Watch Dogs 2
Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Fórum

Hardware

»» Gond van a gépemmel. Segítsetek please!!!

4251 levél
05.07.31. 19:26 #401
csuroach
letöröltem és azt is kikapcsoltam,

de a gép tök uj,ASUS alaplap, ATI X700, 3,4GHZ, P4es 1giga ram stb...vadonatuj (2hetes)
"A fiataloknak azt üzenem, élvezzék ki a játék minden pillanatát, mert nagyon hamar vége lesz." - Mario Lemieux
5113 levél
05.07.31. 19:25 #400
rage
Tökéletesen szinte reménytelen letörölni
Próbáld meg uninstallálni, aztán reménykedj.
4251 levél
05.07.31. 19:23 #399
csuroach
az acet én is felraktam azt le lehet törölni?
"A fiataloknak azt üzenem, élvezzék ki a játék minden pillanatát, mert nagyon hamar vége lesz." - Mario Lemieux
5113 levél
05.07.31. 19:17 #398
rage
Biztos , hogy nem a monitor miatt indul újra, másrészt
egy óra bőven elég, hogy felmelegedjen

Még sok is.

Mondom, kapcsold ki azt a funkciót, ami hiba esetén újraindítja a gépet. Saját gépen jobb klikk, tulajdonságok, speciális,
indítás / helyreállítás

Ott megtalálod.
5113 levél
05.07.31. 19:14 #397
rage
Főleg, hogy számtalan topicban leírtuk, codec packet
ne installáljunk, mert felesleges, és rengeteg problémát okozhat
4370 levél
05.07.31. 17:49 #396
Kalwa
Én nemrég felraktam az Ace Mega Codec Pack's csomagot és azóta nekem is furcsán viselkedik a gép. Fogja magát és újraindul vagy kilép egy játékból csak úgy. Az előtt semmi ilyent nem tapasztaltam, tehát eléggé valószínűnek tartom, hogy az kavar be valamit.
"Ha szeretitek Allahot, akkor kövessetek Engem. Akkor Allah is szeretni fog benneteket,és megbocsátja nektek a bűneiteket."
5697 levél
05.07.31. 17:44 #395
Peeter
Velem is hasonló probléma volt, csak nekem a VGA-mal, 3D-s alkalmazásoknál indult újra magától, hibaüzi nélkül.
Ott annyi volt a baj, h a nem volt rádugva a tápcsati vagy mi a szar volt vele.
Így látatlanba(és hozzá nem értőként) szerelési gondra tippelnék, vagy hibás memória/alaplap.
I don't want you back!!!
4251 levél
05.07.31. 17:24 #394
csuroach
ja és 1óra után nem melegszik fel sztem annyira h ujra induljon.
"A fiataloknak azt üzenem, élvezzék ki a játék minden pillanatát, mert nagyon hamar vége lesz." - Mario Lemieux
4251 levél
05.07.31. 17:23 #393
csuroach
A gépem teljesen új, nemtom mivan, nem ir ki semmit csak ujra indul, monitor nem lehet baj? mer az nem lett kicserlve?
"A fiataloknak azt üzenem, élvezzék ki a játék minden pillanatát, mert nagyon hamar vége lesz." - Mario Lemieux
5113 levél
05.07.31. 17:10 #392
rage
Ebből az infoból senki sem fogja látatlanban megmondani neked
Kapcsold ki azt a funkciót, hogy probléma esetén újrainduljon a géped.

Utána kék halál lesz helyette, s abban lesz némi info
Azt írd be ide
633 levél
05.07.31. 17:05 #391
NightCore
nem lehet hogy túlmelegszik a proci vagy alaplap és lelövi magát?
"Kibírni mindent, s menni mindig tovább, még akkor is, ha nem élnek már benned remények és csodák!"
4251 levél
05.07.31. 16:44 #390
csuroach
Hi all!

