Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Mozi

Rokonok és a sör

2006.02.11. 14:00 | szerző: Dino | kategória: Mozi

Szabó István új filmje, a Rokonok ma kerül a magyar mozikba, és – minden bizonnyal – nagyon sokan a benne szereplő színészek játéka miatt fogják dicsérni. De a film főszereplői (Csányi Sándor, Tóth Ildikó, Eperjes Károly, Marozsán Erika) nemcsak kiváló alakítást nyújtatnak: néhányuknak komoly sportteljesítménnyel is elő kellett rukkolnia. A legakrobatikusabb mutatványt Pindroch Csabától várta a rendező: az egyik jelenetben fejen állva kell meginnia egy korsó sört.
- Azután, hogy megtudtam, mi lesz a dolgom, még két hónapom volt a felvételig – meséli Pindroch -, de én valahogy a nyáron nem a fejenállva sörivást gyakoroltam. Úgyhogy egyszer csak ott találtam magam a forgatáson reggel hétkor, és várták, hogy csináljam, méghozzá úgy, hogy egy székből ülve kellett egy mozdulattal felbukfenceznem az asztalra. Eddig ha egyáltalán fejen álltam életemben, az fal mellett történt.
De én szeretem a sportos kihívásokat. A Rokonok készítésekor pont én szerepeltem a legeslegutolsó felvételben. Hosszan kellett futnom, azután belépnem a Boronkay-villába, egy gyönyörű, Bauhaus házba. És mivel ez volt az utolsó csapó, Szabó István megengedte, egyszer úgy is kipróbáljam a jelenetet, hogy nem kinyitom a kaput, hanem páros lábbal átugrom rajta. Izgatott voltam, hogy vajon ezt használja-e végül: és már tudom, hogy nem. Szerencsére. ■

Forrás: IC Press

hozzászólások (0)

további hírek

Bejött a váltás a Resident Evil 7-nek?

Befutottak az első külföldi értékelések.

JátszóDome: Shadow Tactics - Blades of the Shogun #8

A hatodik küldetéssel folytattuk a végigjátszást.

Íme, a Tom Clancy’s Ghost Recon Wildlands szóló módja

Az eddigi előzetesek rendre a kooperatív módot promózták, hát most megnézhetjük, milyen lesz egyedül játszani.

Már elérhető a Might & Magic Showdown korai változata

Megelevenednek az asztali szerepjátékok csatái.

For Honor harcosok és béta részletek

Hamarosan elrajtol a játék zárt bétája, ennek apropóján összegyűjtöttük az összes harcos bemutatkozó videóját. Garantált lehetőség van a bétában való részvételre is!