Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Mozi

Oscar-jelölés hajnalban

2006.02.03. 17:07 | szerző: Dino | kategória: Mozi

Az Amerikai Filmakadémia hagyományosan hétköznaphajnalban jelenti be az év legfontosabb hírét: azt, hogy kit jelöltek Oscar-díjra. Legalább ilyen erős hagyomány az is, hogy utóbb minden jelölt színész azt nyilatkozza: ő átaludta a nagy hír érkezését, a férje, felesége ébresztette fel izgatottan. George Clooney azonban nem törődik a hagyománnyal – pedig őt is jelölték a Sziriána (Syriana, hazai bemutató: február 23.) című politikai thrillerben nyújtott játékáért.
- Persze, biztosan mindenki el is feledkezett róla, hogy ma jelentik be, kit jelöltek – nevet Clooney. – Az igazság az, hogy ilyenkor mindannyian hajnalban kelünk, vagy el se tudunk aludni, és csipás szemmel bámuljuk a tévét, vagy várjuk, hogy megcsörrenjen végre a telefon. Én egész biztosan így voltam vele.
- Tény, ami tény, én sem sokat aludtam azon az éjjelen – ismerte el Joaquim Phoenix is, akit A nyughatatlan (Walking The Line, hazai bemutató: február 2.) című filmben alakítja a főszereplőt. – De nem baj, azok az idők jutottak eszembe, amikor együtt laktunk a testvéreimmel, és biciklin jártunk meghallgatásokra: nagyon korán kellett kelnünk, ha időben oda akartunk érni. Akkoriban még azt sem tudtam, hogy létezik Oscar-díj, csak rettentően szerettem volna játszani. De úgy látszik, megérte, hogy akkoriban hajnalban keltem, és rengeteget bicikliztem: hiszen különben nem kelhettem volna most hajnalban, hogy megtudjam, A nyughatatlant öt Oscar-díjra jelölték. És abból az egyik az enyém. ■

Forrás: IC Press

hozzászólások (0)

további hírek

Bámulatos Red Dead Redemption 2 trailer

Az ígéreteknek megfelelően megérkezett a várva várt előzetes.

Nintendo Switch néven jön az új konzol

Megvan az eddig NX munkanéven futó gép megjelenési dátuma is.

Ingyen Dungeon Keeper az Originen

Ismét egy régi klasszikus van az On the House akcióban.

Tényleg jön a Red Dead Redemption 2

Csütörtök délután trailert is kapunk.

Hozza a várt szintet a Battlefield 1

Mától megvásárolható az első világháborút feldolgozó akciójáték.