Vki nemtudja mitöl van az, h bevan kapcsolva gépem és megy 1 darabig majd hirtelen ujra indul?
"A fiataloknak azt üzenem, élvezzék ki a játék minden pillanatát, mert nagyon hamar vége lesz." - Mario Lemieux
14253 levél
05.07.30. 20:35 #389
Babykiller
A memóriát aránnyal állíthatod.
Annyit mondok, hogy amit kis hazánkban vettem, mindnek valami baja volt. Egyedül a 6800-am működött hibátlanul(de az nem itthoni).
355 levél
05.07.30. 19:32 #388
bbbbbalazs
Miért mi a baj az inno3d kártyákkal?Nekem is az van de nincs vele gondom.Igaz a gore-t nem igazán lehet húzni de a memóriát az enyém bírja(1149MHzIgaz a gore-t csak gyári hűtéssel próbáltam.Amióta megvan a VF700AlCu azóta nem húztem.

Ha húzom a memóriát akkor állítanom kell hozzá az fsb-t is ugye,vagy ti hogy huzzátok?
Abit NF7-M,AMD B.2500+(Felhúzva 3200+-ra),2x512MB PQI DDR 400,Inno3D Gf6600Gt,GeniusSw5.1HT
14253 levél
05.07.30. 15:22 #387
Babykiller
Mondom én, ide csak a selejteket hozzák, ezért szívok a sok inno3d kártyával
5697 levél
05.07.30. 14:57 #386
Peeter
Mi anno sulinetben vettünk 1x512 PQI 400 ramot, de hibás volt
Fél évig nyomtam miatta 256-tal
I don't want you back!!!
14253 levél
05.07.30. 14:32 #385
Babykiller
Magyarországra mindenből gagyit importálnak? Egy normális pqi ram elszaladgál 530-on is akár
355 levél
05.07.30. 13:54 #384
bbbbbalazs
Na király ez az egy nem jutott az eszembeKÖSZI
Remélem azért most minden jól fog menni
Különben a samsungom többet bír mint a PQI.Sajnos.De már mindegy mert nem valószínű hogy visszarakom
Abit NF7-M,AMD B.2500+(Felhúzva 3200+-ra),2x512MB PQI DDR 400,Inno3D Gf6600Gt,GeniusSw5.1HT
5697 levél
05.07.30. 13:21 #383
Peeter
Szar géped van, dobd ki az egészet, úgy ahogy van
Sorry
I don't want you back!!!
14253 levél
05.07.30. 13:09 #382
Babykiller
Nagyon egyszerű a megoldás. A memóriák ugye 400MHz-en járnak? Ha így van, akkor az alaplapi leírásból rájöhettél volna, hogy max. 333-on lehet hajtani benne 3 db memóriát. Egyébként a 3. memória kicsi és csak bajt okozhat a dual channel memóriakezelésnél, az is valószínű, hogy nem bírja azokat az időzítéseket, amit a pqi.
355 levél
05.07.30. 12:18 #381
bbbbbalazs
Hello!
Van egy kis problémám

A gondok akkor kezdődtek mikor felraktam a GTA SA-t.Akkor még winSP1 volt fennt és mindig ujraindult a gép de csak amikor gta-ztam.Utána fogtam újratettema windows,de akkor már a SP2-őt tettem fel.Akkor meg egy darabig azt csinálta,hogy elszált a gép,kék képernyő,kiírta hogy lehetséges okozó az nv4displ.dll,és elkezdett listázni a memóriából a merevlemezre.Ekkor fogtam és tettem fel egy újabb vieókártyadrivert 77.72.Ezután is levágta a gépet,ismét kék képernyő,de nem a az nv4displ.dll volt a gond,meg szöveg,hogy állítsam le a gyrsítótárazást meg stb.Akkor tettem fel egy új alaplapdrivert nforce637,hogy jobban kezelje az alaplap a memóriát,és akkor nem volt egy darabig újraindulás meg az előzők.Csak annyi hogy néha leált a gtaSA,hogy hibát észlelt az exe.Ez nem zavart nagyon,mert már több embertől is hallottam hogy nála is ilyet csinál néha.

Viszont a battlefield2 demo-nál ugyanugy csinálta a kékséget,meg a listázást.

