Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Fórum

Beszélgetés a játékokról

»» Diablo III

Diablo III

Diablo III
A legutóbbi Diablo III cikkek, hírek
9240 levél
Válasz 15.08.04. 13:55 #4276
Kanduhrka
PTR patch 2.3 - Ha változtatnak valamit a patchen, azt mindig pirossal jelölik, de érdemes elolvasni az egészet

Összefoglalva:

Új zóna: Ruins of Sescheron
Új artifact: Kanai’s Cube
Változtatások a jelenlegi Craft rendszerben
Advanture mód frissítése
Új feature: Season Journey
Új nehézségi szintek
Új Legendary és Set itemek
Változások a harcban
Skillek módosítása
horrorgeeks.blogspot.com
15576 levél
Válasz 15.08.04. 13:49 #4275
david139
"A fegyver és karakterünk attack speedje hatással van a castolásra, másról nem tudok, ami ezt befolyásolná."

Hát ez, nem tetszik és kész

Amúgy tény, hogy nem olvastam a patch notes-okat. Annyira nem hiszem, hogy változott, hogy visszarakjam a játékot. De legyen, többször nem fogok belekötni
I'll still come out laughing, 'cause me? I never fail, loser!
9240 levél
Válasz 15.08.03. 22:40 #4274
Kanduhrka
Még annyi: Azt kifelejtettem, hogy a bounty-k is változáson esnek át, így legalább nem mindenki ACT1-et fogja orrba szájba farmolni.

A GR-rel én úgy vagyok, hogy teljesíteni egy nehezebb griftet 15 perc alatt, majd figyelni ahogy potyognak a legek. De már a végefele is, amikor csak pár mp van hátra, míg leölöd a Guardiant. Eléggé jól motivál, ha sikerül
horrorgeeks.blogspot.com
9240 levél
Válasz 15.08.03. 22:16 #4273
Kanduhrka
A Cube-bal a berakott legendary összes tulajdonságát meg lehet majd változtatni, persze random.
horrorgeeks.blogspot.com
10381 levél
Válasz 15.08.03. 21:29 #4272
VodevilX
Ezt nem kell feltételesben, hány hammer pala szaladgált anno 2ben? Szinte ugyanannyi mind az összes többi együttvéve. Szóval ilyen menő, legtáposabb build mindig is volt/van/lesz.

RORG: azt mondom, hogy olyat nehéz találni, amit keresel. A csajszi csak egyet tud újra pörgetni, ha megvan hozzá a másik kívánt stat, akkor is valószínűleg szar, és dobhatod el... Erre mondom, hogy inkább kergetném hetekig, de akkor ne random legyen az egész, hanem mindig ugyanaz, egyedül azt fogadom el, hogy hősönként igazítja a +INT, STR, DEX-et

Az összes többi meg szubjektív vélemény. Nekem rohadtul tetszik az alap ötlete a Rift-nek, sőt a normál Rift az nagyon fasza, ahogy random összepakolja! De a GRift az a loot zaja nélkül nem tud olyan csábító lenni, hiába ad bármit a végén... onnan pont a játék lelke hiányzik...
Lényeg, hogy én nem szidni akarom, nagyon szeretem a játékot. Csak nagyon érződik, hogy itt az új patchek csábítanak vissza mindig, és azok is inkább 1-2 hónapokra, a 2-t viszont ha elkapott akkor akár fél éves ciklusokban tudtam megunhatatlanul nyúzni.
Apukám há te most nem engem vissza maga..ön...
9240 levél
Válasz 15.08.03. 18:59 #4271
Kanduhrka
David, Vodevilx:

Az, hogy egy buildje van minden kasztnak, az már jó ideje nem így van. A GR nyílván más, de T6-on igazából lényegtelen, hogyan állítod össze. Más picit, mint a D2, mert itt a cuccok adják az igazán nagy sebzést, nem a skill.
Ha lett volna GR a D2-ben, ott is megtalálnák a játékosok azokat a buildeket, amivel a leghatékonyabban lehet haladni.

Cap CHD/CHC: Részben igazad van, de korántsem annyira fontos, mint régebben volt.

Cuccvadászat: Pl RORG - ha nem egyedül tolod, akkor legrosszabb esetben is 1 óra alatt már pottyan egy. Amikor bevezették, tényleg szarul oldották meg a loot-ot a bountyk-ban, de azóta rengeteget finomítottak ezen.

