Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Játék

Commandos Strike Force dátum

2006.01.26. 23:23 | szerző: Madrac | kategória: Játék

Az Eidos bejelentette, hogy március 19-én kerül majd a boltokba a Commandos Strike Force című akciójáték, mely az igen sikeres Commandos játékok FPS változata. Itt is meglesznek majd a lehetőségeink a taktikázásra és jelen lesznek a megszokott karakterek is, a green beret, a sniper és a spy. ■

Commandos Strike Force
A legutóbbi Commandos Strike Force cikkek, hírek

hozzászólások (8)

Pras
Pras 2006.01.28. 12:23
A Commandos első része(i) fantasztikusak és megismételhetetlenek voltak. A másodikban mindenki sírt, hogy jaj, de nehéz, holott a maci nemi szervét az, fegyverrel mindent meg lehetett oldani, az 1-et meg sem közelítette. A háromban pedig végigtoltam a normandiai kampányt, de azt is csak azért, mert szépen nézett ki a bícs. Tényleg szépen nézett ki. Egyébként végképp sóhajtás-esete volt.

Aztán, hogy ebből mi lesz...?
Porker
Porker 2006.01.29. 13:26
Miért?Az egyben hogy lehetett játszani?Nem voltak fegyverek?Én ma kapom kézhez de csak pénteken fogok vele játszani.Most a 2-t tolom legnehezebb szinten.
Barthezz
Barthezz 2006.01.29. 13:38
Voltak fegyverek, de ott még nem lehetett elvenni a hulláktól őket, ergo egyetlen távolsági fegyvered a pisztoly volt (kiv. ha a Driver-nél épp volt gépfegyver). A 2-ben meg a hulláktól össze lehetett szedni a legjobb fegyvereket csomó tölténnyel, aztán lehentelni velük mindenkit :-)
Pras
Pras 2006.01.29. 13:51
Az egyben? dehogynem. Volt szigonypuska, aminek a lőszerét mindig takarékosan ki kellett venni a hullából, volt pisztoly; aminek végtelen lőszere volt, és kettőnél több ellenfél ellen esélyed sem volt vele, meg a driver-nél volt Grease gun, amiben jó, ha volt öt-hat sorozat... és persze a mesterlövész, pár darab lőszerrel.
Aztán volt még farkascsapda, meg méreginjekció. Magyarul ha riadó volt, gyakorlatilag lőttek az egésznek.
Aztán oldd meg, ahogy tudod. :)

A kettőben? Elveszed egy szöveteségestől a puskát, az kifogyhatatlan, meg úgyis van egy rakás EÜpakk, tehát teljesen mindegy, melyik embereddel csinálod (kivéve egy-két küldetést, ahol TÉNYLEG lopakodni kell), a Wehrmacht komplett hadseregcsoportját ki lehetett irtani úgy, hogy beállsz valami sarokba, ahol sak lőtávon belül tud feltűnnni a német. Mindent meg lehetett oldani fegyverrel.

A három meg már annyira "filmesedett", hogy enncé. :)
De ez a Stike Force még tud(na) újat mutatni. A videókban az a fojtó nyakvas nem tűnt rossznak...
Zsenike
Zsenike 2006.06.27. 17:20
Van a játékhoz magyarosítás ha igen honan lehet letölteni.

A játékban a 3.pályán amikor megmentem a rádiós embert utána mitt kell csinálni mert ha megyek tovább és megnézema a kisvideót ott utána mindig lelőnek hogy csináljam meg a pályát ha tudjátok küldjetek e-mailt a ::pumpo@szarvasnet.hu --ra


:-D KÖSZI!! :-D
további hírek

Bámulatos Red Dead Redemption 2 trailer

Az ígéreteknek megfelelően megérkezett a várva várt előzetes.

Nintendo Switch néven jön az új konzol

Megvan az eddig NX munkanéven futó gép megjelenési dátuma is.

Ingyen Dungeon Keeper az Originen

Ismét egy régi klasszikus van az On the House akcióban.

Tényleg jön a Red Dead Redemption 2

Csütörtök délután trailert is kapunk.

Hozza a várt szintet a Battlefield 1

Mától megvásárolható az első világháborút feldolgozó akciójáték.