Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Mozi

Clooney újra formában

2006.03.09. 19:53 | szerző: Dino | kategória: Mozi

Az Oscar-díj átadáson mindenki izgul, legfeljebb van, aki úgy leplezi a lámpalázát, hogy lazának mutatja magát. Egyedül George Clooney tűnt őszintén nyugodtnak és jókedvűnek; talán azért, mert nála kivételesen igaz, amit sokszor elmondott már: nem túlságosan érdekli az egész.
Miután átvette a legjobb mellékszereplőnek járó Oscar-díjat a Sziriánaban (Syriana, már a mozikban), könnyedén eltréfálkozott az újságírókkal. Amikor pedig az kerül szóba, hogy a jósvádájú színésznek majd 20 kilót kellett felszednie a szerep kedvéért, Clooney egy nagy titkot vallott be.
- Azt ugye tudják, hogy a figura, akit a Sziriánában játszom, élő ember, valóban CIA ügynök volt, és valóban a Közel-Kelet legveszélyesebb területein érezte jól magát. És mert pufók, nehezen mozgó pasas, jó ötletnek tűnt, hogy én is ilyen titkosügynök legyek. Szenvedtem, de meghíztam. Erre kiderült, hogy amikor Bob megtudta, én játszom őt a filmben, őrült edzésprogramba kezdett: most egy csöpp felesleg sincs rajta, és kockás a hasa. Eléggé elcseszte az egész koncepciómat. ■

Forrás: IC Press

hozzászólások (0)

további hírek

Bámulatos Red Dead Redemption 2 trailer

Az ígéreteknek megfelelően megérkezett a várva várt előzetes.

Nintendo Switch néven jön az új konzol

Megvan az eddig NX munkanéven futó gép megjelenési dátuma is.

Ingyen Dungeon Keeper az Originen

Ismét egy régi klasszikus van az On the House akcióban.

Tényleg jön a Red Dead Redemption 2

Csütörtök délután trailert is kapunk.

Hozza a várt szintet a Battlefield 1

Mától megvásárolható az első világháborút feldolgozó akciójáték.