Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Fórum

Hardware

»» Gond van a gépemmel. Segítsetek please!!!

9563 levél
05.03.09. 11:22 #201
kEnAcE
Nekem is gond van a gépemmel sehogy sem tudom rábírni, hogy 3.5 GHz hosszabb időn keresztül üzemeljen.
Ha jó emberekkel rossz dolgok történnek, az a sors műve. Ha rossz emberekkel történnek rossz dolgok, az Jack Bauer műve.
5113 levél
05.03.09. 10:12 #200
rage
Leszámítva ezt:

R1 - HKCU\Software\Microsoft\Internet Explorer\Main,Search Bar = http://new-search.net/search.php?v=6&aff=0
R1 - HKCU\Software\Microsoft\Internet Explorer\Main,Search Page = http://new-search.net/index.php?v=6&aff=0

ami ugye azt jelenti, hogy a keresődet valami szépen átállította a new-search -re, még egyetlen gyanús elem van , ez:

O16 - DPF: {14A3221B-1678-1982-A355-7263B1281987} - ms-its:mhtml:file://C:\foo.mht!http://82.179.166.145/x15.chm::/trs15.exe

Ezeket a helyedben azért javítanám.

(Ugyanígy elindítod a hijackthist, scan, majd ezen sorok elé
pipa, és FIX)

Aztán meglátjuk a következő lépéseket
34 levél
05.03.08. 23:30 #199
reglmk
Mégegyszer bocsi mindenkinek ezért... szép hosszú
MSI-KT4AV; AMD2500+; 512Mb DDR; SapphireRadeon 9600XT 128MB
34 levél
05.03.08. 23:29 #198
reglmk
Előre is bocsánat a Ctrl+V-ért, ezt Rage-nek küldöm, hátha Ő ki tud hámozni vmit belőle...
Meg léci, ha nem is itt, mailben mondj pár dolgot erről a progiról, hogy mi micsoda, mer most látom először, és nagyon nem vágom...
Előre is köszi
Szóval:

Logfile of HijackThis v1.99.1
Scan saved at 23:25:01, on 2005.03.08.
Platform: Windows XP Szervizcsomag 1 (WinNT 5.01.2600)
MSIE: Internet Explorer v6.00 SP1 (6.00.2800.1106)

Running processes:
C:\WINDOWS\System32\smss.exe
C:\WINDOWS\system32\winlogon.exe
C:\WINDOWS\system32\services.exe
C:\WINDOWS\system32\lsass.exe
C:\WINDOWS\System32\Ati2evxx.exe
C:\WINDOWS\system32\svchost.exe
C:\WINDOWS\System32\svchost.exe
C:\Program Files\TGTSoft\StyleXP\StyleXPService.exe
C:\Program Files\Common Files\Symantec Shared\ccSetMgr.exe
C:\Program Files\Common Files\Symantec Shared\ccEvtMgr.exe
C:\WINDOWS\system32\spoolsv.exe
C:\Program Files\Norton AntiVirus\navapsvc.exe
C:\Program Files\Norton AntiVirus\AdvTools\NPROTECT.EXE
C:\Program Files\Common Files\Symantec Shared\CCPD-LC\symlcsvc.exe
C:\WINDOWS\Explorer.EXE
C:\WINDOWS\system32\ZoneLabs\vsmon.exe
C:\WINDOWS\SOUNDMAN.EXE
C:\Program Files\ATI Technologies\ATI Control Panel\atiptaxx.exe
C:\Program Files\Zone Labs\ZoneAlarm\zlclient.exe
C:\Program Files\Java\jre1.5.0_01\bin\jusched.exe
C:\Program Files\Common Files\Symantec Shared\ccApp.exe
C:\Program Files\Logitech\Desktop Messenger\8876480\Program\BackWeb-8876480.exe
C:\Program Files\TGTSoft\StyleXP\StyleXP.exe
C:\Program Files\MSN Messenger\MsnMsgr.Exe
C:\Program Files\Spybot - Search & Destroy\TeaTimer.exe
C:\Program Files\Logitech\MouseWare\system\em_exec.exe
C:\Program Files\Messenger\msmsgs.exe
C:\Program Files\Norton AntiVirus\SAVScan.exe
C:\Program Files\Winamp\winamp.exe
C:\Documents and Settings\Lord Maverick\Asztal\HijackThis.exe

