Watch Dogs 2
Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Fórum

Hardware

»» Gép fejlesztés- help

1560 levél
12.02.06. 22:36 #87
Retee
Kedves látogatók! A téma mostantól lezárásra kerül, de ha problémád, kérdésed van, akkor kérünk látogasd meg az "Új gép és bővítés - tippek és tanácsok" című kiemelt topikot az alábbi linken, ahol felteheted kérdéseidet.
145 levél
11.11.26. 19:41 #86
Turulbirodalom
Az alaplap AGP-s, a videokártya pedig PCI-e, szóval nem tudod bele tenni. A legjobb AGP-s kártya tudtommal a Sapphire Radeon 3850 (használtan 10-12k), viszont ehhez a géphez egy 3650 is bőven sok (ez kb. 8k). Ha van hozzáértő ismerősöd (bár akkor tőle kérdeznéd, úgyhogy valószínűleg tárgytalan), akkor a procit is lehetne húzni (a 2500-as Bartonok általában bírják a 200-as FSB-t).
De 40-50 ezerből egy ennél messzemenően jobb gépet lehet használtan kihozni.
1 levél
11.11.26. 19:30 #85
zsidi
Sziasztok!

Kérlek segítsetek!!

ASUS A7V8X-alaplap),AMD Athlon(TM) XP 2500+1,83Ghz proceszorom van és szeretném megtudni ha veszek: GIGABYTE N210TC-1GI nVidia DDR3 1GB 64bit PCIe videókártyát, müködni fog rendesen?? Mellékesen vettem bele még 1 giga ramot így már 2 van! Valaki legyen olyan kedves és segítsen nekem!!
5 levél
09.04.18. 16:06 #84
power.ede
Hello!

P4-es procit nézzek? Abból 2,6 GHz-es már erősebb a mostani Celeron 2,6 GHz-esnél? Húzhatóak ezek?

Köszi.
497 levél
09.04.10. 20:07 #83
gucci
Igen arra az oldalra gondoltam.

Ott kategorizálva vannak a procik szóval tuti találsz olcsón.Nézd meg kitöl veszed azért .
5 levél
09.04.10. 14:23 #82
power.ede
Ja, és a socket 478 kategória?
5 levél
09.04.10. 14:20 #81
power.ede
Egyébként ilyen procit neten hol keressek? Milyen árban mozog?
5 levél
09.04.10. 14:16 #80
power.ede
Köszi! PH=prohardver? :S Akkor te azt mondod, hogy csak egy használt procit vegyek?
497 levél
09.04.10. 14:03 #79
gucci
Akkor neked javaslom ,hogy PH-n nézz szét lap + proci miatt mert ha később lesz pénzed gépre akkor ez most fölös kidobás.Mármint most AGP-lapot venni +proci . Használtan veszel Intel 3,0Ghz procit 1Mb L2 vel ami már jónak mondható ahhoz a laphoz.
5 levél
09.04.10. 13:18 #78
power.ede
Sziasztok!

Hogyan fejlesszem a gépemet? Nem nagyon értek hozzá.
Albacomp Activa: Intel Celeron 2,66 GHz, 1,5 GB DDR2, ATI Radeon 9600, valamilyen MSI alaplap, ami csak Celeron, Celeron-D vagy Pentium 4 procit tud fogadni, Samsung winchester.
Egy alaplap+processzor cserére gondoltam, a többi szerintem rendben van.

Egy adatbázis kezelővel dolgozok rajta, ami eléggé leköti, és mellette már minden nagyon lassú. Tehát egyáltalán nem kell erős gép, csak ennél jobb legyen. Illetve ez igazából egy átmeneti megoldás lenne pár hónapig, de mindenképp kell!

Egy pár tippet szívesen fogadnék, hogy lehetséges-e a dolog. Aztán persze szakemberre bízom.

