Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Egyéb

50 csapat jelentkezett az Országos Nokia programozási versenyre

2006.03.14. 12:27 | szerző: Dino | kategória: Egyéb

50 pályamunka érkezett a Nokia Hungary Kft. országos szinten meghirdetett programozási pályázatára, melyek többsége Nokia mobiltelefonokon futtatható alkalmazás kifejlesztését tűzte ki célul. A kijelölt műszaki felsőoktatatási intézményekből (Budapesti Műszaki és Gazdaságtudományi Egyetem, Budapesti Műszaki Főiskola Neumann János Informatikai Kara, Eötvös Loránd Tudományegyetem, győri Széchenyi István Egyetem, Szegedi Tudományegyetem, valamint a Veszprémi Egyetem) összesen több mint 100 nappali tagozatos hallgató jelentkezett a versenyre.
Az elbírálás kétszintű, első szinten minden felsőoktatási intézmény helyben értékeli az első három legjobb pályázatot, melyre külön díjazás vonatkozik, míg második, országos szinten az összes pályamunka közül a Nokia választja ki a számára leginnovatívabb, legkreatívabb, legötletesebbnek ítélt műveket, melyek ugyancsak külön díjazásban részesülnek. A győztes csapat fődíja egy egyhetes külföldi út. A nagyszámú jelentkezőre való tekintettel a helyi értékelések várhatóan május közepére, míg az országos eredmények június közepére születnek meg.
Részletes információk elérhetők a www.nokia.hu/palyazat weboldalon. ■

hozzászólások (0)

további hírek

Íme, a Tom Clancy’s Ghost Recon Wildlands szóló módja

Az eddigi előzetesek rendre a kooperatív módot promózták, hát most megnézhetjük, milyen lesz egyedül játszani.

Már elérhető a Might & Magic Showdown korai változata

Megelevenednek az asztali szerepjátékok csatái.

For Honor harcosok és béta részletek

Hamarosan elrajtol a játék zárt bétája, ennek apropóján összegyűjtöttük az összes harcos bemutatkozó videóját. Garantált lehetőség van a bétában való részvételre is!

Év játéka 2016. szavazás

Ismét olvasóink szavazatai döntenek a díjak sorsáról.

Nyereményjáték gamescomos lootért!

Pólók, pendrive, párna és sok más jóság vár Rátok.