Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Mozi

Ebéd csak Oscar-díj jelölteknek

2006.02.16. 18:49 | szerző: Dino | kategória: Mozi

Húsz nap múlva versenytársak lesznek: lehet, hogy mosollyal leplezik, de irigylik a győztest. A múlt hétfőn azonban még más volt a helyzet: az Oscar-díjra jelöltek őszinte barátsággal, lazán, a szmokingjuk nélkül ebédeltek együtt. Ahogy az elmúlt huszonöt évben mindig, a színészi kategóriákban jelölt 20 művész legtöbbje eljött némi kötetlen beszélgetés és egy közös „osztálykép” elkészítése kedvéért. Idén egyedül Paul Giamatti és Rachel Weisz maradt le a különleges eseményről: ők New Yorkból repültek volna Los Angelesbe az ebéd kedvéért, de a nagy hó miatt a gépük nem szállt fel.
- Nem hiányoztak, én megettem az ő adagjukat is – viccelt George Clooney, aki a Sziriána (Syriana, hazai bemutató: február 23.) című filmben nyújtott teljesítményéért érdemelte ki a jelölést és vele a meghívást.
A közös ebéd békés hangulatát legfeljebb az zavarta meg, hogy az összegyűlt kollégák zajosan követelték: Reese Witherspoon és Joaquin Phoenix énekeljen el nekik egy Johnny Cash számot, úgy, ahogy A nyughatatlan (Walk the Line, hazai bemutató: február 2.) című filmben teszik – abban a filmben, melynek férfi és női főszereplőjeként jelölték őket Oscarra. A színészek azonban hajthatatlanok maradtak, és nem fakadtak dalra.
- Nem arról van szó, hogy szeretnénk a zenét, csak ellenőrizni akartuk, hogy tényleg nem playback volt-e a filmben – poénkodott Philip Seymour Hoffman, aki a Capote főszereplőjeként lett jelölt. ■

Forrás: IC Press

hozzászólások (0)

további hírek

Bámulatos Red Dead Redemption 2 trailer

Az ígéreteknek megfelelően megérkezett a várva várt előzetes.

Nintendo Switch néven jön az új konzol

Megvan az eddig NX munkanéven futó gép megjelenési dátuma is.

Ingyen Dungeon Keeper az Originen

Ismét egy régi klasszikus van az On the House akcióban.

Tényleg jön a Red Dead Redemption 2

Csütörtök délután trailert is kapunk.

Hozza a várt szintet a Battlefield 1

Mától megvásárolható az első világháborút feldolgozó akciójáték.