R1 - HKCU\Software\Microsoft\Internet Explorer\Main,Search Bar = http://new-search.net/search.php?v=6&aff=0
R1 - HKCU\Software\Microsoft\Internet Explorer\Main,Search Page = http://new-search.net/index.php?v=6&aff=0
R0 - HKCU\Software\Microsoft\Internet Explorer\Main,Start Page = http://www.celticsunrise.hu/#b
R0 - HKCU\Software\Microsoft\Internet Explorer\Toolbar,LinksFolderName = Hivatkozások
O2 - BHO: AcroIEHlprObj Class - {06849E9F-C8D7-4D59-B87D-784B7D6BE0B3} - C:\Program Files\Adobe\Acrobat 6.0 CE\Reader\ActiveX\AcroIEHelper.dll
O2 - BHO: (no name) - {53707962-6F74-2D53-2644-206D7942484F} - C:\PROGRA~1\SPYBOT~1\SDHelper.dll
O2 - BHO: IeCatch2 Class - {A5366673-E8CA-11D3-9CD9-0090271D075B} - C:\PROGRA~1\FlashGet\jccatch.dll
O2 - BHO: NAV Helper - {BDF3E430-B101-42AD-A544-FADC6B084872} - C:\Program Files\Norton AntiVirus\NavShExt.dll
O3 - Toolbar: FlashGet Bar - {E0E899AB-F487-11D5-8D29-0050BA6940E3} - C:\PROGRA~1\FlashGet\fgiebar.dll
O3 - Toolbar: &Rádió - {8E718888-423F-11D2-876E-00A0C9082467} - C:\WINDOWS\System32\msdxm.ocx
O3 - Toolbar: Norton AntiVirus - {42CDD1BF-3FFB-4238-8AD1-7859DF00B1D6} - C:\Program Files\Norton AntiVirus\NavShExt.dll
O4 - HKLM\..\Run: [SoundMan] SOUNDMAN.EXE
O4 - HKLM\..\Run: [ATIPTA] C:\Program Files\ATI Technologies\ATI Control Panel\atiptaxx.exe
O4 - HKLM\..\Run: [Logitech Utility] Logi_MwX.Exe
O4 - HKLM\..\Run: [Zone Labs Client] "C:\Program Files\Zone Labs\ZoneAlarm\zlclient.exe"
O4 - HKLM\..\Run: [SunJavaUpdateSched] C:\Program Files\Java\jre1.5.0_01\bin\jusched.exe
O4 - HKLM\..\Run: [ccApp] "C:\Program Files\Common Files\Symantec Shared\ccApp.exe"
O4 - HKLM\..\Run: [Advanced Tools Check] C:\PROGRA~1\NORTON~1\AdvTools\ADVCHK.EXE
O4 - HKLM\..\Run: [Symantec NetDriver Monitor] C:\PROGRA~1\SYMNET~1\SNDMon.exe
O4 - HKLM\..\Run: [SSC_UserPrompt] C:\Program Files\Common Files\Symantec Shared\Security Center\UsrPrmpt.exe
O4 - HKLM\..\Run: [SpybotSnD] "C:\Program Files\Spybot - Search & Destroy\SpybotSD.exe" /autoclose
O4 - HKCU\..\Run: [LDM] C:\Program Files\Logitech\Desktop Messenger\8876480\Program\BackWeb-8876480.exe
O4 - HKCU\..\Run: [STYLEXP] C:\Program Files\TGTSoft\StyleXP\StyleXP.exe -Hide
O4 - HKCU\..\Run: [MsnMsgr] "C:\Program Files\MSN Messenger\MsnMsgr.Exe" /background
O4 - HKCU\..\Run: [SpybotSD TeaTimer] C:\Program Files\Spybot - Search & Destroy\TeaTimer.exe
O4 - Global Startup: Adobe Gamma Loader.exe.lnk = C:\Program Files\Common Files\Adobe\Calibration\Adobe Gamma Loader.exe
O4 - Global Startup: Logitech Desktop Messenger.lnk = C:\Program Files\Logitech\Desktop Messenger\8876480\Program\LDMConf.exe
O4 - Global Startup: Microsoft Office.lnk = C:\Program Files\Microsoft Office\Office10\OSA.EXE
O8 - Extra context menu item: E&xportálás Microsoft Excel formátumba - res://C:\PROGRA~1\MICROS~2\Office10\EXCEL.EXE/3000
O8 - Extra context menu item: Letöltés a FlashGet-tel - C:\Program Files\FlashGet\jc_link.htm
O8 - Extra context menu item: Minden letöltése a FlashGet-tel - C:\Program Files\FlashGet\jc_all.htm
O9 - Extra button: (no name) - {08B0E5C0-4FCB-11CF-AAA5-00401C608501} - C:\Program Files\Java\jre1.5.0_01\bin\npjpi150_01.dll
O9 - Extra 'Tools' menuitem: Sun Java Console - {08B0E5C0-4FCB-11CF-AAA5-00401C608501} - C:\Program Files\Java\jre1.5.0_01\bin\npjpi150_01.dll
