Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Fórum

Hardware

»» Gond van a gépemmel. Segítsetek please!!!

3999 levél
06.04.09. 12:18 #751
drdani
nem.
Ahol a rendetlenség törvény, rendcsináló a lázadó!!
98 levél
06.04.09. 12:04 #750
zeli
mért a BIOSZ se jön be?
3999 levél
06.04.09. 12:02 #749
drdani
könöyrgök nagyon beszartam! tudom hülye voltam.
Ahol a rendetlenség törvény, rendcsináló a lázadó!!
3999 levél
06.04.09. 12:01 #748
drdani
szépjónapot mindenkinek!
szükségem van a segítségetekre.
a kingmax memoriám időzítéseivel szorakoztam. sztem tul levettem.
most nem indul be a gépem akármit csinálok. levettem 2.5-2-2-6-ra de hüje voltam tudom.
mit tegyek?? plz heeeeelp! vami olyasmi kéne hogy a bios visszaáll deafultra vagy ha más megoldást is tudtok plz heeelp!!!!
Ahol a rendetlenség törvény, rendcsináló a lázadó!!
18823 levél
06.03.29. 21:56 #747
Peace
Sajnos ezt nem tudom. Egyszer ha lesz kedvem, megnézem a jumperelgetést. De most egy darabig nem akarom szétkapni a gépet. Örülök, hogy egyben van és működik.
Don't fool yourselves. War is all we are! Killing is all we are good for! The rest is delusion.
18823 levél
06.03.29. 21:55 #746
Peace
Ez igaz. De a rackre csak a letöltéseim mennek. Ahhoz pedig nem kell hasítania a vinyónak.
Don't fool yourselves. War is all we are! Killing is all we are good for! The rest is delusion.
5113 levél
06.03.29. 20:56 #745
rage
Szerintem, nem mindegy, hogy ami egyedül van azon a kábelen, az slave vagy master.
14252 levél
06.03.29. 20:47 #744
Babykiller
De tudod mi a gáz, hogy ugyanazon a kábelen lévő cuccok, legfeljebb a leglassabbnak a sebességével tudnak kommunikálni. UDMA66 alatt, nem a legideálisabb.
18823 levél
06.03.29. 20:45 #743
Peace
Én is csak néztem!!! Szal dvd-író nem szereti ha egyedül van a kábelen. Ez van. De nagyon örültem, mikor elmondták a megoldást!
Don't fool yourselves. War is all we are! Killing is all we are good for! The rest is delusion.
14252 levél
06.03.29. 20:35 #742
Babykiller
Ilyet még nem láttam, 5 meghajtó van most a gépemben, és sosem fordult elő hasonló. Előfordult olyan, hogy véletlen nem dugtam vissza a tápot a DVD olvasóra, de akkor sem volt hasonló jelenség.
Mindegy, már ezt is tudom esetleges hibaforrásként
18823 levél
06.03.29. 17:41 #741
Peace
Dehogynem. Csak egy vinyót kellett mellé kötni, és máris megy frankón a rendszer.
Don't fool yourselves. War is all we are! Killing is all we are good for! The rest is delusion.
14252 levél
06.03.29. 17:01 #740
Babykiller
Most akkor nem használsz optikai meghajtót?
18823 levél
06.03.27. 17:56 #739
Peace
Így van. Az ODD miatt volt! Nem szereti ha nincs mellé kötve semmi.
Don't fool yourselves. War is all we are! Killing is all we are good for! The rest is delusion.
5011 levél
06.03.27. 17:55 #738
Gump
mint ahogy az is baromság, hogy ez az AMD proci miatt van.
18823 levél
06.03.27. 17:27 #737
Peace
Megoldódott!!!!!! Azt javasolták, hogy húzzam le optikai meghajtót, mert galibát okozhat, ha nincs mellé kötve semmi. És lássatok csodát! Egyből pöcre indul a win, és minden frankó! Full happy vok!
Don't fool yourselves. War is all we are! Killing is all we are good for! The rest is delusion.
18823 levél
06.03.27. 17:12 #736
Peace
PATA vinyó. UDMA5-ön megy. raid szerintem kivan lőve, de megnézem.
Don't fool yourselves. War is all we are! Killing is all we are good for! The rest is delusion.
18823 levél
06.03.27. 17:12 #735
Peace
Nforce 4 és vga driver is fenn van. Xp is frissítve. Hálózati ip cím is megvan adva.
Don't fool yourselves. War is all we are! Killing is all we are good for! The rest is delusion.
14252 levél
06.03.27. 10:09 #734
Babykiller
SATA vagy PATA vinyó amiről bootolsz. Driverben állítsd be a DMA módot, mert nekem pio-nak néz ki a lemezkezelésed. Ha nem javul illetve van dma a mód, akkor a raid-et és az ncq-t kapcsold ki.
10589 levél
06.03.27. 07:57 #733
Dark Archon
Na, az ilyen baromságok elkerülése végett nem lesz nekem soha AMD rendszerem. Bár tény, hogy eleinte én is furcsaságokat vettem észre, de végül a táp volt a hibás (pl. WinAmp ~10mp zenelejátszás után újraindította a gépet - tápcsere után jó lett). Egyedül a RegCleaner-t nem tudom elindítani az istennek sem. De hál'istennek ilyen titokzatos kényszerszüneteim nincsenek.

