Watch Dogs 2
Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Mozi

Capote szobája

2006.03.24. 11:55 | szerző: Dino | kategória: Mozi

Philip Seymour Hoffman régimódi színész. Zavarba jön, ha sok ember nézi, nem szereti a figyelmet, a fotósokat, a neki szegezett kérdéseket. Nem a díjakért játszik, nem a kritika érdekli, egyedül a színészi teljesítményére koncentrál. Számára a szakmája művészet.
Amióta a Capote (hazai bemutató: április 6.) című filmben nyújtott kivételes alakításáért átvehette a legjobb férfiszínésznek járó idei Oscar-díjat, mégis kénytelen elviselni hivatása nyűgösebb részeit is: az elmúlt hetekben muszáj folyamatosan nyilatkoznia. Persze, akkor sem saját magáról, hanem a művészetéről beszél. Például arról, hogy volt képes a Capote címszerepe kedvéért ilyen meghökkentő átalakulásra.
- Amikor megtudtam, hogy mi lesz a dolgom, kiürítettem otthon egy szobát – avatta be szakmai titkaiba az újságírókat Hoffman. – Nem maradt benne semmi, csak az üres falak, meg egy szék és egy kisasztal. A forgatás kezdetéig vagy négy hónap telt el úgy, hogy minden nap eltöltöttem itt pár órát. Eleinte olvasnivalót vittem be, áttanulmányoztam minden interjút, írást, nyilatkozatot, amit Capote valaha adott. Elolvastam mindent, amit írt. Aztán bevittem egy videót, és végignéztem, ami felvétel megmaradt róla. De ezután jött a neheze. Végül már semmit nem vittem be a szobába: teljes magányban, teljes csöndben, gondolatban készültem a szerepre. Koncentráltam. Vagy egy hónap telt el így. Aztán jöhetett a forgatás, ami mindennek az ellenkezője volt: az úgy megizzasztott, mintha maratont futottam volna. ■

Forrás: IC Press

hozzászólások (0)

további hírek

JátszóDome: Shadow Tactics - Blades of the Shogun #2

Nézd meg az első küldetés befejezését.

Készül az Uncharted: The Lost Legacy

Chloe Frazer kalandjaival folytatódik a Naughty Dog szériája.

Hivatalos - Jön a The Last of Us: Part II!

Elképesztően zseniális előzetes! Folytatódik Joel és Ellie zseniális kalandja!

9 perc Prey

A rövidke előzetes után egy jóval tartalmasabb is érkezett a The Game Awardsról.

Tartalmas öt percben a Mass Effect: Andromedáról

Akció, felfedezés, dialógus, nyomozás és autózás, mind egy trailerben.