Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Fórum

Hardware

»» Újraindulási probléma

607 levél
Válasz 02.11.03. 11:57 #15
loud
Nem tudom, de ha a BIOS frissítés után is ezt csinálja, akkor szerintem hardveres probléma lesz. De miért nem ma frissíted a BIOS-t? Van otthon is neted? Akkor már holnap visszatudnád vinni.
ASUS P4P800-E, P4 2,8 1MB L2, Asus A9600XT, Audigy 2
9765 levél
Válasz 02.11.03. 11:56 #14
vally
Na, egy pici reményt csepegtettél belém...köszi.
Sose vitatkozz idiótákkal, mert lesüllyedsz az ő szintjükre és legyőznek a rutinjukkal.
629 levél
Válasz 02.11.03. 11:52 #13
predator
Nem feltétlen. BIOS frissítés is megoldhatja. Bár az új Abitokat nem ismerem, nekem régebbi alaplapomnál volt ugyanilyen probléma (állandó fagyás, éa újraindulás). A fagyást akkor az oldotta meg, hogy nem használtam a RAID vezérlőt, driver problem volt ugyanis, de ez ma már nemigen gáz (akkor raktam fel a Win2k-t amihez viszont még nem volt elérhető teljes értékű driver, egy amolyan félmegoldásként az NT4-es driverhez írtak Win2k-s inf file-t - ez a probléma ma már nem lehet probléma). A másik probléma a BIOS volt ami 500Mhz-ig volt hitelesítve nekem meg 800-as ment benne (hogy ez miként van ne tőlem kérdezd; ezt montdta a csávó akitől vettem). BIOS frissítés megoldotta, azóta még a gép tökéletesen megy. Abit BE6 volt egyébként...
9765 levél
Válasz 02.11.03. 11:41 #12
vally
Most abszolút alapon megy, fail-safe defaulton, egyelőre nem idult ujra, de tegnap is olyan 2-3 óra után kezdte.

Húzva még a win betöltését se várja meg, de a bios frissítés csak megoldja.
Vagy Te úgy látod, hogy ez szigorúan hardveres probléma?
Sose vitatkozz idiótákkal, mert lesüllyedsz az ő szintjükre és legyőznek a rutinjukkal.
607 levél
Válasz 02.11.03. 11:37 #11
loud
Még a végén elcsesz valami más cuccot is...
ASUS P4P800-E, P4 2,8 1MB L2, Asus A9600XT, Audigy 2
9765 levél
Válasz 02.11.03. 11:33 #10
vally
Na hát ettől félek én is...
Sose vitatkozz idiótákkal, mert lesüllyedsz az ő szintjükre és legyőznek a rutinjukkal.
607 levél
Válasz 02.11.03. 11:33 #9
loud
Ki kellene próbálni más alaplapokkal is, mert lehet azért írja ki azt az 50 fokot mert szar a lap.
ASUS P4P800-E, P4 2,8 1MB L2, Asus A9600XT, Audigy 2
607 levél
Válasz 02.11.03. 11:28 #8
loud
Akkor az alaplappal lehet a gond.
ASUS P4P800-E, P4 2,8 1MB L2, Asus A9600XT, Audigy 2
9765 levél
Válasz 02.11.03. 09:25 #7
vally
Bocs, egy 5-öst felejtettem le.

A Ram hibátlan, mert más ramokkal se megy, söt mostmár olyat is csinál (J.Dávid a tanum rá), hogy induláskor sipol, reset, megin' sipol, restart, és onnantól megy.
A Foglalat meg nem lehet rossz, mert mind a 3ban ez van.

300W-os Azona...a windond szerint a proci 1,44-et, a ram 2,45-öt, a vio 3,18-at kap. Ez nem lehet kevés!

Az oprencert meg többször ujraraktam, és ua.
Sose vitatkozz idiótákkal, mert lesüllyedsz az ő szintjükre és legyőznek a rutinjukkal.
607 levél
Válasz 02.11.03. 06:22 #6
loud
Itt sok probléma lehet.
Pl.:
-Szar a RAM vagy a RAM foglalat
-Kicsi a táp és nem bírja a kiszolgáltatni a megfelelő teljesítményt
-Ja és szar lehet az op.rendszer.
-Én leginkább a RAM-ra gyanakszom.
-

Próbáld meg felrakni a legújabb BIOS-t és hátha jó lesz.

Mit akarsz a 0 fokkal??
Nem felejtettél ki előle egy 3 vagy egy 4.(Tudod 30-40....
ASUS P4P800-E, P4 2,8 1MB L2, Asus A9600XT, Audigy 2
1778 levél
Válasz 02.11.03. 00:30 #5
VOid-
Vally már csodákat vár 0 fok Ezt még egy intel proci se tudja bármennyire is szeretnéd
6609 levél
Válasz 02.11.03. 00:19 #4
Kolin Mekré
Üdv!

Nahh ez azért mégiscsak sok
Méghogy 0 fok alá :ĐĐ
Minden ellenállás hasztalan! 8-)
5113 levél
Válasz 02.11.03. 00:13 #3
rage
Mi van?
Milyen 0 fok?

Amúgy resetelget? S mindezt milyen OP-rendszerrel ? Win98 vagy XP?
897 levél
Válasz 02.11.02. 22:21 #2
Tib
Mii? Szilikontól 0 fok alá? Azt meg hogy akarod elérni? A szilikon csak a hűtőborda és a proci közötti jobb hővezetést segíti, szóval az nem fog 0 fok alá menni...
A számítógép embertelen: egyrészt tökéletesen programozott és szabályosan működik, ráadásul teljesen őszinte. - Isaac Asimov
9765 levél
Válasz 02.11.02. 22:12 #1
vally
Hi!

Van egy Abit BE7+raidem, ami gyakran ujraindul még alapfrekvenciákon is.
Emellett a proci, minden igyekezetem ellnére /szilikon/ nem akar 0 fok alá menni. Talán ez a baj?
Mindenesetre hétfőn frissítem a biost.

Segíccsetek!
Sose vitatkozz idiótákkal, mert lesüllyedsz az ő szintjükre és legyőznek a rutinjukkal.

A fórumon szereplő hozzászólások olvasóink véleményét tükrözik, azokért semmilyen felelősséget nem vállalunk.