Pár napja megint elkezdte az egészet,de már nem csak a gta közben hanem majdnem mindennél meg a win-nél is.Na fogtam és szedtem le egy memóriatesztet (memtest86-3.2),hogy leellenőrizzem a memóriákat.Van 2x512 PQI,meg egy 256 Samsung.Lement a teszt kb 40000 hiba.Erre memóriák ki és egyesével teszt hogy melyik a rossz.Mindegyik jó volt.Fogtam beraktam a két PQI-t dualbe,utána teszt....nincs hiba.Beraktam a 3. helyre a samsungot és lett két hiba.Most meg ott tartok hogy kivettem a samsungot és most próbálgatom a gépet.Eddig még semmi újrindulás.Bár még játékokkal nem nagyon gyűrtem.Igazából azt nemértem hogy az első tesztnél 40000 hiba,egyesével semmi,aztán mikor megint benvan mind a három akkor meg csak 2 hiba.

Igazábol azt sem tudom hogy ez most kék halál vagy hardware-es gond???
Légyszi segítsetek
Abit NF7-M,AMD B.2500+(Felhúzva 3200+-ra),2x512MB PQI DDR 400,Inno3D Gf6600Gt,GeniusSw5.1HT
959 levél
05.07.26. 19:59 #380
Miking
Hmmm, kössz a segítséget.
de érdekes mód volt egy olyan kis sunyi játékom, aminek a nyitóképernyőjén ez a directxnek néhány rublikája kivolt kapcsolva. Miután bekapcsoltam mindent, már felismerte a drivert.
5113 levél
05.07.26. 14:40 #379
rage
Igazából, a régebbi Direct X-et hiába installálod fel,
nem fogja az újabbat felülírni

Inkább távolítsd el az eszközkezelőből a videokártyát,
indítsd újra a gépet, s amikor VGA drivert kér, mutasd meg neki
a drivert tartalmazó mappát

