Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Hardver

PS3 novemberben

2006.03.17. 17:57 | szerző: Madrac | kategória: Hardver

A Sony Computer Entertainment hivatalosan is bejelentette, hogy a régóta várt Playstation 3 (PS3) konzol 2006 november elején egyszerre fog megjelenni a japán, az észak-amerikai és európai piacokon. A termék piacra lépését és gyors elterjedését az SCEI havi egymilliós konzol gyártó kapacitással, valamint a már a PS3 bemutatásával egy időben elérhető, az új platformra fejlesztett játékok sorával támogatja.
A PS3 a BD (Blu-ray Disc) meghajtójának és kiemelkedő teljesítményének köszönhetően a BD szoftvereket képes magas bit rátán is visszajátszani. A Blu-ray lemezek 50 GB-os (dual layer) tárolókapacitásának és fejlett védelmi technológiájának köszönhetően a BD lehet a jövő adathordozója, mely eddig sohasem látott minőségben képes digitális szórakoztatást, mint filmek és játékok, nyújtani a felhasználóknak.
A PS3 a jelenleg piacon lévő televízió készülékek döntő többségével kompatibilis, az SDTV-től egészen a full HDTV-ig. Ugyanakkor a felhasználók a Gigabit Ethernet nagysebességű broadband hálózaton keresztül további tartalmakat és szolgáltatásokat érhetnek el. Az SCEI a játékfejlesztőkkel együtt azon dolgozik, hogy a PS3-mal a digitális szórakoztatás új világát teremtse meg. ■

hozzászólások (0)

további hírek

Bámulatos Red Dead Redemption 2 trailer

Az ígéreteknek megfelelően megérkezett a várva várt előzetes.

Nintendo Switch néven jön az új konzol

Megvan az eddig NX munkanéven futó gép megjelenési dátuma is.

Ingyen Dungeon Keeper az Originen

Ismét egy régi klasszikus van az On the House akcióban.

Tényleg jön a Red Dead Redemption 2

Csütörtök délután trailert is kapunk.

Hozza a várt szintet a Battlefield 1

Mától megvásárolható az első világháborút feldolgozó akciójáték.