Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Fórum

Beszélgetés a játékokról

»» Ki mivel játszik mostanában?

2735 levél
Válasz 16.10.19. 21:30 #6052
Aryx
Hogy ez az Icewind Dale mekkora egy szemétség már. Nem szoktam ilyet csinálni, de kíváncsiságból elkezdtem begépelni a google-ba azt, h "why is Icewind Dale so hard", de már a beírás felénél felajánlotta ezt a keresési lehetőséget, ergo nem csak nekem volt ilyen gondom.

Az egy dolog, h itt a bossfightok egymásra épülnek, és 3-4 főgórét, ill. azok csatlósait kell egymás után lecsapni, de hogy az embereim (és nem-embereim) az esetek 90%-ában amiatt döglenek meg, MERT NEM HALLGATNAK RÁM, mert 25x ráklikkelek a paladinommal az ajtóra, hogy te, az ott egy ajtó, csukd már be azt az ajtót légyszíves, 50-nel kevesebb ellenfél lesz a szobában, mondom csukd be, CSUKD MÁR BEEE, jó, akkor dögölj meg te fasz. Meg klikkolok a csajjal, h na egy fireballt nyomjál ide, mondom FIREBALL, ne azzal a kurva csontvázzal foglalkozz, jó, akkor hagyjad. Akkor változtasd mókussá. De nem, inkább hősi halált akar halni ez is. Meg az ellen kettőt fingik, jön a kurva nagy méregfelhő, de nem lehet ezt a sok pancsert kimenekíteni onnan még 500 klikkolással se, mert ezek percenként 160 nyilat kapnak a seggük lyukába, amiért inkább visszamennek a méregfelhőbe rendezni a számlát. Fuuu kitoltam volna már, ha a karaktereim mindig rám hallgatnak, de még passzívra állított AI-nál is önállóskodnak. Kész vagyok ettől a játéktól. De szeretem.
"A tanítómesterem egy macska volt. Tőle tanultam meg a jelenben élni."
10971 levél
Válasz 16.09.26. 08:18 #6051
VodevilX
Hát én megfogadtam, hogy ilyen játékot még egyszer nem veszek első nap, még ha csak 18€ is... Meg is volt vitatva, de tényleg jogos, hogy végigjátszás után ugyanott vagy mintha leülnél végig nézni egy youtube teljes végigjátszást. És amúgy végig lehet rajta menni egyszer, nem volt rossz sem, de a hossza sem több 3-4 óránál, szóval nem lesz kedvencem ez a műfaj.
Apukám há te most nem engem vissza maga..ön...
31717 levél
Válasz 16.09.25. 22:11 #6050
Creativ3Form
Firewatch

Egyik haverom ajánlotta, miután olvasta a Virginia okozta élménybeszámolómat, és eddig WOW! Biztos sokan kijátszottátok már, nekem ez is elkerülte a figyelmemet (illetve nem, csak nem "mentem" utána), de eddig pazar. A látvány, a hangulat mind-mind elsőosztályú. Imádom már most, pedig még csak a 2. napon vagyok.
Az lenne a világon a legnagyobb business, ha mindenkit megvennék annyiért amennyit ér, és eladnám annyiért amennyit hisz magáról!
31717 levél
Válasz 16.09.24. 23:34 #6049
Creativ3Form
Jaja. A demot már leszedtem kb. 1 hónapja, de csak csücsült a gépemen, nem indítottam el. De aztán jött Jani Holmes és meghozta a kedvem.
Az lenne a világon a legnagyobb business, ha mindenkit megvennék annyiért amennyit ér, és eladnám annyiért amennyit hisz magáról!
3005 levél
Válasz 16.09.24. 23:31 #6048
Sucee
#wearetheVR ?
Spiders... Always the Maker-damned spiders!
31717 levél
Válasz 16.09.24. 22:48 #6047
Creativ3Form
Virginia