O9 - Extra button: FlashGet - {D6E814A0-E0C5-11d4-8D29-0050BA6940E3} - C:\PROGRA~1\FlashGet\flashget.exe
O9 - Extra 'Tools' menuitem: &FlashGet - {D6E814A0-E0C5-11d4-8D29-0050BA6940E3} - C:\PROGRA~1\FlashGet\flashget.exe
O9 - Extra button: Messenger - {FB5F1910-F110-11d2-BB9E-00C04F795683} - C:\Program Files\Messenger\MSMSGS.EXE
O9 - Extra 'Tools' menuitem: Messenger - {FB5F1910-F110-11d2-BB9E-00C04F795683} - C:\Program Files\Messenger\MSMSGS.EXE
O12 - Plugin for .mov: C:\Program Files\Internet Explorer\PLUGINS\npqtplugin.dll
O16 - DPF: {14A3221B-1678-1982-A355-7263B1281987} - ms-its:mhtml:file://C:\foo.mht!http://82.179.166.145/x15.chm::/trs15.exe
O16 - DPF: {48884C41-EFAC-433D-958A-9FADAC41408E} (EGamesPlugin Class) - https://www.e-games.com.my/com/EGamesPlugin.cab
O16 - DPF: {B38870E4-7ECB-40DA-8C6A-595F0A5519FF} (MsnMessengerSetupDownloadControl Class) - http://messenger.msn.com/download/MsnMessengerSetupDownloader.cab
O17 - HKLM\System\CCS\Services\Tcpip\..\{9FF1EB40-0741-4F87-A78C-A938DFEA4C27}: NameServer = 195.228.240.249 195.228.242.180
O23 - Service: Ati HotKey Poller - Unknown owner - C:\WINDOWS\System32\Ati2evxx.exe
O23 - Service: ATI Smart - Unknown owner - C:\WINDOWS\system32\ati2sgag.exe
O23 - Service: Symantec Event Manager (ccEvtMgr) - Symantec Corporation - C:\Program Files\Common Files\Symantec Shared\ccEvtMgr.exe
O23 - Service: Symantec Password Validation (ccPwdSvc) - Symantec Corporation - C:\Program Files\Common Files\Symantec Shared\ccPwdSvc.exe
O23 - Service: Symantec Settings Manager (ccSetMgr) - Symantec Corporation - C:\Program Files\Common Files\Symantec Shared\ccSetMgr.exe
O23 - Service: Norton AntiVirus Auto Protect Service (navapsvc) - Symantec Corporation - C:\Program Files\Norton AntiVirus\navapsvc.exe
O23 - Service: Norton Unerase Protection (NProtectService) - Symantec Corporation - C:\Program Files\Norton AntiVirus\AdvTools\NPROTECT.EXE
O23 - Service: SAVScan - Symantec Corporation - C:\Program Files\Norton AntiVirus\SAVScan.exe
O23 - Service: ScriptBlocking Service (SBService) - Symantec Corporation - C:\PROGRA~1\COMMON~1\SYMANT~1\SCRIPT~1\SBServ.exe
O23 - Service: Symantec Network Drivers Service (SNDSrvc) - Symantec Corporation - C:\Program Files\Common Files\Symantec Shared\SNDSrvc.exe
O23 - Service: StyleXPService - Unknown owner - C:\Program Files\TGTSoft\StyleXP\StyleXPService.exe
O23 - Service: Symantec Core LC - Symantec Corporation - C:\Program Files\Common Files\Symantec Shared\CCPD-LC\symlcsvc.exe
O23 - Service: SymWMI Service (SymWSC) - Symantec Corporation - C:\Program Files\Common Files\Symantec Shared\Security Center\SymWSC.exe
O23 - Service: TrueVector Internet Monitor (vsmon) - Zone Labs LLC - C:\WINDOWS\system32\ZoneLabs\vsmon.exe
MSI-KT4AV; AMD2500+; 512Mb DDR; SapphireRadeon 9600XT 128MB
34 levél
05.03.08. 23:22 #197
reglmk
Egyáltalán nem nyüstölöm, már az idejét se tudom, mikor játszottam utóljára.
Mostanában csak filmnézés és letöltés van, semmmi egyéb, ezzel nincs is gondja a gépnek.
Megkeresem, és megnézem azt a hijack dolgot, mer kiváncsi vagyok, köszi az ötletet...
MSI-KT4AV; AMD2500+; 512Mb DDR; SapphireRadeon 9600XT 128MB
390 levél
05.03.08. 12:02 #196
serito
Csákány!!

