Watch Dogs 2
Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Fórum

Hardware

»» Gond van a gépemmel. Segítsetek please!!!

11785 levél
07.03.30. 00:09 #1301
Star Wars
Ha valaki tudna DVD-ROM kérdésben segíteni, kérem olvassa el itt a 7. hozzászólást.
1941 levél
07.03.29. 21:37 #1300
Qwen
A DVD-R (amit "kötőjel R"-nek és nem "mínusz R"-nek kell ejteni) Itt minden levan írva.
1941 levél
07.03.29. 21:10 #1299
Qwen
Régebben nekem is volt hasonló problémám.
Akkor a Norton Commander-el sikerült letörölni.Persze nem win alatt hanem csak azt inditottam el.
10 levél
07.03.29. 21:08 #1298
Bazsa74
A DVD-knél, mit jelent hogy + vagy - os?
Bazsa
10 levél
07.03.29. 20:38 #1297
Bazsa74
Azóta 2-szer is ujra inditottam, de semmi.
Akkor marad ahol van. Sok vizet nem zavar,
csak idegesit, hogy ott van.
Azért köszi.
Bazsa
8894 levél
07.03.29. 19:22 #1296
goodboy007
A gépet újraindítottad már? Mert nálam is volt már ilyen, hogy kitöröltem valamit, de az üres mappáját nem engedte, csak újraindítás után.
10 levél
07.03.29. 19:18 #1295
Bazsa74
Azt még nem próbáltam.
Na majd reggel megpróbálom.
Köszi.
Bazsa
1941 levél
07.03.29. 18:11 #1294
Qwen
Csökkentettmódba se engedi törölni?
10 levél
07.03.29. 17:47 #1293
Bazsa74
Nem használja. Én csináltam, hogy installálok bele játékot, de nem engedte használatba venni. Valami hibát ir ki telepités közben.
Bazsa
1941 levél
07.03.29. 17:25 #1292
Qwen
Mi a mappa neve?Valoszinű,hogy használja a win.
10 levél
07.03.29. 17:09 #1291
Bazsa74
Azt irja a tulajdonság, hogy 0 bite.
Hiába veszem ki a mappát. Következőre megint ott van.
És nem engedi törölni.
Bazsa
1941 levél
07.03.29. 17:01 #1290
Qwen
Az nem biztos,hogy üres.Lehet rejtett fájl van benne.A mappán jobbegérgomb,tulajdonság és kiveszed a pipát az írásvédett kockából és OK.De ha valami használja akkor nem tudod törölni.
10 levél
07.03.29. 15:51 #1289
Bazsa74
Abban tudtok segiteni, hogy írás védett mappát, hogy tudok törölni?
Tök üres a mappa, de nem engedi törölni.
Köszi.
Bazsa
11785 levél
07.03.28. 00:13 #1288
Star Wars
Bocsánat, Matykó mesternek szántam, csak nem figyeltem.
10 levél
07.03.27. 21:49 #1287
Bazsa74
Na megoldottam.
Kiirtam iso-ként és müködik.
Én voltam tudatlan.
Sajna nem mazohizmus, csak régi a gép és kicsi a winyó.
Más nem fut rajta. Anyámnak jó dolgozni.
Köszi a segitséget.
Bazsa
8894 levél
07.03.27. 16:50 #1286
goodboy007
Már leírta, hogy próbálta. Meg a CD-vel van a baj, mert hibásan írta ki.
11785 levél
07.03.27. 16:05 #1285
Star Wars
A másik merevlemezre telepítsd a Windows-t, vagy ha csak 1 van, formázd le, és utána telepítsd.
10589 levél
07.03.27. 15:52 #1284
Dark Archon
Először is az ISO-t képfile-ként kell kiírni, szóval csináltál 1-2 frizbiz. Nero --> CD/DVD kép kiírása lemezre és úgy választod ki az ISO-t. Másodszor ennyire mazohista vagy, hogy Win2000 kell?
Dark Archon | i5-2500K - GTX 760 - 8Gb - Windows 7 x64 | BF4: DarkArchonHUN
10 levél
07.03.27. 15:22 #1283
Bazsa74
Sziasztok.
Segitséget kérnék win 2000 telepitése ügyében.
Win 98-at használtam eddig de most letöltöttem a 2000-ret
és szeretném feltenni. Csináltam elötte egy format c-t.
Viszont a telepitö lemez behejezésekor ezt irja ki:
Rossz rendszerlemez
Lemez I/0 Hiba helyezzen be másikat.
Mit rontottam el?
Nem jól irtam ki.
Iso file volt. Bemoutholtam Daemonba majd a saját gépnél a virtuális meghajtó jobb klikk intéző.
Onnan meg az összes filét ráirtam a lemezre.
De próbáltam már a kitömörités másik mappába. és azt irtam ki, de ugyan az a hiba.
Köszönöm a segitséget.
Bazsa
2 levél
07.03.27. 15:09 #1282
értetlen
Én is megpróbáltam újratelepíteni, nem is egyszer, de ugyanaz volt a probléma.
Valami talán át kell állítani, de hol és mit???
11785 levél
07.03.27. 14:22 #1281
Star Wars
Nekem is ugyanezt csinálta. Windows újratelepítés segített raja. Bár ahogy olvasom ezt a cikket, nem kellett volna.
2 levél
07.03.27. 14:12 #1280
értetlen
Sziasztok!