Hát ilyen érdekes, mondhatni egyedi stílusú és hangulatú játékkal is rég játszottam már. Az csak az egyik fele, hogy egy darab mondat, szó vagy akár nyögés se hangzik el benne a szereplőktől, de ráadásul vágva is van. Például mész a folyosón az egyik kollégádhoz, majd egyszer csak vágás és hopp...már a pincében vagy. Vagy a kezedbe kapsz egy aktát, kinyitod, megnézed majd vágás és hopp...már a kocsiban ülsz és mentek a helyszínre. Ám mindezek ellenére piszok hangulatos és atom erős atmoszférával bír. A történet bár érthető, viszont azért vannak érdekes, helyenként "ezmegmiafaxomvolt" szakaszai, amiktől csak pislogok, de ettől még működik. A zenének valami elképesztő ereje van, a legjelentéktelenebbnek tűnő momentumnak is olyan atmoszférát ad, hogy csak pislogsz. Nagyon erős zenét komponáltak hozzá, kis túlzással, de ez adja az egész történet központját, mozgató rugóját.
Amúgy egy eltűnt fiú utáni nyomozást járunk végig, és ahogy nézegettem a fejezeteket, kb. a háromnegyedénél járhatok. Erősen rétegjáték, így azt nem mondom, hogy szerezze be mindenki, de akinek meghozta a kedvét a trailer amit linkeltem, az mindenképpen adjon neki egy esélyt. Csak 10 euro a Steamen, ennyit bőven megérdemel.
Az lenne a világon a legnagyobb business, ha mindenkit megvennék annyiért amennyit ér, és eladnám annyiért amennyit hisz magáról!
6428 levél
Válasz 16.09.24. 14:17 #6046
GustyX
Sajnálom ezt a játékot, hogy nincs PC-re, pedig szerintem sikere lenne. Bár az alapján amit ismerek a játékról - nem túl sok - 100+1 hasonló van PC-re ingyen.

Ismét Battleborn - jól esik kikapcsolni, pusztítani, bár mindig gyűlölöm és imádom is egyszerre. ráadásul most multiban (rendes és co-op) négyszeres XP hétvége van, hamar lehet fejlődni (de azért ezt egy picit csalásnak érzi az ember), meg a drop rate is jelentősen megemelve. Ez azt jelenti, hogy menetenként legalább egy legendary esik, a megszokott 10-ből semmi helyett

Mellette Dragon Age Inquisition - bóklászgatok, lovagolok, felfedezek, gyűjtögetek és néha harc közben a fejem fogom a lock rendszer miatt. Van benne ~45 órám, sztoriban gőzöm sincs hol tartok - igazából nem is különösebben érdekel -, de van még bőven mit felfedezni.
Pár kérdés ezzel kapcsolatban:
- az egyes, terepasztalról indítható küldetéseknek van-e értelme? Eddigi tapasztalataim alapján nem sok, mivel jelentéktelen jutalmat kapok értük.
- van-e jelentősége annak, kit indítok el a küldetésre? Egyiknek 10 perc, másiknak 15, harmadiknak 20 percre van szüksége.
- az értékek között kismillió vacak szar van, amik csak a helyet foglalják feleslegesen. El lehet azokat adni, vagy kellenek majd valamihez (pl. gyűrű, szobrok, játékkatona....)

Dragonball Xenoverse - kifejezetten jól esik egy saját karakterrel pofozgatni, meg Son Goku bőrébe bújni. Igazából csak a sztorit akarom végigpörgetni és inkább beszerezni a 2. részt, ami elméletileg nagyobb, jobb, változatosabb lesz és inkább abba ölni órákat. Ha ezt is maximálisan kihasználom, felesleges lesz a 2. rész.
http://gustyx.web4.hu - saját véleméyeim, tapasztalataim játékokról
31717 levél
Válasz 16.09.23. 00:51 #6045
Creativ3Form
Destiny: The Collection