Ha ilyen gondjaid vannak miért nyüstölöd a vasat, ahelyett, hogy kiderítenéd mia baj? Ezzel még komolyabb problémát is okozhatsz a gépedben.
AMD A64 AM2 X2 4200+@5000+ | Gigabyte M59-SLI | 4x1GB PQI/800 | Sapphire X1950 XT 256MB | Chieftec 400W | 19' AOC CRT |
5113 levél
05.03.08. 11:10 #195
rage
Az előző hozzászólásom akár neked is szólhatna.
34 levél
05.03.08. 10:57 #194
reglmk
Sziasztok!

Még február közepén írtam a fórumba, hogy gondok vannak pici gépemmel. Olvasva a hozzászólásokat, semmi válasz nem jött azóta se, így elmondanám mégegyszer, hogy mi is a konkrét probléma, hátha most lesz valami ötlet.
Szal, a gépem fogja magát és minden játékban vagy kilép asztalra(ez a legritkább), vagy kifagy, vagy a monitor standby-ra lép ki, vagy újraindul az egész rendszer (leggyakoribb).
Simán windows és netezés alatt, mintha semmi baja se lenne, de nagyon ritkán itt is eljácca az újraindulást (pl.énteken vagy négyszer, pedig csak winamp ment).
Már nem is számolom, hogy a probléma jelentkezése óta (kb. december eleje) hányszor volt rendszerrakás, driver csere, tesztek végigfuttatása, bios átnézése, hardver ki be a házból, stb. És semmi javulás.
Szóval ötletem sincs, hogy mi a franc baja lehet.
Egy ismerősöm megnyugtatott, és az általam gondolt két hibaforrást ( alaplap, videokártya) megfelelő szakértelemmel szűkítette négyre ( táp, proci).
Szóval kb ennyi. És még minden garis (nincs is egy éves a gép), csak mivel darabokban vettem, franc se tudja melik a rossz, amit vissza kéne vinnem, (Murphy törvény szerint mindig az utolsó.) ha egyáltalán valamelyiknek is baja van, mer aztán már az is megfordult pici agyamban, hogy lehet, hogy nem hardveres a probléma.
De már kifogytam az ötletekből.
Hátha nektek több van, és jobbak...
A konfigom még áll egy 400W-os Codegen tápból, DVD-olvasó, CD-író, egy Seagate 80GB, és egy 30as winyó, meg két rendszerhűtő(szal túl se hevül elméletileg.)
Na befejeztem a regényt...
MSI-KT4AV; AMD2500+; 512Mb DDR; SapphireRadeon 9600XT 128MB
5113 levél
05.03.07. 19:53 #193
rage
Azon túl, hogy bika géped van, kicsit több információ nem ártana.
Azt tudjuk, hogy 4 hűtő van benne, amennyiben ezek normálisan működő , jól passzoló ventilátorok, akkor mondjuk azt, hogy nem a melegedéstől van.

Azért sem, mert túl hosszú ideig van bekapcsolva - ezek a mai gépek arra vannak kitalálva, hogy szinte ki sem kapcsold őket.

Mást nem tudunk, akármilyen hardware-software hiba lehet.

Az előbbit innen kicsit nehéz volna megállapítani, a software hibát mondjuk talán könnyebb.
Kezdetnek tegyél be ide egy Hijackthis-szel készített naplófile-t