Köszi!
10104 levél
05.10.25. 17:07 #77
eti8
Hát igen. Ha ezt eladnám, PCI-E-s konfigot jobbat tudnék vajon venni az árából? Mert sajna most eléggé minimális a zsebpénzem
A régi ati 9200se-t próbálom elsózni 7-ért. Már volt is rá jelentkező, de éppen beteg voltam, ezért nem tudtam bevinni a városba

Egyébként nekem sosem volt napra kész konfigom
Sztem ez még elviszi a most kijövő játékokat majd, ha nem is fullon. Egyébként szerintem a mostaninál már fölösleges jobb grafikát csinálni, mert ez is megfelel részletességre. Nem kell, hogy a baktériumokat is lássuk az emberek fején
Nekem pl 1 splinter cell chaos theory garfika pont elég. Az meg fullon is simán fut ezzel a konfiggal (megvan)
A F.E.A.R. meg sztem low-on is gyönyörű képet ad, de azért megéri mediumra tenni Volt, hogy mindent felraktam fullra, de nem lett sokkal szebb, csak az fps ugrott vissza rohadt mértékben
Én egyenlőre meg vagyok a gépemmel elégedve. Egyenlőre nem akarok PCI-E-re fejleszteni, mert az most túl sok macerával járna. Az egész konfigomat jövőre akarnám eladni. Addig még vennék bele memóriát, meg ezt azt... Persze, nem túl nagy pénzbeáldozással
Max 2-3 ezer ft-t szeretnék veszteni rajta, és megnéztem, az athlon xp 2800+, vagy ilyesmik sem sokkal drágábbak az enyémnél. Pont belül van még a kritikus határon

Most egyébként valmelyik hűtő (ventillátor) nagyon búg, de mindegyik hűtő rendesen megy, szal nem melegszik túl a gép megnéztem. Szédszettem, és úgy bekapcsolva, nekem úgy tűnt, hogy a proci hűtőjéből jön a hang. De a fordulatszám, meg a hőmérséklet mégis normális. Egyébként olyasmi a hang, mintha valamilyen kábellel surlódna, de megnéztem, és nem. Rendesen forog, nem tapasztaltam rendellenességet, csak ezt a hangot
Az élet egyetlen rendes metaforája a szalonna!
12750 levél
05.10.25. 16:21 #76
okoska3000
annyira nem rossz, csak nem naprakész gamer-konfig

ha lesz rá kereted, jobban megéri ezt eladnod, amíg lehet és egy új konfigba befektetni, egy PCI-E-sbe természetesen, erős prociba és sok memóriába elsősorban, így később "csak" a VGA-t kell cserélni és jópár évíg elég lesz...

a VGA sajnos manapság erős fogyóeszköz, hamar megy le az ára és jönnek sokkal jobbak...
10104 levél
05.10.25. 15:33 #75
eti8
Ja egyébéknt a F.E.A.R.-t médiumon lazán elviszi (multi demó)
És azért csak medium, mert kevés a memória.
A Silent Hunter 3-mat meg fullon is lazán. Csak a robbanásoknál akad, de az még a készítők gépén is akadt, csak némileg kevésbé Bár sztem ez inkább bug, mint gép hiány...
Sztem, ha veszek bele, egy atholn xp 2800+-t meg meg lesz bele az 1 giga ingston 400mhz-es memóira, egész pofás kis szerkezet lesz. Bár mire ezek meglesznek, addigra már elavul
Az élet egyetlen rendes metaforája a szalonna!
10104 levél
05.10.25. 15:26 #74
eti8
Persze, nem is akarok felsőkategóriásat
Íme a sajtát elgondolásaim:
A proci tényleg szar, azt nem ártana lecserélnem. Memóriából el kéne adnom a 256-ost, és még 1 kingston 400mhz-es 512-est kéne vennem. Na ennyi. Ja és winchestert sem ártana, mert csak 30 gb-osom van. Videókarit már nem cserélek, inkább eladom az egész vasat, és veszek 1 újat (kivéve a dvd írót, mert az zsír )
Egyébként ha alsókategóriás a gépem, akkor ezt minek mondanád?
(ilyen gép is van a házban, de az a közös )
amd 900mhz-es proci (sajna nem emlékszem, hogy milyen típusú)
Gf mx440 agyonhajtott videókari
Szétcseszett merevlemez, meg windows
256mb 133mhz-es sd ram
Wicsi az jó van benne Maxtor 80gb (ami egyébként 67 )
Meg még 1 40 gb-os, amin 20-20-as megosztásban van win 98 és 2000
Na ez szerintem is alsókategória. Az enyém szerintem elmegy középkategóriának. Legalábbis tegnap még elment
24 óra alatt kitudja, hogy mennyit változik a világ