PS3-on annó még kipróbáltam és bár tetszett, de mindig csak húztam, halasztottam a megjelenést. Ám most a Collectiont, ami az alapjáték mellett az összes DLC-t is tartalmazza, beszereztem. És nem bántam meg, mert piszok jó! Bár lévén, hogy FPS, a kontorlerrel való irányítás még messze nem tökéletes, de már kezdek belejönni. Mondjuk tény, hogy annyira simán sosem fog menni az irányítás, mint a bill+egér párossal, de not bad. Ellenben a látvány, a kihívás, a játékmenet, az izgalmi faktor, a fegyverek, páncélok, képességek variálása, a zene, szóval úgy összességében minden kárpótol. Piszok jó és hangulatos kis sci-fi game ez.
Az lenne a világon a legnagyobb business, ha mindenkit megvennék annyiért amennyit ér, és eladnám annyiért amennyit hisz magáról!
18655 levél
Válasz 16.09.06. 12:29 #6044
Peace
Drakensang online-t próbálta valaki? Én most akadtam rá, még nincs lehetőségem kipróbálni? Van egy ilyen nevű játék 2009-ből is, gondolom annak lehet az online változata. Azt sem próbáltam még...
Don't fool yourselves. War is all we are! Killing is all we are good for! The rest is delusion.
18655 levél
Válasz 16.09.02. 09:22 #6043
Peace
Grim Dawn ismét előkerült, mert annó unalomba fulladt a kétkezes brutál harcosom. Most egy Nightblade-et indítottam és piszkosul élveztem, de azért utolsó Act-ben már látszott, hogy még mindig nincs nagyon balance, mert nagyon csúnyán darálták le az életerőmet. Ami még mindig nem tetszik, hogy konkrétan minden esik, csak a kasztomnak való felszerelés nem! A főboss után is milyen lilát kapok? Egy nyüves pisztolyt!
Don't fool yourselves. War is all we are! Killing is all we are good for! The rest is delusion.
16027 levél
Válasz 16.09.01. 22:57 #6042
david139
#2 SPOILER
Én úgy voltam vele, hogy hiába választanám Chloe-t, úgy is megutálna, amiért megöltem az anyját, meg minden ismerősét De ebben az endingben felbukkant a kék pillangó, a másikban meg nem (legalábbis nem láttam), úgyhogy szerintem ez volt a "helyes" döntés.
Csak ez meg értelmetlenné tett mindent ugyebár.
I'll still come out laughing, 'cause me? I never fail, loser!
8521 levél
Válasz 16.09.01. 18:48 #6041
davkar9
2 dolgot nem értek.

#1 Miért is nem tudtok végre átvonulni a játék topicjába?

#2 SPOILER
Hogy voltatok képesek a várost választani Chloe helyett...
Simple. Eternal. Beige.
2735 levél
Válasz 16.09.01. 18:16 #6040
Aryx
SPOILER
Ebbe nem gondoltam bele, de szerintem elég az, ha az adott fényképnél Max ott volt a közelben, pontosabban maga a lefotózott jelenet "el van tárolva" a saját emlékei között is, ergo az ő idősíkjában megtörtént.


Amúgy jah, engem (is) megríkatott, a This War of Mine (az se régi) után szerintem ez a 2. játék, ami komolyan hatott az érzelmeimre. 29/F
"A tanítómesterem egy macska volt. Tőle tanultam meg a jelenben élni."
3204 levél
Válasz 16.09.01. 18:14 #6039
Raistlin666
Rebel Galaxy!

Nem mentek a BF1 szerverek...hát csekkoljunk PS+ ingyenes játékokat!
Egyszerű kis hajó fejlesztős/kereskedős/kalózkodós cím amit 2 fickó rakott össze. Eddig jó buli...főleg a ZENE miatt! Nem tudom melyikük ötlete volt ez a stílus hozzá, de lényegében megvettek vele kilóra!
10971 levél
Válasz 16.08.31. 11:16 #6038
VodevilX
Vége. WOW
Végig Moral Max voltam, igazságos jó döntésekkel, egyedül Victoriát szívattam meg mikor ráborult a festék
De basszus, ez az utolsó 2 chapter... intenzív hullámvasút
SPOILER
Végül hallgattam Chloe-ra, és visszacsináltam a dolgokat
Bár az összes képen rajta volt Max, amivel vissza tudott menni, ezen meg nem, szóval fura
Apukám há te most nem engem vissza maga..ön...
10971 levél
Válasz 16.08.30. 20:50 #6037
VodevilX
Én is neki ugrottam tegnap, most a 4. chapter vége felé vagyok... gondolom pont a résznél, amire sok steam kritika utal: try not to cry... a lot
Holnap reggel befejezem a maradékot...
Apukám há te most nem engem vissza maga..ön...
16027 levél
Válasz 16.08.29. 10:34 #6036
david139
SPOILER
Chap1: mint neked
Chap2: ugyan az mint neked, csak nem sikerült megmenteni Kate-et:
Chap3: elhoztam a pénzt, és David mellé álltam a vitában, a többi egyezik
Chap4: Victoria nem hitt nekem, illetve senki sem sérült meg Franknél, a többi stimmt
Chap5: Stimmt
I'll still come out laughing, 'cause me? I never fail, loser!
4063 levél
Válasz 16.08.29. 09:52 #6035
xeLaR
Meglehetősen sokat játszottam ebben a hónapban, ami nem gáz, mivel már jó pár hónapja alig tudtam magam rávenni, hogy vmivel játsszak. Nagy segítség volt ebben drága unokahúgom és unokaöcsém, akik nyári szabadságom alatt állandóan nyaggattak, hogy játsszak velük (legyen az kint a szabadban, vagy bent a laptop előtt).

