Watch Dogs 2
Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Fórum

Egyéb számítástechnikai témák

»» HTML segítség kéne...

80 levél
Válasz 11.01.05. 14:33 #231
kissgy1028
Itt egy megoldás webrádióra.

<!DOCTYPE html PUBLIC "-//W3C//DTD XHTML 1.0 Transitional//EN" "http://www.w3.org/TR/xhtml1/DTD/xhtml1-transitional.dtd">
<html xmlns="http://www.w3.org/1999/xhtml">
<head>
<meta http-equiv="Content-Type" content="text/html; charset=utf-8" />
<title>Untitled Document</title>
</head>

<body>
<object id="MediaPlayer1" width=180 height=50
classid="CLSID:22D6F312-B0F6-11D0-94AB-0080C74C7E95"
codebase="http://activex.microsoft.com/activex/controls/mplayer/en/nsmp2inf.cab#Version=5,1,52,701"
standby="Loading Microsoft Windows Media Player components..."
type="application/x-oleobject" align="middle">
<param name="FileName" value="http://91.121.50.147:80">
<param name="AutoStart" value="False">
<param name="ShowStatusBar" value="True">
<param name="DefaultFrame" value="mainFrame">

<!-- BEGIN PLUG-IN HTML FOR FIREFOX-->
<embed type="application/x-mplayer2"
pluginspage = "http://www.microsoft.com/Windows/MediaPlayer/"
src="http://91.121.50.147:80" align="middle"
width=176
height=144
defaultframe="rightFrame"
showstatusbar=true>
</embed>
<!-- END PLUG-IN HTML FOR FIREFOX-->

</object>
<!-- END GENERIC ALL BROWSER FRIENDLY HTML FOR WINDOWS MEDIA PLAYER -->

<br>
</body>
</html>


Már nem volt kedvem a kisebb hibákat kijavítani, de elsőként lépésként az embed taget feltétlenül kicserélném objectre, mivel embed element nem létezik html 4.01-ben.
A object szélességét és magasságát css-ben lenne célszerű meghatározni, és px mértékegység is jó lenne mögé.
1 levél
Válasz 11.01.05. 13:13 #230
Henrik120
Sziasztok! Van egy olyan problémám, hogy van egy internetes ingyenes rádióm és http cime van eredetileg, amit csak az tud hallgatni aki itthon van. Szeretném kitenni a rádiómat egy ingyenes internetes honlapra, és szeretném kérdezni hogy a mindenkilapja.hu oldalra hogy tudom kirakni a saját weblapomra ezt a saját internetes rádiómat, hogy tudják a barátaim ismerőseim hallgatni?! Köszi.
80 levél
Válasz 10.10.23. 23:48 #229
kissgy1028
Nem tudom, hogy még aktuális-e a problémád, de ez az egész javascript túl van bonyolítva!
Sokkal jobb és egyszerűbb lenne tömbbel megoldani!!!
Ennek a résznek meg semmi értelme:
if (ora >=0 && ora < 24)
mivel ez a feltétel csak igaz lehet, fölösleges az elágazás.
Itt egy egyszerű megoldás:
<!--
function mainap()
{
var n=new Date();
var nap=new Array(7);
nap[0]="Vasárnap";
nap[1]="Hétfő";
nap[2]="Kedd";
nap[3]="Szerda";
nap[4]="Csütörtök";
nap[5]="Péntek";
nap[6]="Szombat";
document.getElementById('scr').innerHTML=nap[n.getDay()];
t=setTimeout('mainap()',500);
}
//-->
Jelen esetben a napok nevét adja vissza, de helyettük használhatsz bármit!

Ez a rész pedig megint túl van bonyolítva:
<div class="style4 style" id="scr">
Miért kell kétféle class és még egy id is???
A változókban tárolt értékek stílusának meghatározásánál az pedig teljesen lényegtelen, hogy a kódot hova illeszted be.
Ez pedig világosan elárulja, hogy minek a stílusát kellene meghatározni:
document.getElementById("scr")

css-ben csak az scr-hez tartozó stílust kellene definiálni valahogy így:
#scr{
//Stílus meghatározását itt végzed el!
}
1 levél
Válasz 10.08.05. 16:58 #228
Zoleest
Hali kéne egy kis segítség....
A honlapunkhoz szeretnénk csinálni egy java scriptet (assszem), aminek az lenne a lényeg, hogy majd amilyen nap van, attól függően mást írna ki. Na most ezt csak egy féle betűméretben és színben csinálja, és akárhova illesztettünk be kódot hogy méreteze vagy színezze át, vagy úgy maradt abban a méretben és színben, vagy nem is működött utánna. Segítenétek mit lehetne ez ügyyben csinálni??? Itt a kód is hozzá:


<div class="style4 style" id="scr"><span style="font-size: 13.5pt;"><span style="color: rgb(0, 255, 0);">XY</span></span></div>
</span></p>
<p><br />
<script type="text/javascript">
var now = new Date();
var nap = now.getDay(); // day of week 0-6
var ora = now.getHours();
var perc = now.getMinutes();

if (nap == 1){ // Hétfő
if (ora >=0 && ora < 24) {show = "1"}

}

if (nap == 2){ // Kedd
if (ora >=0 && ora < 24) {show = "2"}

}

if (nap == 3){ // Szerda
if (ora >=0 && ora < 24) {show = "3"}

}

if (nap == 4){ // Csütörtök
if (ora >=0 && ora < 24) {show = "4"}
}

if (nap == 5){ // Péntek
if (ora >=0 && ora < 24) {show = "5"}

}

if (nap == 6){ // Szombat
if (ora >=0 && ora < 24) {show = "6"}

}

if (nap == 0){ // Vasárnap
if (ora >=0 && ora < 24) {show = "7"}
}


document.getElementById("scr").innerHTML = show
</script></p>


Előre is köszi!
~>ZOLEE<~
1 levél
Válasz 10.05.03. 18:18 #227
sam669
üdv.
a problémám a következő:
képekre épülő html törzsdokumentumot próbáltam csinálni.
először megpróbáltam frame-ekben, de egyáltalán nem jött össze. utána beszúrtam csak a kép részeket. De eddig végülis nincs is probléma. Ott kezdődik, hogy bár a fejléc/menü megvan, maga a test egy frame kéne hogy legyen, hogy a menüből tudjak bele hivatkozni, és hiába próbáltam megcsinálni, nem tudtam. ehez kéne segítség. jó úgyis ha csak a képet tölti be és a tartalmak is képek vagy ha külön html fájlként tölti be (csak ne legyen méretkülönbség és sortörés/köz bármi). Itt letölthető a weblap:

http://thefreakyclass.xoo.hu/u/polo.rar

előre is köszi a segítséget

jah és ha lehet emailben válaszoljatok: zs.bago@gmail.com
1 levél
Válasz 08.05.23. 16:30 #226
srmark
Hello!
A problémám a következő: weblapom szerkesztése közben szükségem lett külső html dokumentum beillesztésére. Megcsináltam, feltöltöttem, beilleszetettem, jó volt... egy darabig aztán jött az a probléma hogy az egész cuccból kínai betűk lettek nem vicc komolyan kínai karakterek meg mindenféle hülyeség lett abból amit csináltam, na ez után kitöröltem a gyorsítótárat megint jó lett de miután bezártam a böngészőt és újra megnyitottam visszajött a probléma, ebből én arra gyanakodok hogy a böngészőbe van a hiba, firefox-om van a cuccot mindenkilapja.hu-ra tettem fel sima szöveg van benne div, span és font tag-ekkel megformázva próbáltam beletenni DOCTYPE-ot (HTML 4.01 Transitional) meg a html, body tag-eket is de nem sikerült.
Mellesleg a fájl url-je: http://users.ml.mindenkilapja.hu/users/srmark/uploads/1_bemutatk.htm
Remélem nem hagytam ki semmilyen fontos információt lécci segítsetek! Előre is köszi

Ui: több fájlt is tettem fel pontosan 7 db-ot és abból 6-nál jelentkezett a probléma. (nem csak a beillesztés után van a hiba hanem ha simán megnyitom is)
$3ßo"]{
1 levél
Válasz 08.03.24. 20:40 #225
zottan
Sziasztok!
Frontpage-dzsel készítek weblapot, és .doc kiterjesztésű Word dokumentumot akarok letölthetővé tenni onnan, de sehogy sem megy. Ha a HTML-kulcsban a gépemen lévő helyét adom meg, akkor nem találja, ha ftp-n keresztül, akkor meg jelszót kér... Tudnátok segíteni hogy kell?
Előre kösz: Z
20579 levél
Válasz 08.01.20. 14:44 #224
Pyrogate
<a href="valami.html" onclick="valamilyenfuggveny()"><img src="kep.jpg></a>