Egyébként megérné PCI-E-re meg ddr2-re felfejleszteni? Mert olcsóbb a ddr2, meg a PCI-E is (mármint amik bele valók ) pár ezerrel (2-3 is meglehet a PCI-E esetében)
Az élet egyetlen rendes metaforája a szalonna!
5661 levél
05.10.25. 11:07 #73
ati2002
Cseréld le az alaplapot, a procit, a memóriákat meg a vga-t.
Hiába nézel, szar géped van, egy jónak mondható alsókategóriás gép.
---
10104 levél
05.10.24. 16:32 #72
eti8
Nos nekem van 1 abit KD7A(VIA KT400A-8235) alapom 1 ilyen procim: Manufacturer AMD
Family AMD Athlon(tm) XP 2400+
Architecture 32-bit
Internal Clock 2.0 GHz
Internal Clock Maximum 2.0 GHz
External Clock 133.0 MHz
Socket Designation Socket A
Type Central
Upgrade ZIF Socket
HyperThreadingTechnology N/A
Capabilities MMX, CMov, RDTSC, 3DNow!, Extended 3DNow!, SSE, PAE
Version AMD Athlon(tm) XP 2400+
Caches
Level 1 128 KB
Level 2 256 KB


1 ilyen videókarim:
Description RADEON 9700 PRO
Manufacturer ATI Technologies Inc.
Total Local Video Memory 256 MB
Total Local Texture Memory 256 MB
Total AGP Memory 64 MB
VGA Memory Clock 621.0 MHz
VGA Core Clock 324.0 MHz


ilyen memóriám:
Memory Slot 1/3
Installed Enabled Size 256 MB
Frequency 0.0 Hz (ez 200mhz-es)
Memory Slot 2/3
Installed Enabled Size 512 MB
Frequency 0.0 Hz (ez 400mhz-es)

Milyen irányba érné meg fejlesztenem?
A Rome total war, eléggé csúnyán fut, amikor tüzes nyilakat használnak. Még a gépfejlesztésem előtt (akkor még 256 mb 200 mhz-es memó volt, meg ati 9200se) nem akadt ilyen vészesen, bár akkor szinte minden minimumon volt. Meg tudná valaki mondani, hogy ez miért van? Azért nincsen maxon a beállításoknál minden. Proci okozhatja? Egyébként auto dedect-el állítottam be.
Más játékok normálisan mennek.
És a quake 4-nél ez mire elég?


