Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Egyéb

Olimpiai randevú a Samsunggal

2006.03.02. 12:42 | szerző: Dino | kategória: Egyéb

2006. február 7-ei megnyitása óta a Samsung OR@S (Olympic Rendezvous @t Samsung) pavilonját több mint 400.000 látogató tekintette meg. Torino belvárosában a Solferino téren felállított találkozóhely a 2006-os Torinói Téli Olimpiai Játékok ideje alatt rengeteg programmal, érdekességgel várta a sportolókat, családtagokat, valamint a szurkolókat.
Az 1225 négyzetméteres pavilonban kapott helyet a sportolók és családtagjaik, valamint egy, a szurkolók számára fenntartott központ is, melyet több mint 2400 profi sportoló látogatott meg. Az profi sportolókon kívül családtagjaik, valamint barátaik is kipróbálhatták a „Share the Experience” programot, amely keretében ingyen hívhatták fel telefonon barátaikat, rokonaikat legyenek bárhol a világon. Az OR@S adott otthont a Béke Könyvének is, melyet több mint 800 olimpiai részvevő írt alá, kifejezve ezzel elkötelezettségüket az olimpia eszméje iránt.
A Samsung 250.000-dik vendégét, a torinói Cristina de Benedettit az olimpiai játékok hivatalos telefonjával, egy SGH-D600-assal ajándékozta meg.
A látogatók olyan élményekkel lehettek gazdagabbak, mint például az olimpiai árverés, ahol értékes olimpiai relikviák kerültek kalapács alá, többek között Alberto Tomba versenyruhája, Stefania Belmondo síkesztyűje, vagy Franz Klammer inge. A 7,5 millió forintos bevétel a Right to Play nevű humanitárius szervezet javára folyt be, amely elmaradott országokban tanít gyerekeket a sport és játék segítségével. A Valentin-napi vetélkedőn randevút lehetett nyerni Alberto Tombával, az olaszok sílegendájával.
A Share the Experience program részeként az olimpiai sportolók véletlenszerűen kiválasztottak látogatókat, akik ingyen felhívhatták otthon tartózkodó rokonaikat, barátaikat. Az Samsung az OR@S pavilonjában 839 piemonti általános iskolás diákot is vendégül látott, hogy megismertesse velük az olimpiai játékok értékekeit, eszméit, szellemiségét.
A 2000-es Sydney-i Olimpiai Játékokon debütált OR@S fennállása óta több mint 2,5 millió szurkolót és sportolót üdvözölhetett látogatói között. ■

előző
következő
Olimpiai randevú a Samsunggal
Olimpiai randevú a SamsunggalOlimpiai randevú a SamsunggalOlimpiai randevú a SamsunggalOlimpiai randevú a Samsunggal

hozzászólások (0)

további hírek

Elindult a GWENT zárt bétája

PC-n és Xbox One-on kezdődött meg az újabb tesztkör.

Milyen lett a Titanfall 2?

Megérkezett a játék hivatalos launch trailere és az első értékelések.

Bámulatos Red Dead Redemption 2 trailer

Az ígéreteknek megfelelően megérkezett a várva várt előzetes.

Nintendo Switch néven jön az új konzol

Megvan az eddig NX munkanéven futó gép megjelenési dátuma is.

Ingyen Dungeon Keeper az Originen

Ismét egy régi klasszikus van az On the House akcióban.