Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Mozi

Kemény Capote

2006.03.09. 19:53 | szerző: Dino | kategória: Mozi

Amikor átvette az Oscar-t Philip Seymour Hoffman bebizonyította, hogy egy sikeres színész is lehet szégyellős és lehet rettentő zavarban, amikor nagy nézőközönség előtt kell megszólalnia.
- Nem az Oscar-díj miatt izgultam – nyilatkozta a legjobb férfi főszereplőnek járó díj átvétele után -, hanem egyrészt azért, mert tudom, hogy több millióan néznek, másrészt azért, mert az anyukám is a nézők között volt.
A Capote (Capote, hazai bemutató: április 6.) főszereplője igazi, régimódi színész, aki nagyon komolyan veszi a művészetét, mindig teljes koncentráltsággal dolgozik, és nem fogad el félmegoldást.
- Amikor játszom, az olyan, mintha nagyon nehéz bőröndöket cipelnék fel egy lépcsőn – mondta. – Csak én fejben csinálom. A színészet rettentő strapás munka. Ahhoz, hogy összpontosításban, érzelmi és értelmi felkészültségben meg fantáziában minden a helyén legyen, ahhoz iszonyú sok energiát kell bedobni. A színészet kemény meló, és én nem is akarom, hogy könnyebb legyen. ■

Forrás: IC Press

hozzászólások (0)

további hírek

Bejött a váltás a Resident Evil 7-nek?

Befutottak az első külföldi értékelések.

JátszóDome: Shadow Tactics - Blades of the Shogun #8

A hatodik küldetéssel folytattuk a végigjátszást.

Íme, a Tom Clancy’s Ghost Recon Wildlands szóló módja

Az eddigi előzetesek rendre a kooperatív módot promózták, hát most megnézhetjük, milyen lesz egyedül játszani.

Már elérhető a Might & Magic Showdown korai változata

Megelevenednek az asztali szerepjátékok csatái.

For Honor harcosok és béta részletek

Hamarosan elrajtol a játék zárt bétája, ennek apropóján összegyűjtöttük az összes harcos bemutatkozó videóját. Garantált lehetőség van a bétában való részvételre is!