GR: Elhiszem, hogy vkinek ez nem pálya, de a Blizznél is érzik, ha valami nem oké, így itt is lesznek változások (kezdve azzal, hogy minél magasabb GR-t nyomsz, annál nagyobb eséllyel dob ritkább/jobb cuccot)

T7-10: Ezért van a PTR, tesztelik a játékosok mi az, ami működik és mi az, ami nem. Most épp a barbár kapott gyors patchet az IK setre, 100% helyett 250% plusz damage; vagy a WD-nél egy PTR-en belül most írták át másodjára a komplett Helltooth set működését.

"-Az egész fegyver használat megoldás, hogy mage-ek rohangálnak két kezes pallosokkal, illetve hogy a fegyver minden cast és animáció hosszát befolyásolja. "

- A mage-es dolgot már régebben is szóvá tetted, szerintem elhanyagolható. Így is bőven van kaszt specifikus fegyver, amit más nem használhat. A mondat másik részét nem igazán értem. A fegyver és karakterünk attack speedje hatással van a castolásra, másról nem tudok, ami ezt befolyásolná.

" itt csak goldból feltolod max szintre a muksikat, hogy aztán szar itemeket csinálhassanak. " Ezen is változtatnak, 2.3 patch notes-t tetszett olvasni?
horrorgeeks.blogspot.com
1955 levél
Válasz 15.08.01. 17:21 #4270
Shadowguard
Hmmm, hát én nem tudom, nekem kifejezetten tetszik a játék, pedig én az egész stílust kerülni szoktam.
- A kettőt egyszer vittem végig anno, de valamikor Act2 végén meg is untam. Pár karakterrel még megpróbáltam, de nem csábított, hogy végigtoljam a főszálat háromszor, csak azért, hogy utána nekikezdhessek farmolni, hátha esik végre valami.
- Titan Questet is próbáltam, egyszer sikerült hosszabb távra eljutnom, végképp nem tudott lekötni.
- Sacred 1-2 is 5-6 óra játék után lett unalmas, a második résszel talán kicsit tovább is eljutottam, csábított a lehetőség, hogy eljussak a koncertre, de aztán arra is ráuntam
- Talán a Van Helsing, ami kivétel, de ott is csak a sztori miatt toltam végig a két részt. A szövegek és a rengeteg poén sokat dobott a játékon.

Szóval engem megfogott a játék, minden hibája ellenére is. Bár azt én is sajnálom, hogy eléggé limitáltak a lehetőségek. Mikor még csak kísérleteztem elakadtam GR15 körül, mert a nekem tetsző abilitykkel akartam menni. Kicsit utánanéztem mi a jó és rögtön GR25, itemcsere nélkül...
...az élet álom, az álom halál, a halál megváltás, a megváltás élet...
10381 levél
Válasz 15.08.01. 15:44 #4269
VodevilX
Hát jah... S2-ben próbáltam ligthning wizardot tolni, mid game ment is, aztán még T6-os farmolás is módjával, de egyszerűen a vége nekem is firebird+furnace lett...
Apukám há te most nem engem vissza maga..ön...
15576 levél
Válasz 15.08.01. 15:06 #4268
david139
A játékmechanikával a főbb problémáim:
-Az egész fegyver használat megoldás, hogy mage-ek rohangálnak két kezes pallosokkal, illetve hogy a fegyver minden cast és animáció hosszát befolyásolja. Egyrészt 2 kezessel éri meg menni a durva damage miatt, másrész 1-kezessel kétszer pörgősebb a játék. Ezt az egész megoldást egy marék trágyának tartom.

-Nincs cap a crit dmg-en meg crit %-on, és így minden elsöprő prioritása van azokon a tárgyakon, amiken lehet ilyesmi, szintén támogatva azt, hogy glass cannon legyél, illetve egy csomó item instant kuka emiatt.

-A változatos build ígéretével meg a melee mage-dzsel reklámozták a játékot, de "mindenki a legtáposabb DPS buildet használja, mert csak azzal tudod nyomnia GRiftet", és ez nem a játékosok hibája, nyilván senki sem akarja hátráltatni magát. Legalább annyit megtehetnének, hogy egy embernek több ability setje lehessen, és akkor esetleg boss fight-ra lenne értelme átváltani, ha már rendes balance-ot képtelen összehozni.


Ami még nagy fájdalmam (írtam is), az a crafting. Szeretek gyűjtögetni, felhalmozni, úgy érezni, hogy van egy saját kis helyem, ahol fejlesztgethetek, gyártogathatok. De itt csak goldból feltolod max szintre a muksikat, hogy aztán szar itemeket csinálhassanak.

