Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Mozi

Idézős film

2006.01.26. 18:34 | szerző: Dino | kategória: Mozi

Sokan az hihetik, hogy a Csajozós film (Date Movie, hazai bemutató: március 16.) tipikusan az a film, amin nagyon jól mulatnak a nézői, amíg a moziteremben ülnek, de utólag nem nagyon gondolnak rá. De tévednek. Az interneten új szenvedély terjed. Mivel a Horrorra akadva szerzőgárdájának két tagja által írt és rendezett vígjáték számtalan korábbi romantikus és nem romantikus film paródiája, a nézők azon versengenek, melyikül fedezi fel a legtöbb idézett filmet.
E versengést az teszi különlegessé, hogy az eredmények sosem egyeznek. Többnyire 5 és 35 közé esnek, de mindenki mást vesz észre: nyilván jó néhányszor olyat is, amire az alkotók eredetileg nem is gondoltak. Annyi biztos, hogy a Csajozós film vad humora nem kíméli a Kill Billt, a King Kongot, az Apádra ütököt és folytatását, a Pretty Womant, a Bridget Jones-filmeket, az Ünneprontók ünnepét és még sok mást. Ugyan a cél eredetileg a romantikus vígjátékok parodizálása lett volna, de úgy látszik, az alkotók nem álltak meg félúton.
Aaron Seltzer, a film egyik író-rendezője viszont bevallotta, álnéven néha ő is ír az idézetvadászó fórumokra, „csak hogy megkavarja kicsit a többieket”. ■

Forrás: IC Press

hozzászólások (0)

további hírek

Milyen lett a Titanfall 2?

Megérkezett a játék hivatalos launch trailere és az első értékelések.

Bámulatos Red Dead Redemption 2 trailer

Az ígéreteknek megfelelően megérkezett a várva várt előzetes.

Nintendo Switch néven jön az új konzol

Megvan az eddig NX munkanéven futó gép megjelenési dátuma is.

Ingyen Dungeon Keeper az Originen

Ismét egy régi klasszikus van az On the House akcióban.

Tényleg jön a Red Dead Redemption 2

Csütörtök délután trailert is kapunk.