Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Mozi

Clooney újra formában

2006.03.09. 19:53 | szerző: Dino | kategória: Mozi

Az Oscar-díj átadáson mindenki izgul, legfeljebb van, aki úgy leplezi a lámpalázát, hogy lazának mutatja magát. Egyedül George Clooney tűnt őszintén nyugodtnak és jókedvűnek; talán azért, mert nála kivételesen igaz, amit sokszor elmondott már: nem túlságosan érdekli az egész.
Miután átvette a legjobb mellékszereplőnek járó Oscar-díjat a Sziriánaban (Syriana, már a mozikban), könnyedén eltréfálkozott az újságírókkal. Amikor pedig az kerül szóba, hogy a jósvádájú színésznek majd 20 kilót kellett felszednie a szerep kedvéért, Clooney egy nagy titkot vallott be.
- Azt ugye tudják, hogy a figura, akit a Sziriánában játszom, élő ember, valóban CIA ügynök volt, és valóban a Közel-Kelet legveszélyesebb területein érezte jól magát. És mert pufók, nehezen mozgó pasas, jó ötletnek tűnt, hogy én is ilyen titkosügynök legyek. Szenvedtem, de meghíztam. Erre kiderült, hogy amikor Bob megtudta, én játszom őt a filmben, őrült edzésprogramba kezdett: most egy csöpp felesleg sincs rajta, és kockás a hasa. Eléggé elcseszte az egész koncepciómat. ■

Forrás: IC Press

hozzászólások (0)

további hírek

Bejött a váltás a Resident Evil 7-nek?

Befutottak az első külföldi értékelések.

JátszóDome: Shadow Tactics - Blades of the Shogun #8

A hatodik küldetéssel folytattuk a végigjátszást.

Íme, a Tom Clancy’s Ghost Recon Wildlands szóló módja

Az eddigi előzetesek rendre a kooperatív módot promózták, hát most megnézhetjük, milyen lesz egyedül játszani.

Már elérhető a Might & Magic Showdown korai változata

Megelevenednek az asztali szerepjátékok csatái.

For Honor harcosok és béta részletek

Hamarosan elrajtol a játék zárt bétája, ennek apropóján összegyűjtöttük az összes harcos bemutatkozó videóját. Garantált lehetőség van a bétában való részvételre is!