Az élet egyetlen rendes metaforája a szalonna!
14253 levél
05.10.24. 16:18 #71
Babykiller
Amennyiben a 6800 drágább, mint a 6600GT, akkor nem érdemes azt megvenni. Már nem moddolhatóak a 6800-ak, hiszen új magra épülnek ezek a kártyák, szóval feleseleges többet adni érte.
103 levél
05.10.24. 14:09 #70
smokey
A proci azért egy kicsit kevés.
5661 levél
05.10.24. 13:11 #69
ati2002
Simán jól fognak futni ezek a játékok, nyugodtan megveheted a cuccokat.
---
375 levél
05.10.24. 09:38 #68
Izsook
No Én jáccani akarok sokat jó játékokkal. Van 1 ASUS P4S333-M alaplapom 512+256 MB memóriával, P4 1,6a@2,3 Ghz CPU meg 1 ATI Radeon 9600 128 MB-os VGA-m.
Ilyen irányba akarok elmenni még 1GB Ram DDR400 ez gyakorlatilag mind1, mert az alaplap csak 333-nak ismeri fel + lecserélném a VGA-m 1 GF 6800-ra? Szerintetek elég lenne az upgrade arra, hogy B&W 2 meg Quake 4 normálisan fussanak rajta? Vagy ha valakinek van jobb ötlete hasonló áron, az írja már meg! Ez olyan 70e körül van!
"..Na csá gyíkok Én leléptem, nekem a beszélő szar már egy kicsit sok..." Erik Cartman South Park
3127 levél
03.09.23. 09:21 #67
Blade Runner
A kellőképpen nagy cache nagyon fontos video digizésnél, mert a memóriából nem kell annyi adatot a kódoláshoz átmozgatni. (Ami elég lassú folyamat relatíve.) A játékoknál inkább az órajel a fontosabb és ebből a két szempontból a Barton egy jó kompromisszumos megoldás. A Barton magos CPU-kat az AMD épp a nagyobb cache miatt A TB-khez képest magasabb jelzéssel árulják, de a nagyobb cache miatt a CPU-k valóban gyorsabbak is azonos órajel esetében.
Általában a lassúbb Bartonok 333-asok, a gyorsabbak között már vannak 400-asok is. A 400-as RAM jó hozzá, és pluszként azért is jobban jársz a 400-assal, mert gépfejlesztésnél nem kell gyorsabbra cserélni majd a jüvőben egy 400 FSB-s CPU esetén.
Ha a gépet később veszed, akkor mindig gyorsabb és olcsóbb, mint ha most veszed meg. Ez karácsony környékére nem érvényes, így valszeg jobban jársz akkor, ha jövő év elejéig vársz és akkor a kissé visszaesett áru alkatrészekből építed a gépedet. Olcsóbban gyorsabbat.
Blade
3164 levél
03.09.23. 07:04 #66
NeoExDeath
Hali!
Nah, játékhoz, meg video digitalizáláshoz mihhez van jobban szükség, a nagyobb chache-re vagy nagyobb órajelre? Mert gondolom a 2600+ azért magasabban működik. Húzni nem akarom, szóval ez nem szempont. A Barton is 333 as mint a TB? Jó hozzá a 400 as ram?
Na még valami, szerintetek érdemesebb most venni a gépet, vagy megvárni míg kijön a HL2, aztán megnézni a tapasztalatokat. Asszem tudjátok milyen lenne a gép
bye
"I belong to the warrior in whom the old ways have joined the new"
3127 levél
03.09.21. 23:05 #65
Blade Runner
1. A Bartonnak nagyobb a cache memőriája és átlagban jobban húzható, mint a Thoroughbread.
2. Az NF7-S-nek van serial ATA csatija meg soundstorm csipje. Ha ilyet veszel, nem kell hangkártya.
Blade
3164 levél
03.09.21. 22:50 #64
NeoExDeath
Thx az elmélkedést a házról, de amit kérdeztem, arra nem kaptam választ term...
Szal mégegyszer: 1. miért is vetődött fel a 2500 as barton a 2600 as Thoroughbred el szemben? Mi a különbség?
2. Mi a különbség az Abit NF7 sima meg az NF7-s között?
bye
"I belong to the warrior in whom the old ways have joined the new"
3127 levél
03.09.17. 09:34 #63
Blade Runner
Az ilyen probléma azonnal kiderül és a dobozt kompletten cserélik (elvileg). Ha neked ezt nem tették meg akkor szégyeljék magukat.
Blade
12750 levél
03.09.17. 09:31 #62
okoska3000
akkor menj vissza a boltba és ha kérdi az eladó, hogy miben segíthetek?, akkor mondd: "Egy reset gombot szeretnék venni..."

Kíváncsi lennék az arcára...
7034 levél
03.09.16. 22:58 #61
Aruns
Pedig nem árt a házra is garancia, mégpedig érvényesíthető gari, mert az én Codegenem pl. alapból kontakthibás volt és nem működött a power gombja. Mikor visszavittem, a gyere a szervizben elkezdett arcoskodni, hogy "ilyen jellegű meghibásodásra a garancia nem vonatkozik" nekem meg ment fel a pumpa, de nem kezdtem el a fejét verni az asztalba, hanem megkértem szépen, hogy ugyan már, csinálják meg és meg is csinálták, csak épp a reset gomb elveszett a kupiban, ami náluk volt.
"War without fire is as worthless as sausages without mustard" Henry V
3164 levél
03.09.16. 22:50 #60
NeoExDeath
Na válaszoljatok...
Nem szeretek új kérdést föltenni a régi válasza elött, mert utána rendszerint a régi ignorálódik, de msot mégis megteszem.
i a lényeges különbség az Abit NF7 sima meg az NF7-s között?
Ugye a simában is van az a dual ram channel cucc?
Holnapra jó lenne válasz
bye
"I belong to the warrior in whom the old ways have joined the new"
3164 levél
03.09.15. 21:28 #59
NeoExDeath
Na megint átsiklunk fontos kérdések fölött...
Na szal miért is vetődött fel a 2500 as barton a 2600 as Thoroughbred el szemben? Mi a különbség?
"I belong to the warrior in whom the old ways have joined the new"
3127 levél
03.09.15. 09:47 #58
Blade Runner
Igen a tápra gondoltam. A dobozra még ha adnak is garit, nem szoktam felhasználni, mert még nem láttam gari idő alatt széthulló dobozt. Ha nem tudsz márkás tápot venni, akkor legalább faggasd ki az eladót, hogy milyen ez a Mercury táp.
Blade
3164 levél
03.09.14. 22:16 #57
NeoExDeath
Hát a ház szerintem eléggé jól néz ki, és az ára se rossz. A garit mire érted, a tápra? Nem tudom, majd emgérdeklődöm.
A picit hozzátevéssel meg az a gond, hogy épp azon vagyok hogy picit lefaragjak
bye
"I belong to the warrior in whom the old ways have joined the new"
3127 levél
03.09.14. 21:36 #56
Blade Runner
A Mercury elvileg eredeti amerikai design, de ez persze nem biztosíték semmire. Ha legalább 2 év garit adnak rá, akkor valszeg jó minőségű. Ha nem akkor érdemes egy picit többet hozzátenni, és venni valami márkásabbat.
Blade
3164 levél
03.09.14. 17:12 #55
NeoExDeath
Blade Runner: na asszem találtam megoldást a táp dologra. Név szerint új táp nélküli ház+táp.
a ház : MERCURY OSCAR (http://www.mistral.hu/uj/images/valid/3109_0.JPG)
a táp: 400W MERCURY (5463 Ft)