Illetve fun factor még a beígért pvp, amiből egy duelező hely lett és ennyi Ez is hatalmas öngól, attól függetlenül, hogy nekem nem hiányzik a diablo pvp.

És akkor most megint olyan kurva eredetiek, hogy kitalálnak egy mágikus kockát! Ki hallott már ilyesmiről a Diablo világában?
I'll still come out laughing, 'cause me? I never fail, loser!
10381 levél
Válasz 15.08.01. 14:11 #4267
VodevilX
100%-osan állíthatom, hogy ezek nem a megszépült emlékek.
Bár szerintem nem igaz amit dave mond, hogy szar a játékmechanika, igen is vannak nagyon jó dolgok benne. Tényleg csak lelke nincs az egésznek.
Én inkább választanám az örökké tartó elérhetetlen item kergetést, mint ezt amit a 3 nyújt. Az nekem nem móka, hogy tolom a GRift határait, ráadásul ott is csak a végén van loot, persze tempósra van szabva az egész, de így részemről totál oda a lootolás varázsa. És a másik amit tényleg nem győzők hangsúlyozni, nekem az arcon köpés, amit most is mondtam, hogy egy itemnek annyi jelentéktelen hulladék variánsa eshet, hogy az elveszi a kedvem, mint sem motiválna, hogy majd következőre. Fura ez, de van egy item, ami a 2ben fix statos és sem szar sem jó nem esik az jobban motivál, mint egy hétig farmolni a RoG gyűrűt és a 30. sem azt kapod amit szeretnél.
A másik amit Gusty mond, szép és jó ez a skill variálás kedv szerint, de ez max egy szinten van a tisztes build szerinti kari húzással, de ha választanom kéne, lehet inkább azt választanám. És ez megint a fix statos itemekkel kapcsolható össze, ha találtál egy bone necro cuccot, akkor csináltál hozzá azt, ha summon-t akkor azt. Itt ha van egy karid, úgyis tényleg mindenki a legtáposabb DPS buildet használja, mert csak azzal tudod nyomnia GRiftet.
Amúgy kíváncsi leszek pl a Torment 7-10-re, hol húzzák meg a nehézségét. Azért is kéne az a kieg, mert bőven lehet ezt még a régi ösvény felé terelgetni, kérdés, hogy mennyire ragaszkodnak a 3. résznek szánt elképzelésekhez. Plusz még egy kieg = még egy act, az még ami garantáltan jót tenne neki.
Apukám há te most nem engem vissza maga..ön...
5938 levél
Válasz 15.08.01. 10:23 #4266
GustyX
Diablo 3-ban csak egy dolgot utálok:
- nincs benne karakterfejlesztés, hanem hanem csak jó cucc keresés

Ugyanakkor ez jó is, mivel egy karakterrel több változatot is ki lehet próbálni, nem kell új karaktert indítani ehhez. Csak hát nehéz lesz összeszedni a megfelelő cuccokat a váltáshoz.

Nálam sorrend:
1, Diablo3
2, Titan Quest
3, Sacred
4, Diablo 2
4,5, Sacred 2
http://gustyx.web4.hu - saját véleméyeim, tapasztalataim játékokról
15576 levél
Válasz 15.08.01. 09:58 #4265
david139
Örökké

Én még kis suttyó voltam a Dio 1-2 időszakban, de az első eredeti játékom a Diablo 1 volt, amit karácsonyra kaptam ~10 évesen (elég félelmetes is volt úgy)
Szóval mivel kicsi voltam, és már kockagyanús, így limitálva volt, hogy mennyit játszhatok egy nap, így csak 1-2x vittem végig ezeket, és inkább a sztori ragadott meg, mint a kifinomult játékmechanika.
Nem azzal van a gondom, hogy a Diablo 3 nem olyan jó, mint a 2, hanem hogy a Blizztől ennél sokkal jobbat vártam. Az egyedüli rész, ahol kiváló munkát végeztek, az a látvány, arra nincs panasz. De a sztori középszar, a játékmechanika szintén.