Letöltöd, elindítod, scan, save to log, s ennek a tartalmát
ide bemásolod.
(Google-be beírva hogy hijackthis+download már az első találat jó )
581 levél
05.03.07. 15:16 #192
Aware
ja, és napi 10 órát van bekapcsolva...lehet hogy ez a baj?
581 levél
05.03.07. 15:15 #191
Aware
Hy!
Nekem az a bajom a gépemmel hogy akár naponta 2 szer is lefagy a gép!
És általában akkor szokott hogy ha netezek...
mi lehet a baj (bika gépem van!)
össz-vissz 4 hűtő van a gépben.
mi a baj???
788 levél
05.03.05. 13:43 #190
nagymesterc
segítsetek!!!!!!!!nem kapcsol be a gépem,várjunk csak lehet hogy azért mert nins benne alaplap???segítsetek???láma vagyok
GTA:HU MAGYAR GETTÓ :KÉREK MINDENKIT ADÓJA 1%TÁMOGASSA EZT A REMEK MŰVET.
14253 levél
05.03.05. 11:42 #189
Babykiller
Mondjuk a speedfan, MBM és rengeteg van még, ha amd-d van akkor az s2kctl is jó
1 levél
05.03.05. 11:08 #188
giovanni05
Sziasztok!

Tud nekem mondani valaki egy olyan programot amivela proci hőmérsékletét ki lehet iratni a Windows-zal?

köszi.
390 levél
05.03.05. 10:27 #187
serito
Csákány!

Lehet , hogy semmi gond nincs a géppel mert csak a myst 4 game-ban voltak a hibák.Most olvasom , hogy kijött hozzá egy új patch ami pont ezeket a fagyásokat meg kilépkedéseket orvosolja. Bár a digitális képnézedetésekkor is lefagyott már a masina de az csak 1-2 szer fordult elő.Nem tudom de holnap kapok egy új tápot amivel tesztelem majd a gépet.Meglátjuk.
AMD A64 AM2 X2 4200+@5000+ | Gigabyte M59-SLI | 4x1GB PQI/800 | Sapphire X1950 XT 256MB | Chieftec 400W | 19' AOC CRT |
883 levél
05.03.02. 09:36 #186
jwolf
Tudom,hogy ez nem az a topic,de ebbe írok,mert ez látogatottabb
A problémám: a vezeték nélküli billentyűzet és az optikai lézeres egér nem működik jól egymással.
Ha pl. játéknál megyek,lenyomom az előre meg jobbra balrát,tartom a gombot és közben egerezek,akkor elkezd szaggatni az egér(a kép).
Ez miért van és mit lehetne csinálni?
Légyszives segítsetek nekem,előre is köszi!
jwolf
390 levél
05.03.02. 08:25 #185
serito
Bocs az lőbb elírtam az értéket a 3DMark2003-ban Szóval directX 9.0c után 5.765 pont lett nem 15.550 pont mert ez a 3DMark2001- ben született.
3DMark2005-ben pedig 2.275 pont
Ez megfelelő ennek a konfignak?
AMD A64 AM2 X2 4200+@5000+ | Gigabyte M59-SLI | 4x1GB PQI/800 | Sapphire X1950 XT 256MB | Chieftec 400W | 19' AOC CRT |
390 levél
05.03.02. 08:13 #184
serito
Csákány!!

Na megint gond van! Rájöttem , hogy csak este csinálja a gondokat a masina. Most Pl: fut a game ( Myst 4 ) és egyszercsak kilép a progiból. Vagy Pl: szintén fut a game és videókártya ramhibával kifagy ( olyan kis kockák meg csíkok lesznek a képen, tipikus memória fagyás) újraindítás után minden rendben. De mondom kizárólag csak este fordul elő. Ja még valami SiSoft Sandra 2005 tesztek szerint minden eszköz megfelelően müködik, az összehasonlító ertékekhez hasonló adatokat kapok.Videó tesztben viszont gond volt: előszöri 3DMark2003 futtatásakor csak 3000 pontot kaptam. Ez a fele annak ami várható lett volna.Utána újratelepítetem a directX 9.0c-t és akkor már 15.550 pont lett. Agépet láthatjátok az aláírásban.Hozzátezsem , hogy ez egy vadi új garicsere kártya mert a másik mint már írtam ramhibával tönkrement. Kérdés: Okozhatta -e a táp hibája a videókártya ramkifagyását? Vagy az alaplap vágja tönkre?
AMD A64 AM2 X2 4200+@5000+ | Gigabyte M59-SLI | 4x1GB PQI/800 | Sapphire X1950 XT 256MB | Chieftec 400W | 19' AOC CRT |
18827 levél
05.02.28. 09:53 #183
Peace
Nekem ez van szeptember óta, és megvagyok vele elégedve. http://www.qtec.info/products/product.htm?artnr=13492

