Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Mozi

Phoenix, a zenész

2006.01.26. 18:33 | szerző: Dino | kategória: Mozi

Kezdetben félt tőle, azután kötelességként fogta fel, végül büszke lett rá. Joaquin Phoenix saját maga énekel A nyughatatlan (Walk the Line, hazai bemutató: február 2.) című filmben, melyben Johnny Cash-t, a legendás zenészt kelti életre. A film kedvéért megtanult gitározni (előtte egyáltalán nem tudott), rengeteg énekórát vett, és még a filmmel kapcsolatos CD-n is előad néhány számot. A kritikusok és a nézők egyaránt nagyra értékelik a befektetett munkát, hiszen a múlt héten Phoenix musical/vígjáték kategóriában nyerte el a legjobb férfi főszereplőnek járó Golden Globe-díjat, és ezzel az Oscar-díj előszobájába került.
Sok újságíróban felmerült a kérdés, hogy nem bátorodott-e fel a sikeren Joaquin Phoenix, és nem próbálja-e ki magát igazán a zenész szakmában.
- Amíg a filmet készítettük, nagyon elszálltam – vallotta be a színész. – és komolyan fontolgattam, hogy kipróbálom magam, mint rockzenész. Azután, ahogy túl lettünk rajta, a varázs is elmúlt, és már nevetek az akkori önbizalmamon... illetve mégsem. Most, hogy megkaptam a Golden Globe-ot megint eszembe jutott: talán tényleg össze kéne hozni egy bandát és kiadni egy lemezt. De azért még alszom rá egyet... ■

Forrás: IC Press

hozzászólások (0)

további hírek

Bámulatos Red Dead Redemption 2 trailer

Az ígéreteknek megfelelően megérkezett a várva várt előzetes.

Nintendo Switch néven jön az új konzol

Megvan az eddig NX munkanéven futó gép megjelenési dátuma is.

Ingyen Dungeon Keeper az Originen

Ismét egy régi klasszikus van az On the House akcióban.

Tényleg jön a Red Dead Redemption 2

Csütörtök délután trailert is kapunk.

Hozza a várt szintet a Battlefield 1

Mától megvásárolható az első világháborút feldolgozó akciójáték.