persze onclick helyett lehet bármi más, illetve, ha onclickre megnyílik egy új link, akkor érdemes a href="#"-t berakni. Remélem nem értettem félre a feladatot
20333 levél
Válasz 08.01.19. 18:06 #223
Z-Master
A html-be illesztett képre, hogy lehet script parancsot, hivatkozást elhelyezni?
20333 levél
Válasz 08.01.05. 20:18 #222
Z-Master
Kezdésnek nem rossz.
20333 levél
Válasz 08.01.01. 17:41 #220
Z-Master
Most készítek egy új weboldalt és az lenne a problémám, hogy hogyan lehet beszúrni zenelejátszót. Aki tudja az plz segítsen.
31934 levél
Válasz 07.11.22. 08:35 #219
szbszig
Valaki nem tud véletlenül olyan kódrészletet, ami véletlenszerűen választ ki és jelenít meg képet egy adott halmazból? Tehát például feltöltök valahova (saját tárhelyre vagy képmegosztóra) egy tucat (ugyanakkora méretű) képet, és valahol máshol meg akarok jeleníteni közülük egyet. De úgy, hogy az oldal minden betöltésekor másik jelenjen meg közülük véletlenszerűen. Lehetséges ez? Valószínűleg, mert már láttam ilyet...
Serbia is like Nokia: each year a new model, and it's getting smaller.
31934 levél
Válasz 07.10.23. 16:42 #218
szbszig
Én nem mertem ugyanezt beírni...
Serbia is like Nokia: each year a new model, and it's getting smaller.
12270 levél
Válasz 07.10.23. 15:59 #217
asas01
Próbáltad feljebb állítani a hangerőt?
i tell it like it is, cause im a bold figure
1 levél
Válasz 07.10.23. 15:52 #216
csokocsillag
sziasztok!
lécy SEGÍTSEN VALAKI!!!
nem szól a www.youtube.com a zene!!!
ez mért van és hogy lehet megcsinálni hogy szóljon!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Valaki segítsen!!!!!!
Tóth Nikolett
10589 levél
Válasz 07.09.22. 12:43 #215
Dark Archon
Hogy tudom azt megcsinálni, hogy a honlapom egyik könyvtárának tartalma kilistázható legyen? Tehát katt egy linkre s a könyvtár tartalma megjelenik. Köszi
Dark Archon | i5-2500K - GTX 760 - 8Gb - Windows 7 x64 | BF4: DarkArchonHUN
14253 levél
Válasz 06.10.08. 23:18 #214
Babykiller
Elnevezed a frameket és targettel tudod megadni, melyikbe nyissa meg.
Így adod meg a nevet:
...
<frame name="elso" src="ures.html">
...


És így hivatkozol rá egy másik frame-ben:
...
<a href="demo.html"target="elso">Demo az elsõ frameben.</a>
...
9789 levél
Válasz 06.09.29. 19:35 #213
Gillette
Thx

Most tanulom csak kicsit lassan haladunk úgyhogy inkább magamtól próbálkozom és egyelőre elég, hogy működjön.
"Öljétek meg mind, Isten majd kiválogatja az övéit" Arnaud Amaury (1209)
3424 levél
Válasz 06.09.29. 17:51 #212
Chrono
framek használatával, de az már eléggé elavult...

bővebben leírást itt találsz:

http://www.w3.org/TR/html4/present/frames.html

vagy magyarul:

http://www.zalamedia.hu/~kami/html40/node127.html
!!! El Gigante Madrid !!!!
9789 levél
Válasz 06.09.29. 14:48 #211
Gillette
klikk
A kérdés: hogy lehet megoldani, hogy a "Link"-re kattintva az oldal a keretben jelenjen meg?
"Öljétek meg mind, Isten majd kiválogatja az övéit" Arnaud Amaury (1209)
10 levél
Válasz 06.01.26. 19:59 #210
maildropper
Jó kösz de ahoz mit tegyek hogy a keresőben meg lehessen találni???
Légyszives ne vegyétek zokon semmien baromságomat. (Ezt józan állapotban írtam!)
325 levél
Válasz 06.01.26. 15:08 #209
Screeeam
<META NAME="author" CONTENT="Honlap szerzője">
<META NAME="copyright" CONTENT="Szerzői jogok">
<META NAME="description" CONTENT="Az oldal témaj (részletesen)">
<META NAME="keywords" LANG="hu" CONTENT="Kulcsszavak">
<META HTTP-EQUIV="Refresh" content="5;url=http://valami.hu/"> - Időzített átírányítás
<META HTTP-EQUIV="Expires" content="Wed, 2 Dec 1999 12:45 GMT"> - Az oldal érvényességi ideje
<META HTTP-EQUIV="Content-Type" CONTENT="text/html; charset=iso-8859-2"> - Karakterkészlet beállítása
<META HTTP-EQUIV="Cache-control" CONTENT="no-cache"> - Cache control
<META NAME="ROBOTS" CONTENT="FOLLOW, INDEX"> - Megengedi h indexeljék az oldalad