Nem is a gépemmel van gond, hanem a hozzáértésemmel, ezért kérném a segítségeteket, biztosan vannak itt nálam rutinosabb emberek.
Szóval RAID winchesterem van, xp-t szeretnék telepíteni a gépemre, de ahogy észrevettem, ez nem valami könnyű.
Shogy sem akar összejönni a dolog, a konfigurációs fájlok frissítésénél egyszerűen nem dolgozik tovább a gép.
Mit tegyek? Köszi

1941 levél
07.03.25. 14:22 #1279
Qwen
2255 levél
07.03.25. 10:54 #1278
Matykó mester
A Boot-oló képernyőnél kiírja, hogy hiányzik valami "NTLDR"... Nyomjak Ctrl+Alt+Del-t az újraindításhoz...
Na most ezt mindig kiírja, hogy tudom kijavítani?
"Bárcsak egy légy lenne a világ, én meg egy összetekert újságpapír!"
1941 levél
07.03.24. 12:08 #1277
Qwen
Nekem is sata2 van a gépembe és cak egy táp csatlakozó van rajta.Jobb odalán csak egy üres hely van.A tiedén nem a régi táp csatlakozó van jobb oldalt.Bal odalt meg az új csatlakozó?Kizárt dolog,hogy két táp csati kéne neki.Ezek már kevesebbet esznek mint a régi winyók.
284 levél
07.03.24. 11:30 #1276
Kolbaszharisnya
Sziasztok!

Nekem tulajdon képpen nincs gond a gépemmel,csak egy nagyon láma kérdésem lenne:

Vettem egy Sata 2 es vinyot.Na most jobb oldalt van lent a táp ugye bár,mellette a jumper,a mellett a sata kábel helye(a vékony) és a mellett pedig van még egy szélesebb hely is,ami elvileg a sata power nevet viseli.Na most nem értem,ezek szerint két táp kell a vinyonak?Mert ugye bár az egyik táp bele megy a jobb also sarokba!Akkor az a másik táp mire kell?

By

Kolbász
Asus a8n-vm,Amd Athlon 64 3700+(1M cache),2X1 Gb Kingmax ram,MSI 7900GTO@GTX 512ddr3,250Gb WD Sata(16m),60GB Maxtor:)
1941 levél
07.03.23. 23:34 #1275
Qwen
Megvizsgáltam a memokat,memteszt-el.De nem talált semmit.Lehet az alaplap szarakodik.Jövőhéten beviszem oda ahol vettem aztán b@sszák meg.Sokáig azt csinálta,hogy ha feltelepitettem valamit utánna nem indult el a gép.Csak a Win-t töltötte be a bejelentkező képernyöig aztán game over.
1941 levél
07.03.23. 13:38 #1274
Qwen
Majd este lehet kiveszem az egyik memot.Most megyek melozni.
Köszi a segitséget.
10589 levél
07.03.23. 13:37 #1273
Dark Archon
Hát ja, elviszed a géped, hogy szar és csinálják meg... vagy kísérletezel: ha nincs rá lehetőséged, hogy másik memóriákkal kipróbáld, még az megteheted, hogy csak az egyik, majd csak a másik modullal próbálod ki.
Dark Archon | i5-2500K - GTX 760 - 8Gb - Windows 7 x64 | BF4: DarkArchonHUN
1941 levél
07.03.23. 13:35 #1272
Qwen
Ez ellen lehet tenni valamit?Még garanciális minden.
10589 levél
07.03.23. 13:32 #1271
Dark Archon
Vagy az alaplap. Nekem volt 2 modulom, egy Gigabyte lapban, ami az IRQ less or not equaltól kezdve a page fault in nonpaged area-ig különféle hibaüzeneteket produkált, de egy másik lappal (a mostanival) simán ment.
Dark Archon | i5-2500K - GTX 760 - 8Gb - Windows 7 x64 | BF4: DarkArchonHUN
10589 levél
07.03.23. 13:29 #1270
Dark Archon
Akkor 99% és 1%, hogy újonnan telepített hardver ua. IRQ-t használja, mint egy másik
Dark Archon | i5-2500K - GTX 760 - 8Gb - Windows 7 x64 | BF4: DarkArchonHUN
1941 levél
07.03.23. 13:27 #1269
Qwen
10589 levél
07.03.23. 13:24 #1268
Dark Archon
Memória, memóriakezelés, alaplap-memória inkompatibilitás, ez 100%, hogy ezek miatt van.
Dark Archon | i5-2500K - GTX 760 - 8Gb - Windows 7 x64 | BF4: DarkArchonHUN
1941 levél
07.03.23. 13:18 #1267
Qwen
Nekem van egy router-em is.Az is csinálhatja?
14642 levél
07.03.23. 13:07 #1266
Razor03
Nekem is ezt csinálja. Kb. 1.5 éve, ha felcsatlakozom random kiírja majd reseteli a gépet, kb. minden 5.-6. alkalommal. Ez teljesen konfig független dolog.