Nagyon jók az új contentek, de amíg csak glasscannonra érdemes buildelni és minden classnak egy buildje van, amíg a itemek 99%-a kuka, amíg a crafting csak egy rossz vicc, addig nem fogom azt mondani, hogy na ez egy jó játék Nem is rossz, de a jó nem ilyen.
I'll still come out laughing, 'cause me? I never fail, loser!
9240 levél
Válasz 15.07.31. 22:10 #4264
Kanduhrka
De a Diablo 2 óta azért jó pár év telt el, egyrészt megszépülnek az emlékek, másrészt (magamból kiindulva) sokkal jobban le tudott kötni egy játék, mint most.

Itt ha előrébb akarsz jutni mondjuk GR-ben, ahhoz kellenek a ritka cuccok, és persze lehetőleg jó statokkal, esetleg ancient - persze az is jó statokkal. Azért ilyet 1 hét alatt nem raksz össze. Baromi ritka cuccok meg itt is vannak, vegyük csak a Starmetal Kukrit, ami valakinek 1000 óra alatt se esik.

horrorgeeks.blogspot.com
10381 levél
Válasz 15.07.31. 08:38 #4263
VodevilX
Ha bejelentik még idén, akkor egy kora nyári megjelenés simán elképzelhető. Tényleg abból indulok ki, hogy ha ennyire dolgoznak a frissítésen, akkor talán több is folyik ott a háttérben.

Amúgy fura dolog ez amit mondasz, én továbbra is a 2-t mondanám jobbnak, abból a szimpla tényből kiindulva, hogy sokkal jobban lekötött. Ez a rész most kb arról szól, hogy mindenki kis ráfordítással kifarmolja a setet amit a kinézett illetve mindenkin csak az van... és lefullad. Év elején szezon kettő alatt rengeteget játszottam, és az út szép, a vége már nem olyan izgi. Hol van ez ahhoz képest, mikor D2-ben könnybe lábadt az ember szeme ha esett egy Ber, Jah stb vagy akármilyen tényleg ritka unique. Akkor nem ez volt, hogy simán megtaláltad, de legalább 15-20szor is kellett találni egyet, mire olyan statokat kapott ami jó, ott fix volt, csak a min-max roll változott, és ha kaptál egy tök alja itemet, még akkor is jobb volt, mint itt egy, olyan stat roll-al amitől kb egy béna sárga cuccal egyenlő a legendary itemed.
Ezért ha választani kéne, inkább választom az örökké tartó farmolást, trade rendszerrel, mint ezt az 1 hét alatt maxra farmolod magad és nyomod a GRifteket. Ettől függetlenül a változatossága tényleg köröket ver a 2-re, legjobb lenne, ha ötvöznék a kettőt, ha egy szép napon lesz Diablo IV
Apukám há te most nem engem vissza maga..ön...
9240 levél
Válasz 15.07.31. 01:33 #4262
Kanduhrka
Még mindig itt tartasz? Rengeteget változott a játék, amióta megjelent, és a RoS óta is. A játékmechanika ugyan nem változik, de mondj egy olyan ,A, kategóriás címet, ami nem havidíjas és ennyit foglalkoznak vele évekkel a megjelenés után is.
A Cube-bal eléggé megforgatják majd a játékot - próbáltam PTR-en, illetve követek más fórumokat is, döbbenetes mennyi kombinációt lehet összehozni. Plusz ugye jönnek az új setek és a régieket is variálják.

Nem tudom, mennyire voltál benne anno a Dio2-ben (csak azért hozom fel, mert a legtöbb helyen azt szajkózzák, hogy az mennyire geci jól össze lett rakva - igen, kellett hozzá egy kiegészítő és 3 millió patch), de abban mindössze 3 nehézségi fokozaton kellett ugyanazokat a questeket nyomni, orrba-szájba agyvérzésig a Baal/Pindleskin runokat és... és ennyi.

Ehhez képest itt már vannak Bounty-k, Riftek, Griftek, tárgy rerollozás, új területek és most már Cube is.

Ha mást vársz a játéktól, akkor ez nem a te játékod. Ha pedig van jó ötleted, mivel lehetne feldobni, akkor ott a hivatalos fórum, tessék írni nekik.

