Watch Dogs 2
Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Mozi

Idézős film

2006.01.26. 18:34 | szerző: Dino | kategória: Mozi

Sokan az hihetik, hogy a Csajozós film (Date Movie, hazai bemutató: március 16.) tipikusan az a film, amin nagyon jól mulatnak a nézői, amíg a moziteremben ülnek, de utólag nem nagyon gondolnak rá. De tévednek. Az interneten új szenvedély terjed. Mivel a Horrorra akadva szerzőgárdájának két tagja által írt és rendezett vígjáték számtalan korábbi romantikus és nem romantikus film paródiája, a nézők azon versengenek, melyikül fedezi fel a legtöbb idézett filmet.
E versengést az teszi különlegessé, hogy az eredmények sosem egyeznek. Többnyire 5 és 35 közé esnek, de mindenki mást vesz észre: nyilván jó néhányszor olyat is, amire az alkotók eredetileg nem is gondoltak. Annyi biztos, hogy a Csajozós film vad humora nem kíméli a Kill Billt, a King Kongot, az Apádra ütököt és folytatását, a Pretty Womant, a Bridget Jones-filmeket, az Ünneprontók ünnepét és még sok mást. Ugyan a cél eredetileg a romantikus vígjátékok parodizálása lett volna, de úgy látszik, az alkotók nem álltak meg félúton.
Aaron Seltzer, a film egyik író-rendezője viszont bevallotta, álnéven néha ő is ír az idézetvadászó fórumokra, „csak hogy megkavarja kicsit a többieket”. ■

Forrás: IC Press

hozzászólások (0)

további hírek

JátszóDome: Shadow Tactics - Blades of the Shogun #2

Nézd meg az első küldetés befejezését.

Készül az Uncharted: The Lost Legacy

Chloe Frazer kalandjaival folytatódik a Naughty Dog szériája.

Hivatalos - Jön a The Last of Us: Part II!

Elképesztően zseniális előzetes! Folytatódik Joel és Ellie zseniális kalandja!

9 perc Prey

A rövidke előzetes után egy jóval tartalmasabb is érkezett a The Game Awardsról.

Tartalmas öt percben a Mass Effect: Andromedáról

Akció, felfedezés, dialógus, nyomozás és autózás, mind egy trailerben.