Ötlet: minden alaplapi, VGA driver fent van? XP a legújabbra frissítve? Hálózati IP cím megadva?
Dark Archon | i5-2500K - GTX 760 - 8Gb - Windows 7 x64 | BF4: DarkArchonHUN
18823 levél
06.03.26. 21:47 #732
Peace
Régi procim már messze jár sajna. De szerettem!!!
Don't fool yourselves. War is all we are! Killing is all we are good for! The rest is delusion.
1155 levél
06.03.26. 20:55 #731
KuN
Pedig mindkettőnknek muszály lesz, vagy tedd vissza a régi procit
Ne mássz fára, ha nem tudsz úszni, mert elüt a villamos!
18823 levél
06.03.26. 20:20 #730
Peace
És most törődjek bele? Na azt már nem!!!
Don't fool yourselves. War is all we are! Killing is all we are good for! The rest is delusion.
1 levél
06.03.26. 20:08 #729
norbeexc
Sziasztok!Légyszi segítsetek, ha tudtok!A problem a következő:óraátállításkor mindig meghülyül a gépem, most ezeket produkálja: indítás után kb 5 percig minden ok, aztán a megjelenítés átvált a kék xp-ről a szürke klasszikus Windows-ra, és ezután nem játszik le a rendszerhangokon kívül semmilyen hangot,szal nem tudok se winampozni (hibaüzi: bad directsound driver),se filmet nézni (bár a kép megy, no hang).A furcsa, h start után pár percig minden ok(érzékeli a realtek ac97 integrált hangkártyát),aztán minden szürke.Az eszközkezelő nem jelez hibát, az illesztőprogi rendben...
Víruskereső, ad-aware lement, kiirtott mindent...Mi lehet ez? Ha bármi tippetek van, nagyon várom és előre is köszi!
1155 levél
06.03.26. 20:04 #728
KuN
Nálam is vár a winbootnál, de csak azóta, mióta betettem Audigy 2 ZS-t, előtte fél percel hamarabb bebootolt, ezt én sem értem