VodevilX:

Szerintem az új kieg még messze, de én nagyon örülnék egy Nekronak. Igaz, hogy elég sok skillje visszaköszön a Witch Doctornál, de egy csontváz élesztős, hullarobbantós, kissé "sötétebb" karakter nagyon hiányzik a játékból.
horrorgeeks.blogspot.com
5938 levél
Válasz 15.07.30. 19:48 #4261
GustyX
Már baromira várom, de a kiegészítőt még inkább!
http://gustyx.web4.hu - saját véleméyeim, tapasztalataim játékokról
15576 levél
Válasz 15.07.30. 19:19 #4260
david139
Inkább ne adnának ki hozzá semmit
I'll still come out laughing, 'cause me? I never fail, loser!
10381 levél
Válasz 15.07.30. 18:26 #4259
VodevilX
Kani's Cube
Továbbra is az az érzésem, hogy várható valami kieg, 2 éve ugyanez volt RoS előtt, ilyen nagyszabású patch készülődött, elég komoly content, aztán bedobták, hogy jön a kieg, vanilla mit kap, kieg mit kap. Ha nem is jövő héten, de BlizzCon-on szerintem be is jelentik.
Apukám há te most nem engem vissza maga..ön...
10381 levél
Válasz 15.07.11. 11:21 #4258
VodevilX
Közben készülődik a 2.3.0, PTR már megy
Úgy néz ki nem kispályás, lesz új tartalom bőven!
Remélem nem alaptalan a gyanúm, hogy most nyáron fut a dolog, aztán augusztusban gamescomon bejelentik, hogy ennek egy része már az új kiegből van, és jövő tavasszal jön az is. Ősszel meg új szezon és mondjuk akár egy béta akár év végén, akár jövőre!
Most ez a szezon túl hamar jött, nem is nagyon játszogattam, de a következőbe meging startnál belevágok, addigra megjön a kedvem is újra!
Apukám há te most nem engem vissza maga..ön...
1230 levél
Válasz 15.05.08. 18:05 #4257
PrOHax
Ahaaa...ezek a fránya e-mail fiókok
You tell me exactly what you want, and I will very carefully explain to you why it cannot be!
5938 levél
Válasz 15.05.08. 16:48 #4256
GustyX
Dehogy.

Csak regisztráltam @freemail címmel, amit korábban nem sikerült módosítanom, mivel nem tudtam a titkos kérdésre* a választ. Tegnap este ismét kipróbáltam, és beírtam amit gondolok erről (és általában a 15+ lehetőség közül) és elfogadta, agy meg tudtam változtatni a címemet @gmailre. De én továbbra is a @freemaillel próbálkoztam, a jelszó emlékeztetőnél is ezt az accountot adtam meg
Szóval na, benéztem. És csak akkor jöttem rá, mikor beléptem a gmailbe, hogy hopsz, ott egy tegnapi blizzard levél
Szóval ez rosszabb mint a US vs. EU
http://gustyx.web4.hu - saját véleméyeim, tapasztalataim játékokról
1230 levél
Válasz 15.05.08. 16:38 #4255
PrOHax
Na mesélj Csak nem az Amerikai Bnet-re akartál beloggolni az EU-s accoddal?

Szerk: Amúgy még mindig nem esett az Ashbringer
You tell me exactly what you want, and I will very carefully explain to you why it cannot be!
5938 levél
Válasz 15.05.08. 15:45 #4254
GustyX
Szerk, azon túlmenően, hogy az előbb leírt dolog egy hatalmas nagy epic fail, én is benéztem, de durván
http://gustyx.web4.hu - saját véleméyeim, tapasztalataim játékokról
5938 levél
Válasz 15.05.08. 15:40 #4253
GustyX
Oké, ez így, ebben a formában egy hatalmas nagy epic fail...
Kiválasztom, hogy írok a supportnak, majd azt hogy NEM TUDOK BELÉPNI. Erre feldobja, hogy segítünk, de JELENTKEZZ BE!!!!!
http://gustyx.web4.hu - saját véleméyeim, tapasztalataim játékokról
5938 levél
Válasz 15.05.08. 15:35 #4252
GustyX
Más be tud lépni?
Nem fogadja el a jelszavam és/vagy az email címem, még a bnet sem.

www.diablo3.com nem jön be.

szerk: elfelejtettem a jelszavam, erre az email címre kidpobja, account not found.