(Ha egy exe file csak a driver, intézőben jobb klikk rajta, s extract s kicsomagolja ugyanabba a mappába ahol az exe van)
959 levél
05.07.26. 11:52 #378
Miking
Meg még ír valami olyasmit a viedó kártyáról (Geforce 4) hogy nem támogatott.... asszem
959 levél
05.07.26. 11:33 #377
Miking
Hahó emberek!
Az a szörnyű eset történt meg velem, hogy a 9.0c-s Directx-emre egy 6.0-s directxet instaláltam fel, és most ha be akarok lépni bármilyen játékba azt írja ki, hogy There is no 3D Hardware installed in your System. Felraktam a 9.0b-s directx-et és aaz Nvidia display drivert is vagy mit, de még mindig nem müxik. Láthatjátok hogy nem értek ehez, tehát pls segítsetek!
2 levél
05.07.25. 12:51 #376
Balázs24
Szia. Ha majd végső elkeseredésedben rászánod magad hogy ujrarakod az XPdet, akkor a BIOSban kapcsold ki az APIC modot, ugyanis csinál az xp vele fura dolgokat.. De első hallásra ilyen idevezérlő gondnak tűnik. Nforceos alaplapoknál szokott az lenni hogy ha a driverét felrakod akkor állt ban az idés dolgokat nemkell felrakni hanem vagy más jobb verzióból kivenni egyet vagy az xp set fenthagyni. Szóval én a helyedben(gondolom legujabb Ati drivert használsz BF2-höz) az alaplapi drivereknél néznék szét jobban. Ja az alaplapi drivert ilyen drivercleaner nevű programmal távolithatod el normálisan a gépedről. utánna jöhet az uj driver. Ja és állt.ban nem mindig az a driver jó amit az alaplaphoz vagy mon.vez.höz kapsz. Ezt tapasztalatból mondom!!!! Sok szerencséz
Tóth Balázs
113 levél
05.07.21. 18:32 #375
morfondőr
A BF2 többször csinálja, de más játéknál is előfordult. Nem hiszem, hogy a játékkal lenne gond, mert másoknál ugyanez a rilíz minden hiba nélkül megy.
Abit IC7-G, P4 3,0 Ghz (Northwood, telekondis), 2*512Mb Infineon Dual DDR RAM (400Mhz), Gigabyte x800pro vivo@xt pe
14253 levél
05.07.21. 18:21 #374
Babykiller
113 levél
05.07.21. 12:36 #373
morfondőr
Konkrétan a Battlefield 2-ről van szó, ami nem mondható túl régi játéknak, de előfordult már más játéknál is. Igaz azoknál csak egyszer-kétszer. De haveroknál ugyanez a játékkal egyszer sem volt gond.
Abit IC7-G, P4 3,0 Ghz (Northwood, telekondis), 2*512Mb Infineon Dual DDR RAM (400Mhz), Gigabyte x800pro vivo@xt pe
6266 levél
05.07.21. 11:37 #372
Lyobag
és mondanám, hogy próbálkozz win98 kompatibilitással, ha régebbi a game! azoknál is elő szokott fordulni néha, hogy kidobnak XP alatt...
6266 levél
05.07.21. 11:36 #371
Lyobag
próbáltad patchelni a gamét? (amúgy az eredeti?)
113 levél
05.07.21. 11:12 #370
morfondőr
Még az előzőhöz annyit hozzátennék, hogy semmi nincs tuningolva. Minden alapórajelen megy!
Abit IC7-G, P4 3,0 Ghz (Northwood, telekondis), 2*512Mb Infineon Dual DDR RAM (400Mhz), Gigabyte x800pro vivo@xt pe
113 levél
05.07.21. 11:08 #369
morfondőr
Sziasztok!
Segítséget szeretnék kérni! Valami baj van a gépemmel, és nem tudok rájönni mi az. Az a helyzet, hogy 10-20 perces játék után egyszerűen kidob a játékból. Nem fagy le, meg nem indul újra, csak kilép a windows-ba. Hálós játékban gyakrabban előfordul, de néha singleplayerben is megesett, hogy kilépett. Ilyenkor újra elindítom a játékot, majd megint kidob egy idő múlva. Igazából tényleg nincs ötletem, mert teljesen véletlenszerűen történik meg ez a dolog. Valamikor 10 perc után, valamikor fél óra- egy óra után. A ramokat kicseréltem, de úgyis előfordult ugyanez. A konfigom az aláírásban olvasható. Nagyon megköszönném, ha valaki tudna segíteni! A windows-t már újratelepítettem, tehát azzal sem lehet gond. Valami hardverhibára vagy biosos beállításra gyanakszom, de nem tudom, hogy mi lehet!
Előre is köszi a választ!!!
Abit IC7-G, P4 3,0 Ghz (Northwood, telekondis), 2*512Mb Infineon Dual DDR RAM (400Mhz), Gigabyte x800pro vivo@xt pe
5 levél
05.07.15. 16:45 #368
Iberius
Bocs CSak Creative SB Audigy a Live nem tartozik bele!!!
5 levél
05.07.15. 16:45 #367
Iberius