Szerencsére semmi gondja. Sajna egy pár ismerősnek széjjelcsapta már gépét noname táp, úgyhogy én inkább kiadtam kicsivel több pénzt, csak hogy jó legyen.
Don't fool yourselves. War is all we are! Killing is all we are good for! The rest is delusion.
14253 levél
05.02.27. 21:16 #182
Babykiller
Ez a bekapcsoláskor adódó, minden egyszerre kap áramot típusú terhelés. Ez a legmegeröltetőbb a táp részére.
Azt olvastam, a q-tec tápok nem rosszak, de nincs személyes tapasztalatom.
390 levél
05.02.27. 21:12 #181
serito
És milyen + megpróbáltatás?
AMD A64 AM2 X2 4200+@5000+ | Gigabyte M59-SLI | 4x1GB PQI/800 | Sapphire X1950 XT 256MB | Chieftec 400W | 19' AOC CRT |
390 levél
05.02.27. 21:11 #180
serito
Elvileg már korábban ki kellett volna feküdnie?
Ha azt mondod nincs több rajta mint 180-200W akkor simán bírnia kéne nem? De ha a táp a probléma akkor egy 350W os elég lenne?
Sajnos csak valami olcsóbbat tudnék venni.
AMD A64 AM2 X2 4200+@5000+ | Gigabyte M59-SLI | 4x1GB PQI/800 | Sapphire X1950 XT 256MB | Chieftec 400W | 19' AOC CRT |
14253 levél
05.02.27. 20:56 #179
Babykiller
Fontos, de az a baj, hogy az eszközökre nem írják rá(milyen meglepő), hogy mekkora mértékben terheli az 5V/12V-os vonalat.
A vinyókat már belekalkuláltam a teljesítmébnyigénybe, utólagos engedélyeddel Konklúzió: ha a tápnak van baja, elég sokáíg bírta a + megpróbáltatást, ugyanakkor a legtöbb esetben nincs 180-200W-nál több (össz)terhelés a tápon, kivéve bekapcsoláskor.
390 levél
05.02.27. 20:26 #178
serito
Csak a jövö héten kepom meg a próba tápot addíg is lefuttatom azokat amiket ajánlottál, de csak holnap mert reggelig melóban vagyok.Ezekszerint az fontos , hogy egy vonalra mi, és hány eszköz van kötve. Ezt is meg kell néznem. Ja és van még egy 40Gb-os winyó is a 80-as mellett.
AMD A64 AM2 X2 4200+@5000+ | Gigabyte M59-SLI | 4x1GB PQI/800 | Sapphire X1950 XT 256MB | Chieftec 400W | 19' AOC CRT |
14253 levél
05.02.27. 20:20 #177
Babykiller
Nem tudom mennyire vagy a témában, de egy noname(vagy akár codegen) 300W-os táp nem mindegyik darabja képes arra, hogy megfelelő teljesítményt adjon. Egyébként a cimkén rajta van, hogy egyes feszültségvonalat mennyire leeht megterhelni. Ez egy 300-as tápnál vonalanként max. 140-180W lehet.
Egyébként a leírásban szereplő konfighoz a minimum ajánlott táp az 350W.
Kiderült már, hogy az-e a gyenge láncszem? Ha mégis az, akkor csak "elfáradhatott".
390 levél
05.02.27. 20:06 #176
serito
Egy Q-TEC 350W-os LowNoise nem megfelelő a célnak?
Ez kb 5e.
AMD A64 AM2 X2 4200+@5000+ | Gigabyte M59-SLI | 4x1GB PQI/800 | Sapphire X1950 XT 256MB | Chieftec 400W | 19' AOC CRT |
390 levél
05.02.27. 20:04 #175
serito
Szóval ezt a gépet ( lásd aláírás ) nem viszi el egy NoName táp 300W
-os? Akkor eddíg miért ment? Ha összeszámolom az eszközök teljesítményét ( van egy DVD + CD író )akkor sem haladja meg a 300W -ot.
AMD A64 AM2 X2 4200+@5000+ | Gigabyte M59-SLI | 4x1GB PQI/800 | Sapphire X1950 XT 256MB | Chieftec 400W | 19' AOC CRT |
14253 levél
05.02.27. 19:27 #174
Babykiller
5e-ért nincs benne anyag, ugyanott lennél vele sajnos mint most.
390 levél
05.02.27. 18:44 #173
serito
