Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Fórum

Beszélgetés a játékokról

»» S.W.I.N.E. - Grafikai bug Gf4 mx 440-nel

4730 levél
Válasz 03.01.13. 15:50 #22
Pyton
Így már jobb!
Több mint 2*-ére esik egy kis AA-tól? Hát a Kyro ilyet nem csinálna. De az órajeléhez képest jó az eredménye! De nagggyonis!
Sonic boom babieee!
4 levél
Válasz 03.01.09. 01:24 #21
caesar56
Pyton: Nekem Abit Siluro GF4 Mx440-es videókártyám van, Ja és kösz a tippet!
1,2 Duron, 512DDRram, ECS K7S5A,: 3DMark2001SE, 1024*768/32 4*AA: 2514 pont.
4730 levél
Válasz 03.01.07. 14:44 #20
Pyton
Caesar 56: Ha a konfigodat aláírásnak akarod, menj az adatmódosítás pontra. És mérd le a gépedet 4*AA-al is az a király!

Mellesleg milyen vidikártyád van?


A talajon nekem is voltak már érdekes képződmények, de ha elforgattam a képet, erősebbek lettek!
Sonic boom babieee!
1987 levél
Válasz 03.01.06. 19:29 #19
Sam2
Nekem egyszer ronda zöld csíkok voltak a pályán, de ez máskor nem fordult elő. Pedig egy ASUS GF4 MX 440-em van.
gyűlölöm a másnapot....
4730 levél
Válasz 03.01.03. 16:37 #18
Pyton
Nekem ugyanez volt a gétéá hárommal és a total recorder 3.3-mal!
Sonic boom babieee!
4 levél
Válasz 03.01.03. 00:23 #17
caesar56
Üdv. mindenkinek!

Nekem Abit Siluro Geforce 4 Mx440 64Mb DDR ramos kártyám van és nekem addíg ment tökéletesen a S.W.I.N.E. amíg fel nem raktam az ACE mega codec packet, ezután leszedtem és ujra ment!



celeron950, 256MB ram, Abit BF6,: 3DMark2001, 1024*768/32 2*AA: 3698 pont.
1,2 Duron, 512DDRram, ECS K7S5A,: 3DMark2001SE, 1024*768/32 4*AA: 2514 pont.
4730 levél
Válasz 02.12.27. 18:38 #16
Pyton
ÁÁÁ-ÁÁ! Nagggyon helyes!!! Tessék bartalos példáját követni! Mindenki cserélje le az n****ás kártyáját ATI-s ra!!!
Sonic boom babieee!
130 levél
Válasz 02.12.27. 11:13 #15
SeMboR
Na mind1, azért ksz.. ;P
Egyedül vagyok, pedig mindenki itt van aki számít rám...
26 levél
Válasz 02.12.26. 22:53 #14
bartalos
akkor ez szívás, bocsi.
Nekem 1 geforce2 gts-em volt. azzal jól ment. Most 1 rodeon 8500 van, azzal semmi gondom nem volt.
130 levél
Válasz 02.12.26. 21:54 #13
SeMboR
Na most megint ezt írta ki a 23.12-essel is!

Na mindegy, visszteszem a régi drivert, azzal volt talán még a legjobb.
Egyedül vagyok, pedig mindenki itt van aki számít rám...
130 levél
Válasz 02.12.26. 21:21 #12
SeMboR
bartalos, beégtél mert ezt írja ki telepítésnél:
"A telepítő nem találja egy érzékelt egyköz PCI azonosítóját a következő helyen: NVAML.INF"
Asszem ez a driver még nem támogatja a Dzsífos 4 mx-et.
Na mind1. Megpróbáljam a 23.12-est?
Tényleg neked milyen az az Nvidia kártya?
Egyedül vagyok, pedig mindenki itt van aki számít rám...
26 levél
Válasz 02.12.26. 20:19 #11
bartalos
na elkéstem a válasszal ! remélem működik mert ha nem akkor beégek
26 levél
Válasz 02.12.26. 20:17 #10
bartalos
http://www.nvitalia.com/drivers/drivers4.htm

