Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Mozi

Sziriána szálai

2006.01.05. 18:43 | szerző: Dino | kategória: Mozi

Stephen Gaghan Oscar-díjat nyert a Traffic különös, több szálon futó forgatókönyvéért. Újabb írását saját maga rendezte meg: A Sziriana (Syriana, hazai bemutató: február 23.) a Traffic-hoz hasonlóan párhuzamosan futó szálakkal gombolyítja történetét: ez a politikai krimi azonban ezúttal nem az USA déli részén folyó kábítószer-kereskedelemről szól hanem a Közel-Kelet és az Egyesült Államok olajjal kapcsolatos titkos háborújáról és még titkosabb különbékéiről.
- Eredetileg egyetlen jól megfogható, követhető történetbe szerettem volna összesűríteni mindent – nyilatkozta az író-rendező –, már csak azért is, hogy az új filmem más legyen, mint a Traffic volt. De sajnos egyszerűen képtelen voltam rá. A CIA-ügynök, a jószándékú amerikai, a helyzettel visszaélő amerikai és a többi mind ott kavargott a fejemben, és egyiket sem hagyhattam ki. Úgyhogy George Clooney, Matt Damon és a többiek végül mind benne maradtak a filmben, és mind ugyanannak a bonyolult storynak a részei: úgy látszik, vannak részei a világnak, amelyekről nem lehet egyszerű filmet készíteni. ■

Forrás: IC Press

hozzászólások (0)

további hírek

JátszóDome: Shadow Tactics - Blades of the Shogun #8

A hatodik küldetéssel folytattuk a végigjátszást.

Íme, a Tom Clancy’s Ghost Recon Wildlands szóló módja

Az eddigi előzetesek rendre a kooperatív módot promózták, hát most megnézhetjük, milyen lesz egyedül játszani.

Már elérhető a Might & Magic Showdown korai változata

Megelevenednek az asztali szerepjátékok csatái.

For Honor harcosok és béta részletek

Hamarosan elrajtol a játék zárt bétája, ennek apropóján összegyűjtöttük az összes harcos bemutatkozó videóját. Garantált lehetőség van a bétában való részvételre is!

Év játéka 2016. szavazás

Ismét olvasóink szavazatai döntenek a díjak sorsáról.