És milyen tápot ajánlasz? Kb max 5E -ért.
AMD A64 AM2 X2 4200+@5000+ | Gigabyte M59-SLI | 4x1GB PQI/800 | Sapphire X1950 XT 256MB | Chieftec 400W | 19' AOC CRT |
19 levél
05.02.27. 18:39 #172
HavocS
Egy ilyen géphez nagyon kevés a noname 300W-os táp, főleg ha még 2x512 mega ramot is belepakolsz... tápot még akkor is megéréné venned, ha nem is az lenne a baj.
390 levél
05.02.27. 17:41 #171
serito
Ha mégis az alaplap lenne mit ajánlasz??
az ár lehet 20-30e-ig.
AMD A64 AM2 X2 4200+@5000+ | Gigabyte M59-SLI | 4x1GB PQI/800 | Sapphire X1950 XT 256MB | Chieftec 400W | 19' AOC CRT |
14253 levél
05.02.27. 17:19 #170
Babykiller
Mindenkinek ezt ajánlom, mert 15eFt-ért ilyen minőséget kár kihagyni, persze kell hozzá a pénz is.
De ha az alaplap a ludas az sajnos többe kerül
390 levél
05.02.27. 17:16 #169
serito
Aranyos vagy köszönöm de már kapok egy másikat tesztelni, hogy kizárhassam a táp hibát. Sajna egy Chieftec 420-ra nincs lóvém, a családom sokba kerül meg éppen felújítom a lakát. Mellette meg ramra gyűjtök csak az asszony meg ne tudja!!(Kingston 2x512)
AMD A64 AM2 X2 4200+@5000+ | Gigabyte M59-SLI | 4x1GB PQI/800 | Sapphire X1950 XT 256MB | Chieftec 400W | 19' AOC CRT |
14253 levél
05.02.27. 17:08 #168
Babykiller
Akkor futás venni egy 420-as chieftec-et, amíg akciós
Ha utána sem javul, akkor alaplapot is vehetsz.
390 levél
05.02.27. 16:49 #167
serito
Csak valami Noname 300W egy codagen házhoz adták.
De nem tudom biztosan, hogy a táp a probléma de lehetségesnek tartom, hogy a feszültségingadozás az oka a fagyásoknak . De mondom nem kékhalál, csak egyszerűen mikor dolgozik a winyó vagy játék megy megfagy a kép.
AMD A64 AM2 X2 4200+@5000+ | Gigabyte M59-SLI | 4x1GB PQI/800 | Sapphire X1950 XT 256MB | Chieftec 400W | 19' AOC CRT |
14253 levél
05.02.27. 14:05 #166
Babykiller
Van benne átfogó memóriaalrendszer teszt is.
19 levél
05.02.27. 13:53 #165
HavocS
Feszültségingadozás? Biztos hogy a táp. Milyen márka, hány Watt?
390 levél
05.02.27. 12:40 #164
serito
Még gondolok a tápra, lehet, hogy nagy a feszültség ingadozás és emiatt fagy meg a winyó és ezáltal a rendszer is.A feszültségigadozás a kondik kiszáradásábol is lehet, ami okozhatja a rossz áramellátást. Ti mit gondoltok erről?
AMD A64 AM2 X2 4200+@5000+ | Gigabyte M59-SLI | 4x1GB PQI/800 | Sapphire X1950 XT 256MB | Chieftec 400W | 19' AOC CRT |
390 levél
05.02.27. 11:38 #163
serito
A SiSoft Sandra csak az eszközöket taszteli vagy az alaplapot is?
AMD A64 AM2 X2 4200+@5000+ | Gigabyte M59-SLI | 4x1GB PQI/800 | Sapphire X1950 XT 256MB | Chieftec 400W | 19' AOC CRT |
14253 levél
05.02.27. 11:16 #162
Babykiller
CSúnyán alalplapnak tűnik, mert baja van a rammal és a vinyóval is, tehát ott lehet keresgélni a kiindulási ponton.
390 levél
05.02.27. 11:08 #161
serito
Ja még valami mikor a játékból ki akarok lépn ia főmenübe (Pl: menteni akarok) akkor is kifagy néha. Hozzáteszem ez a game a Myst 4 ami elég nagy terjedelmű szóval kell dolgoznia a winyónak.
Ez nem utal winyó problémára?
AMD A64 AM2 X2 4200+@5000+ | Gigabyte M59-SLI | 4x1GB PQI/800 | Sapphire X1950 XT 256MB | Chieftec 400W | 19' AOC CRT |
390 levél
05.02.27. 10:53 #160
serito
Csákány!

