25 éve Veletek – PC Dome / PlayDome

Mozi/film

Gagyi mami biztosan visszatér

Írta: Dino

Egy humoristának legyenek őrült ötletei. Semmi kétség, Martin Lawrence nagyon jó humorista, mert elég vad ötletei vannak. A legújabb az, hogy Gagyi mamija legközelebb a Pókemberrel együtt térjen vissza a vászonra.
- A Gagyi mami 2 (Big Momma’s House 2, hazai bemutató: március 2.) bemutatója után rögtön megkerestek a producerek, hogy csináljuk meg a harmadik részt – meséli Lawrence. – Én meg egyrészt imádom a figurát, másrészt nem szeretném még egyszer pont ugyanezt a műsort lenyomni. Szóval, mostanában azon töröm a fejem, hogy lehetne különlegessé tenni a 3. részt. És már el is képzeltem, ahogy a Pókember 3-ban felbukkan Gagyi mami. Persze a jók oldalán lenne, segítene valamit a póknak, és szerezne néhány vicces percet a nézőknek. Nem mászna falra, nem repülne az nem az ő stílusa: de akik ismerik, tudják: azért őt sem kell félteni, ha jön egy zöld manó.

Kattints ide, ha tetszett a cikk!

Dino

Dino
Kb. 8 évesen ismerkedett meg egy ZX81-gyel, amit egy C64 követett. 1993-tól a Commodore Világnál és utódlapjainál, valamint a ZED-nél dolgozott, majd 1998-ban barátaival megalapította a PC Dome-ot. A többi már történelem...

HOZZÁSZÓLÁSOK

Még nincs hozzászólás, légy Te az első!