Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Mozi

Vérbosszú németül

2006.02.16. 18:50 | szerző: Dino | kategória: Mozi

Natalie Portman mindig meglepi az újságírókat. Tavaly a Cannes-i filmfesztiválon összegyűlt hírvadászok legalább annyit cikkeztek a szép színésznő sünifrizurájáról, mint Wim Wendersről és Jim Jarmishról összesen. Idén, a Berlini Filmfesztiválon Natalie új meglepetéssel állt elő: az őt kérdező helyi sajtómunkások kérdéseire szinte tökéletes németséggel válaszolt.
Mindazok, akik együtt dolgoztak vele a V mint vérbosszú (V for vendetta, hazai bemutató: április 20.) forgatásán a Berlin közeli Babelsberg stúdióban, csöppet sem lepődtek meg. A Wachowski-testvérek új filmjének forgatásán a színésznő volt az egyetlen a népes amerikai művész-csapatban, aki a Németországban töltött napokat hasznosan töltötte. Az első héten már tolmács nélkül beszélgetett a helyi stáb tagjaival, néhány hét múlva pedig már ő maga közvetített Hugo Weaving és az öltöztetője között: nem csoda, hogy a helyi filmesek között Portman volt a legnépszerűbb. Persze az is lehet, hogy ez akkor is így lett volna, ha meg sem szólal.
Portman azóta tökéletesítette német tudását, és erről a sajtótájékoztatón mindenki megbizonyosodhatott. A világhírű színésznő az egyik legnevesebb amerikai egyetemen, a Harvardon végzett, és folyékonyan beszél héberül, franciául, japánul és most már németül is. ■

Forrás: IC Press

hozzászólások (0)

további hírek

Milyen lett a Titanfall 2?

Megérkezett a játék hivatalos launch trailere és az első értékelések.

Bámulatos Red Dead Redemption 2 trailer

Az ígéreteknek megfelelően megérkezett a várva várt előzetes.

Nintendo Switch néven jön az új konzol

Megvan az eddig NX munkanéven futó gép megjelenési dátuma is.

Ingyen Dungeon Keeper az Originen

Ismét egy régi klasszikus van az On the House akcióban.

Tényleg jön a Red Dead Redemption 2

Csütörtök délután trailert is kapunk.