Sziasztok! Segítségre lenne szükségem... Van egy Creative SB Audigy Live tipusú hangkártyám eredeti driver-el. Nemrég sikerült net-et szerezni itthonra és valamiért ha böngészek vagy letöltök akkor a hang (bármilyen) perceg és recseg! Nagyon zavaró mert az összes lejátszóval ezt a problémát generálja. Ha ezek után csak zenét vagy filmet játszok le (net nélkül) akkor szintén perceg, még a windows hangjait is torzítja. Ha ezek után újraindítom akkor az alaphangok jók lesznek, de az első böngészöre való kattintás után újra elromlik. A rendszer Windows XP Professional Sp2, a driver pedig az amit eredetileg kaptam hozzá + szedtem a net-ről másikat is, de nem segít. Ha van bármilyen ötlet, vagy megoldás akkor osszátok meg velem. Amennyiben másik driver-t ajánlotok kérlek írjátok le a pontos nevét és azt, hogy hol találom.
Köszi
1724 levél
05.07.12. 10:14 #366
Jc
Igen sztem az lessz. Mert tuti, hogy legalább egyszer jól kötöttem be. Mert az össz létező lehetőséget megnéztem. Amúgy most vettem először ilyet és az lenne a kérdésem, hogy hajlamos erre tehát, hogy kifogok pont ebből egy rosszat?
"Anata no koto wo omou"
6266 levél
05.07.12. 10:11 #365
Lyobag
próbáld meg, hogy visszaviszed a vásárlási helyére becseréltetni! vagy kérd meg őket, mutassák meg, hogy miként műkszik, mert neked sehogy..
1724 levél
05.07.12. 09:30 #364
Jc
ŐŐŐŐ jó az én hibám. Félre értetted picit Vettem a gépházba egy hideg katód csövet. Vágod. Olyan mint a neon. Tehát ilyen látvány flash. Csak nekem is mondták, hogy ne neon-t mondjak mert ez nem az hanem hideg katód cső.
"Anata no koto wo omou"
88 levél
05.07.12. 09:28 #363
power11
Sztem egyszerübb ha veszel egy kész monitort mint hogy te rakd össze!
Amúgy nem tudom.
1724 levél
05.07.12. 09:20 #362
Jc
Remélem tudtok help-elni.
Csak már sehol nem találtam segítséget erre a problémára azt gondoltam talán itt.. Lényeg az, hogy ért valaki a pc-s katódcsövekhez. Mert vettünk most először egyet és az összes létező módon(szerintem) megpróbáltam bekötni de nem égett. Aztán lehet, hogy rossz de lehet, hogy én csináltam rosszul. Plz help aki tud.
"Anata no koto wo omou"
4956 levél
05.07.08. 19:06 #361
bodajoci
Az egyértelmű Csak hát láttam én simán menni 433-as cerkán is, igaz 320 mega memoriával.
“Idegeskedni annyi, mint mások hülyesége miatt önmagunkon bosszút állni.” (Marcus Aurelius, római császár)
1329 levél
05.07.08. 10:25 #360
Baker
hát egy 98 jobban passzolna akkor is
14253 levél
05.07.07. 22:00 #359
Babykiller
Egyszerű mák! Vagy éppen kicsit rosszul illeszkedsett és a cserekor a helyére került minden. Örülj, hogy ennyi volt a probléma!
4956 levél
05.07.07. 21:29 #358
bodajoci
simán elbírja az xp-t
“Idegeskedni annyi, mint mások hülyesége miatt önmagunkon bosszút állni.” (Marcus Aurelius, római császár)
1329 levél
05.07.07. 13:36 #357
Baker
egy ilyen konfig nem bírja az xp-t
1329 levél
05.07.07. 13:36 #356
Baker
haver erre jó lesz a win 98 is!mért akarsz te xp-t?
12 levél
05.07.07. 09:54 #355
k42653
Nincs gond az energiaellátással mert az ACPI engedélyezve van. A konfig: Intel Pentium 3 501 MHZ, 160 MB RAM, TNT 2 NRIVA 32MB. Addig jól ment ameddig nem ment fel rá az XP!!
köszi
Dobos Krisztián
4956 levél
05.07.07. 09:51 #354
bodajoci
Nekem a régi gépemben volt így. Volt benn egy kétoldalas Hyundai, meg egy egyoldalas Kingston. Szarakodott, memtest mindig kiírt 1-2 errort. Aztán megcseréltem őket, többet a büdös életbe nem volt vele gond.
“Idegeskedni annyi, mint mások hülyesége miatt önmagunkon bosszút állni.” (Marcus Aurelius, római császár)
1329 levél
05.07.07. 09:30 #353
Baker
királyság
17778 levél
05.07.07. 09:22 #352
MagicMoment
háháhá!
egyiket betettem a másik helyére,a másikat pedig az egyik helyére,és tök símán működik.
na ez akkor mi?

A fórumon szereplő hozzászólások olvasóink véleményét tükrözik, azokért semmilyen felelősséget nem vállalunk.