Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Játék

The Sims 2: Megnyitottunk! Vár az üzlet!

2006.01.04. 17:33 | szerző: Madrac | kategória: Játék

Ma hivatalosan is bejelentésre került a The Sims 2 legújabb kiegészítője a Megnyitottunk! Vár az üzlet! (eredeti címén Open for Business). A játékban innentől simjeink saját üzletekkel rendelkezhetnek majd, meghatározhatják mit árulnak (lehetőség lesz ruhaüzlettől virágkereskedésen át éttermekig sokféle üzletre), kik lesznek az alkalmazottaik, milyen legyen boltjuk kinézete (alaprajztól a belső berendezésig). Ügyesen alkalmazkodni kell majd a kereslethez, megtanulni az apró trükköket, így hosszú időre kellemes kikapcsolódást jelent majd a legújabb kiegészítő. Simjeink megtanulhatják, mi kell az ügyfélkör kiépítéséhez, a hűséges ügyfelek megtartásához, az alkalmazottak munkakedvének fokozásához és a nyereséges vállalkozás irányításához. Ezen kívül különböző értékesítés ösztönző eszközöket is kigondolhatunk simjeink számára, hogy azok minél több új vásárlót tudjanak szerezni. Mivel minden egyes vevő más és más, olyan értékesítési technikákat kell kidolgozni, amelyek még a legkülöncebb vásárlót is meggyőzik. Az alkalmazottakat idétlen egyenruhába öltöztethetjük a hóbortos vevők szórakoztatására, vagy csökkenthetjük az árat egy bizonytalan nézelődő kedvéért. Az oktatásban, a reklámban, a munkaerő-felvételben és az elbocsátásokban egyaránt a játékos dönt. A végső cél pedig a legjobb vállalkozás díjának megnyerése. ■

előző
következő
The Sims 2: Megnyitottunk! Vár az üzlet!
The Sims 2: Megnyitottunk! Vár az üzlet!The Sims 2: Megnyitottunk! Vár az üzlet!The Sims 2: Megnyitottunk! Vár az üzlet!The Sims 2: Megnyitottunk! Vár az üzlet!The Sims 2: Megnyitottunk! Vár az üzlet!The Sims 2: Megnyitottunk! Vár az üzlet!
The Sims 2: Megnyitottunk - Vár az üzlet
A legutóbbi The Sims 2: Megnyitottunk - Vár az üzlet cikkek, hírek

hozzászólások (0)

további hírek

Íme, a Tom Clancy’s Ghost Recon Wildlands szóló módja

Az eddigi előzetesek rendre a kooperatív módot promózták, hát most megnézhetjük, milyen lesz egyedül játszani.

Már elérhető a Might & Magic Showdown korai változata

Megelevenednek az asztali szerepjátékok csatái.

For Honor harcosok és béta részletek

Hamarosan elrajtol a játék zárt bétája, ennek apropóján összegyűjtöttük az összes harcos bemutatkozó videóját. Garantált lehetőség van a bétában való részvételre is!

Év játéka 2016. szavazás

Ismét olvasóink szavazatai döntenek a díjak sorsáról.

Nyereményjáték gamescomos lootért!

Pólók, pendrive, párna és sok más jóság vár Rátok.