Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Mozi

A gyerekek nem hazudnak

2006.01.16. 18:19 | szerző: Dino | kategória: Mozi

A Zathura – Az űrfogócska (Zathura, hazai bemutató: február 9.) című filmben egy családi házat kilőnek az űrbe, intergalaktikus sárkányok támadnak, egy lány saját szobrává fagy, űrhajók jönnek-mennek, a ház lakói a súlytalansággal küzdenek. De Jonah Bobo, a film 9 éves sztárja szerint nem volt nehéz sem repülni, sem UFÓ-kkal küzdeni.
– A legnehezebb az egész forgatásban az volt, amikor rosszul kellett baseballoznom. El kellett játszanom, hogy ügyetlen vagyok, pedig az osztályban én vagyok a legjobb. – nyilatkozta a fiú, aki keményen dolgozott, hiszen a film minden jelenetében látható.
– Jonah és Josh, aki a két testvért játssza, igazi színészek, nagyszerűen játszanak, de rosszul hazudnak – mondta a rendező, Jon Favreau is. – Amíg nincs ott valami félelmetes, nem félnek, amíg igazán nem reptettük meg őket kábelekbe fogva, nem játszották el a repülést, és amikor baseballozni kellett, nagyon nehéz volt lebeszélni őket a trükkjeikről. De végül ment minden, mint a karikacsapás – össze is barátkoztunk, azóta is összejárunk Spongyabobot nézni. ■

Forrás: IC Press

hozzászólások (0)

további hírek

Bámulatos Red Dead Redemption 2 trailer

Az ígéreteknek megfelelően megérkezett a várva várt előzetes.

Nintendo Switch néven jön az új konzol

Megvan az eddig NX munkanéven futó gép megjelenési dátuma is.

Ingyen Dungeon Keeper az Originen

Ismét egy régi klasszikus van az On the House akcióban.

Tényleg jön a Red Dead Redemption 2

Csütörtök délután trailert is kapunk.

Hozza a várt szintet a Battlefield 1

Mától megvásárolható az első világháborút feldolgozó akciójáték.