Kb ennyi.
Másik: attól h beírsz vmi ismertetőt a meta tag-ekbe, attól még nem lesz azonnal megtalálható az oldalad a google által!
10 levél
Válasz 06.01.25. 15:59 #208
maildropper
A meta ba mit kell irni?

Mert már írtam mindenfélét de egy keresőben se lehet megtalálni.
Hogy érhetem el ,hogy legalább én meg tudjam találni a saját oldalamat úgy, hogy ismerem a keresőszavakat! Légyszi válaszoljatok.

Kösz!
Légyszives ne vegyétek zokon semmien baromságomat. (Ezt józan állapotban írtam!)
3147 levél
Válasz 04.10.29. 08:11 #207
tyro14
:S
nembaj azért mondja meg valaki hogy kell
...big words, small mind, behind the pain you will find a scavanger of human sorrow
1990 levél
Válasz 04.10.28. 21:42 #206
Seekoly
Elvileg el lehet tüntetni, viszont ha a szolgáltató rájön, akkor egy nagy büdös törléssel fogja jutalmazni!
A fórumban szereplő hozzászólásokért semmilyen felelősséget nem vállalok!
3147 levél
Válasz 04.10.28. 19:19 #205
tyro14
hi all!
nem lehet valami nagyon furfangos módon eltüntetni az ingyenes szolgáltatók(atw,uw) felső bannersorát?
...big words, small mind, behind the pain you will find a scavanger of human sorrow
20579 levél
Válasz 04.07.13. 21:41 #204
Pyrogate
emberek ez mit jelent? : 500-as HTTP-hiba - Belső kiszolgálóhiba

nem jeleníti meg a honlapomat, és nem is tudok hozzáférni...
1 levél
Válasz 04.07.11. 02:56 #203
troll
hello! nem tudjátok hogy lehet az oldalamrol eltüntetni azt a reklámcsíkot amit a szolgáltató tesz oda. freeweben vagyok regisztrálva. nagyon megköszönném a segítséget.
2284 levél
Válasz 04.06.30. 08:35 #202
Daedalus
Hello. Egyébként megoldottam. Végülis teljesen mashogy (és sztem a lehető legjobb módon...)

Nemsoka visszjovok és leírom!

Amugy thx a helpet!

Dae
"?"
1990 levél
Válasz 04.06.29. 20:18 #201
Seekoly
ha ien elszánt elszánt vagy itt van egy link, a lehető legjobb, mindent meg lehet tanulni ennek a segítségével (mármint ami a html-el kapcsolatos)
anno én is ennek a segítségével tanultam meg mindent!

html-szerkesztés
A fórumban szereplő hozzászólásokért semmilyen felelősséget nem vállalok!
21647 levél
Válasz 04.06.29. 20:15 #200
padavan
Az utolsó mondatoddal egyetértek. Épp most magolok html-t, hogy függetlenítsem magam.
Forradalom most! Terjeszd a Tudást és légy nyitott! Készülj fel a Z napra! A változás közeleg…
1990 levél
Válasz 04.06.29. 20:14 #199
Seekoly
nekem nem megy, de próbáld meg úgy, hogy kiszeded a kódot, és berakod a helyébe ezt:

<SCRIPT TYPE="text/javascript">
<!--
var filename="zene fájl url-je";
if (navigator.appName == "Microsoft Internet Explorer")
document.writeln ('<BGSOUND SRC="' + filename + '">');
else if (navigator.appName == "Netscape")
document.writeln ('<EMBED SRC=" ' + filename + '" AUTOSTART=TRUE HIDDEN=TRUE >');
// -->
</SCRIPT>
<NOSCRIPT>
<BGSOUND SRC="zene fájl url-je">
</NOSCRIPT>

fontos, h mind2 részbe írd be a kívánt url-t!

