Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Egyéb

Rune kiegészítő

2001.03.19. 20:00 | szerző: Madrac | kategória: Egyéb

A Human Head Studios bejelentette népszerű közelharci játékának a Rune-nak a készülő kiegészítőjét, a Rune: The Halls of Valhalla-t. Ki fogja egészíteni az eredeti játékot vagy akár önmagában is játszható mások ellen LAN-on és az Interneten. Több új funkció, térkép lesz benne, sőt még két új játékmód is az Arena és a Headball.
Az Arena 1-1 elleni és nagyobb létszámú küzdelmeket is le lehet folytatni majd. Felszerelkeznek a harcosok és várják a sorukat. Ha bejutottak akkor Last-man-standing (Csak az utolsó maradhat) alapon elkezdődik a csata. A küzdelem végén a győztes helyre pofozhatja a felszerelését és magát.
A Headballban annyi a cél hogy az ellenfeled fejet átjuttasd a célvonalon. A játszma elejét minden csapatnak át kell kapcsolnia egy kapcsolót. Ha minden csapat bent van az arénában elkezdődik egy visszaszámlálás mi k0zben a csapatatok elhelyezkedhetnek. Ebben a fázisban nem lehet sebzéseket okozni még. A hangjelzés elhangzásakor kezdődik a játék igazán. Minden pályán vannak pontok ahova el kell juttatni a fejet, ezek lehetnek mindenki által használhatóak vagy csak egy csapat által. Minél több pontot érint valaki ugyanazzal a fejjel annál több pontot kap majd a csapat. A server üzemeltetője még kiegészítheti esetleg lábdobálással is a kiegészítőt. Minden célba esett láb egy pontot ér. ■

hozzászólások (0)

további hírek

Bejött a váltás a Resident Evil 7-nek?

Befutottak az első külföldi értékelések.

JátszóDome: Shadow Tactics - Blades of the Shogun #8

A hatodik küldetéssel folytattuk a végigjátszást.

Íme, a Tom Clancy’s Ghost Recon Wildlands szóló módja

Az eddigi előzetesek rendre a kooperatív módot promózták, hát most megnézhetjük, milyen lesz egyedül játszani.

Már elérhető a Might & Magic Showdown korai változata

Megelevenednek az asztali szerepjátékok csatái.

For Honor harcosok és béta részletek

Hamarosan elrajtol a játék zárt bétája, ennek apropóján összegyűjtöttük az összes harcos bemutatkozó videóját. Garantált lehetőség van a bétában való részvételre is!