Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Fórum

Egyéb számítástechnikai témák

»» Hibák játékoknál

2519 levél
Válasz 03.07.27. 04:21 #9
Eddie
na bazze,ezt hallgassátok,ütös
a mai gazdag gyermekek tudatlansága
beszélünk haverokkal gammákkal,erre megszolal a dusgazdag,h nemrég megvette élete elsö játékát,azt nem indul el.kérdezem miért nem.beteszi a cd,rákattint a az ikonra az valami hibaüzenet jelenik meg.mondom mit ir a hibaüzenet?erre:nem tudom,ugy kezdödik ,h ,,install Vietcong."
na erre leestem a lábamrol a röhögéstöl...
hát igen.pénzzel nem lehet tudást vásárolni.....
huligans for life
19402 levél
Válasz 03.07.27. 02:46 #8
sipec
grim:haveromék is
kb 5 mega felesleges cucc van a gépen,akko nem delete,hanem format c
101 levél
Válasz 03.07.05. 21:00 #7
Rami
Az lesz!
4084 levél
Válasz 03.07.05. 20:08 #6
GRIM ONION
Formázd meg a géped! Én minden problémára ezt használom!
Az élet jó! Csak a világ szar...
101 levél
Válasz 03.07.05. 11:16 #5
Rami
Azt elfelejtettem leírni hogy minden játék lefagy csak a dos-os nem
10 levél
Válasz 03.07.05. 11:06 #4
Idegcsávó
Az nem éppen egy rocsaka gépezet
Az Erő legyen veletek!Velem meg van a fénykardom!
101 levél
Válasz 03.07.05. 10:45 #3
Rami
Pentium IV, Geforce2 mx 400 64 Mb, 1700 Mhz proci, 256 ram, Abit alaplap, Windows XP
4695 levél
Válasz 03.07.04. 10:52 #2
szedrencs
Szerintem a hűtéssel lehet valami gond a gépedben. Nézd meg, hogy milyen beállításod van a BIOSban. (Van egy opció, hogy bizonyos hőmérséklet felett kinyomja a gépet, mielőtt elfüstöl

EZT AZ ISTENÉRT SE KAPCSOLKD KI!

Egyébként lehet, hogy valami nagyon régi vasad van, és új gamákat akarsz nyomatni, akkor is előfordulhat ilyen.

Ezek az első tippek. Gondolom ha leírod, hogy milyen géped van (részletesen), oprendszert, meg hogy mik fagynak le, akkor lesz valaki aki tud segíteni.
101 levél
Válasz 03.07.04. 03:35 #1
Rami
Nemtudom valaki találkozott-e ilyen hibával hogy játékok max 5-7 percig működnek majd leáll, és ennyi. Mindenki azzal jön hogy tört játék rossz +stb...De havernál működik pedig kb ugyan azon szintű a gépünk (enyém jobb ) Én valami beállítási hibára gondolok de nem tudom mi az. Ha valaki egy kis infót adna vagy esetleg segítene ezen probléma megoldásában nagyon lekötelezne!

A fórumon szereplő hozzászólások olvasóink véleményét tükrözik, azokért semmilyen felelősséget nem vállalunk.