Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Mozi

Vérbosszú németül

2006.02.16. 18:50 | szerző: Dino | kategória: Mozi

Natalie Portman mindig meglepi az újságírókat. Tavaly a Cannes-i filmfesztiválon összegyűlt hírvadászok legalább annyit cikkeztek a szép színésznő sünifrizurájáról, mint Wim Wendersről és Jim Jarmishról összesen. Idén, a Berlini Filmfesztiválon Natalie új meglepetéssel állt elő: az őt kérdező helyi sajtómunkások kérdéseire szinte tökéletes németséggel válaszolt.
Mindazok, akik együtt dolgoztak vele a V mint vérbosszú (V for vendetta, hazai bemutató: április 20.) forgatásán a Berlin közeli Babelsberg stúdióban, csöppet sem lepődtek meg. A Wachowski-testvérek új filmjének forgatásán a színésznő volt az egyetlen a népes amerikai művész-csapatban, aki a Németországban töltött napokat hasznosan töltötte. Az első héten már tolmács nélkül beszélgetett a helyi stáb tagjaival, néhány hét múlva pedig már ő maga közvetített Hugo Weaving és az öltöztetője között: nem csoda, hogy a helyi filmesek között Portman volt a legnépszerűbb. Persze az is lehet, hogy ez akkor is így lett volna, ha meg sem szólal.
Portman azóta tökéletesítette német tudását, és erről a sajtótájékoztatón mindenki megbizonyosodhatott. A világhírű színésznő az egyik legnevesebb amerikai egyetemen, a Harvardon végzett, és folyékonyan beszél héberül, franciául, japánul és most már németül is. ■

Forrás: IC Press

hozzászólások (0)

további hírek

Bejött a váltás a Resident Evil 7-nek?

Befutottak az első külföldi értékelések!

JátszóDome: Shadow Tactics - Blades of the Shogun #8

A hatodik küldetéssel folytattuk a végigjátszást.

Íme, a Tom Clancy’s Ghost Recon Wildlands szóló módja

Az eddigi előzetesek rendre a kooperatív módot promózták, hát most megnézhetjük, milyen lesz egyedül játszani.

Már elérhető a Might & Magic Showdown korai változata

Megelevenednek az asztali szerepjátékok csatái.

For Honor harcosok és béta részletek

Hamarosan elrajtol a játék zárt bétája, ennek apropóján összegyűjtöttük az összes harcos bemutatkozó videóját. Garantált lehetőség van a bétában való részvételre is!