Magyarul lenyúltak?
és mégis hogy a picsába?
http://gustyx.web4.hu - saját véleméyeim, tapasztalataim játékokról
9240 levél
Válasz 15.05.01. 17:26 #4251
Kanduhrka
Nem Season-only a fegyver. Nekem esett barbárral, de nem tűnt túl jónak - bár Crusával nem is próbáltam.
horrorgeeks.blogspot.com
9240 levél
Válasz 15.05.01. 17:25 #4250
Kanduhrka
Én úgy vettem észre, hogy most minden karakter kb azonos szintre lett hozva erőben, és már csak nem egy-egy set az ami egyeduralkodó. Griftnél más a helyzet, 45-49 körül már jól meg kell gondolni, hogy hogyan állítjuk össze a buildet. Abban igazad van, hogy lehetne még javítani a játékmeneten, de egyelőre még így is az egyik legjobb felülnézetes, szintlépős akció/kaland cucc.
De valljuk be, a Diablo mindig is a farmról és a cuccolásról szólt, csak mi kezdünk öregedni
horrorgeeks.blogspot.com
1230 levél
Válasz 15.05.01. 13:43 #4249
PrOHax
Jah, nem beszélve a Corrupted Ashbringer-ről Farmoltam egy kicsit, hátha kiesik a crusaderemnek, de sajna semmi Lehet, hogy season-höz van kötve azért nem volt szerencsém...
You tell me exactly what you want, and I will very carefully explain to you why it cannot be!
15576 levél
Válasz 15.05.01. 13:40 #4248
david139
Ott még nem tartok, lvl 28 a karim De amúgy azt sem tartom túl nagy változásnak, az egész játékmenetet újra kéne gondolniuk, hogy ott tartsa az embereket. Ez mind csak pofon a szarnak. Ha már szettek: lap esetben sem sok olyan build van egy-egy classnak, amit megéri használni, a szettek pedig erre csak rátesznek egy lapáttal, és kötelezővé teszik őket. Szerintem ez nem cool. Sorolhatnám még, de igazából nem akarok erről ismét vitatkozni, csak hát én még mindig úgy érzem, hogy a remek grafika, animációk stb. mellé egy átlagos, (vagy még az sem) játékmechanika társul.
I'll still come out laughing, 'cause me? I never fail, loser!
9240 levél
Válasz 15.05.01. 13:29 #4247
Kanduhrka
Átdolgozott setek és új setek, és átdolgozott legendary-k és új legendary-k smafu?
horrorgeeks.blogspot.com
15576 levél
Válasz 15.05.01. 12:59 #4246
david139
Kicsit játszottam megint a játékkal. Ez a wardrobe dolog meg az új fajta questek iszonyat megváltoztatnak mindent.
Olyan fejlesztéseket nyomatnak, mint én szoktam amikor határidő előtt egy nappal állok neki a projectnek. Nem kell, hogy értelme legyen, csak csináljunk pár gyors változtatást, aztán jó lesz az.
I'll still come out laughing, 'cause me? I never fail, loser!
5938 levél
Válasz 15.04.08. 21:19 #4245
GustyX
Kint az új patch, auto pickup sehol (aminek a legfontosabbnak kellene lennie), de van cosmetics és a blood shardokat is bal szélen mutatja. Bravó!
http://gustyx.web4.hu - saját véleméyeim, tapasztalataim játékokról
5938 levél
Válasz 15.02.20. 11:14 #4244
GustyX
2.2.0.
Az auto felvételt már ideje lenne beletenni, mert ez a jelenlegi az sucks...

Gondolkodtam rajta, hogy mégis elkezdek egy seasanos monkot, wave of lightra gyúrva (vagyis maximális spirit, minimális cost), de rájöttem, hogy a jól felépített karakterem bármelyik patch hazavághatja. Úh. maradok a mostani monkomnál.
http://gustyx.web4.hu - saját véleméyeim, tapasztalataim játékokról
2016 levél
Válasz 15.02.16. 19:01 #4243
PanzerWolf
Kérdés.Nem tudja esetleg valaki, hogy Demon Hunteres egérpadot hol tudnék venni?Van minden féle csak ez nincsen.Magyarországi vásárlásra gondoltam.Sehol sem találok.
Fenyeskardu Sturm 20W/Mo Feketebotos Necron 20N/Mo Ayzaz A Yazin 20Mo/Me Havas Jon 20R/Ri Vak Aemon 20Ri/Mo M A L B O R D U S 20E/Me D A R D A L I O N 20P/W Geor Dar Khordak 20A/E
10381 levél
Válasz 15.02.16. 14:03 #4242
VodevilX
Kb az nullázni. Ami azért érdekes, mert én 3 nap alatt erősebb vagyok, bár most igen masszívan bele is merültem 34 órával 147paragonnal állok jelenleg (viszonyításként előző szezonban 66 órát toltam egyetlen DH-val p210 körül megállva )
Szóval nullázni igen, de közben meg a legtöbb kiszemelt cuccot már túl könnyű megszerezni szerintem, jó persze értelmes roll-t kapni rá az már más tészta. De 1,4 milla dps a tök fun build wizardomon (monjduk igazi glass cannon ) és a dobozkámban már gyűlik a Firebird set Kadalától... bár én inkább a Tal Rahsa setre pályázom.
Amúgy igen, minden Kadala és craftolt item is lehet ancient!

