Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Hardver

PS3 novemberben

2006.03.17. 17:57 | szerző: Madrac | kategória: Hardver

A Sony Computer Entertainment hivatalosan is bejelentette, hogy a régóta várt Playstation 3 (PS3) konzol 2006 november elején egyszerre fog megjelenni a japán, az észak-amerikai és európai piacokon. A termék piacra lépését és gyors elterjedését az SCEI havi egymilliós konzol gyártó kapacitással, valamint a már a PS3 bemutatásával egy időben elérhető, az új platformra fejlesztett játékok sorával támogatja.
A PS3 a BD (Blu-ray Disc) meghajtójának és kiemelkedő teljesítményének köszönhetően a BD szoftvereket képes magas bit rátán is visszajátszani. A Blu-ray lemezek 50 GB-os (dual layer) tárolókapacitásának és fejlett védelmi technológiájának köszönhetően a BD lehet a jövő adathordozója, mely eddig sohasem látott minőségben képes digitális szórakoztatást, mint filmek és játékok, nyújtani a felhasználóknak.
A PS3 a jelenleg piacon lévő televízió készülékek döntő többségével kompatibilis, az SDTV-től egészen a full HDTV-ig. Ugyanakkor a felhasználók a Gigabit Ethernet nagysebességű broadband hálózaton keresztül további tartalmakat és szolgáltatásokat érhetnek el. Az SCEI a játékfejlesztőkkel együtt azon dolgozik, hogy a PS3-mal a digitális szórakoztatás új világát teremtse meg. ■

hozzászólások (0)

további hírek

Bejött a váltás a Resident Evil 7-nek?

Befutottak az első külföldi értékelések.

JátszóDome: Shadow Tactics - Blades of the Shogun #8

A hatodik küldetéssel folytattuk a végigjátszást.

Íme, a Tom Clancy’s Ghost Recon Wildlands szóló módja

Az eddigi előzetesek rendre a kooperatív módot promózták, hát most megnézhetjük, milyen lesz egyedül játszani.

Már elérhető a Might & Magic Showdown korai változata

Megelevenednek az asztali szerepjátékok csatái.

For Honor harcosok és béta részletek

Hamarosan elrajtol a játék zárt bétája, ennek apropóján összegyűjtöttük az összes harcos bemutatkozó videóját. Garantált lehetőség van a bétában való részvételre is!