Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Mozi

Kíméletlen csajozós

2006.01.20. 17:36 | szerző: Dino | kategória: Mozi

Régi igazság: egy paródia azt sérti meg a legjobban, akit nem gúnyol ki. A Csajozós film (Date Movie, hazai bemutató: március 16.) igyekszik kíméletes lenni: a Horrorra akadva írói minden romantikus filmet kíméletlenül kigúnyolnak, miközben nem fukarkodnak a vad poénokkal sem.
Bob Fisher, az Ünneprontók ünnepe forgatókönyv-írója másfél évvel ezelőtt hívta fel a Csajozós film két író-rendezőjét, hogy rábeszélje őket: mindenképpen vegyék be az ő művét is a kigúnyoltak közé. A kész filmben végül fel is tűnik egy Owen Wilson-hasonmás, ám néhány – a lányos anyákat valószínűleg pirulásra késztető poén után – agyonüti őt egy fáról lezuhanó szerelemes nő.
- Borzasztó lett volna, ha kimaradunk – jelentette ki Fisher. – A paródia garantálja az örökkévalóságot. Most, hogy benne vagyunk a Csajozós film-ben, megnyugodtam: nagyon soká nem fogják elfelejteni, mit csináltunk Wilsonnal és Vince Vaughn-nal. ■

Forrás: IC Press

hozzászólások (0)

további hírek

Bejött a váltás a Resident Evil 7-nek?

Befutottak az első külföldi értékelések.

JátszóDome: Shadow Tactics - Blades of the Shogun #8

A hatodik küldetéssel folytattuk a végigjátszást.

Íme, a Tom Clancy’s Ghost Recon Wildlands szóló módja

Az eddigi előzetesek rendre a kooperatív módot promózták, hát most megnézhetjük, milyen lesz egyedül játszani.

Már elérhető a Might & Magic Showdown korai változata

Megelevenednek az asztali szerepjátékok csatái.

For Honor harcosok és béta részletek

Hamarosan elrajtol a játék zárt bétája, ennek apropóján összegyűjtöttük az összes harcos bemutatkozó videóját. Garantált lehetőség van a bétában való részvételre is!