Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Mozi

Beyoncé párducteste

2006.01.16. 18:19 | szerző: Dino | kategória: Mozi

Beyoncé énekel, filmszínésznőként egyre sikeresebb, és divat-tervezőként is elismerik. Élete reflektorfényben telik, ám egy titkát jól őrzi: a magánéletét sikerül távol tartania az újságíróktól. Mostanáig. A pletykalapok szerint ugyanis Beyoncé terhes.
– Amióta a nővérem férjhez ment, már magamat is el tudom képzelni esküvői ruhában – nyilatkozta a sztár. – Valószínűleg csendes, kicsi ünnepséget szeretnék. De hogy az újságok nevet is adnak a babámnak, aki nincs, az már egy kicsit sok. Lesznek majd gyerekeim, de annak még nincs itt az ideje. A múlt héten rám bízták egy kicsit az unokaöcsémet. Kemény meló volt: az anyaság nem egyszerű feladat.
Az énekesnő-színésznő négy éve él együtt zenész-kollégájával, Jay-Z-vel, és rajta kívül főleg a karrierjével törődik: semmi kétség, ismét nagy siker vár rá A rózsaszín párducban (The Pink Panther, hazai bemutató: április 13.) Jean Reno, Kevin Kline és Steve Martin oldalán, mint bájos gyanúsított.
– A párducról szívesen pletykálok, de Jay-Z-ről és magamról nem. Ha elkezdenék erről beszélni, már csak erről kérdeznének. Jönnének az újabb pletykák, és a munkám már senkit sem érdekelne. Pedig engem nagyon – mondta Beyoncé. ■

Forrás: IC Press

hozzászólások (0)

további hírek

Bámulatos Red Dead Redemption 2 trailer

Az ígéreteknek megfelelően megérkezett a várva várt előzetes.

Nintendo Switch néven jön az új konzol

Megvan az eddig NX munkanéven futó gép megjelenési dátuma is.

Ingyen Dungeon Keeper az Originen

Ismét egy régi klasszikus van az On the House akcióban.

Tényleg jön a Red Dead Redemption 2

Csütörtök délután trailert is kapunk.

Hozza a várt szintet a Battlefield 1

Mától megvásárolható az első világháborút feldolgozó akciójáték.