Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Játék

Megvan a FIFA magyar bajnoka

2005.11.28. 22:48 | szerző: Madrac | kategória: Játék

A 14 éves Tóta Gábor nyerte a hétvégi FIFA Interaktív Világkupa magyarországi döntőjét. Az Electonic Arts Hungary által megrendezett versenyen mintegy 183 játékos mérkőzött meg a FIFA magyar bajnoka címért. A legfiatalabb versenyző 10, még a legidősebb 35 éves volt, de a versenyzők zöme a 12-19 éves korosztályból került ki. A versenyen három lány is indult, közülük egy bejutott a legjobb 128-ba. A mérkőzések két napja alatt az 598 mérkőzés során összesen 1481 gól született.
A verseny első napján ellátogatott a helyszínre Lothar Matthäus szövetségi kapitány, aki rövid interjút adott a résztvevők kérdései alapján, majd aláírásokat osztogatott a jelenlévőknek. A második napon pedig 4 fős sztármeccset vívott egymással a Ferencváros és az Újpest két-két játékosa: Bartha László és Laczkó Zsolt az FTC, Illyés Dániel és Kőhalmi András az UTE részéről. A szármérkőzést, a FIFA játék egyik legnagyobb rajongója és legismertebb játékosa, Harsányi Levente közvetítette.
A versenyt végül a mindössze 14 éves, budapesti Tóta Gábor nyerte, aki saját bevallása szerint a FIFA 05-tel kezdett el először, komolyabban foglalkozni, azóta viszont napi 5 órát tölt el játékkal. A második helyezést a kecskeméti Mokos Gábor érte el, aki, a maga 15 évével, szintén a fiatalabb játékosok közé tartozik. Harmadik helyen a szigetszentmiklósi Petróczi Donát végzett, aki tavaly is bejutott az első háromba. Ők hárman fogják képviselni hazánkat a FIFA Interaktív Világkupa Kölnben megrendezendő közép-európai döntőjén, december 4-én. A nyertesek a kölni út mellett Xbox játékkonzolt, FIFA 06 játékszoftvert, Media Markt vásárlási utalványt és FIFA Hungary pólót kaptak. ■

előző
következő
Megvan a FIFA magyar bajnoka
Megvan a FIFA magyar bajnokaMegvan a FIFA magyar bajnoka

hozzászólások (0)

további hírek

Bámulatos Red Dead Redemption 2 trailer

Az ígéreteknek megfelelően megérkezett a várva várt előzetes.

Nintendo Switch néven jön az új konzol

Megvan az eddig NX munkanéven futó gép megjelenési dátuma is.

Ingyen Dungeon Keeper az Originen

Ismét egy régi klasszikus van az On the House akcióban.

Tényleg jön a Red Dead Redemption 2

Csütörtök délután trailert is kapunk.

Hozza a várt szintet a Battlefield 1

Mától megvásárolható az első világháborút feldolgozó akciójáték.