Van valami gáz a masinámmal. A jelek a következők:
Digitális képnézegetés közben fagyás, de nem kéhalál, csak kimerevedett kép Ctrl+Alt+Del nrm segít (reset), mikor újraindul akkor fekete alapon piros csík középen, benne, hogy a videókártyára nincs áram csatlakoztatva. Ez talán orvosolva lett , (kicseréltem a feszkó kábelt).A következő, mikor egész nap hiba nélkül működik , majd újrabekapcsoláskor, a bios figyelmeztet, hogy a ram modulok single chanelben vannak az 1. és 2. slotban, és ez nem dual chanel ezért rakjam át 1. és 3. slotba, hogy dual-ban menjenek.A setup-ban a ramok felismerése AUTO-ra van állítva.Amúgy meg direkt vannak singla chanel-ben mert men futnak együtt (brand).Ja meg a fagyásokkor rengeteget olvassa a winyót.
Lehet hogy alalplap, vagy inkább winyó probléma?
A winyó is fagyasztja a randszert, ha men tud elég adatot szolgáltani nem?

Bocs ha nem egészen érthető, de előre is köszi a válaszokat.
Amúgy a rendszer XP prof SP2
AMD A64 AM2 X2 4200+@5000+ | Gigabyte M59-SLI | 4x1GB PQI/800 | Sapphire X1950 XT 256MB | Chieftec 400W | 19' AOC CRT |
14253 levél
05.02.25. 12:47 #159
Babykiller
Itt található egy pár, de a winxp-be integrálva van.
8 levél
05.02.24. 19:06 #158
rockersanyi
Hi!
Megtudná adni valaki azt a címet ahol le lehet tölteni ezt:"Indeo kodek" mert az 1ik játékhoz kéri.Előre is köszi!!!
34 levél
05.02.16. 14:58 #157
reglmk
Sziasztok!
Segítséget szeretnék kérni.
Gondok vannak a gépemmel, konkrétan, hogy minden játék kilép egy kis idő után, vagy a monitor kikapcsol (mint standby állapotban), vagy újraindul a gép.
Fogalmam sincs, hogy mi lehet a probléma, mert friss rendszer van fönt, új driverek, stb.
Configom: MSI-KT4AV, AMD Athlon 2500+, 512DDR Ram, Sapphire Radeon 9600XT, Seagate 7200 80GB. Az egész cucc nincs még egy éves.
Aztán az is lehet, hogy a BIOS van elkefélve, nem tudom, meg nem is értek hozzá annyira.
Léci segítsetek.
Előre is köszi
Reglmk
MSI-KT4AV; AMD2500+; 512Mb DDR; SapphireRadeon 9600XT 128MB
1963 levél
05.02.04. 23:08 #156
Rettenthető
Pyton!

P4 megfelel?


vally!


Szomorúan kell tapasztalnom, hogy egy olyan alaplap - ami max 266 Mhz-s sebességet tud - nem látja szívesen az olyan memóriát, ami 400 MHz-n működik maximum.
Pedig a régi gépemben ahol 100 volt az alaplapi, simán ott kerreget a 166-os. Nah mindegy.

Csak most nem tom, hogy ez így szabályos-e, vagy az új 400 MHz-s memória szar, amit vettem - nem tom másnál kipróbálni.
A demokrácia egy helyen található meg az egész Világon: A szótárban.
1968 levél
05.02.01. 18:35 #155
U.R.H 22
tettem uj alaplapi drivert meg videokarcsit is de semmi
1968 levél
05.02.01. 18:35 #154
U.R.H 22
baj van kérlek segitsetek

anyám szolt hog ykösem be a nyomtatot mert vett patront, nah szoval széthuzkodtam a kábeleket mert másr nayg dszumbuj volt, minden fasza összetettem már gondok voltak mert a bootoláskor fur dolgokat csinált
de a legviccesebb az hoyg bármilyen játékot elinditok kb 10-20 mp mulva ujraindula gép!!
please help mit tegyek
az ujraindulás elött egy fura hang jöna lgépböl de nemtom honnan mitha a vinyom pörögne egyet és puff
mint látjázok netezni tok
csak játékoknál csinálja
9765 levél
05.01.31. 09:50 #153
vally
Nos, feljemény?
Sose vitatkozz idiótákkal, mert lesüllyedsz az ő szintjükre és legyőznek a rutinjukkal.
4730 levél
05.01.22. 18:37 #152
Pyton
PIV nincs!
Sonic boom babieee!

A fórumon szereplő hozzászólások olvasóink véleményét tükrözik, azokért semmilyen felelősséget nem vállalunk.