Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Fórum

Hardware

»» MSI 3.0a probléma

4730 levél
Válasz 04.05.29. 22:51 #5
Pyton
Akkor én is sírok egyet:
Egyik bekapcsolásról a másikra Cmos chexksum error lett, és azóta folyamatosan ezt csinálja(minden hidegindításkor)
Kifingott az elem? Vagy mi?

Gabo: nézz utána, hogy nincs-e valami ismert komp. problem az alkatrészeid közt. Nekem pl. az s3 trio64-ek fagynak.
Sonic boom babieee!
1 levél
Válasz 04.05.29. 20:09 #4
Gabo741
Helósztok! Lehet hogy nem idevágó a téma de nekem most kellett gariztatnom az ABIT IC7 emet és addig kaptam egy MSI Neo lapot 845 ös chipszettel és minden játék befagy de ez még haggyán legfeljebb nem játszok egy hétig de ha movit indítok el egyből fagy.Már próbáltam mindent új drivereket raktam fel meg minden amit tudtam meg értettem a BIOS-ban is beállítottam.


Ha valaki tud valami olyan biosbeállítást akkor írjon.
Jelen configom MSI 845PE NEO,Intel P4 3GHz/800,Samsung PC3200 512 DDR/400,SB Live 5.1 Titanium,Inno 3D Geforce 3 TI200 128 DDR,120 GB Maxtor/7200.40 GB Quantum Fireball/5400,
LG CD RW 16/4/40,Pioneer DVD RW 4/2/16/40
2 levél
Válasz 03.07.01. 12:39 #3
sYs^^
jaaaa telleg kosz
3127 levél
Válasz 03.06.30. 09:16 #2
Blade Runner
Ennek eldöntésére a legegyszerűbb, ha az egeredet kipróbálod egy másik srác gépében, illetve egy USB egeret kérsz valakitől kölcsön és bedugod a te egered helyére. Ezzel el tudod dönteni, melyik alkatrész a hibás.
Blade
2 levél
Válasz 03.06.29. 23:58 #1
sYs^^
Van 1 Microsoft IntelliMouse Explorer 3.0a optikai egerem, USB porton használom es az a problémám hogy játék közben a gép elveszi az áramot töle vagy nem tudom mi, de az egér le áll. .Ilyenkor ki kell huzzni es vissza dugni az USB porta. Mi hibásodhatott meg, az egerem vagy az alaplapon az USB port? HELP!!!

A fórumon szereplő hozzászólások olvasóink véleményét tükrözik, azokért semmilyen felelősséget nem vállalunk.