Probáld innen. Nekem ment. ja, és a 23.12-est ajánlom, én is azt használtam amíg nvidia kártyám volt. abban állítólag kijavították a 23.11-es hibáit. remélem segítettem.
ha megsem sikerül letölteni akkor keress rá a Google-val a detonator 23.11-re és kidob párszáz oldalt. én is így találtam.
130 levél
Válasz 02.12.26. 20:11 #9
SeMboR
Oh, már megvan, no problemo! Kösi a segítséget! De ha ezzel is szar lesz, akkor szétverem a gépet a vidikártyával.
Egyedül vagyok, pedig mindenki itt van aki számít rám...
130 levél
Válasz 02.12.26. 20:07 #8
SeMboR
Megtaláltam a 23.11-est, de az Xp-re van. Nekem W98-ra kéne. Ahhoz melyiket ajánlod bartalos mester? ;P
Egyedül vagyok, pedig mindenki itt van aki számít rám...
130 levél
Válasz 02.12.26. 18:58 #7
SeMboR
Apropó bartalos, honnan a tudnám letölteni a 23.11-es drivert? Az nvidia oldalon csak az újabbak vannak. (40.72, 41.09...)
Egyedül vagyok, pedig mindenki itt van aki számít rám...
4730 levél
Válasz 02.12.26. 10:24 #6
Pyton
bartalos: kösz, megmondom neki, hogy tegye fel.
Sonic boom babieee!
130 levél
Válasz 02.12.25. 09:43 #5
SeMboR
Köszi, majd kisérletezgetek a driverekkel.
Remélem bejön...
Egyedül vagyok, pedig mindenki itt van aki számít rám...
26 levél
Válasz 02.12.23. 20:48 #4
bartalos
szeva!
Nem a geforce-szal van a baj hanem a driverrel ahogy a másik topikban már leírtam. tedd fel a 23.11-es drivert és azzal menni fog. nekem is ez segített.
4730 levél
Válasz 02.12.23. 19:18 #3
Pyton
Ne vegyél dzsífoszot! Az egyik haveromnak egy gef 2 ti-je van. Felrakta a gamét, szarul ment. Letöltött új drivereket, még szarabb lett. Ennyit a dzsíforszokról...
Sonic boom babieee!
21 levél
Válasz 02.12.23. 12:25 #2
bazs
Pedig a lehetőség kb annyi, hogy beszerzel nVidia drivereket amennyit csak tudsz (régieket, frissebbeket), aztán próbálgatod hátha valamelyikkel jó lesz. Egyébként ha beleolvasol a SWINE probléma topikba az is pont itt tart.
130 levél
Válasz 02.12.22. 22:43 #1
SeMboR
Új a vidikártyám, mégpedig a címben említett. Az a gondom, hogy bár a játékot nagyon szépen viszi, de a menük átlátszanak. Tehát ha pl. játék közben nyomok egy [esc]-et a menüben nem látszik a háttér, csak a feliratok. Ez néha olyankor baj, ha pl. az alatta lévő cucc miatt nem olvasható a szöveg. Még ilyenek történnek, hogy amikor a pálya elején elmondja, hogy mi lesz, akkor az ottani kép helyén egy nagy "hülyeség" van.
Igazából ezek a játékélményt nem csökkentik, de idegesítenek.
Ja, és a régi Ati Expert 2000-emmmel ezek a hibáknem voltak.
Egy haveromnak is ilyen hártyája van, és ezek nála is vannak!
Az eredeti kártyához adott driver van fönt, az újat nem teszem föl, mert az szar. (a 3DMarkban kb 200 ponttal kevesebb volt az újjal...)
Szóval valakinek van ötlete?
Egyedül vagyok, pedig mindenki itt van aki számít rám...

A fórumon szereplő hozzászólások olvasóink véleményét tükrözik, azokért semmilyen felelősséget nem vállalunk.