Az a baj csak ezzel, hogy itt én már teljesen máshogy élem meg a resetet mint D2-ben, ott volt egy gazdaság amit mindig nullázni kellett, az feldobta a játékot, de itt nincs semmi, csak tényleg ez, hogy húzol egy új hőst, és kifarmolod ugyanazokat a cuccokat amit mindenki használ pár nap/ 1-2 hét alatt.. Régen azért sokkal keményebben meg kellett dolgozni szerintem, vagy mákolni egyet!
Apukám há te most nem engem vissza maga..ön...
5938 levél
Válasz 15.02.16. 13:23 #4241
GustyX
Ennek a seasonnak mi értelme?
Látom mindenki mellett ott a kis levél, de igazából nem tudom mi pluszt ad (pár új item/transmog és...?). Vagy csak ha valaki abszolút nulláról akarja kezdeni (bár én ennek sem látom értelmét).

Ancient legendek eshetnek Kadalától és craftolhatóak is?
http://gustyx.web4.hu - saját véleméyeim, tapasztalataim játékokról
15576 levél
Válasz 15.02.16. 13:00 #4240
david139
Kicsit elszomorodtam most, hogy megnéztem, milyenek a crusader szettek. Hol van ez a warrior, dh, monk stb. szettekhez képest?
A condemn-es pajzs + kard együtt elég jó ugyan, illetve a bombardmentes öv se gyenge, de még így se hiszem, hogy lesz olyan jó, mint a warriorom volt.
I'll still come out laughing, 'cause me? I never fail, loser!
15576 levél
Válasz 15.02.15. 19:36 #4239
david139
Na fenn vagyok hc solo crusader ladderen, igen erős 513. pozíción
I'll still come out laughing, 'cause me? I never fail, loser!
15576 levél
Válasz 15.02.14. 10:55 #4238
david139
Az utóbbi acsi kb 03:30-kor lett meg 3 embernek, nagyon durva! Én még lvl 50 alatt voltam.

Vicces amúgy, természetesen szar a netem, ami azt jelenti, hogy 20 percenként elmegy 1 percre, hc karival elég izgalmas így. Sikerült is belesétálnom 2 egymáson lévő arcane sentry kiindulási pontjába és ott disconnectelni, Kakulukio elmondása szerint 500 körüli hp-m volt, mikor lejárt az idejük...
I'll still come out laughing, 'cause me? I never fail, loser!
10381 levél
Válasz 15.02.14. 10:42 #4237
VodevilX
1 óra 1-2 perckor meg is volt a 70
De reggelre már vannak emberek az új achievementtel, hogy 20 perc alatt T6-on az össszes boss-t... meg Fullos setek
Mondjuk ha már a mákról van szó, pörgettem egy amu-t, hogy jég helyett ligning sebzést adjon, erre bedobta a 10 crit chance-t... máskor is másra fogok gondolni, ha azt akarom
Apukám há te most nem engem vissza maga..ön...
1097 levél
Válasz 15.02.14. 01:28 #4236
jawsika
Én egy haverral kezdtem, monkkal indult, de valahogy nem éreztem, átnyergeltem barbira. Ez most jó. Üt, vág, csap. Pompás.
You can fight like a Krogan, run like a leopard; but you'll never be better, than Commander Shepard!
15576 levél
Válasz 15.02.13. 21:57 #4235
david139
Végül crusader lett, mert Kakulukio behúzta a dh-t, de eddig egész jó, csak egy kezessel kell menni.
I'll still come out laughing, 'cause me? I never fail, loser!
15576 levél
Válasz 15.02.13. 15:52 #4234
david139
Nem Diablo 2-t akartál írni?
Minden be volt állítva
I'll still come out laughing, 'cause me? I never fail, loser!
458 levél
Válasz 15.02.13. 15:48 #4233
stero
Te milyen Path Of Exile-el játszottál? Az a játék alsó hangon is hozza a diablo 3 színvonalát grafikában. Vagy mégis mitől ronda? Stimmelt ott minden a beállításokkal?
15576 levél
Válasz 15.02.13. 15:31 #4232
david139
"Azt sajnálom még, hogy hatásos, elképzelésnek megfelelő buildet nem lehet összehozni"

