Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Egyéb

Készül a Torn

2001.03.23. 02:51 | szerző: Madrac | kategória: Egyéb

A Black Isle Studios bejelentette új játékát a Torn-t, mely egy "high fantasy" lesz, mely játékrendszerében a Fallout jegyeit fogja hordozni. A 3D-s játék, mely Orislane országában játszódik nyugat Agathe-n 2001 utolsó negyedévében fog napvilágot látni.
A Torn képzettség alapú játékrendszert használ, így ugyanazt a problémát megközelíthetjük harccal, csellel vagy diplomáciai úton is. Készíthetünk saját tárgyakat, specializálódhatunk a mágia négy ágára és annyi a tulajdonság és a képzettség, hogy minden karakternek meg lesz a saját egyedi íze. A Torn-ban a játékos találkozhat nemes szövetségekkel, aljas árulásokkal, bosszúszomjas zsarnokokkal és őrült istenekkel is.
A LithTech 3.0 grafikus motort és a Fallout játékrendszerének valósidejű verzióját fogja használni a Torn, de a játékos bármikor megállíthatja a játékot egy gombnyomással, hogy kiadja a parancsokat vagy az utasításokat a szövetségeseknek. Előre elkészített karakterek várják majd azokat, akik nem akarnak a saját karakter megalkotásával vesződni. Új képzettségek és jellemzők lesznek a Torn-ban, és természetesen a fantasy játékok karakteralkotásának igazi ízét itt is a különböző fajok adják majd. Törpék, elfek, hobbitok, sidhe-k, ogre-k és persze az elmaradhatatlan emberek alkotják a játszható fajokat. A játéknak nem lineáris lesz a története, már a karakteralkotás is befolyásolni fogja, több szálon fog futni a cselekmény és az NPC-k (nem játékos karakterek) is változó helyeken bukkannak fel változó időben, így az újrajátszásokkor szinte teljesen különböző játékot kapunk. Egy- és többjátékos rész is lesz a programban, mely utóbbinál max. 6 játékos mérheti össze tudását. ■

hozzászólások (0)

további hírek

Elindult a GWENT zárt bétája

PC-n és Xbox One-on kezdődött meg az újabb tesztkör.

Milyen lett a Titanfall 2?

Megérkezett a játék hivatalos launch trailere és az első értékelések.

Bámulatos Red Dead Redemption 2 trailer

Az ígéreteknek megfelelően megérkezett a várva várt előzetes.

Nintendo Switch néven jön az új konzol

Megvan az eddig NX munkanéven futó gép megjelenési dátuma is.

Ingyen Dungeon Keeper az Originen

Ismét egy régi klasszikus van az On the House akcióban.