jahh és én a helyedben nem foglalkoznék a portálokkal, sokkal eredetibb egy saját kezüleg készített oldal, igaz több vele a meló
A fórumban szereplő hozzászólásokért semmilyen felelősséget nem vállalok!
21647 levél
Válasz 04.06.29. 20:11 #198
padavan
röhej, mindig beteszi azt az oda nem illő sort... Tök magától...
Forradalom most! Terjeszd a Tudást és légy nyitott! Készülj fel a Z napra! A változás közeleg…
21647 levél
Válasz 04.06.29. 20:07 #197
padavan
Más nincs...De érdekes, hogy más g-portalos oldalnál pl. tud menni a zene. Megnéznéd nálam a kódot?
Forradalom most! Terjeszd a Tudást és légy nyitott! Készülj fel a Z napra! A változás közeleg…
1990 levél
Válasz 04.06.29. 20:05 #196
Seekoly
no comment!
hmmm asszem a multimédiás részt mostmár egész jól kiveséztük
esetleg vmi más?
A fórumban szereplő hozzászólásokért semmilyen felelősséget nem vállalok!
21647 levél
Válasz 04.06.29. 20:02 #195
padavan
Hát ezt én sem tudom....
Forradalom most! Terjeszd a Tudást és légy nyitott! Készülj fel a Z napra! A változás közeleg…
21647 levél
Válasz 04.06.29. 20:01 #194
padavan
IE6-ot használok. ADSL kapcs.-om van. Ja, hallom a zenét.
Megnéznéd nálam, ott a link, a bölcsességnél. Most kezdem majd újra csinálni az oldalt, szal semmi nincs még fennt... Amíg nem műxik tökéletesen minden, minek kezdjem el...
Forradalom most! Terjeszd a Tudást és légy nyitott! Készülj fel a Z napra! A változás közeleg…
1990 levél
Válasz 04.06.29. 19:49 #193
Seekoly
most nézd meg az oldalt, elvileg teljesen böngészőfüggetlen lett...
A fórumban szereplő hozzászólásokért semmilyen felelősséget nem vállalok!
1990 levél
Válasz 04.06.29. 19:47 #192
Seekoly
milyen böngészőt használsz?
milyen netkapcsolatod van?
hallod, az alábbi oldalon a zenét: link ?
A fórumban szereplő hozzászólásokért semmilyen felelősséget nem vállalok!
1990 levél
Válasz 04.06.29. 19:45 #191
Seekoly
másik meg, nem tom mit keres a kódod, <embed> részében, a következő sor: type="text/html; charset=ISO-8859-2", a < > jelek között...
A fórumban szereplő hozzászólásokért semmilyen felelősséget nem vállalok!
21647 levél
Válasz 04.06.29. 19:40 #190
padavan
Én elhiszem, hogy Neked megy, de tény, hogy nekem nem megy és fogalmam sincs miért, hiszen mindent jól csináltam. Többszörösen leellenőriztem mindent, elhiheted. Nem lehet, hogy ez a g-portalos xar az oka?
Forradalom most! Terjeszd a Tudást és légy nyitott! Készülj fel a Z napra! A változás közeleg…
1990 levél
Válasz 04.06.29. 19:38 #189
Seekoly
jahh és itt van egy oldal, az ELTE IK által szerkesztett akármi...
de akkor ők is biztos kamu kódokat írnak...
html
A fórumban szereplő hozzászólásokért semmilyen felelősséget nem vállalok!
1990 levél
Válasz 04.06.29. 19:35 #188
Seekoly
érdekes nekem az az mp3 van most feltöltve, ami te adtál meg és ami még érdekesebb, h még így is működik, de valszeg nálam van akkor a gond...
MP3-as verzió
A fórumban szereplő hozzászólásokért semmilyen felelősséget nem vállalok!
21647 levél
Válasz 04.06.29. 12:04 #187
padavan
MINDENT ÚGY CSINÁLTAM, AHOGY LEÍRTAD ÉS HŰŰŰŰŰŰŰŰŰŰŰŰŰ, MÉGSEM MEGY. Na, és a pc is be van kapcsolva, hangerő csutkán, várakozás megvolt, elérési út helyes, codec fennt, de HÚÚÚÚÚÚÚÚÚ, csak nem jön be...JÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉ...
Egyébként ez az elérési út: http://jackson100.atw.hu/bank_2b.mp3

