Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Fórum

Nem számítástechnikai témák

»» valaki tud html programozásban,h gél perc mulva egy másik oldalra váltson?

12750 levél
Válasz 02.11.22. 11:05 #8
okoska3000
<html>
<head>
<script language="JavaScript">

function start()
{
setTimeout('atdob();',30000);
}

function atdob()
{
window.location.href="http://www.nexus.hu/tan/az2.html";
}
</script>


</head>
<body onLoad="start();">

<img src="http://www.nexus.hu/tan/frenologia3.jpg">

</html>
</body>


ez legyen az az.html tartalma, forráskódja, másold be egy notepadba és mentsd el az.html néven és azt töltsd fel...

műxik, kipróbáltam, ha nem megy, szólj, elküldöm a html oldalt az emailodra, csak 1-2 kbájt a mérete...
12750 levél
Válasz 02.11.22. 10:58 #7
okoska3000
vácsi, megnézem...
2339 levél
Válasz 02.11.21. 18:45 #6
Dexter
nekem nagyon nem megy... azt megtudnád írni úgy hogy nemkellene semmit beleírnom, hogy pl.: a www.nexus.hu/tan/az.html-ről átviszi a www.nexus.hu/tan/az2.html-re?
"Tried to save myself but myself keep slippin away" I\I I II/I megnézni: kender.freeweb.hu!
12750 levél
Válasz 02.11.21. 17:33 #5
okoska3000
Nem próbáltam ki, fejből írtam, de remélem menni fog, próbálgasd....
12750 levél
Válasz 02.11.21. 17:32 #4
okoska3000
<script language="JavaScript">

Kihagytam egy c-t

12750 levél
Válasz 02.11.21. 17:31 #3
okoska3000
nah, segítek egy kicsit jobban, valahogy így működne, hogy

<script language="JavaSript">

function start()
{
setTimeout('atdob();',30000);
}

function atdob()
{
location.href="valami.html";
}
</script>

<body onLoad="start();">


nah, valami ilyesmi, elég fapados, dehát valahogy így működik...

a body meghívja a start függvényt, ami 30 másodperc múlva az atdob függvényt, ami átdob...
12750 levél
Válasz 02.11.21. 17:25 #2
okoska3000
Én tudok, de a HTML az nem programozás, hanem kódolás... Mellesleg JavaScripttel lehet megcsinálni...

a bodyban onLoad-ra meghívsz egy Javascipt függvényt, ami a setTimeout utasítással továbbdobja az oldalt adott idő múlva...

setTimeout('idejönmitcsináljon',1000);

az 1000, az 1 másodpercercet jelent, millisecundumban kell megadni, ha jól emlékszem...

ennyi elég, vagy működő példa kell????
2339 levél
Válasz 02.11.21. 16:36 #1
Dexter
?
"Tried to save myself but myself keep slippin away" I\I I II/I megnézni: kender.freeweb.hu!

A fórumon szereplő hozzászólások olvasóink véleményét tükrözik, azokért semmilyen felelősséget nem vállalunk.