Watch Dogs 2
Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Fórum

Beszélgetés a játékokról

»» S.W.I.N.E. - Hiba, vagy sem?

467 levél
Válasz 03.01.11. 18:24 #7
Giga Láb
Nekem ugyanez, mint Voodoo71-nek csak Winme alatt, hibaüzenettel...
SEGÍTSEN MÁR VALAKI!!!
Esetleges megoldás:
Demo 1.x Exejét az eredeti helyére...
Ami kisebb gond, akarsz valamivel üzletelni a pálya előtt, kijelölöd:lefagyott
Mivel nem nagyon szereti a TGA fájlokat...
2: nincs átvezető mozi csak logo...
3: Nuku Disznó küldetés, nuku oktató, nuku multi...
Nekem még mindig sz*rakodik...
Az eredetivel...
Na lehet, hogy hamarosan tudok a Stormiknak levelet küldeni, de járjon az agyatok és segítsetek!!!
<none>
4730 levél
Válasz 03.01.08. 08:41 #6
Pyton
Minden második swine-osnak ez a baja...
Sonic boom babieee!
7 levél
Válasz 02.12.06. 22:27 #5
Voodoo71
Hali!
Érdekelne találkozott-e már valaki olyan problémával, hogy felmegy a gépre a SWINE. El is indul a progi, az oktató pályát gond nélkül végig lehet nyomni, de amit rendes játékot akarok indítani elszáll. Különösebb hibaüzenet nincs, csak hogy szabálytalan müvelet, hibanapló készült. Az op rendszer win XP. Az érdekes az benne, hogy előtte win98SE alatt gond nélkül ment ugyanezen a gépen.
Valami tipp?

120 levél
Válasz 02.09.16. 06:44 #4
szöke bence
újra kell telepiteni és a patchet nem kell felrakni.
az áramt vezeti a viz, de lehet hogy már megrázot!!!
7 levél
Válasz 02.09.09. 06:16 #3
eddiekrueger
Hmm-hmm. Hátakkó' mindegy.
Azóta már továbbléptem cheattel, és hála az égnek az ötödik pályán mindegyik zászló hajlandó volt bekékülni.
Pillanatnyi elmezavar lett volna? Ha majd még egyszer (kétszer-háromszor-*szor) végigjátszom, akkor majd meglátom. Igazából nem tudom, melyik esetben rúgom le a gépet az asztalról: ha akkor jó lesz, vagy ha akkor is bunkóskodik...
120 levél
Válasz 02.09.07. 14:00 #2
szöke bence
én nekem nem volt ilyen hibám.
az áramt vezeti a viz, de lehet hogy már megrázot!!!
7 levél
Válasz 02.09.06. 20:21 #1
eddiekrueger
Először is, helló mindenki!
Nem vagyok biztos abban, hogy nem csak nálam történik-e, de az 1.4-es patch telepítése után érdekesen kezdett néhány dolog működni a játékban. Ha úgy vesszük nem súlyos hiba, mert kifagyást még nem produkált (egy-két kivételtől eltekintve, de az akár más okra is visszavezethető volt), mindössze nem lehet befejezni egy-két küldetést...

1. Malacok 2. küldije - A Halálhágó. Szét kell lőni egy radarállomást. A probléma csak annyi volt, hogy az épületet nem jelezte célpontnak (nem sárgult be a kurzor). Sebaj. 'A' billentyű, cél ismét az épület. No effect. Sőt, az egységek ÁT TUDTAK RAJTA MENNI! Save, restart Swine, load. Most oké, kilőhetővé vált, de nem értettem a dolgot. 1.3-as verzióban nem volt ilyen problem.

2. Malacok 4. küldije - A jégmező foglyai. El kell csípni az utánpótlást, plusz lezavarni a nyulakat a dombtetőről. Oké, utánpótlás megvan, dombtető tele 'lyukas szőrmebundával', de a zászló rá sem hederít, hogy ott tolongok mellette az egységeimmel; továbbra is egy szép, nagy répa van rajta. Save, restart Swine, load. Ezúttal nem segített. 1.3-ban nem volt ez a probléma, ezért uninstall Swine 1.4, uninstall Swine, install Swine, load játékállás. A zászló rendületlenül fennen hirdeti a nyulak dicsőségét...

Ha úgy vesszük nem gond, mert itt már akár nyugodt szívvel beírhatom a pályát megnyertnek nyilvánító cheatet, de valahogy az nem lenne az igazi.

Ha esetleg segít, a konfigom nagyjából:
-valamilyen Abit alaplap (fejből meg nem mondom melyik; elvileg a legfrissebb 4in1 driverek)
-Pentium III 667
-128 Mega SDR SDRAM
-ATi Radeon 7500 64M DDR
-AC'97 integrált hangvezérlő

Please help, mert el vagyok kámpicsorodva!

U.i.:Tudok játékállást küldeni, ha kell.

A fórumon szereplő hozzászólások olvasóink véleményét tükrözik, azokért semmilyen felelősséget nem vállalunk.