Vélemény? Amikor anno felhívtama boltot a tápokról, a Mercury-t is ajánlotta. És a ház is jól néz ki, elég design.

Más: valaki kifejtené részletesen mik a fő különbség a Abit Nf7-S meg a sima NF7 között?
bye
"I belong to the warrior in whom the old ways have joined the new"
3164 levél
03.09.14. 16:39 #54
NeoExDeath
Hát ezt most jól megmondtad... Mire kéne figyelnem?
Én a THOROUGHBRED féle 2600+ /333 asra gondoltam.
Mitől jobb a barton 2500+?
Az asusról már lemondtam, amit ajánlottál, annál pár ezressel drágábban már megvan az Abit Nf7 S változat.

Most ezzel a rohadt táppal jó nagy dilemmában vagyok...
"I belong to the warrior in whom the old ways have joined the new"
1778 levél
03.09.14. 13:27 #53
VOid-
Mégvalami Ha 2600+ -ot veszel akkor nagyon kell figyelned mert abból elég sok változat kijött Ha biztosra akarsz menni egy 2500+ megteszi az 400-as ramok mellett neked 3200+ -on elfog futkározni. Ja mégvalami ASUS A7N8X sima változatot találsz 24 bruttóba a miklandban, legalábbis árlistán van azt nemtudom hogy nálluk is van-e
3127 levél
03.09.14. 11:52 #52
Blade Runner
Akkor a biztonság kedvéért érdemes legalább 350W-osat beszerezni. Ha a dobozban az eredeti táp csak 300-as, akkor próbálj meg szerezni olcsón egy használt ATX házat (akár táp nélkülit) vagy egy táp nélküli olcsó házat és vegyél bele egy jobb 350-400W körüli tápot.
Blade
3164 levél
03.09.14. 02:42 #51
NeoExDeath
Hát elméletileg 2 lessz, abból az eggyik 120G-s ha minden igaz
"I belong to the warrior in whom the old ways have joined the new"
3127 levél
03.09.14. 00:30 #50
Blade Runner
Amit 14-15 körül árulnak, abban a táp már elfogadható. Az Azona sem egy csúcsminőség, de ha nem akarsz 4-5 HD-t, meg ilyesmi, akkor azért megfelel.
Blade
3164 levél
03.09.14. 00:27 #49
NeoExDeath
Hát új ház az kell.
Viszont nem akarok drágát, ilyen max 14 rugóig nézegettem. Ilyen Azona meg hasonlók tünnek elég jóknak. Kérdés hogy a táp milyen...
"I belong to the warrior in whom the old ways have joined the new"
9563 levél
03.09.13. 22:12 #48
kEnAcE
A tápról jutott eszembe, én most adtam el egy ATX nagy tornyot 300W Enermax táppal 4000 HUF-ért. Jó üzletet csináltam mi?
Ha jó emberekkel rossz dolgok történnek, az a sors műve. Ha rossz emberekkel történnek rossz dolgok, az Jack Bauer műve.
3127 levél
03.09.13. 22:10 #47
Blade Runner
Persze csak akkor, ha a dobozod már ATX.
Blade
3127 levél
03.09.13. 22:09 #46
Blade Runner
Márkás dobozban egy márkás táp az igazán jó választás. Ha ez kicsit drága akkor a régi házadba szerezhetsz egy jobb tápot külön és az is jó megoldás.
Blade
3164 levél
03.09.13. 11:34 #45
NeoExDeath
Na az előző hozzászólásomban feltett kérdés még mindig él.