Szal ennek köszönhetően jobban elmerültem több játékban is, talán közülük a legmeglepőbb a Batman Arkham City volt. A fő történeten gyors végigszaladtunk, mivel abban volt a legtöbb élvezeti faktor, majd elkezdtük a mellékküldetéseket is megcsinálni szép lassan. Mikor pedig aktiváltuk a Rébuszos küldetést, azon kaptam magam, hogy nagyban gyűjtögetem a trófeákat, titkokat a gyerkőcök nélkül is. Bármennyire is ez a legidegesítőbb része a játéknak, attól még elvagyok vele. Ott van persze az is, hogy maga a játékmenet nagyon jó, emellett van benne egyéb, játékon kívüli szórakoztatási elem is.
Bárt ezt inkább csak a gyerekekkel együtt játszom, de a Legend of Grimrock 2-t is tolom, és rettenetesen jó. Az első részhez képest eleinte fura volt, de az összes változtatás a játék javára vált. Mondjuk még nem igazán tudom, hogy merre lesz a vége, de tekintve, hogy a sziget nagy része még felderítetlen, valszeg még egy darabig elleszünk a feladványokkal és a gonosz lényekkel (a legjobbak ál-kincsesládák, azokon mindig megijednek).
Emellett nekikezdtünk egy eléggé érdekes Day of the Tentacle Remastered végigjátszásnak. Ugyanis az unokahúgom németet kezdett tanulni az iskolában, úgyhogy németül (hanggal és felirattal) kezdtünk ehhez hozzá, és végülis élvezte a dolgot. Mondjuk együnk sincs teljesen jóban a némettel, mert hugica csak most kezdte a nyelvet, én meg jó pár évet beleöltem abba, hogy csak annyit tudjak mondani, hogy "Ich kann nicht Deutsch sprechen.", de jól haladtunk, és kis segítséggel ő is rájött pár dologra.

Amivel csak én játszottam az a Starcraft II: Legacy of the Void volt. Egy nehéz fokozatú végigjátszást már egy ideje terveztem, plusz az achievementeket is meg akartam szerezni, úgyhogy most nekivágtam. Már csak az epilógus és a Nova küldetésekből a 2. turnus van hátra. Érdekes volt, mert utána kellett nézni, hogy milyen taktikával érdemes nekivágni, hogy meglegyen a nehezebb achievement, de élvezetes volt. Maga a kampány még mindig so-so, meg multihoz nem biztos, hogy hozzányúlok majd, de még egy kicsit elleszek vele.
Emellett nekikezdtem még a Shadowrun Returnsnek. Nem vagyok teljesen otthon a Shadowrun témában, de eddig egész kellemes, habár nem túl mély a cucc. Mondjuk ez csak a Dead Man's Switch kampány, ami kb. mindenki szerint átlagos, úgyhogy nem aggódom a minőség miatt. Főleg mert így is teljesen jól el vagyok vele. Érdekes a világ, habár könnyen kiszámítható pár dolog (pl. óóó, a csúnya, orvosi köpenyt viselő elf egy sorozatgyilkos legújabb áldozatának a helyszínelésén vajon ki lehet?), de összességben tetszik a játékmenet.

