 100 fokra is felmegy a proci hőmérséklete az egyértelmű hogy paszta csere kell + esetleg cpu venti csere.
Asus P5E-VM-HDMI, Intel Core2duo 3.06 Ghz, 4 Gb DDR 2 800 Mhz, Asus Geforce GTX 560 1 GB TOP HDMI
10589 levél
Válasz 12.04.19. 08:10 #741
Dark Archon
Az Eszközkezelőben ki kell venni minden perifériánál (az Energiagazdálkodás fülön) "az eszköz felébresztheti a számítógépet" mellől a pipát. Különösen a LAN kártya, billentyűzetek, egerek mellől. INNEN.
Dark Archon | i5-2500K - GTX 760 - 8Gb - Windows 7 x64 | BF4: DarkArchonHUN
94 levél
Válasz 12.04.18. 19:08 #740
astrumEtamin
Hali!

Valaki tudna tippet adni arra, hogy miért "ébred fel" magától a gép folyamatosan alvó módból?

A segítséget előre is köszi!
1259 levél
Válasz 12.04.15. 22:03 #739
PrOHax
Köszi még1x, ma átállítottam a bios-ban és működik
You tell me exactly what you want, and I will very carefully explain to you why it cannot be!
8906 levél
Válasz 12.04.14. 20:14 #738
goodboy007
A P45-ösök idején még sehol sem voltak az 1600MHz-es memóriák, sanszos, hogy ez okozza a problémát, szerintem is az autómatikus beállítás lesz a nyerő.
1259 levél
Válasz 12.04.14. 19:15 #737
PrOHax
Okés, meg fogom próbálni, köszönöm a tippet!

You tell me exactly what you want, and I will very carefully explain to you why it cannot be!
10589 levél
Válasz 12.04.14. 19:07 #736
Dark Archon
Szerintem ua. modulunk van és bizony az én lapommal is problémázott. Hagyd, hogy az alaplap kezelje, ne XMP profillal menjen. Magyarul hagyj mindent auto-n. Ekkor lehet, hogy "csak" 1333MHz-n fog menni, de még mindig jobb, mintha behalna a gép.
Dark Archon | i5-2500K - GTX 760 - 8Gb - Windows 7 x64 | BF4: DarkArchonHUN
1259 levél
Válasz 12.04.13. 19:40 #735
PrOHax
Sziasztok!

Elszántam magam és memória vásárlásra adtam a fejemet és egy Corsair CMZ8GX3M2A1600C9B DDR3 2x4gb-os kitet vettem!

Beraktam és sajna játék közben kék halál és újraindul a gép, van amikor bootolás közben (ez mondjuk ritka)!

Megpróbáltam memória tesztet először és hardver problémát írt! Gondoltam akkor egyesével, az egyik modul lement hiba nélkül, kicseréltem másik nem!

Gondoltam akkor az egyikkel lehet a gond, visszaraktam a jót, de utána azzal is fagyot és a memória teszt már annál is hibát írt ki!

Most nem tudom, hogy esetleg túl korszerű memóriát vettem és a gépem nem bírja, vagy esetleg a BIOS-ban kellene mókolnom valamit, vagy a memóriával van a gond!

Az alaplapom Gigabyte EP45T-UD3LR (sztem ennek bírnia kellene)!

Nektek van valami tippetek?

Előre is köszi!
You tell me exactly what you want, and I will very carefully explain to you why it cannot be!
14256 levél
Válasz 12.04.12. 23:05 #734
Babykiller
Nézd meg, hogy a hűtőborda forró-e ilyenkor, mert ha nem, akkor rosszul illeszkedik (ennek a procinak nem igen kellene 50fok fölé melegedni, max. nyáron).
2 levél
Válasz 12.04.12. 22:18 #733
Oldman
Hali,lenne még egy kérdésem,de ez kevésbé fontos,mint az előző.A videókártyám DVI-I kimenettel rendelkezik,a monitorom(Dell 1504FP(Digital)) DVI-D,összekötöttem DVI-D kábellel,ez eddig ok.Viszont a problémám az,hogy a kép nem jelenik meg akkor ha beindítom a gépemet,csak azután, ha beléptem a Windowsba és a windows billentyű segítségével újraindítom a gépet. Az újraindítás után azonnal van kép és onnantól kezdve semmi probléma.A kábelem DVI-D Dual link.Mivel teljesen noob voltam ezzel a DVI dologgal, valószinűleg az lehet a probléma hogy a DVI-D dual link kábel nagyfelbontású monitorokhoz(minimum 1900as felbontású és a monitor + tv használatához lett kitalálva,és az én monitorom felbontása maximum 1024x76.Ez esetben elég lett volna egy DVI-D single kábel.Ha netán ezt tudja valaki biztosra, az erősítsen meg ebben legyen szíves,vagy ha más a probléma okozója(rajtam kívűl!).Köszke.

A fórumon szereplő hozzászólások olvasóink véleményét tükrözik, azokért semmilyen felelősséget nem vállalunk.