Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Mozi

Beckham helyett Statham

2005.12.10. 17:54 | szerző: Dino | kategória: Mozi

Ha egy színész megtudja, hogy csak azért hívják egy szerepre, mert valaki más lemondta a felkérést, megsértődik. Jason Statham azonban kivétel: ő pont ezért vállalta el.
A Rózsaszín párduc (The Pink Panther, hazai bemutató: 2006. tavasz) ugyanis hamarosan visszatér, és készítői parádés szereposztásban keltik új életre: Kevin Kline, Jean Reno, Beyonce Knowles és Steve Martin mellett egy rövid szerep eljátszására David Beckhamet kérték fel. A híres focista ujjáról lopták volna le a különleges ékkövet, melyet a nyomában csámpázó kétballábas rendőrök Rózsaszín párducnak becéznek. Beckham elvállalta a felkérést, de az utolsó pillanatban, közelgő meccsei nehézsége és sűrű edzésprogramja miatt visszamondta a felkérést. Shawn Levy rendező ekkor hívta fel A szállító sztárját, Jason Stathamet, aki azonban vonakodott igent mondani. Amikor azonban kiderült, kit kell pótolnia, rögtön kötélnek állt.
- Angol vagyok – mondta utólag –, és úgy veszem, hogy David Beckhamet játszom. Persze, hogy nem hagyom ki a lehetőséget. A többiek poénkodnak a filmben, én meg csak élveztem, hogy eljátszhatok egy nagy focistát... ■

Forrás: IC Press

hozzászólások (0)

további hírek

Bámulatos Red Dead Redemption 2 trailer

Az ígéreteknek megfelelően megérkezett a várva várt előzetes.

Nintendo Switch néven jön az új konzol

Megvan az eddig NX munkanéven futó gép megjelenési dátuma is.

Ingyen Dungeon Keeper az Originen

Ismét egy régi klasszikus van az On the House akcióban.

Tényleg jön a Red Dead Redemption 2

Csütörtök délután trailert is kapunk.

Hozza a várt szintet a Battlefield 1

Mától megvásárolható az első világháborút feldolgozó akciójáték.