Nos igen, ez a mondtad a kezdetek óta meghatározza ezt a játékot. Viszont a Path of Exile meg olyan igénytelenül ronda, hogy képtelen voltam vele játszani.
I'll still come out laughing, 'cause me? I never fail, loser!
10381 levél
Válasz 15.02.13. 15:28 #4231
VodevilX
Nem vagyok barbár fan, soha nem is voltam, bár itt azért sokkal jobb mint a régi barbár, de azért alakult ki, mert sokkal könnyebb volt a tömegpusztítás egy Frozen Orb sorceressel vagy egy Multi Arrow amazonnal, mint egy barbárral.

De lehet neki megyek, most leginkább egy lightning wizardhoz van kedvem, ennyiből legalább jó, hogy nem kell skill tree-vel is bajlódni ha nem úgy esnek az itemek...
De igen... az itemek... A következő lépés egy nagy item reform kell, hogy legyen, vicc még mindig hulladék fele legendary, és a legjobb öv a legacy Witching Hour... De legalább bedobták az Ancient Legendary-kat
Apukám há te most nem engem vissza maga..ön...
5938 levél
Válasz 15.02.13. 14:47 #4230
GustyX
Monk.
Elsődleges karakterem (és szinte egyetlen), de minden patchben változtatnak rajta valamit.

Amúgy most ennek monknak csináltam egy 136%-os magic findos "szettet", amivel tolom a T1-et, meg majd bejoinolok valakikhez T6-on.

Azt sajnálom még, hogy hatásos, elképzelésnek megfelelő buildet nem lehet összehozni (ellenben a Path of Exile-ban).
http://gustyx.web4.hu - saját véleméyeim, tapasztalataim játékokról
15576 levél
Válasz 15.02.13. 14:35 #4229
david139
Barbárral mi a helyzet? Én nagyon élveztem, főleg amikor már megvolt minden fontosabb szett!

Én is ezen töröm magam amúgy. A monk nagyon jó, de az most is van egy, barbárból már kettőt megöltem az előző seasonban (hc-n toltam), szóval azt most hagyom, még a witch doctor lenne nagy kedvencem, de sajnos elég bugyuta az optimális build, illetve én szeretem ha sok a pet, viszont emiatt egy csomó spell slot elveszik, ami unalmasabbá teszi a játékot.
A a crusader és a mágus borzasztó uncsi, utóbbi szerintem az egyetlen kaszt, amiből még nem is tudtam egy példányt sem max szintre húzni A deamon hunter elmegy, csak hc-ban eléggé figyelni kell vele. De egyelőre ez a legesélyesebb.
I'll still come out laughing, 'cause me? I never fail, loser!
10381 levél
Válasz 15.02.13. 14:25 #4228
VodevilX
Mai kérdés, milyen karit húzzak...

Az a baj, hogy akármennyire is Wizard párti vagyok, ebben a játékban sosem tudtam úgy élvezni mint a Diablo 2-ben, ahol igazán nehéz volt választani hogy a Necro vagy a Soso a kedvencem, legalább 3 másik irtó jó mellett és még így sem biztos, hogy a Paladin köztük van
Szóval a legtöbbet még a szezon előtt az legelső wizard karimba öltem, 330+, ehhez képest 2 DH együtt sem hozza adja ki ugyanezt, a többi meg 60-80 körül. De az az igazság, hogy sokkal jobban élveztem a DH-t az utóbbi időben, már nem mintha olyan marha sokat játszottam volna vele, mondom kb az egész szezon alatt kb 130 órát asszem...
A Crusader jó volt mint új hős, de az már helyből biztos volt hogy csak addig, mert egyértelműen a Monk a legszimpatikusabb melee kari a játékban.
Szóval ha már így levezetem, valószínűleg most újra Wizard lesz az új karim. De ahogy néztem elég szörnyű a helyzet, csak Firebird set-re épít minden build...
Apukám há te most nem engem vissza maga..ön...
17472 levél
Válasz 15.02.12. 07:32 #4227
Peace
Igazán átküldhetnéd azt a patch-et.
Don't fool yourselves. War is all we are! Killing is all we are good for! The rest is delusion.

A fórumon szereplő hozzászólások olvasóink véleményét tükrözik, azokért semmilyen felelősséget nem vállalunk.