Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Mozi

Van-e igazi Motel?

2006.01.16. 18:19 | szerző: Dino | kategória: Mozi

A múlt héten a Motel (Hostel, hazai bemutató: március 23.) című film állt az amerikai mozis toplista élén: ami azért különös, mert horrorfilmek nem szoktak ilyen magasra jutni; ennyire véres, kegyetlen filmek pedig még kevésbé. A közönség figyelme mégsem véletlen, és a nagy sikerben nyilván közrejátszott a film két különlegessége. Az egyik az, hogy a Motel Quentin Tarantino gyámkodásával született. A másik pedig az, hogy az rémálomszerű történet elején megjelenik a felirat: “megtörtént események alapján”.
Nagyon valószínűtlennek tűnik,hogy valahol Kelet-Európában létezne egy intézmény, ahol bárki, aki kifizeti, elrabolt amerikai turistákon próbálhatja ki szadista hajlamait. Ezt még a rendező, Eli Roth sem állítja. De az aintitcoolnews.com nevű filmes honlap szerkesztője mutatott neki egyszer egy internet címet, melyen „gyilkos vakációt” hirdettek. A hirdetés szerint 10 ezer dollárért bárki kedve szerint megkínozhat és megölhet valakit. Roth mesélt az oldalról Tarantinónak, aki ezt a legperverzebb ötletnek nevezte, amiről valaha is hallott. És rögtön vállalta a producerséget.
– Persze lehet, sőt valószínű, hogy a honlap csak vicc volt – nyilatkozta később a rendező. – de maga az ötlet, és hogy valaki egy egész honlapot épített köré, már elég zavarba ejtő volt ahhoz, hogy meg akarjam csinálni a filmet. ■

Forrás: IC Press

hozzászólások (0)

további hírek

Elindult a GWENT zárt bétája

PC-n és Xbox One-on kezdődött meg az újabb tesztkör.

Milyen lett a Titanfall 2?

Megérkezett a játék hivatalos launch trailere és az első értékelések.

Bámulatos Red Dead Redemption 2 trailer

Az ígéreteknek megfelelően megérkezett a várva várt előzetes.

Nintendo Switch néven jön az új konzol

Megvan az eddig NX munkanéven futó gép megjelenési dátuma is.

Ingyen Dungeon Keeper az Originen

Ismét egy régi klasszikus van az On the House akcióban.