Szerintem a modem a szar, mert mint mondtam konfig független mert nekem le lett cserélve a teljes gépem, és változatlanul reseteli.
Kevés vagy, mint Celeronban az L2 cache!
1941 levél
07.03.23. 12:46 #1265
Qwen
Ez mitől lehet?
Kép
Csak akkor csinálja ha netezek.Egyre sürübben csinálja.Memoria?
1941 levél
07.03.16. 23:22 #1264
Qwen
Ha minden frissítés fent van, plusz a legújabb DirectX és Driver,ha akkor is csinálja akkor elképzelhető hogy hibás a kártya.
5 levél
07.03.16. 22:59 #1263
jetlagjunkie
Helló,

feltettem egy videót róla, hogy néz aki a problémám... mindig kb 5 perc után jelentkezik. vga ram hiba lenne?

http://www.youtube.com/watch?v=Yp4xHvs0IOc

fejjel lefele kell nézni, youtube megfordította...

8894 levél
07.03.15. 11:23 #1262
goodboy007
Lehet, hogy a táp tönkrement. Próbáld ki másik táppal!
69 levél
07.03.14. 08:06 #1261
Guderian
Hello
Mostanában xaroszik a gépem.
Egyfolytában rebootol.Bármit csinálok,vagy bármikor,amikor olyan kedve van.
Már ujraraktam,de most is csinálja.
Semmi olyan más progi nincs fent ami ezelőtt ne lett volna,de akkor ment normálisan.
" A jövő nagy csatáit a páncélosok fogják megvívni" Heinz Guderian a páncálosok atyja 1936
14642 levél
07.03.10. 12:11 #1260
Razor03
Ha eddig hibátlanul működött akkor az e legvalószínűbb hogy tönkrement. Azért telepítsd újra a windows-t hátha, egy próbát megér.
Kevés vagy, mint Celeronban az L2 cache!
5 levél
07.03.10. 11:12 #1259
jetlagjunkie
Helló, a hőmérséklet teljesen rendben van, 65 fok körüli, nem az a gond ezek szerint. 2 hete csinálja ezt a kis kártya, eddig mindent vitt gyönyörűen, gond nélkül. Windows újrahúzás tényleg segíthet ezen? Az mindig egy fél napot elvesz...
14642 levél
07.03.10. 10:53 #1258
Razor03
Akkor az legyen az első dolgod hogy újratelepíted a windows-t. Az alaplapot azért kérdeztem mert régi alaplapok nem kezelik normálisan a 7600-os kártyákat. Abit IC7 rendben van, szóval biztos nem azzal van a gond.
Ha windows telepítés után sem működik a kártya akkor nézd meg más gépében is, ha ott sem jó akkor vissza kell vinni gariztatni.
Kevés vagy, mint Celeronban az L2 cache!
5 levél
07.03.10. 10:32 #1257
jetlagjunkie
Szia, az előző egy radeon 9600 volt, ha jól emlékszem, nem lett újratelepítve a windows. Alaplap egy abit IC7-es. Megnézem máris a hőmérsékletet így kiakadáskor, aztán jelentkezem.
14642 levél
07.03.10. 09:50 #1256
Razor03
Az előző milyen kártya volt? Újra lett telepítve a windows? Milyen az alaplod?
Kevés vagy, mint Celeronban az L2 cache!
5113 levél
07.03.10. 09:46 #1255
rage
Vagy túlmelegszik a kártya (nézd meg a hűtését, illetve a hőmérsékletét) vagy pedig meghibásodott.
5 levél
07.03.10. 09:06 #1254
jetlagjunkie
Sziasztok.A problémám a következő: néhány játék (HL2, Infernal, de például RE4 alatt nem) közben kb 5 perc elteltével elkezd itt-ott bevillogni a képernyő.Felvillanó vonalak, más színre váltó háromszögek, aztán egyre nagyobb területen és végül már az egész villog és vibrál összevissza, majd lefagy úgy 15 másodpercre, aztán újrakezdődik az egész. nVidia 7600 GS a kártya, a driver a legutóbbi, ilyen gondom még sosem volt. Esetleg milyen diagnosztikai programmal érdemes nekifutni? Köszönöm előre is a tanácsokat.
1344 levél
07.02.27. 17:00 #1253
yerico
Ugyanezt csinálta a saját gépem is, se kép-sehang, csak no signal. Aztán egyesével kiszedegettem videokártyát, hangkártyát, ramot, és a ramnál kezdett el először sípolni (dual DDR van a gépemben.) Ha mindkettő bent volt, akkor semmi, ha egyik sem, akkor sípolt, hogy nincs RAM, ha csak az egyik, akkor gond nélkül bebootolt. Aztán kifújtam a slotot, visszaraktam a RAMot, és azóta is működik.
1344 levél
07.02.27. 16:45 #1252
yerico
Egyértelműen ram, szedd ki, mozgasd meg!

A fórumon szereplő hozzászólások olvasóink véleményét tükrözik, azokért semmilyen felelősséget nem vállalunk.