Szal ja, kb. ennyi volt ebben a hónapban (+ a napi Hearthstone)...
-ReLax- Everything you know is wrong / black is white, up is down and short is long / and everything you thought was just so important / doesn't matter... -xeLaR-
2735 levél
Válasz 16.08.28. 23:55 #6034
Aryx
Mik voltak a döntéseid?
"A tanítómesterem egy macska volt. Tőle tanultam meg a jelenben élni."
16027 levél
Válasz 16.08.28. 22:05 #6033
david139
Kivittem
I'll still come out laughing, 'cause me? I never fail, loser!
332 levél
Válasz 16.08.23. 22:10 #6032
Berci1
Valaki megnézte az új humble bundlet? Elhúzták a mézes madzagot aztán kiderült, hogy Eu-nak nem jár... Us accountot meg nem csinálok.
10242 levél
Válasz 16.08.23. 21:42 #6031
MattMatthew
Kicsit utána olvastam a TftBorderlands-nak, merthogy abban nem éreztem azt amit anno a WD-nél, hogy mindegy kit mentek meg, kiírják a következő vészhelyzetnél kütelezően. Azt hittem, hogy csak a forrásanyag jól átvett hangulata miatt nem éreztem kamunak a döntéseket, de nem csak erről van szó. Ott tényleg vannak egész jó mellékágak és karakterek kezeléséből adódó következmények. Szóval nem veszett fejsze nyele a TT Batman.

Viszont a GoT miatt elkeserítő a dolog, első epizódot toltam, de aztán hagytam.
"Hi, I'm Matt. I'm a radar technician." -Kylo Ren
10242 levél
Válasz 16.08.23. 20:56 #6030
MattMatthew
Lehet, hogy tévedek, TWD után elkönyveltem már őket ilyennek.
"Hi, I'm Matt. I'm a radar technician." -Kylo Ren
3005 levél
Válasz 16.08.23. 13:30 #6029
Sucee
Itt sem döntünk? Mert The Wolf Among Us esetében pl. nekem úgy tűnt, hogy valóban számít egy-két dolog, míg GoT-nál valóban semmit nem jelentett.
Spiders... Always the Maker-damned spiders!
10242 levél
Válasz 16.08.23. 06:13 #6028
MattMatthew
@Sucee@ Raistlin666
Benti gépen nem teljesen játszhatatlan. Legalább ott tudom tolni, de akkor is kriminális... Bár úgyis az lesz, hogy végigtolom, aztán elfelejtem a kövi részt és egy év múlva amikor kijön az egész akkor egyben előröl...

SPOILER
Laura Bailey mint Catwoman zseniális, bár ő mindig!
Troy Baker meg már csak a női karaktereknek nem adta a hangját a DC univerzumban!
Aztán nem tudom, hogy mennyire fog idegesíteni, hogy valójában nem döntünk semmiben, csak úgy látszik.
"Hi, I'm Matt. I'm a radar technician." -Kylo Ren
16027 levél
Válasz 16.08.22. 06:53 #6027
david139
Olyan sokadszorra olvasok a Life is Strange-ről, hogy rászántam magam, pedig nem szoktam ilyesmi játékokkal játszani. Egy ültemben letoltam az első két chaptert, nagyon tetszik
I'll still come out laughing, 'cause me? I never fail, loser!
3005 levél
Válasz 16.08.21. 17:36 #6026
Sucee
Például Game of Thrones helyenként borzasztóan futott xOne-on, és egyébként baromi indokolatlan az egész, a játék nem szép, és a területek irtó kicsik. Ez tényleg csak a teljes szarás az optimalizációra.
Spiders... Always the Maker-damned spiders!
3204 levél
Válasz 16.08.21. 17:32 #6025
Raistlin666
Örülhetsz még így is! A PS4-re megjelent verziók mindig is hulladékok voltak. Most már annyi a della, hogy a PC-re is tesznek úgy látszik...
10242 levél
Válasz 16.08.21. 16:18 #6024
MattMatthew
Hogy ez a TT Batman milyen gyalázatosan van optimalizálva az egyszerűen minősíthetetlen! Ok, hogy régi a gépem, de a TT színvonalnál fényévekkel szebb és igényesebb játékok futottak rajta (a TftB-ről és a TWD ill GoT epizódokról nem is beszélve).
Szégyen, hogy ennyire le se szarják az optimalizálást...
"Hi, I'm Matt. I'm a radar technician." -Kylo Ren
2735 levél
Válasz 16.08.20. 22:04 #6023
Aryx
SPOILER
Fényképeknél én is igyekeztem, de az Ep 5 felétől (miután jól felborult a tér-idő-kontinuum) már semmit nem tudtam lefotózni, hiába találtam meg a fényképezni valókat. Nem tudom, mit hagytam ki vagy csináltam rosszul, rewindolással sem sikerült előcsalni a fotós opciót.
Chloe mellet Warrent én is megcsókoltam, úgy voltam vele, jól jön, ha legalább az egyikük megmarad nekem.
A felnőtteket meg amikor lehetett, tudatosan igyekeztem kihagyni a buliból, nem kellett mindenről tudniuk.
"A tanítómesterem egy macska volt. Tőle tanultam meg a jelenben élni."
31717 levél
Válasz 16.08.20. 21:30 #6022
Creativ3Form
Na, van pár eltérés az én végigjátszásomban.
SPOILER
Ep.1: Én simán beköptem Nathant a pisztoly miatt.
Ep.3: Nem csókoltam meg Chloet. Illetve de, de utána visszatekertem, és a nem csókos változatot vittem tovább.
Ep.4: Nem fogadtam el Chloe kérését, azaz nem kötöttem le a gépről, valamint hagytam, hogy Warren megruházza azt a kis féreg Nathant. Plusz nálam senki nem sérült meg a Chloe, Max, Frank beszélgetés alatt.
Ep.5: Én is feláldoztam Chloet, plusz Warrent is megcsókoltam.