Amúgy nem nagy gáz, ki lehet azt várni.........
Ne mássz fára, ha nem tudsz úszni, mert elüt a villamos!
18823 levél
06.03.26. 19:52 #727
Peace
Egy pöttyet éérdekes dolgokat művel a gépem! 20-25-ször megy végig win bootnál a csík. 3dmark eredmények régi gépen azonnal felugrottak a tesztek után, most eltellik 20-30mp is, mire kiírja. Játék install után is megáll 1-2 percet gondolkodni, mielőtt befejezné a telepítést. Ezek mitől lehetnek??? Winbootnál mintha állna a gép. Vinyó nem kapar, nem dolgozik. Csak a 25. csík környékén indul be, és jelenik meg az asztal. Nem értem miért műveli ezt velem! Valakinek ötlete?
Don't fool yourselves. War is all we are! Killing is all we are good for! The rest is delusion.
1155 levél
06.03.26. 19:51 #726
KuN
Rendszer újratelepítése megoldhatja a problémádat, más ötletem most nincs
Ne mássz fára, ha nem tudsz úszni, mert elüt a villamos!
2 levél
06.03.26. 18:29 #725
Zsirmirigy
Sziasztok.Ki tudná megmondani,hogy mi lehet a baja a gépemnek?Amiután betölt a game és indulna kivág az asztalra és azt irja általában mindig,hogy xy exe hibát észlelt ezért leál,hibajelentés küldése.....A játékok 90%-nál ezt csinálja.Probáltam megoldani új driverekkel,de semmi változás.A gép Intel 3.0 ati9700 pro,1 gb rammal.Légyszi segitsen valaki!!!!!!
14252 levél
06.03.08. 21:04 #724
Babykiller
Na akkor az első ötletem vált be örülök, hogy nem volt nagy probléma.
182 levél
06.03.08. 21:02 #723
Pit-Bull
LOL!!!! megvan a hibas egy zsinór megakadályozta hogy a hűtés egyik sarka normálisan legyen csatlakoztatva és ezt nem vettem észre, mert oda alig lehetett látni és így is stabil volt. Leszedtem odébbhúztam a zsinórt és rátettem rendesen és megy minden királyul!!!
1155 levél
06.03.08. 20:42 #722
KuN
Ha Babykiller ötlete sem válna be, akkor lehet, hogy ez a baj, egy 300-as Codegen nem valami bika táp
Ne mássz fára, ha nem tudsz úszni, mert elüt a villamos!
14252 levél
06.03.08. 20:11 #721
Babykiller
Mondjuk biosban, a cpu opcióknál, az front side bus értékét, de nem ismerem az alaplapod, hogy betűre pontosan le tudjam írni, mert mindegyiknél más. Van olyan bios ahol 100 és 133-ra lehet állítani, valahol 400 és 533-at ír, ne ijedj meg.
182 levél
06.03.08. 19:32 #720
Pit-Bull
Elmondanád ezt hogy tom átállítani?
182 levél
06.03.08. 19:28 #719
Pit-Bull
Most néztem Codegen 300W-os a táp. Erre v.mi ötlet?
14252 levél
06.03.08. 19:27 #718
Babykiller
Akkor valamit próbálhatnál még, hogy 400-as fsb-n indítod a procit, ha így nem fagy, akkor tuti alaplapi probléma van.
182 levél
06.03.08. 19:24 #717
Pit-Bull
Mondom, kb fél perc, 1x amikor elindítottam a bfme2-t eljutottam odáig hogy load game és load-olni akartam a mentett állást, de lefagyott, gép újra....elindítom megint a menüben húzogatom csak az egeret kb 15 mp lefagy....wow-ba tettem kb 10 lépést lefagy...6.2-es catalystot akartam feltenni 10 mp után lefagy... de szerencsére ezt valahogy engedte feltenni utána lefagyás nélkül. A töredezettségmentesítőnél nem fagyott le, az msn is fut rendesen meg a net is.
14252 levél
06.03.08. 19:21 #716
Babykiller
Az is előfordulhat, de monitorozd a hőmérsékletet és kiderül.
Egyébként egyből fagy amikor indítod a játékot, vagy valamivel később?
182 levél
06.03.08. 19:16 #715
Pit-Bull
Tök 8 itt van az alaplap dobozán FSB: 400/533Mhz
1259 levél
06.03.08. 19:14 #714
PrOHax
Bocs, hogy ezt is külön levélbe írom, de most jutott eszembe, hogy lehet ez a lefagyás egyfajta védelem a gépnek ha pl túlmelegszik. Ezért leállítja magát.
You tell me exactly what you want, and I will very carefully explain to you why it cannot be!
14252 levél
06.03.08. 19:13 #713
Babykiller
Az 1.7-es celeron 400-as, de egyszerre írtuk a hsz-eket
1259 levél
06.03.08. 19:12 #712
PrOHax
Vagy esetleg kevés a tápegységed a procihoz.
You tell me exactly what you want, and I will very carefully explain to you why it cannot be!
1259 levél
06.03.08. 19:10 #711
PrOHax
Nekem is a régi gépem az olyan, hogy beindul, megy 10 percig, lefagy, aztan mar el sem indul. Nálam ez alaplap hiba. Ott porosodik a masik szobában.
You tell me exactly what you want, and I will very carefully explain to you why it cannot be!
182 levél
06.03.08. 19:10 #710
Pit-Bull
Hát, megnézem, akkor szétszedem még1x a gépet.
182 levél
06.03.08. 19:10 #709
Pit-Bull
Nem, mondtam hogy 533-as mind2.
14252 levél
06.03.08. 19:09 #708
Babykiller
Akkor viszont a hűtés? Jól fel van rá téve?
Mondjuk én nem szeretem a via chipsetet, mert egyik havernak volt olyan, hogy 30mp után fagyott a gép miután betöltődött a windows és semmit sem tudtunk vele csinálni.
14252 levél
06.03.08. 19:07 #707
Babykiller
Igazad lehet, ha FSB800-as a P4.
182 levél
06.03.08. 19:06 #706
Pit-Bull
Hát.. nemtom. Azt írja az alaplap elbírja, ugyanúgy 533mhz pentium 4 az belemegy.
1259 levél
06.03.08. 18:46 #705
PrOHax
Lehet, hogy baromságot mondok, de nem lehet véletlenül, hogy a procid nem jó az alaplapodhoz?
You tell me exactly what you want, and I will very carefully explain to you why it cannot be!
182 levél
06.03.08. 18:39 #704
Pit-Bull
Hi!
Lenne 1 kérdésem. Az 1,7-es celeronomat lecseréltem egy haveromtól vett 2,4-es pentiumra. Az lenne a probléma, hogy a játékok kb fél perc után lefagynak, és indíthatom újra a gépet. Ez miért van?
A válaszokat előre is kösz!
1-2 info a gépről:Matsonic MS9147C alaplap, Asus Radeon 9600XT vid.kari.
182 levél
06.03.08. 18:37 #703
Pit-Bull
Hi!
Lenne 1 kérdésem. Az 1,7-es celeronomat lecseréltem egy haveromtól vett 2,4-es pentiumra. Az lenne a probléma, hogy a játékok kb fél perc után lefagynak. Ez miért lehet?
3447 levél
06.03.07. 19:45 #702
+Sniper+
Rendszer-visszaállítással ideig-óráig el tudom húzni a win reinstallt? Pár hónap múlva tervezek új gépet venni, addig szeretném kihúzni.
Asus P5K-E, Q6600, MSI 9800GTX+,4 GB/800 DDR2 GEIL, Chieftec 550W

A fórumon szereplő hozzászólások olvasóink véleményét tükrözik, azokért semmilyen felelősséget nem vállalunk.