Egyébként próbáltam wma-t is, ugyanott van, ahol ez. Próbáltam mp3, illetve wma kiterjesztés nélkül megadni az elérési utat, de úgy sem megy...
Forradalom most! Terjeszd a Tudást és légy nyitott! Készülj fel a Z napra! A változás közeleg…
21647 levél
Válasz 04.06.29. 11:58 #186
padavan
Megjelenik a lejátszó és kész. Ha pedig a zene elérési útját simán beírom az explorerbe, akkor simán előjön a lejátszó és lazán leadja az anyagot, szzal nem értem én ezt.
Forradalom most! Terjeszd a Tudást és légy nyitott! Készülj fel a Z napra! A változás közeleg…
21647 levél
Válasz 04.06.29. 11:55 #185
padavan
Kár cinikuskodni. Nem megy és kész.
Forradalom most! Terjeszd a Tudást és légy nyitott! Készülj fel a Z napra! A változás közeleg…
1990 levél
Válasz 04.06.29. 11:24 #184
Seekoly
nahhhhhhhhhh
nem értem mit kell ezen a szaron ennyi ideig enni magadat, itt van egy qva oldal, amit összevágtam 2 perc alatt, csak azért h érzékeltessem veled, h nincs igazad!
A kód működik és kész, legfeljebb várnod kell 5 sec-et, h letöltse a zenét, jahh mert egy zenét fogsz hallani, ha rákattintasz az alábbi linkre, és egy olyan zenét, amit már 3x leírtam, h kell elkészíteni!!!
De ha nem hiszed, akkor nézd meg az oldal forráskódját, és láss csodát: HŰŰŰŰŰŰŰŰŰŰŰŰŰŰŰŰŰŰŰŰŰŰŰŰŰŰŰŰŰŰ

jahh a legfontosabbat elfelejtettem:
be kell kapcsolni a hangszórót, h helyesen működjön a kód!!!
+ nem árt ha van egy hangkártya a gépben, de ha már itt vagyunk elötte mindenképp kapcsold be a gépet!!!

jahh éskérek mindenkit, h igazolja, h hallott vmit az oldalon, névlegesen egy cafe del mar feldolgozásról van szó (mármint ami hallható odaát)

lejátszó
A fórumban szereplő hozzászólásokért semmilyen felelősséget nem vállalok!
1990 levél
Válasz 04.06.29. 11:24 #183
Seekoly
nahhhhhhhhhh
nem értem mit kell ezen a szaron ennyi ideig enni magadat, itt van egy qva oldal, amit összevágtam 2 perc alatt, csak azért h érzékeltessem veled, h nincs igazad!
A kód működik és kész, legfeljebb várnod kell 5 sec-et, h letöltse a zenét, jahh mert egy zenét fogsz hallani, ha rákattintasz az alábbi linkre, és egy olyan zenét, amit már 3x leírtam, h kell elkészíteni!!!
De ha nem hiszed, akkor nézd meg az oldal forráskódját, és láss csodát: HŰŰŰŰŰŰŰŰŰŰŰŰŰŰŰŰŰŰŰŰŰŰŰŰŰŰŰŰŰŰŰŰŰŰŰŰŰŰŰŰŰŰŰŰŰŰŰŰŰŰŰŰŰŰŰŰŰŰŰŰŰŰŰŰŰŰŰŰŰŰŰŰŰŰŰŰŰŰŰŰŰŰŰŰŰŰŰŰŰŰŰŰŰŰŰŰŰŰŰŰŰŰŰŰŰŰŰŰŰŰŰŰŰŰŰŰŰŰŰŰŰŰŰŰŰŰŰŰŰŰŰŰŰŰŰŰŰŰŰŰŰŰŰŰŰŰŰŰŰŰŰ

jahh a legfontosabbat elfelejtettem:
be kell kapcsolni a hangszórót, h helyesen működjön a kód!!!
+ nem árt ha van egy hangkártya a gépben, de ha már itt vagyunk elötte mindenképp kapcsold be a gépet!!!

jahh éskérek mindenkit, h igazolja, h hallott vmit az oldalon, névlegesen egy cafe del mar feldolgozásról van szó (mármint ami hallható odaát)

lejátszó
A fórumban szereplő hozzászólásokért semmilyen felelősséget nem vállalok!
21647 levél
Válasz 04.06.29. 10:43 #182
padavan
Hát ez a kód tutira nem jó. Megpróbáltam már mindenhogy de legjobb esetben is csak megjelenik a lejátszó felület, a stpról átugrik a play gombra, de semmi nem hallatszik. Szerintem ez egy kamu kód...
Forradalom most! Terjeszd a Tudást és légy nyitott! Készülj fel a Z napra! A változás közeleg…

A fórumon szereplő hozzászólások olvasóink véleményét tükrözik, azokért semmilyen felelősséget nem vállalunk.