Az összes fotót nem csináltam meg, de nem hiányzott sok. Főleg az utolsó 2 fejezetben hagytam ki sokat, az első kettőben megvolt az összes. Plusz a duci, asszem lila hajú csajt is mindig "megmentettem", ellenben a növényemet nem tudtam, mert túlöntöztem és meghalt.
Az lenne a világon a legnagyobb business, ha mindenkit megvennék annyiért amennyit ér, és eladnám annyiért amennyit hisz magáról!
2735 levél
Válasz 16.08.20. 20:43 #6021
Aryx
Kedvedért , de jó így most visszanézni (csak aztán jó sorrendbe is tegyem a linkeket):

SPOILER
Ep. 1
Ep. 2
Ep. 3
Ep. 4
...és végül.

Nem próbáltam ki (még) a másik végső döntést, de valahogy az elejétől kezdve éreztem, h Chloénak meg kell halnia, h helyre álljon az egyensúly.
Now it's your turn! Kíváncsi vagyok.


szerk. amúgy érdekes, hogy épp ennnél a játéknál éreztem azt, hogy de jó lenne visszamenni a múltba, pár döntést másképp meghozni...
"A tanítómesterem egy macska volt. Tőle tanultam meg a jelenben élni."
31717 levél
Válasz 16.08.20. 18:43 #6020
Creativ3Form
Azét spoilerbe leírhatnád. hogy mikor milyen döntéseket hoztál.
Az lenne a világon a legnagyobb business, ha mindenkit megvennék annyiért amennyit ér, és eladnám annyiért amennyit hisz magáról!
2735 levél
Válasz 16.08.20. 18:03 #6019
Aryx
Life is Strange ep 1-5 kb. egy hete kitolva. Igazából még azóta sem tértem magamhoz annnak ellenére, h nem okozott nagy meglepetést a befejezés. Gondoltam rá, h írok pár érzelemlevezető sort a mit játszottál végigbe, de nem nagyon volt mit. Eddig sosem adtam ki 8k-t egy "játékért" (inkább interaktív film), de mindenképp kellett a Limited Edition. Csak ajánlani tudom ezt a kiadványt, amíg még van belőle a polcokon.

MOST, amíg még vannak szabad délutánjaim:
Penumbra - Black Plague. Anno leszóltam a topicjában, mert akkor már az elején megakadtam. Most leporoltam, és valami csoda történt, mert ezúttal eddig szinte minden elsőre, másodikra egyértelműnek tűnt, szépen haladok vele. Nem egy Dark Corners of the Earth, de érdekes, és nagyon hozza a Lovecrafti feelinget egy nem éppen Lovecrafti környezetben.

Re-Volt [1998]. Nc, mai napig a legjobb a kategóriájában.
"A tanítómesterem egy macska volt. Tőle tanultam meg a jelenben élni."
1418 levél
Válasz 16.08.19. 09:06 #6018
-T0ng-
Hát Destiny nem a legkeményebb MMO a piacon, de a hangulat miatt már megéri egyszer belevágni. Itt nekem is hiányzik a társaság (ezért is hiányzik még pár Strike), bár ez inkább az én hibám, valahogy nem megy a szocializálódás PS4-en.