Közben viszont akkor benyomom miket vennék ismét, lehet mondani a véleményeket.

ABIT NF7-S
AMD Athlon XP 2600+
Sapphire ATi Radeon 9800
2x RAM 400MHZ DDR 256MB SAMSUNG

Még annyit kérdeznék, hogy ugye már volt szó róla, hogy ehhez a géphez már 400W os táp kell. Olvastama tápos tesztet a prohardware en, és igencsak elgondolkodtatott, mivel a házakban lévő tápok gyengébb minőségüek, én eddig meg úgy gondoltam hogy a gépházat tápostúl veszem. Erről mit gondoltok? Érdemesebb lenne valami márkás tápot venni, vagy mondjuk egy jó házban lévő táppal nem lessz gondom?
bye
"I belong to the warrior in whom the old ways have joined the new"
3164 levél
03.09.12. 15:11 #44
NeoExDeath
hol kerül 25200 ba? Én brutto 27700 ért találtam legolcsóbban.
"I belong to the warrior in whom the old ways have joined the new"
3123 levél
03.09.11. 22:57 #43
CybearBoy
Nekem is Abit NF7 van, és tökéletesen működik. Ebből is van NF7-S, amiben benne vannak a Deluxe ASUS-nál már említett dolgok, de a sima is tud minden fontosat. Az AGP sínbe kell a VGA-kártyát rakni, a mostani jobb kártyák már mind a 8x-os szabványt támogatják, és az említett alaplapok is tudják persze. A Serial-ATA meg egy viszonylag új szabvány, csakúgy mint az ATA100/66/33, ezekre a csatlakozókra is winyókat lehet kötni, előnye, hogy megfelelő winyó esetén gyorsabb, és csak nagyon vékony kábelt használ. Viszont a SATA-winyók még nagyon drágák, mert persze ezt a winyónak is támogatnia kell.
236 levél
03.09.11. 22:55 #42
Attis_xXx
Ne torodj azokkal semmi sebesseget nem veszel eszre!

8x AGP az hogy az uj vidik 8x AGP-vel jonnek ki, de par %-lek ak ulonbseg a 4X-hez kepest.

Az S-ATA -hoz ha jol tuodm olyan vinyo is kell ami birja DE semmi kulonbseget nem veszel eszre ! Vagy nagyon minimalisat....

Jo ez az alaplap !
3164 levél
03.09.11. 22:49 #41
NeoExDeath
Hmm tényleg jól hangzik...
Akkor ez is full ugyanaz mint az említett Asus? Azt látom hogy a dual DDR itt is működik.
Amúgy utána néztem ennek a sima nem X es Asus nak, egy helyen találtam (3 testőr...), fel is hívtam őket... Ha lett volna náluk, akkor se vennék bazz, ilyen bunkó parasztal rég beszéltem, ráadásul a kereskedelemben dolgozik... ahh.
Na kérdeznék kettőt. 1: az AGP mit jelent, és mit szabályoz hogy mekkora?
2. Mi a különbség az ATA100 meg a Serial ATA között?
bye!
"I belong to the warrior in whom the old ways have joined the new"
236 levél
03.09.11. 22:03 #40
Attis_xXx
Hello.

Akkor ajallom az Abit NF7 2.0 - S valtozatot !!
ABIT NF7-S NForce2 DualDDR LAN 8xAGP
25 200


Granatalom semmi gondod nem lesz vele !
3123 levél
03.09.10. 23:16 #39
CybearBoy
Én szegedi lévén ebben sajna nem tudok segíteni, de ezeknek a helyeknek jó híre van: van vmi 3 testőr asszem, users, bluefish, de ezeken kívül is biztos vannak még jó helyek...
3164 levél
03.09.10. 22:57 #38
NeoExDeath
Igen ezek szép dolgok
Csak az a gáz, hogy a már eléggé kilóg a költségvetésemből
A funkciók közül talán a hangchip érdekel komolyabban, bár van egy 5.1 es kártyám ami már elég rég jól beválik nálam
Na szal végignéztem a listáimat, de mindenhol csak Delux ot, és X et árulnak, simát sehol nem találtam... Hol lehet kapni?
bye
"I belong to the warrior in whom the old ways have joined the new"

A fórumon szereplő hozzászólások olvasóink véleményét tükrözik, azokért semmilyen felelősséget nem vállalunk.