WoW-ba hála az égnek nekünk van egy egész jól összeszokott és barátságos csapatunk, ráadásul az évek során ki is nőtte a WoW-ot.

Azt, hogy fejlődjek MMO-ban már rég feladtam. Warlords of Draenor-ban max szintes a Mage-em, de addig még nem jutottam el, hogy meglegyen minden cuccom, hogy beleférjek a raid-be. Destiny-ben meg, ha az embernek nincs PS Plus előfizetése, elég szűkös a lehetőség a jobb cuccok megszerzésére.

Ezért is vagyok iszonyatos gondban, mert a WoW esetében már a társaság miatt is mennék, hogy ne maradjak el nagyon tőlük, Destiny viszont most visszaszippantott, és hajtana hogy a karakteremet felvértezzem végre és megint szétcsapjak PvP téren
18655 levél
Válasz 16.08.18. 12:59 #6017
Peace
Én is kétségbeesetten vágyok egy fasza MMO-ra, de az a baj, hogy nincs meg hozzá a társaság, ami a lényegét adja. Rengetegbe belevágtam egyedül, de rövid időn belül érdektelenségbe fulladt. Na meg az utóbbi egy évben akad pár szabad órám játszani hetente, szóval idegileg is ki lennék, hogy nem tudok fejlődni...
Don't fool yourselves. War is all we are! Killing is all we are good for! The rest is delusion.
1418 levél
Válasz 16.08.18. 12:29 #6016
-T0ng-
Most, hogy közeledik a Legion én pont nekiálltam ismét Destiny-n játszani és persze jött is a gondolat, hogy melyik lábamat vágjam le: Azt amelyik a WoW-ra és a Legion-re, vagy azt amelyik a Destiny-re és a Rise of Iron-ra vágyik. Mert hát ugye se WoW, se PS Plus előfizetés nincsen kettőt meg most nem akarok egyszerre.....

1332 levél
Válasz 16.08.18. 08:50 #6015
jawsika
Várom a Legiont, üres időkben meg Overwatch meg Siege megy. Siege egy nagyon okos, jó kis game, csak sajnos a playerbase tele van retardáltakkal meg, ami a legnagyobb probléma, hogy sajnos túl könnyen hal az ember, lehetne masszívabb HP-t adni.

Overwatch jópofa, bár úgy lenne az igazi, ha meglennénk 6-an, meg mindenkinek lenne elég kari, amit szeret és tud kezelni. Én Hanzot szeretem, bár vele nem brillírozok, de Mei-t, Mercy-t meg Soldier-t elég jól kezelem. Ebből a Mei az, amire büszke is vagyok, mert hozzá kell érzék, meg ott lehet meglepőt húzni azért. A legtöbb karinál ilyen nincs igazából.

Csak legyen már Legion.
Did you think we had forgotten? Did you think we had forgiven?
93 levél
Válasz 16.08.17. 22:49 #6014
Ricsi1976
Jobban belegondolva, igazad van. Az UC2-ben még a multi is zseniális volt. Sokat toltuk 4-en minden héten régen.
31717 levél
Válasz 16.08.17. 22:38 #6013
Creativ3Form
A 3. is? Fura. Mert a 2. ok, zseniális szintén, és nálam nagyon szorosan ott van az UC4 mögött (de inkább mellett), ám a 3. rész számomra a felétől már inkább egy idegesítő és frusztráló agyatlan hent lett, nem több. A végén már szó szerint agfasszt kaptam és alig vártam, hogy vége legyen.
Az lenne a világon a legnagyobb business, ha mindenkit megvennék annyiért amennyit ér, és eladnám annyiért amennyit hisz magáról!
31717 levél
Válasz 16.08.17. 22:36 #6012
Creativ3Form
Jelen. Már háromszor kitoltam. Imádtam minden percét, és bár eddig a 2. rész volt a csúcs a szériában, de most már a 4. rész áll az élen. Elképesztően zseniális. Gyönyörű, remek a felépítése, a története, a játékmenet, a rejtvényes, kincskeresős részek, az akciók (Sam Pursuit féle autós üldözéses, lövöldözősös majd végül menekülősös részre konkrétan szavak nincsenek), a zene, mind-mind mesteriek. És amitől a legjobban féltem, a lezárástól..nos...nem spoilerezek, de nagyon elégedett leszel vele.
Az lenne a világon a legnagyobb business, ha mindenkit megvennék annyiért amennyit ér, és eladnám annyiért amennyit hisz magáról!
93 levél
Válasz 16.08.17. 22:27 #6011
Ricsi1976
Igen, végigtoltam már. Gyönyörű geafika, jó sztori, csak rövid. Ugyanakkor nálam az UC2 és UC3 ami jobban bejött.
941 levél
Válasz 16.08.17. 22:23 #6010
Dbz
Uncharted 4, már 10 órája. Komolyan mondom ennél jobb, szebb akció-kaland nincs, pedig Lara is igen magasra tette a lécet. Jó húzás volt, hogy nem egyedül kalandozok hanem SPOILER
tesóval
így folyamatosan megy a duma, heccelés, nagyon jól el vannak találva a szövegek. Szerencsére nem vitték túlzásba a tűzharcot sem. Valaki tolta már itt a fórumon?
51695 levél
Válasz 16.08.16. 12:52 #6009
Barthezz
18655 levél
Válasz 16.08.16. 11:22 #6008
Peace
Akkor pedig tessék kitartóan várni!
Don't fool yourselves. War is all we are! Killing is all we are good for! The rest is delusion.
51695 levél
Válasz 16.08.16. 11:06 #6007
Barthezz
Az a baj, hogy ez esetben 2 db 1-1,5 órás DLC plusz tartalomért már nem venném meg az Anniversary kiadást. Másrészt ki tudja, lehet úgy illesztik bele ezt a 2 DLC-t, mint ahogy a Baba Yaga is szerepel benne, szal csak az aktuális progressből érhető majd el a történet közepe tájékán. Én pedig a teljes játékot szeretném 100%-ra kitolni, kivéve persze az Endurance módot, mert annak ugyebár nincs vége.
18655 levél
Válasz 16.08.16. 09:52 #6006
Peace
Végigtolod a demo-t, aztán megveszed a 20 Years Anniversary kiadást. Benne van összes DLC meg a legújabb patch.
Don't fool yourselves. War is all we are! Killing is all we are good for! The rest is delusion.
51695 levél
Válasz 16.08.16. 09:47 #6005
Barthezz
Jajj, könyörgöm, ne írj már ilyeneket. Én most nagyon hezitálok, hogy megvárom a 20 Years Anniversary kiadást (ami már csak 2 hónap) és nem akarok elcsábulni ilyen véleményeket olvasva...
18655 levél
Válasz 16.08.15. 09:54 #6004
Peace
Rise of The Tomb Raider még mindig. Félelmetesen csúcs!!!! Tudom mindenki rég túl van már rajta, de nekem újdonság. Adná az ég, hogy más is példát vegyen róluk és így optimalizáljatanak!!! 4 éves videókártyán gyönyörűen fut High-on. Lara pedig ismét tündéri, a felfedezhető opcionális sírok nagyon tetszenek és végre megkaptam a dugattyús puskát, amivel élvezet halomra lőni a leláncolt rabokat.....jah nem nem.....az egy másik játék volt.
Don't fool yourselves. War is all we are! Killing is all we are good for! The rest is delusion.
1332 levél
Válasz 16.08.15. 09:08 #6003
jawsika
Nem kötelező, én használok, de non-ranked meccshez gyakorlatilag fölösleges, sőt, én általában le is némítom az egészet, mert full értelmetlen, senkit nem érdekel, mit mondasz, vagy milyen infót adsz, vagy éppen kérsz. Sajnos ez mindenhol így van. Competitive más tészta, de oda meg eleve ne menjetek, csak ha fullosan vagytok, mert úgy van értelme.

Az a baj, aki valaha találkozott vele, úgyis tudja, én a 80 órám alatt legalább 5x, hogy az ilyen "DerTacticalCat" és hasonló retardált imbecilis seggek mennyit rontanak az élményen. Könnyű tönkretenni 4 ember szórakozását pillanatok alatt.
Did you think we had forgotten? Did you think we had forgiven?

A fórumon szereplő hozzászólások olvasóink véleményét tükrözik, azokért semmilyen felelősséget nem vállalunk.